|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#10112 |
Zadomowienie
|
![]()
Zobaczcie co znalazłam na Allegro.
Tylko już po terminie z wiadomej przyczyny http://www.allegro.pl/item190679503_...owl_50_ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
#10113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#10115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i tak bardzo dziękuje za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak a propo to pamiętacie takie perfumy Milennia? To były moje ulubione wiele lat temu i nawet nie miałam pełnowymiarowej butli tych perfum; jak ja żałowałam że wycofali je ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10117 | |||
Zakorzenienie
|
jejku, 4 dni mnie nie było, a nasmarowałyście z 10 stron! uff, strasznie długo się to czytało
![]() Cytat:
poza tym jest wydajna jak nie wiem - mam ją miesiąc, używam codziennie, a ubyła mi mniej więcej 1/3 wysokości słoiczka - dla porównania żel pod prysznic 250 ml "wypijam" w półtora miesiąca, używając go tylko do mycia, a nie do wlewania do wanny, bo nie mam wanny ![]() ale innym przeszkadza, mnie na przykład bardzo Cytat:
a szacunek to pojęcie względne, mnie osobiście irytuje jak ktoś pisze posta pod postem, bo jak kończę czytać jednego, to myślę że to już koniec wypowiedzi danej osoby, a tu <sic!> niespodzianka, kolejny i kolejny post. poza ty, jak już dziewczyny powiedziały - zwyczaje na wizażu są inne. po to mamy opcję "edytuj", żeby unikać pisania postów jeden po drugim i bezsensownego nabijania sobie licznika. Cytat:
jak ja nie lubię takich komformistycznych osób, jak ta Twoja konsultantka ![]() a teraz trochę Was powkurzam - KIEDY BĘDZIE NOWY KATALOG???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i na koniec coś zabawnego - w piątek dałam Siostrze moje zamówienie z 06. problem w tym, że... była impreza (urodziny mojego TŻ) no i jak wzięłam w łapki katalog, żeby się wreszcie zdecydować, to już byłam lekko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak jakoś szybko wypisywałam jej numerki, żeby nie tracić za dużo imprezy, ze... zupełnie nie pamiętam, co sobie zamówiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będę miała niespodziankę jak paczka przyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#10118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dalas czadu ![]() ![]()
![]() |
#10119 |
Zakorzenienie
|
może będą dziś jakieś przecieki... napięcie rośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10120 |
Zadomowienie
|
Kurcze,ale dajesz po czach tymi emotkami, Silesianna
![]() ![]() Fajnie, gdyby ktos z katalogiem 8 nas nawiedzil, bo chcialabym go obejrzec przed wyjazdem majowkowym (tak wiem, teraz jestem sępem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10121 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Pamiętam perfumy Milennia i mnie też się bardzo podobały. Mam pustą buteleczkę po miniaturce ![]() A może ktoś pamięta perfumy Casbah i Starring? |
![]() ![]() |
![]() |
#10122 | |
Rozeznanie
|
Pytanie do tej gorącej piątki - gdzie to jest w strefie?
![]() Bo ja jakaś ciemna jestem - nawet nie wiedziałam że coś takiego jest w ogóle ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorącą piątkę znajdziesz w aktualnościach, ale sprawdzałam przed chwilą i nadal mam starą. Myślę, że kremu jest tyle ile powinno być, tylko tubka jest większa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10124 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10126 |
Raczkowanie
|
czy produkty z oferty netto 06 mogę kupować w coku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10127 |
Raczkowanie
|
Tak możesz, ale nie zawsze wszystkie są dostępne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10128 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam sie nad podkladem w musie i chcialabym zapytac sie o odcienie ALmond i Cream....
Otoz--- w jakich one sa utrzymane odcieniach---chlodnych czy cieplych? Bo jak na moje oko to Cream jest cieply(bardziej zolty),a Almond chlodny ( bardziej rozowawy) Tak jest czy sie myle ? |
![]() ![]() |
![]() |
#10129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle to odebrałam paczkę dziś z k06 i ku mojemu zaskoczeniu...w pudełku dwie odżywki dla brunetek a na fakturze szampon i odżywka. No i zostałam właśnie bez szamponu ![]() ![]()
![]() |
#10130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam obydwa odcienie (co prawda almond BC, a cream - stary kompakt - ale używałam juz chyba wszystkich rodzajów podkłądów z avonu i wszystkie odcienie sa raczej takie same, więc nie ma różnicy, ze to podkłady z innych serii) no i na mojej twarzy almond jest bardzo naturalny, w ogóle się nie odcina, natomiast cream wygląda już na lekko za ciemny (taka w nim jestem "przetapetowana, ale tylko odrobinę:P) więc jeśli masz cerę o odcieniu delikatnej opalenizny (hmm - złoto-brązową (?) w naturalnym nasyceniu) to lepszy będzie cream, a jesli raczej twoja cera ma "naturalne" - czyli różowawe zabarwienie - polecam almond. w załączniku oba kolorki na papierze ![]() edit - wszystko zależy od ustawień monitora, ale porównując mój monitor do kartki - kolory są odrobinę ciemniejsze na kartce (pewnie wina flesza w aparacie) Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2007-04-30 o 12:18 Powód: dopisek :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma sprawy... pytałam już, ale nikt nie odpowiedział... jaki krem/preparat polecacie na zmarszczki w okolicach oczu dla 50-latki...??? czy ten z Anew Alternative będzie dobry, czy może któryś inny jest lepszy?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę że ten alternative będzie dobry, albo może ten złoty z Anev dla cery dojrzałej. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10133 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
50-latkom polecam złoty krem pod oczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10135 |
Zadomowienie
|
Złoty krem jest naprawdę super, tylko niestety może podrażnić dlatego nie polecam go osobom z wrażliwą cerą. Moja mama jest z niego bardzo zadowolona. właściwie z serii "złotej" to jest Złoty Krem Pod Oczy z Perłowym Pyłem (ten nie powinien uczulać, w sprawie uczuleń miałam na myśli ten do twarzy).
#10136 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
![]()
#10137 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuje Wam pieknie ![]() Dylemat rozwiany---wezme Cream, bo mam cieply odcien skory ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10138 |
Raczkowanie
|
Witam!
Właśnie wróciłam z COK-u z paczką z katalogu 6 ![]() Dostałam to darmowe demo - szminkę i błyszczyk w jednym. Szczerze powiedziawszy jak dla mnie to żadna rewelacja - kolor , owszem taki naturalny i subtelny, ale na pewno nie błyszczy sie tak bardzo jak w katalogu. Szminka jest taka lekko tłustawa, jak miała któras z Was szminke Glass Reflection to wg mnie jest podobna konsystencja. Mam też kredkę do powiek Chocolate z demo - ciemny brązik z delikatną złotawą poświatą. Tropikalna seria Senses - zapach wg mnie bardzo podobny do Summer Splash( ten żółty sezonowy senses ![]() ![]() To chyba na tyle. Mam nadzieję, że chociaz troszkę Wam pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10139 |
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie wróciłam z COKu
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze odnośnie kolorków - są bardzo podobne do tych na pokazanych ustach w katalogu, ale Vintage Wine jest ciemniejsza na żywo i Ravishing Red jest bardziej czerwona. Kiss od Pink też jest troszkę "czerwieńsza". Reszta się zgadza. Pozatym przyszedł mi scrub tropikalny ![]() Edit: PS. Zauważyłam, że niektóre nabłyszczające szminki jednak mają drobinki. Z drobinkami widocznymi: Golden Glow Z drobinkami ledwo widocznymi: Coco Rum, Brown Sugar, Berry Wine, Kiss of Pink, Beach Plum, Pink Kiss, Mauve Moon, Champagne Glow, Coral Gable Bez drobinek: Ravishing Red, Vintage Wine Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-04-30 o 14:27 Powód: PS |
![]() ![]() |
![]() |
#10140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jśeli tak to zerknęłabyś dla mnie na datę produkcji, będę wdzięczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.