![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77866751]I jaki masz sposob na utrate kilogramów? Co cwiczysz/jesz? Dziewczęta, piszcie cos!!
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Ja sie po prostu paniczne boje, ze wroce do punktu wyjscia. Zrzucilam 8kg w ostatnich 2 latach. Kosztowalo mnie to wielu wyrzeczen, a te ostatnie 3kg pchnelam naprawdę duzo chodząc. Teraz jest juz bardzo dobrze, zdecydowanie lepiej czuje sie sama ze sobą! Pamiętam jakie doły mialam i stany ważąc 62kg. I w ogole chyba po raz pierwszy raz w zyciu mam taki plaski i szczuply brzuch (a nie, pardon, jak mialam 17 lat taki mialam po raz ostatni ![]() Ciekawe ciekawe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77869741]Sorry, czasami mi umknie, bo kazdego pytam o wzrost, a pozniej mi sie myli
![]() Chyba masz racje, ze Polki sa krytyczne wzgledem siebie. A są piękne! Wiem, bo wrocilam do Polski po 6 latach zagranicą i jest tyle ladnych i zadbanych dziewczyn naookoło, ze sama tez bardziej o siebie dbac zaczelam. Bo zagranicą, to wyszlam w byle czym, a i tak jak miss sie czulam chodząc tam po ulicach ![]() Super, ze pocwiczylas!! ![]() Tak, maluje sie ![]() ![]() ![]() Jaki Ty masz kolor tego błyszczyka? ![]() u nas nieb ma tych promocji ![]() teraz jeszcze szukam dobrego matujacego pudru. Cena do 100 zl... Macie cos godnego polecenia ? W pracy jest u mnie dosc cieplo i po poludniu juz sie swiece ![]() Blyszczyk ten pierwszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja mam super pomadke w płynie z Golden Rose, bardzo trwała jest, 2 po sniadaniu i kawie trzyma się super, o z tej serii: http://goldenrose.pl/produkty/usta/p...lden-rose.html BuryKot matujący podkład z Revlona polecam, a puder z Astora, stay matte moje menu: I. chlebek bananowy z masłem orzechowym II. 2 kanapki swojego chleba z jajkiem i pomidorem III. garść mieszanki studenckiej (bakalie,suszone owoce) obiad: żurek z jajkiem i gotowanym mięsem kolacja: jogurt naturalny ze słonecznikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Wczoraj na tej promocji w roassmannie (55% z aplikacją) kupiłam 3 tusze do rzęs właśnie:p zastanawiam się nad jakąś dobrą szminką, ale sama nie wiem ![]() Dzisiaj mam lepszy humor, wieczorem pójdę chyba na jakiś dłuższy spacer? A Wy macie jakieś plany na środkowy dzień tygodnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
BAN stały
|
Melduję się, że wróciłam, witam nowe osoby na wątku
![]() Promocje w rossmanie mówicie? Może się przejdę, chociaż w zasadzie używam tylko podkładu i tuszu do rzęs. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Żona
|
Hej
![]() U mnie wczoraj tylko dwa posiłki ![]() Wczoraj oczywiście wypocona na trampolinach dziś albo delikatny trening albo odpuszczę na rzecz jednego wolnego dnia od ćwiczeń, jeszcze zobaczę zależy jak wrócę z pracy ![]() Co do rosmanna ja poszalałam z aplikacją (55%) i wydałam 200 zł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oribitrek, zadanie domowe , prasowanie, kąpiel, książka ![]() ja walczę ze sobą żeby nie pojsc do rossmana, bo wszystko mam, a jak pojde, to zaraz zaczne czegoś potrzebować haha |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
A kolor błyszczyka ładny ![]() Cytat:
Ty chyba pracujesz w biurze, o ile dobrze pamiętam? Rozumiem Cię! Tez pracowalam w ten sposob przez kupe lat i pamiętam uczucie totalnego wypompowania po powrocie do domu - nic sie nie chcialo. Ale trzeba wbic sie w rytm. Pamietam, ze wtedy postanowilam cwiczyc co 2 dzien... W jeden nie robilam nic, a w drugi cwiczylam i efekty mialam naprawde fajne ![]() Plany na dzisiaj? Jedziemy do moich rodziców na Podkarpacie, po drodze zahaczamy o Kraków na lunch i dobrą kawę. Pogoda, krótko mówiąc, do d. ![]() ![]() W ogole waga dzisiaj u mnie pokazala 53,5 - nie mam pojecia czy to chwilowy spadek, czy kolejne 0.5kg polecialo! ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77877081]
![]() ![]() super, u mnie uparcie waga stoi ,ale się nie poddaje! na podkarpaciu tez dzis zimno, szaro, brzydko, kropi deszcz - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Żona
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77877081]
Hehe, niezle ![]() ![]() Od razu mówię to nie tak, że jestem jakaś nienormalna. Wszytko mi było potrzebne bo zrobiłam remament w kosmetykach ![]() Kupiłam: 2 tusze (jeden sprawdzony, drugi na wypróbowanie), podkład, bronzer, puder matujący, 2 szminki i to tyle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam zero motywacji do ćwiczeń, dobrze że z jedzeniem trochę się unormowałam. Jak jestem głodna po posiłku to dopycham się marchewką. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Postanowione- dzisiaj poćwiczę na orbitreku. Jutro będzie meldunek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Żona
|
Nie poddawać się.
Zastanawiam się nad kupnem wagi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
ja mam łazienkową, kupiłam ją jak w ciąży byłam- mialam obsesje zeby za duzo nie przytyć hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podklad z revlona tez mam ![]() Puder kupilam dzisiaj z NYXa. Zobaczymy co bedzie. Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77877081]Ja lubie Rimmel, Stay Matte, odcien 001 - to jest ładny, jasny żółtek. Niedawno tez kupilam Urban Decay, ten ryżowy. Wydalam cos lekko ponad 130zl, a efekt identyczyny jak Stay Mate. Nie bede juz przeplacac, tylko zostaje przy Rimmelu na jakis czas, dopóki nie trafi sie cos jeszcze lepszego. A kolor błyszczyka ładny ![]() Plany na dzisiaj? Jedziemy do moich rodziców na Podkarpacie, po drodze zahaczamy o Kraków na lunch i dobrą kawę. Pogoda, krótko mówiąc, do d. ![]() ![]() W ogole waga dzisiaj u mnie pokazala 53,5 - nie mam pojecia czy to chwilowy spadek, czy kolejne 0.5kg polecialo! ![]() To dziwne... ale to matowy blyszczyk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1006 |
Żona
|
Nie bo się nie odchudzałam. A jak zjezdzam raz na miesiąc do domu to tam się waze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
dużo piszecie, cięzko mi nadrobić bo strasznie dużo pracuję, a jak nie pracuję to wtedy trenuję lub spędzam czas z Tż. Pisę żeby się zameldować, że mimo wszystko o was myślę i ciekawa jestem postępów. Ja w sumie schudłam tyle ile chciałam ,w talii też mam tyle ile chcę ![]() Teraz pozostaje mi utrzymać ten efekt i nie schrzanić.
![]() |
#1008 | |
Żona
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Rozeznanie
|
Nie mówię, że źle.
Trochę mi żal, że na nic czasu nie mam. Dziś też pierwszy raz od w sumie 9 dni siedzę na necie dla rozrywki. Cytat:
![]() |
![]() |
#1010 | |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77877081]Ja lubie Rimmel, Stay Matte, odcien 001 - to jest ładny, jasny żółtek. Niedawno tez kupilam Urban Decay, ten ryżowy. Wydalam cos lekko ponad 130zl, a efekt identyczyny jak Stay Mate. Nie bede juz przeplacac, tylko zostaje przy Rimmelu na jakis czas, dopóki nie trafi sie cos jeszcze lepszego.
A kolor błyszczyka ładny ![]() Nie wiem czy jeszcze dzisiaj te promocje będą. Ja wczoraj przezylam zaskoczenie przy kasie, bo zamiast 60zl, zaplacilam 30zl. Ty chyba pracujesz w biurze, o ile dobrze pamiętam? Rozumiem Cię! Tez pracowalam w ten sposob przez kupe lat i pamiętam uczucie totalnego wypompowania po powrocie do domu - nic sie nie chcialo. Ale trzeba wbic sie w rytm. Pamietam, ze wtedy postanowilam cwiczyc co 2 dzien... W jeden nie robilam nic, a w drugi cwiczylam i efekty mialam naprawde fajne ![]() Plany na dzisiaj? Jedziemy do moich rodziców na Podkarpacie, po drodze zahaczamy o Kraków na lunch i dobrą kawę. Pogoda, krótko mówiąc, do d. ![]() ![]() W ogole waga dzisiaj u mnie pokazala 53,5 - nie mam pojecia czy to chwilowy spadek, czy kolejne 0.5kg polecialo! ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Hehe, niezle ![]() ![]() Też mam pracę biurową i jak wracam do domu to zero życia we mnie. Ale muszę się zmusić do ćwiczeń co drugi dzień jak piszesz.. 53,5 gratuluję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj dietowo średnio. TŻ na obiad zrobił kotlet z frytkami no masakra. Jak tu wytrzymać z nim na tej diecie:/. Najgorsze jest to, że on chce przytyć i wpieprza ciągle przy mnie, a mi tylko ślinka cieknie jak to widzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Żona
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cześć, jeszcze 2 dni do weekendu ![]() ![]() ![]() Dopijam kawę i idę do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Żona
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam że tylko dołączylam do grupy.. A tu już spadek wagi 🎆🎆😁 pięknego dnia!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja tez mam prace biurową i po 8 h za biurkiem czasem wracam tak wypompowana, że nic mi sie nie chce chiarra gratulacje spadku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poranki z plaskim brzuchem - kocham to ![]() Wczoraj u mnie bylo prawie 7 km biegu ![]()
![]() |
![]() |
#1017 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie wczoraj jedzenie na + 30 minut orbitreka i Focus T25 Cardio Alpha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie wczoraj 30 minut Orbiego i jedzonko:
I. 2 kromki chleba bananowego z masłem orzechowym II. 2 kromki swojego chleba z jajkiem i kiełkami jarmużu, makrela grillowana w oliwie III. jabłko i garść bakalii obiad: żurek z jajkiem i 5 pierogów ruskich kolacja: parówka cielęca i pół pomidora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Helo, ale dobrze, że dziś piatek.
Jestem wypompowana. Od poniedziałku zaczynam Shauna Focus T25. Trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
Żona
|
Cytat:
Ja też się cieszę że już piątek akurat weekend wolny ![]() Wczoraj w planach były ćwiczenia jednak miałam jakąś niestrawność (nie wiem co) ale brzuch tak bolał że nie mogłam usiąść cały wieczór przeleżałam. Mam nadzieję że dziś się zmobilizuje chociaż może być ciężko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.