Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 334 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 08:33   #9991
beatkak2
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Dasz radę,musisz być dzielna

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Zmieniły mi się plany i nie jadę na razie do Włoch...
Mogę wybrać sobie Chorwację,Majorkę,Hiszpan ię itd . i nie wiem co wybrać...?
Doradzi któraś...najbardziej krzyczy do mnie Majorka i Chorwacja
Witam sie z rana
Tysiaczku polecam ci całym serduchem Majorkę,byłam 5 lat temu a teraz we wrześniu znów tam lecę, jest piękna i napewno nie będziesz się nudzić!!!

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

unsafe_girl
dziękuje to też super pomysł

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Tak, tak. Ja wiedziałam, ze o bliznę tylko wszystkie jakie mierzyłam miały fiszbiny dokładnie pod piersią, na bliźnie wręcz a ten jeden udało mi sie piękny znaleźć, miękki na dodatek i fiszbina jest niżej

Tysiak dziękuję Już dychę mamy wspólną ale 7 lat małżeństwa

Idę spać, pa dziewczyny
Dużo szczęścia Wam życzę
Dobrze że u Ciebie wszystko ok czuję się trochę jak bym z tobą na tej kontroli była dziękuję że pomyślałaś o mnie
Stary 2013-07-30, 08:44   #9992
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:

Ja już po kontroli i nawet zrobili mi zdjęcia do galerii bo wyglądają podobno już "idealnie" Jeszcze tylko zarys bliuzny sie zaokrągli od dołu, nie będzie taka prosta ale po to też mam masować.
Dr powiedzial, że mężowi kartkę napisze z pieczątką, że wolno pieścić, dotykać itd żeby się przestał bać
Co do staników to mogę fiszbiny!!! Ale tylko takie, które są pod piersiami, nie na bliznach bezpośrednio. Mogę inne staniczki miękkie, leciutko usztywniane. Ważne, żeby nie podnosić piersi do góry (efekt push upa) narazie. Za kilka miesięcy już tak. Ale ja wcale nie chcę już hehe
Na basen można iść pływać już Delikatnie ale pływać. Rowerek stacjonarny jak najbardziej. Reszta sportu po 3 miesiącach czyli za ok 6 tygodni.

beatkak2 napiszę Ci wszystko w PW jutro ok? Bo mówiłam mu, że my pytamy razem Uśmiał się

A tak poza tym to dał mi zdjęcia z przed operacji... a ja nie miałam. I się przeraziłam. Mam taką traumę, że patrzeć na nie nie mogę. Prawie mi w domu łzy poleciały, że tyle lat się męczyłam.
Dziś w koncu moja 7 rocznica ślubu!!!!

Dobranoc kochane
Gratuluję i życzę szczęścia, oby trwało wiecznie
Czyli jesli moje są tylko tydzień młodsze od Twoich to też mozna je macac niebawem? haha i pływać i nosić delikatne fiszbinki? wiem wiem, zalezy od lekarza i od wszystkiego innego ale łudzę się że na kontroli w sierpniu usłyszę to samo

wiecie co? mam ostatnio doły... nie lubię dużych piersi i u siebie sobie takich nie wyobrażam ale moje są za małe... jak założe dekolt, nie widać nic... nie chodzi o to, żeby wylewały mi się buły z dekoltu ale wyglada on tak jak przed operacją.... od góry nic nie ma nawet jak ząłoże stanik miękki ale usztywniany, to w ubraniu nie widać żadnej różnicy są za małe ale już po jabłkach...

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 09:22   #9993
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ania dziwna oferta ale lekarza znam i robi piekne usta, terminy ma okrutne bo czesto robi fajne promocje na różne zabiegi i opinie ma b.dobre

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-30, 11:04   #9994
ladybarque
Raczkowanie

Dziewczynki byłam w Intimisimi i nabylam pierwsze dwa fajne staniczki. Wrzuce dziś lub jutro foto wieczorkiem. Każdy stanik po 115 zł i sa tak wygodne jak żadne, które mierzyłam wcześniej. Boskie sa. Rozmiar mam 80D choć w obwodzie wystarczyłoby 75 ale wtedy miseczka jest mniejsza i już za ciasno. Obwód sobie po prostu zszyje.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 -------
http://www.godealla.pl/promocja/wroc...nice-estmedica

Patrzcie na to ;O

Wiesz co dr W. to dobry chirurg (usta moje dwie koleżanki z wro plus jedna piersi Macro u niego robiła) i ja bym tu nie ryzykowala opinii ze to ściema 5999 zł to koszt samego powiększenia, jak do tego dodasz cenę implantow wyjdzie pewnie koło 9 tysięcy to nie jest jakaś mega okazja budząca wątpliwości ...
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:20   #9995
selena06
Raczkowanie

Cytat:
[/COLOR]Zmieniły mi się plany i nie jadę na razie do Włoch...
Ja byłam i w Chorwacji i na Majorce i Majorka zdecydowanie wygrywa! Chorwacja to przy niej pikuś także bierz śmiało Majorkę
Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 -------
http://www.godealla.pl/promocja/wroc...nice-estmedica

Patrzcie na to ;O
Właśnie pewnie to koszt samego zabiegu 6000, a implanty to koszt ok.5000-6000zł więc wychodzi na to samo taki pewnie chwyt marketingowy:P

Wyliczanka na dziś:
Majeczka1224 31.07 - jutro
Tiiinka 28.08 - 29
Madlen666 01.10 - 63
Gosiek78 10.10 - 72
Selena06 29.10 - 91
Kachuula 28.11 - 121
Stary 2013-07-30, 13:20   #9996
_szczesliwa_
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny za życzenia!!! Jestem od wczoraj po tej wizycie taka uhahana jak nie wiem Dobrze, że wszytsko jest w porządku i tyle rzeczy mi wolno już Oczywiście ja z tych zapobiegliwych będę wszystko robiła z umiarem.

Matti wszystko zależy czego chciałaś. Twoje piersi są bardzo naturalnie wyglądające, ciężko się zorientować, że są sztuczne. Moje też i mnie o to chodziło.
Masz bardzo ładne piersi. I nie porównuj z innymi tylko zdjęcie z przed operacji powieś w łazience obok lustra

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-07-30 o 13:25
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 13:22   #9997
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny, ale dziś w nocy u nas burza była masakra dawno takiej nie widziałam
tysiaczku, szczęśliwa super że po kontroli wszystko ok
matti pocieszę cie ja też mam niedosyt i jak założę bluzkę z dekoldem to też za bardzo nie widać cycuchów, ale ja patrze na zdjęcia z przed op to od razu mi przechodzi
majeczka powodzenia jutro trzymam kciuki

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 13:29   #9998
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, ale dziś w nocy u nas burza była masakra dawno takiej nie widziałam
tysiaczku, szczęśliwa super że po kontroli wszystko ok
matti pocieszę cie ja też mam niedosyt i jak założę bluzkę z dekoldem to też za bardzo nie widać cycuchów, ale ja patrze na zdjęcia z przed op to od razu mi przechodzi
majeczka powodzenia jutro trzymam kciuki
Ninka Ty??? Jejciu, chciałyście mieć dekold jak Pamela Anderson??? Pytam poważnie. Dla mnie to kalectwo
Taki Wam się podoba?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...sGDsDi8Xlrxi-Q
Stary 2013-07-30, 13:38   #9999
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Ninka Ty??? Jejciu, chciałyście mieć dekold jak Pamela Anderson??? Pytam poważnie. Dla mnie to kalectwo
Taki Wam się podoba?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...sGDsDi8Xlrxi-Q
nie takie wielkie bym nie chciała ale chciałabym żeby były troszkę pełniejsze u góry no ale kobiecie nigdy się nie dogodzi, mój lekarz twierdzi że są idealne do mojej figury

Stary 2013-07-30, 13:43   #10000
selena06
Raczkowanie

Szczesliwawłaśnie Gratulacje Kochana! Jak się tak cytuje to potem zapominam co chciałam jeszcze napisać :-P
Tysiaczku to super ze na konsultacji wszystko ok;-)
Macie przepiękne dziewczyny cycuchy i cieszcie się nimi ile wlezie, wcześniej ich nie było lub były brzydkie! I rozmiary tutaj macie każda wg mnie dobrze dobrane. Także pierś do przodu i bądźcie dumne z tego co macie, bo ja np jeszcze walczę z gąbkami...echh... jeszcze tylko 3 miesiące;-) i będę razem z Wami mogła się cieszyć.
Stary 2013-07-30, 13:46   #10001
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Szczesliwawłaśnie Gratulacje Kochana! Jak się tak cytuje to potem zapominam co chciałam jeszcze napisać :-P
Tysiaczku to super ze na konsultacji wszystko ok;-)
Macie przepiękne dziewczyny cycuchy i cieszcie się nimi ile wlezie, wcześniej ich nie było lub były brzydkie! I rozmiary tutaj macie każda wg mnie dobrze dobrane. Także pierś do przodu i bądźcie dumne z tego co macie, bo ja np jeszcze walczę z gąbkami...echh... jeszcze tylko 3 miesiące;-) i będę razem z Wami mogła się cieszyć.
szybciutko zleci zobaczysz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-30, 13:51   #10002
selena06
Raczkowanie

ninka28czas mi teraz bardzo szybko leci,ostatnio pisałam Że 4 miesiące mi zostały,a tu już miesiąc zleciał nawet nie wiem kiedy
Stary 2013-07-30, 14:13   #10003
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki

Mati glowa do gory przejdzie niedlugo to co teraz czujesz ja po operacji tez mialam fiola na tym punkcie mialam w te lato wymjieniac na wieksze ale ciesze se ze ich nie ruszalam.

Tak to jest z tymi piersiami przezd operacja wydaje nam sie ze wszystko bedzie lepsze niz to co jest a po operacji znowu cos nam nie pasuje ale dziewcynki pamietajcie co okragle implanciki to okragle anatomki zawsze beda mniej pelne niz okraglaski gdybym teraz robila operacje pewnie i bym wziela okragle bo wychodza zawsze wieksze. Mje w dekoldzie bez stanika sa ale bluzke musze opuszczac az pod same sutki z okraglymi bym tego problemu nie miala

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 14:31   #10004
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dziś:
Majeczka1224 31.07 - 3
Tiiinka 28.08 - 31
Madlen666 01.10 - 65
Gosiek78 10.10 - 74
Selena06 29.10 - 93
Kachuula 28.11 - 123
Majeczka to już jutro
Stary 2013-07-30, 15:23   #10005
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

Mati glowa do gory przejdzie niedlugo to co teraz czujesz ja po operacji tez mialam fiola na tym punkcie mialam w te lato wymjieniac na wieksze ale ciesze se ze ich nie ruszalam.

Tak to jest z tymi piersiami przezd operacja wydaje nam sie ze wszystko bedzie lepsze niz to co jest a po operacji znowu cos nam nie pasuje ale dziewcynki pamietajcie co okragle implanciki to okragle anatomki zawsze beda mniej pelne niz okraglaski gdybym teraz robila operacje pewnie i bym wziela okragle bo wychodza zawsze wieksze. Mje w dekoldzie bez stanika sa ale bluzke musze opuszczac az pod same sutki z okraglymi bym tego problemu nie miala
Zależy czego się chce. Nie widziałam jeszcze nigdy naturalnego biustu który od góry sterczy jak piłka. Mnie się większość okrągłych implantów w piersiach akurat nie podoba bo w stanikach wyglądają ładnie (jak push-up) ale bez jak coś doklejonego do ciała... Ale zaznaczam, nie u wszystkich.
Stary 2013-07-30, 18:41   #10006
call me baby
Rozeznanie

smieszna sprawa z ta opercja z zakupow grupowych... kurcze jak lekarz jest dobry to nie potrzebuje takiej reklamy... mimo wszytsko nie zaryzykowalabym

kupilam dzis kostium w calzedonii, wrzucilam fotke
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 19:50   #10007
zan123
Raczkowanie

Witajcie Kochane

Ostatnio coraz rzadziej na forum - lato w pełni, trzeba powoli zacząć cieszyć się bimbałkami Ponadto ostatnio wciągnęliśmy się z TŻ w nowy serial kryminalny

Tysiaczku, Twoje piersi przeszły fantastyczną metamorfozę, a to na pewno jeszcze nie koniec

Pozdrawiam wszystkie Cycolinki

Cytat:
Dasz radę,musisz być dzielna

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Zmieniły mi się plany i nie jadę na razie do Włoch...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Kwiatuszku, Call me baby piękne cycuchy!
Więcej takich fotek proszę

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Gratuluję i życzę szczęścia, oby trwało wiecznie
Czyli jesli moje są tylko tydzień młodsze od Twoich to też mozna je macac niebawem? haha i pływać i nosić delikatne fiszbinki? wiem wiem, zalezy od lekarza i od wszystkiego innego ale łudzę się że na kontroli w sierpniu usłyszę to samo

wiecie co? mam ostatnio doły... nie lubię dużych piersi i u siebie sobie takich nie wyobrażam ale moje są za małe... jak założe dekolt, nie widać nic... nie chodzi o to, żeby wylewały mi się buły z dekoltu ale wyglada on tak jak przed operacją.... od góry nic nie ma nawet jak ząłoże stanik miękki ale usztywniany, to w ubraniu nie widać żadnej różnicy są za małe ale już po jabłkach...
Matti, moje też wydawały mi się małe zaraz na początku, ale jak zejdzie opuchlizna to piersi ładnie się zarysują i wybiją, zobaczysz Nie martw się na zapas

Majeczko, trzymam kciuki

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-07-30 o 20:04
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 20:29   #10008
katarzynka00
Zakorzenienie

hej, wczoraj któraś szukała stanika, a dziś rzucił mi się w oko w gazetce Lidla, jakiś bardzo podobny.Rzućcie okiem na serie Jolinesse.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 20:39   #10009
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Zależy czego się chce. Nie widziałam jeszcze nigdy naturalnego biustu który od góry sterczy jak piłka. Mnie się większość okrągłych implantów w piersiach akurat nie podoba bo w stanikach wyglądają ładnie (jak push-up) ale bez jak coś doklejonego do ciała... Ale zaznaczam, nie u wszystkich.
Ja mam właśnie tak teraz że przy 2óch pushupach takich grubych to wyglądają jak piłki a to moje i stąd też było pytanie pewnie kolegi z pracy czy mam zrobione;-)
Dlatego np doktorek mi nie proponował nawet anatomów, bo moja tkanka ma wys i szer równą 12,5cm, więc anatomy na wstępie odpadły ;-) ale tak jak mówisz efektów można osiągnąć tysiąc wszystko zależy od budowy i tkanki;-) mamy tu przykład np goddess ma anatomy a wyglądają jak okrągłe. .. nie wiem czy v nie uciekłam od tematu :-P
Stary 2013-07-30, 21:22   #10010
kapetki
Raczkowanie

Już jutro konsultacja
Macie jakieś wskazówki?
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:30   #10011
_szczesliwa_
Raczkowanie

Moje też dziwnie od góry odstają ale lekko, są pełne. Tak jak godnessss tylko ja mam mniejsze. Ale może dlatego, że my mamy identyczne wymiary i implanty te same wysokie. One wyżej się zaczynają. Może to stąd. Nie wiem.
Ale najpiękniejsze piersi są takie, które wyglądają jakby się człowiek z nimi urodził a nia ma bata, niektóre okrągłe wyglądają jak doczepione i z naturalnością nie mają nic wspólnego. Na golaska bo w stanikach są piękne.
Stary 2013-07-31, 09:08   #10012
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez call me baby Pokaż wiadomość
smieszna sprawa z ta opercja z zakupow grupowych... kurcze jak lekarz jest dobry to nie potrzebuje takiej reklamy... mimo wszytsko nie zaryzykowalabym

kupilam dzis kostium w calzedonii, wrzucilam fotke

Łaziłam wczoraj po sklepach.... i mam dosyć chciałam kupić jakiś kostium - już niewiele zostało do wyboru. Stanik...wszystko za luźne w obwodzie, nawet w takim triumphie mieli tylko 3 modele 65 w obwodzie. Dzisiaj pojadę jeszcze do bardziej "specjalistycznego" sklepu, ale muszę sie liczyć z wysoką cena
w sobotę idę na wesele, więc chciałabym założyć jakiś lepszy stanik a nie sportowy

Stary 2013-07-31, 09:23   #10013
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Łaziłam wczoraj po sklepach.... i mam dosyć chciałam kupić jakiś kostium - już niewiele zostało do wyboru. Stanik...wszystko za luźne w obwodzie, nawet w takim triumphie mieli tylko 3 modele 65 w obwodzie. Dzisiaj pojadę jeszcze do bardziej "specjalistycznego" sklepu, ale muszę sie liczyć z wysoką cena
w sobotę idę na wesele, więc chciałabym założyć jakiś lepszy stanik a nie sportowy
W change lingerie mają nawet na 60. Ja tam kupiłam ten co jest na ostatnich zdjęciach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 09:39   #10014
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Tak, tak. Ja wiedziałam, ze o bliznę tylko wszystkie jakie mierzyłam miały fiszbiny dokładnie pod piersią, na bliźnie wręcz a ten jeden udało mi sie piękny znaleźć, miękki na dodatek i fiszbina jest niżej
Fiszbina jest po to żeby trzymać pierś. To nie ramiączka trzymają piersi tyko właśnie fiszbiny. A jeśli nie są one idealnie pod piersią to tak jakbyś była bez stanika. Albo jeśli chodzi o staniki bez fiszbin po operacji-a też tu mi się kiedyś w oczy rzuciło jak któraś pisała o tym-one nie trzymają implantów bo nie mają fiszbin. Mogą być ale na pewno nie świeżo po operacji jak juz jest pozwolenie na "normalne" staniki. Fiszbiny nie są złe o ile są dobrze dobrane-nie leżą na implancie i nie ugniataja go wiec nie wiem skąd ta obawa przed nimi. I jeszcze co do fiszbin leżących na bliznach-mój doktor wręcz to zaleca bo to masuje bliznę i zmiękcza ja. A blizny od mojego dr są jak cieniutkie niteczki, niewidoczne więc chyba wie co mówi.

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:41
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:43   #10015
Matti
Zadomowienie

Cytat:
W change lingerie mają nawet na 60. Ja tam kupiłam ten co jest na ostatnich zdjęciach.
będę miała dzisiaj po drodze ten sklep, mam nadzieję że mają duży wybór dzięki
ale nawet jak przeglądam staniki w internecie to bardzo mały wybór jest 60E

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:59
Stary 2013-07-31, 09:51   #10016
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Fiszbina jest po to żeby trzymać pierś. To nie ramiączka trzymają piersi tyko właśnie fiszbiny. A jeśli nie są one idealnie pod piersią to tak jakbyś była bez stanika. Albo jeśli chodzi o staniki bez fiszbin po operacji-a też tu mi się kiedyś w oczy rzuciło jak któraś pisała o tym-one nie trzymają implantów bo nie mają fiszbin. Mogą być ale na pewno nie świeżo po operacji jak juz jest pozwolenie na "normalne" staniki. Fiszbiny nie są złe o ile są dobrze dobrane-nie leżą na implancie i nie ugniataja go wiec nie wiem skąd ta obawa przed nimi. I jeszcze co do fiszbin leżących na bliznach-mój doktor wręcz to zaleca bo to masuje bliznę i zmiękcza ja. A blizny od mojego dr są jak cieniutkie niteczki, niewidoczne więc chyba wie co mówi.
No ale widzisz. Każdy Dr zaleca co innego. I ja słucham swojego bo w razie czegokolwiek nie mogę mieć pretensji do forum czy kogokolwiek innego. Mój mówił w kontekście obcierania blizn a nie ugniatania implantów, to jest inna kwestia.
Stary 2013-07-31, 10:05   #10017
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
No ale widzisz. Każdy Dr zaleca co innego. I ja słucham swojego bo w razie czegokolwiek nie mogę mieć pretensji do forum czy kogokolwiek innego. Mój mówił w kontekście obcierania blizn a nie ugniatania implantów, to jest inna kwestia.
Chodziło mi głównie o to żeby podkreślić że skoro fiszbina nie przylega ci bezpośrednio do piersi tylko leży niżej to ci nie podtrzymuje implantów. A o to chodzi w fiszbinach żeby trzymały te piersi.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:21   #10018
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Majeczka1224 31.07 - dzisiaj
Tiiinka 28.08 - 28
Madlen666 01.10 - 62
Gosiek78 10.10 - 71
Selena06 29.10 - 90
Kachuula 28.11 - 120

Majeczka Trzymam kciuki
Stary 2013-07-31, 12:49   #10019
Sif
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Ale tu się pozmieniało Pewnie mnie nikt nie pamięta, widzę tu prawie same nowe twarze (nicki), w porównaniu do czasu sprzed roku Bo właśnie rok temu trochę udzielałam się w tym wątku, ale w poprzedniej jego części.
Miałam wyznaczony termin operacji powiększania piersi, ale ostatecznie do niej nie doszło, bo w ciągu 2 lat planowaliśmy z mężem dzidziusia i cycuchy przesunęłam na okres już po porodzie, karmieniu itd. No i tak się poukładało, że jestem już w 7. miesiącu ciąży
Nie wiem jak to teraz będzie z tymi cyckami, w ciąży urosły mi o 2 rozmiary, mogłyby już takie zostać... Niestety wiem, że po ciąży i karmieniu często piersi wyglądają gorzej niż przed, więc cóż, za jakiś rok się okaże czy będę dalej myśleć o operacji czy nie
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 12:52   #10020
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Chodziło mi głównie o to żeby podkreślić że skoro fiszbina nie przylega ci bezpośrednio do piersi tylko leży niżej to ci nie podtrzymuje implantów. A o to chodzi w fiszbinach żeby trzymały te piersi.
To tak, oczywiście. Ale ja wziełam ze sobą stanik, przymierzałam i pytałam czy wszystko gra I powiedział, że idealnie. Tak mogę już chodzić

Dziewczyny, kupiłam sobie dziś body (tzn narazie mam na przymiarkę) i nie wiem czy wziąć czy nie. Wstawię zdjęcie do galerii. Doradźcie bo ma siateczkę z przodu i super wygląda bez stanika ale materiał jest na tyle cienki, że sutki przebijają bardzo. No i nie wiem sama.

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-07-31 o 13:54
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości