|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
Poka wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#991 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
O czym Wy w og鏊e m闚icie? Ja uwa瘸m 瞠 groupon to by豉 dobra reklama dla salonu i pozyskanie nowych klient闚.W takich miesi帷ach jak lipiec czy sierpie nie robi sie takiej reklamy bo jest masa sta造ch klient闚.a u nich ta promocja twa豉 od marca chyba do czerwa jako tak.A to ze dzielili sie z tym ca造m Gropuonem 50/50 to nie wina fryzjerek co tam pracuj tylko szefowej.Tylko szkoda 瞠 tak naprawde z tego co m闚i造 to same za t reklame musia造 zap豉ci.U prywaciarzy sie nie podskoczy i my郵e 瞠 szefowa to by nawet za 70% nie chcia豉 bawi sie w te balej瞠 i tak naprawde nic z tego nie mie no chyba ze klientka wr鏂i i zap豉ci normaln cene to wtedy tak.A z cen to przesadzili bo kole瘸nka tam robi豉 na d逝gie w這sy balejarz i zap豉ci豉 160 a nie 190 tak jak tam napisali.I tak jak piszesz 瞠 ceny s por闚nywalne do centrum to Ci powiem ze w centrum jest taniej i us逝gi lepiej wykonane.I to juz nie od jednej osoby s造sza豉m jak ta fryzjerka odesz豉 to jak nic postawili na ilo嗆 a nie na jako嗆 (bo jakos tych us逝g jest do d...).Niby ta p.Iwona jest bardzo dobr fryzjerk to chcem powiedzie 瞠 chyba by豉 bo teraz wpad豉 w rutyne i ca造 czas to samo klepie i coraz szybciej aby nast瘼nego klienta wzi捷 i nast瘼nego itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
i kolejny kilkupostowiec si pojawi w temacie Deja Vu....
![]()
![]() |
#993 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
NNzarzad - to w takim razie powiedz nam jaki salon polecasz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Raczkowanie
|
moooniaaaa - a odwiedzasz jeszcze Emilke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Raczkowanie
|
W豉郾ie si zastanawiam czy nie i嗆 do Emilki na 郵ubn
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 477
|
Dziewczyny, pole熯ie jak捷 dobr fryzjerk z niewyg鏎owanymi cenami blisko centrum. Chc mie dobrze 軼i皻 grzywk
![]()
![]() |
![]() |
#1000 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysy na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
heh... i trzeba by這 za這篡 nowe konto 瞠by si zareklamowa....
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
hahahaha faktycznie, wiad. na koncie tylko o tajemniczej p. Marcie
![]()
![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Deja Vu na Upalnej
![]() |
#1008 |
Przyczajenie
|
Przyci庵n望 klient闚 musi? Ja my郵e 瞠 Ci co mieli byc poinformowani to zostali i kto przyjdzie ten przyjdzie.A jak by豉m to uwa瘸m 瞠 tam klient闚 nie brakuje bo od kosmetyczki w璠ruj do fryzjera albo odwrotnie.Sama wiem z do鈍iadczenia tylko w innej bran篡 瞠 jak zmienia sie miejsce pracy to niestety zanim ludzie znajd albo zajda pierwszy raz to trzeba uzbroi sie w cierpliwo嗆.Du穎 ludzi wpada przypakowo i tak zostaj.A chyba po to jest forum zeby ka盥y m鏬 sie wypowiedzie a ja osobi軼ie j polecam bo mi pasuje.Dla innej pasuje p.Agnieszka czy p.Emilka z kameleonu a kto zajdzie i nie b璠zie sie podoba這 to najwy瞠j nie wr鏂i tak? I bedzie szuka dalej a znajdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
Czy kto w Bia造mstoku pracuje na farbach Joico ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
a m鏬豚y mi kto poleci salon gdzie mo積a podda si dobremu zabiegowi regeneruj帷emu w這sy? prosz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Te chcia豉bym si dowiedzie gdzie i czy warto i嗆 na taki zabieg regeneruj帷y. Czyta豉m o instytucie Keraste (http://www.facebook.com/pages/Nefret...stase.ellafryz) i o ich zabiegach, np rytuale moc i witalno嗆 (http://www.ellafryz.pl/kerastase_1.html). Mam zniszczone w這sy, nie oczekuj jakiej fenomenalnej poprawy za jednym razem, ale chcia豉bym zobaczy jak捷 r騜nic.
Czyta豉m te o Nefretete SPA. Strona wygl康a profesjonalnie, ale nigdy tam nie by豉m, czekam na opinie, g堯wnie je郵i chodzi w豉郾ie o zabiegi piel璕nacyjne i odbudowuj帷e, w tym konkretnym salonie np kera-vit complex (http://www.nefretete-spa.pl/uslugi-fryzjerskie.html) Og鏊nie rzecz bior帷 prosi豉bym o jak捷 opini i podpowied. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 813
|
Musz i嗆 do fryzjera, przykr鏂i w這sy i zrobi farbowanie. Od paru farbowa chodzi豉m do Wojtka ale po ostatnim razie jako si zniech璚i豉m.....
Hymm tak zachwalacie t Agnieszk z Bell Capelli..mo瞠 tam..? Ale mo瞠 kt鏎a by豉 w Studio Fryzjerskie Ankrys? Jest do nich gruper zaz 79z...domy郵am si, 瞠 t這ku teraz tam nie maj skoro daj gruper ale mo瞠 warto skorzysta?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2011-07-21 o 08:16 Pow鏚: liter闚ka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 428
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
|
A dlaczego zniech璚i造scie sie do Wojtka ? Ja zrobi豉m sobie "wakacyjn przerw" od fryzjer闚 o poszukuj czego a raczej kogo nowego ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 428
|
raz zapomnia mi powiedzie, 瞠 zmieni miejsce pracy, a drugi raz napisa mi smsa w dniu um闚ionej miesi帷 wcze郾iej wizyty, 瞠 jest chory i nie ma go dzisiaj w pracy. Z jego us逝g by豉m zadowolona, niestety z podej軼ia ju troch mniej.
![]() |
#1016 | ||
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 813
|
Cytat:
Cytat:
Jednak ostatnim razem gdy zadzwoni豉m um闚i si na wizyt zapyta mnie czy samo malowanie czy strzy瞠nie czy to i to. Ja mu na to, 瞠 tylko malowanie- ewentualnie same ko鎍闚ki dla od鈍ie瞠nia- a on mi, 瞠 niestety ale umawia teraz tylko na 軼i璚ia a na malowanie zapisze mnie do kogo innego. Ja na to, 瞠 ok....i najgorsze w tym wszystkim jest to, 瞠 siedz帷 na stanowisku obok ( wszystko ok przywita si ze mn, pogada) jest to, 瞠 malowa panience w這sy bez 軼i璚ia i w mi璠zyczasie przysz豉 "nowa", kt鏎a to s造sza豉 jaki to on jest doskona造 i chcia豉by si um闚i na malowanie i MO浩 strzy瞠nie. I si um闚ili. Wi璚 niestety p.Wojtek straci sta陰 klientk - mnie. Szukam dalej fryzjera z"dobr r瘯" ![]()
![]() |
![]() |
#1017 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
szukam dobrego fryzjera, kt鏎y uratuje moje w這sy ;p
pofarbowa豉m je farba palette rozja郾iaj帷, wyszed mi z馧ty blond. naturalny kolor to popielaty, 鈔edni blond. w temacie farbowania jestem zielona, ci庵le zachodze w g這w po co ja pofarbowa豉m te moje w這sy ;p chcia豉bym wr鏂i, albo chocia zbli篡 si do naturalnego koloru. kt鏎emu fryzjerowi moge zaufa? porad嬈ie, prosz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 131
|
Cytat:
Byc moze ja ci moge pomoc, jestem niezla jesli chodzi o blondy. Jesli chcesz wiecej info zlapiesz mnie na gg 2271711 ale jestem w bialym tylko do polowy sierpnia bo pozniej wyjezdzam, pozdrawiam ![]() Z gory przepraszam za ta autoreklame ![]() Edytowane przez asqll Czas edycji: 2011-07-24 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 288
|
Hej ho
![]() tak czytam i czytam a tu o farbowaniu, strzy瞠niu ale tak naprawd to nie wiadomo czy w這s闚 prostych czy kr璚onych. ![]() Dzi瘯uj za info.
![]() |
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.