![]() |
#991 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Chwalę się!
Dziś u nas w domu jest Dzień Mamy ![]() Nina pięknie spała w nocy, następnie K. Wstał rano i dali mi jeszcze pospać więc wyspałam się jak suseł ![]() ![]()
#993 | |
Zakorzenienie
|
Mona, brzmi dobrze
![]() U nas nocka nie najgorsza, ale nad ranem było już wiszenie na cycku. Próbowałam podmienić na smoczek- bez szans. Afera jakbym nie wiem co jej robiła ![]() My po sesji. Powinno być ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Wtajemniczenie
|
Mona wspanialy dzien <3
Ja wymyslilam, ze zabiore dziecie na spacer, plecy bola wiec chusta nie, w gondoli bunt, fotelika nie lubi wiec wyciagnelam spacerowke. Przez 15min zadowolona, a pozniej zalosny ryyyk ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Raczkowanie
|
Co do ilości płynu do kąpieli też potwierdzam, my mamy pewnie jeszcze z połowę pierwszego miezbyt dużego opakowania hippa do kąpieli i kąpiemy co drugi dzień.
Tak na chłopski rozum to ja sama jak się kąpię w wannie to przed wyjściem spłukuję z siebie płyn, a dzieci się wyciera bez płukania... Fajna jest też kąpiel w płatkach lub mące owsianej. Kocie, szybkiego powrotu do zdrowia. Dobrze że nie dałaś za wygraną. |
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez planujemy sesje, musze umowic termin. w tej samej cenie mamy zdjecia na okolo pol roku i rok. Tez chcialabym zeby mala juz siedziala. kupilam takie drewniane litery z ktorych chce ulozyc imie ale cos czuje ze nie postoja w spokoju, ale w sumie jedna moze byc w zebach ha ha, macie jakies pomysly na zdjecia. fotograf ma duzo tych swoich rekwizytow ale ja chcialm zeby te zdjecia byly takie "nasze"- mamy juz litery, kulki takie jak z biedronki i takie futro biale. moze wezniemy slonia z ikea lub zyrafke. Mysllam tez nad takimi papierowymi albo tiulowymi kulkami. oczywiscie nie wiem czy wszytsko uzyjemy. aha i sesja nie ma byc swiateczna jak cos. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
Laski kp, jak ktoś Wam mówi, że przy danym leku macie nie karmić to zawsze sprawdźcie to w laktacyjnym leksykonie leków! Ulotki asekuracyjnie podają nie karmić albo konsultować z lekarzem, lekarze nie mają wiedzy na ten temat i też mówią nie karmić a tymczasem przy wielu lekach można karmić śmiało!
Mnie właśnie uratowały moje dziewuchy z grupy kpi, jak im się pożaliłam, że mleko pójdzie w kanał to zaraz przybiegła na ratunek promotorka kp i mi wrzuciła link do substancji czynnej leku w leksykonie i pokazała, że jest bezpieczny, jeszcze na wszelki wypadek zadzwoniłam do CDL ze szkoły rodzenia z międzynarodowym certyfikatem i potwierdziła - lek ma kategorię L2 więc śmiało mogę mleko podawać! Nadal się czuję jak kupa ale już trochę mniej, bo wiem że przeciwciała aż kipią i mój maluch jest chroniony najlepiej jak można! A jedną butelkę, którą myślałam, że będę musiała wylać, postanowiłam wykorzystać i...posmarowałam sobie tym mlekiem zmiany na gębie. Ja pierdykam, jak to niesamowicie łagodzi! Normalnie półpasiec ponoć boli jak cholera a jak posmarowałam raz i drugi to nawet da się żyć. Następne butelki już idą dla kociaka, ale z tej akurat sporo mi wyszło więc tak sobie smaruję od czasu do czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ale super. Ja tez dziekuje Bogu ze trafilam na takie forum majowe ze swietnymi lasencjami bo bez tego czlowiek nie raz by cos odwalił a tak poradzi sie i juz madrzejszy o kilkanascie innych opinii. ![]() A taki leksykon swietna rzecz. I ile mlenia dla Wojtula uratowal. ![]() Dobrze ze juz Ci ciut lepiej tj przynajmniej znosnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Rozeznanie
|
Kocie, superancko!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Pluszowy kocie, ekstra, że sprawdzone i potwierdzone. Teraz szybko zwalczaj wirusy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Mojej siostrze klientka mówiła, że szukali przyczyny uczulenia u jej dziecka. Przerzucili się na eko sreko warzywa i mięso. A po badaniach okazało się, że to uczulenie na antybiotyki w mięsie. I te eko sreko wcale nie było lepsze pod tym względem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1004 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Kocie - zdrowia, zdrowia, zdrowia! Masakra, że inteligentny człowiek lepiej się potrafi zdiagnozować niż lekarz i to nie jeden na dokładkę.. napiszesz jakąś skargę czy coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Kocie super ze możesz jednak Wojtula karmić. Ja już nie raz widziałam ten leksykon leków ale nijak nie umiem się tam w nim polapac
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Moderatorka z pazurem
|
Elo elo. Melduje sie na pokladzie. Zawiadamiam, ze ja i tesciowa mamy sie dobrze, mimo ze przez chwile patrzyla na mnie jak na swira jak pozwalalam mlodej na blw. Ze niby 6 miesieczne bobo (to juz za dwa dni) nie moze siorbnac golonki z piwem?
![]() ![]() Iwonia, tak poczytalam o tych waszych kapielach i tez uwazam, ze duzo za duzo wszystkiego ten maly Jogurtas dostal. Zrob mu teraz ze 2x kapiel w samej wodzie a potem w krochmalu. Mam dobry przepis to moge ci podac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Raczkowanie
|
Kocie, dzięki! To forum jest dla mnie skarbnicą wiedzy! Tyle tu przydatnych informacji. Nawet by mi do głowy nie przyszło że istnieje coś takiego jak ten leksykon leków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Kocie, super.
A może wiecie czy na FB posty mają jakieś ograniczenia co do długości i czy przed publikacją w niektóruch grupach są przez kogoś akceptowwne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom, pewnie poprosze przepis. Teraz gdy tak o tym mysle to faktycznie dopiero zaczelo mi switac rady poloznej ze owszem emolienty stosujemy gdy skora robi sie sucha. On mial taka ale na poczatku. Zupelnie nie wiem czemu pozniej ich nie odstawilam. Teraz jestem zla na siebie. I dzieki za telepniecie mnie w tym temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Moderatorka z pazurem
|
Kocie zdrowka! Ze tez 2 lekarzy sie nie poznalo....
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Asiaczek i co tam u was wyszlo? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek no wlasnie masz juz wyniki? Udalo sie z tej krewki?
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- U nas padly dzis pierwsze slowa. I nie, nie chodzi o te wypowiedziane przez Igora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Dzięki że pytacie... Na pocieszenie witamina d i crp w normie.
Leukocyty trochę ponad normę i pojawił się jakiś rodzaj limfocytów, który występuje przy wirusówkach:/ odebrałam też wyniki kupki i wyszło, że ma odczyn kwaśny. Pewnie dlatego mamy odparzenia pupy. Jutro w nocy mieliśmy jechać nad morze, ale teraz nie wiem,bo wypadałoby iść skonsultować te wyniki choć Mateusz wygląda na zdrowego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1014 |
Raczkowanie
|
Z tymi wynikami krwi to oczywiście odnosilas się do norm dla niemowlaka A nie podanych przy wynikach tak? Nigdy nie analizujcie sami wyników jeśli Nie znacie się na tym . Można samemu tylko się wystraszyc . Zawsze laboratorium podaje swoje normy oczywiście tylko dla dorosłych .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie martwi mnie już tyle rzeczy,że chyba po woli zaczynam się uodparniać na kolejne "nowinki". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1016 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Krochmal jest super na wszelkie krosteczki czy wysypki na szyi. Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2016-11-12 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1019 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.kobiety.med.pl/cnol/index...=131&Itemid=49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.