|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Ilu partnerów seksualnych miałaś do tej pory? | |||
| jeszcze nie miałam żadnego |
|
807 | 14,68% |
| jednego |
|
1 979 | 36,01% |
| dwóch |
|
841 | 15,30% |
| trzech |
|
517 | 9,41% |
| czterech |
|
332 | 6,04% |
| pięciu |
|
188 | 3,42% |
| sześciu |
|
142 | 2,58% |
| powyżej sześciu |
|
690 | 12,55% |
| Głosujący: 5496. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ilu partnerów seksualnych miałaś/eś?
Właściwie to wątpię, żeby to była kwestia 'postanowienia'. Jak ktoś jest OK, to nic nie musi sobie 'postanawiać', a jak ktoś miał ciągoty do zdrady i seksu niekoniecznie z miłości, to musi 'wytrwać w swoim postanowieniu' i biedny męczy się z tym. Myślę, że to kwestia wewnętrznych wartości - po prostu niektórym przez myśl nie przejdzie, że mogliby skrzywdzić najbliższą sobie osobę i zaryzykować jej stratę. Może dlatego, że ta osoba jest dla nich najważniejsza?
|
|
|
|
|
#992 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się. Jeżeli się kogoś kocha to się tego nie zrobi.
|
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
A co jeśli jest jak w przypadku mojej znajomej. Przed ślubem z mężem kochali się kilka razy w tygodniu , przez kilka lat po ślubie też. Ale od 2-3 lat jej mąż nie chcę znią częściej niż raz na 3-4 tygodnie. Uniej temperament nie zmalał. Stara się jak może dba o siebie. Męża nie zdradziła do dziś i nie zamierza. Na początku myślała , że to chwilowe ale teraz naprawdę cierpi , widać to. Gdyby nie obietnica małżeńska i właśnie Postanowienie, że mimo wszystko męża nie zdradzi i nie opuści prawdopodobnie rozstali by się. Więc gratulacje dla pań które trafiły na właściwych mężów i nie muszą na co dzień zmagać się z brakiem seksu lub ew. gratulacje za niski temperament.
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
No tak, bo zdrada kobiety to wina temperamentu, natury, ciekawości, losu, przypadku, mężczyzny, ale nie jej, broń Boże.
|
|
|
|
|
#995 |
|
BAN stały
|
Kiedyś się zastanawiałem ( jak miałem 12-13 lat) nad kwestią z Ojca chrzestnego, że "Kierować emocjami mogę się kobiety i dzieci a nie mężczyźni" i tak sobie myślałem, że moja mama to taka spokojna osoba. A im bardziej poznaje kobiety to myślę, że to właśnie prawda. I myślę, że wykręcać emocjami to się może 8 letni chłopczyk który pobił kolegę bo ten mu zabrał piórnik a nie dorosła kobieta bo ją co nie co "swędzi".
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- mogą* |
|
|
|
|
#996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś mignęła mi w necie taka myśl - nie przytoczę jej dosłownie - zapamiętałem sens: "Dlaczego mężczyzna zdradza? bo jest chamem, nieczułym egoistą, patrzącym tylko na koniec swojego fiuta. A dlaczego zdradza kobieta? No - z prostej przyczyny - bo jej facet jest chamem, nieczułym egoistą, patrzącym tylko na koniec swojego fiuta"
|
|
|
|
|
|
#997 |
|
Konto usunięte
|
Offtop!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
Co to jest Yaoi ? xD
|
|
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Tomcio za normalne podejście do tematu. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Sprawdziłam dopamine 99 to facet: więc wszystko jasne dlaczego nie rozumie potrzeb seksualnych kobiety - niestety niektórzy mężczyźni ale podkreślam niektórzy nadal nie widzą potrzeb seksulanych partnerki objawia się to jak rozmawiam z koleżankami, że mężczyźni kochają się np. tylko wtedy gdy to oni chcą nie licząc się czy żona ma akurat ochotę , a podczas stosunku często kochają się króciutko i bez gry wstępnej aby mieć jak najszybszy egozistyczny orgazm. Może dopamine właśnie należysz do takich facetów? mam jednak nadzieję, że nie a jeśli tak jest to popraw się. Proszę o głosy od kobiet , bo jak widze to na tym forum dla kobiet piszą głównie mężczyźni; dziwne ale taj jest i to forum traci na obiektywiźmie, bo o sprawach kobiet wypowiadają się mężczyźni zabawbe ale tu tak jest |
|
|
|
|
|
#1001 |
|
BAN stały
|
Prawo do głosowania powiadasz. To może powiesz jaki program ma partia na która ostatnio głosowalas ?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie o to mi chodziło. Jesteś facetem, nie masz nic mądrego do powiedzenia a zabierasz głos na kobiecym forum aby zaistnieć
|
|
|
|
|
#1003 |
|
BAN stały
|
A w jakim sensie zaistnieć ? Wchodzę tu tylko ze względu na potencjalne informacje i anonimowość. Nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie i zmieniasz temat chociaż nic ci nie robię.
Mam w dupie czy jakas dziewczyna bzykala się z 1 czy 10 albo wiecej ale wiem, że ta druga nigdy nie zostanie niczym wiecej niż kumpela a takiej córki bym się wyparł u . I tyle w temacie. |
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Więc prawdopodobnie zostaniesz sam na resztę życia albo uwierzysz, że jesteś pierwszym , no ew. drugim. Niestety kobieta jak ją poznajesz nie ma wypisane na twarzy ilu miła partnerów. Jak widzisz z ankiety tylko co 7 kobieta miała jednego partnera, a jeśli zaakceptujesz fakt, że miała jeszcze jednego przed tobą to i tak się zadręczysz przy Twoim podejściu, bo skoro nie była dziewicą i mówiła, że miała jednego to może jednak coś ukrywa i miała ich np. 12 (a to się zdarza) więc jeśli nie zmienisz podejścia albo zostaniesz sam albo się zadręczysz. Mimo wszystko życzę i Tobie i każdemu facetowi i każdej kobiecie żeby trawfili na związek o jakim marzą. Pozdr
|
|
|
|
|
#1005 |
|
BAN stały
|
mówię teraz czyli potencjalne partnerki są w wieku 17-21 lat. A poza tym nie szukam dziewicy Broń Boże, nie szukam wgl. dziewczyny aktualnie. Po prostu uświadamiam, że każdy facet uzna tą dziewczynę która miała mniej facetów za lepszy "towar"
|
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Ba! Sama znam dojrzałych i pewnych siebie osobników płci męskiej (to tak w przeciwieństwie do Ciebie), którzy nie zwracają uwagi na "przebieg" partnerek. Dla nich bowiem liczy się charakter, wnętrze (bez skojarzeń!), to "coś", a nie ilość partnerów czy odbytych stosunków seksualnych.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2013-01-27 o 14:55 |
||
|
|
|
|
#1007 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uroiłaś sobie, że to, że ktoś postrzega zdradę jako największą krzywdę jaką można zadać drugiej osobie, oznacza, że kobiety nie mogą uprawiać seksu, ewentualnie powinny to robić pod kołdrą, jak w średniowieczu. Jedno z drugim nie ma w ogóle nic wspólnego. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1009 |
|
BAN stały
|
Nie, ale nie miałby ze mną lekko. I tak w tym przypadku mogę się wypowiadać za większość facetów bo tylko ktoś niespełna rozumu by chciał inaczej.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewniam, że użytkownik Bad_Man nie ma pojęcia, co sądzi każdy mężczyzna, nie wie czego chcieliby wszyscy mężczyźni i jaką partnerkę akurat by woleli! Więc powtórzę, swoje zdanie wyrażać może, jak najbardziej, ale niech mu się nie wydaje, że wszyscy je popierają! ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
A co do Twoich wypowiedzi... Widzisz, WIĘKSZOŚĆ nie oznacza WSZYSCY/KAŻDY, więc dobrze, że się poprawiłeś. Jednak, mimo wszystko, wypowiadając się nadal za tę ową większość i sugerując, że osoby o odmiennym zdaniu są niespełna rozumu (bo co?! ), pokazujesz swoje ograniczenie myślowe. Widzę, że trudno Ci się pogodzić z faktem, iż nie posiadasz monopolu na rację
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Domyślam się, że trudno niektórym pogodzić się z faktem, że mężczyźni wolą jakiś typ kobiet od innego. Tak samo jest z kobietami - większość woli 'ustawionych' życiowo, a przynajmniej zaradnych, inteligentnych, wysokich. A faceci wolą kobiety, które się szanowały i szanują. Osoby, które nie wiedzą co oznacza szacunek do siebie i dobre prowadzenie się, zachęcam do rozmowy ze swoimi starszymi koleżankami, albo rodzicami.
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Prowadzicie jakieś statystyki ?BTW. Sama należę do tych, jak to nazwaliście, "lepszych partii / lepszego towaru", więc nie mam interesu w wybielaniu kobiet hmm... "seksualnie otwartych". Po prostu: Po pierwsze, nie znoszę seksizmu. -Dlaczego kobiety (wówczas wolne!) mające większą ilość partnerów seksualnych w przeszłości mają być gorsze ?! - Dlaczego kobieta, której nie wyszło w kilku, załóżmy, półrocznych-rocznych związkach, ma być odbierana jako ta łatwa, nieszanującą się (tja, a może ma czekać z seksem do ślubu, albo jest jakaś granica, kiedy można go zacząć uprawiać - hmm.. 3-5 lat stałego związku?) ?! Po drugie, nie znoszę, jak ktoś wie wszystko lepiej, nawet od samych zainteresowanych. Po cóż to uogólnianie i generalizowanie? Sama znam różnych mężczyzn (relacje koleżeńskie). Jedni to hipokryci, którzy sami przelecieli pół świata, a szukają na stałe dziewicy ![]() I nic mi do tego. Jestem tolerancyjna
|
|
|
#1013 | |
|
Zadomowienie
|
A dlaczego facet niższy od kobiety, ma być dla niej gorszy?
A dlaczego facet bez pracy jest uważany za mniej atrakcyjnego od 'ustawionego'? A dlaczego facet bez brzucha bardziej się podoba niż ten z brzuchem? A dlaczego facet, który lubi pomagać w obowiązkach domowych jest gorszy od tego, który tego nie lubi i woli zostać dłużej w pracy? A dlaczego facet, który chce mieć dzieci jest lepszy od tego, który nie chce? I dlaczego większość kobiet woli jakiś tam facetów od innych? Bo może tak nie jest? Kogo Ty chcesz oszukać... Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie fascynuje wciąż i nieodmiennie, dlaczego zakładasz, że kobieta świadoma i pewna swojej seksualności chciałaby być dla facetów "dobrym TOWAREM", albo co gorsza "fajną dupą"... Co prawda mogę się wypowiadać jedynie w swoim imieniu, ale mimo trzech partnerów na koncie, zapewniam Cię-dla Ciebie i Tobie podobnych jestem kiepskim towarem. Nawet bym rzekła-żadnym.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1015 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2013-01-27 o 19:01 |
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wystarczy powiedzenie ze wyparlby sie corki. Tyle wiecej juz nie chce slyszec.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam przyjaciółkę o 5 lat starszą, siostrę starszą o dekadę i teściową, która żyje ode mnie 20 lat dłużej, a wszystkie z nich miały więcej partnerów seksualnych niż ja (ba! i to w przeliczeniu na wiek, w którym ja teraz jestem!)Nie rozumiem więc Twoich teorii bez pokrycia
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2013-01-27 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#1019 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Można sobie gadać na sucho, że 'wygląd nie jest najważniejszy' itp, ale jak przyjdzie co do czego, to okazuje się ważny. Cytat:
Cytat:
Cytat:
To tak jak ze zdradą - możemy sobie mówić, że dla każdego zdrada to coś innego, że ludzie to różnie odbierają, ale nadal rzeczywistość jest taka, że dla 90% ludzi seks z inną osobą, to zdrada i zazwyczaj koniec związku. Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1020 |
|
BAN stały
|
Nie mogłaś jak już girl+girl ? xD
To zależy od mentalności człowieka. I tak mogę powiedzieć, że facet wolałby nieruszaną od ruszanej przez wielu na podstawie tego, że mam wielu znajomych i jeżeli załóżmy na 30 każdy by wolał nieruszaną to jestem w stanie stwierdzić, że Wszyscy normalni woleliby taką. Nie oszukujmy się, szczególnie kobiety chcą być atrakcyjne dla płci przeciwnej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

kiedyś mignęła mi w necie taka myśl - nie przytoczę jej dosłownie - zapamiętałem sens: "Dlaczego mężczyzna zdradza? bo jest chamem, nieczułym egoistą, patrzącym tylko na koniec swojego fiuta. A dlaczego zdradza kobieta? No - z prostej przyczyny - bo jej facet jest chamem, nieczułym egoistą, patrzącym tylko na koniec swojego fiuta"

), pokazujesz swoje ograniczenie myślowe. Widzę, że trudno Ci się pogodzić z faktem, iż nie posiadasz monopolu na rację
?

, zaczyna mu się robić "brzuszek", i może w to nie uwierzysz, wolę go takiego niż jak był szczuplejszy (choć wcześniej także mi odpowiadał!). Nie wygląd i (nawiązując do tematu wątku) nie ilość partnerów seksualnych jest najważniejsza.