![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
A my dzis taka wanienkę kupiliśmy. Ta szara cześć jest miękka taka jakby poduszeczka No i ma na spodzie taki uskok do wsparcia siedzenia. Od 0-12 miesiecy.ImageUploadedByWizaz Forum1524430111.722805.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dzień dobry. Jeszcze słoneczko, ale ma być burza. już 99 dni do porodu. Aaaaa.... Zaczynam się bać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do histori, to uwielbiam takie inspirujace opowieści. Co studiowalas, że udało Ci sie znaleźć pracę w zawodzie za granicą ? To jest takie wspaniałe, nie ma co żałować takich decyzji. Ja odczuwam taką stagnacje teraz - przez to, że nie mam gdzie wracac do pracy. Strasznie mi z tym źle, bo jestem mega ambitna, i zawsze dawalam z siebie w pracy wszystko, a tu taka lipa wyszła z tymi pieniędzmi. Z tą dziewczyną ze Sri Lanki to masakra, w ogóle dlaczego rodzina jej męża chce tego rozwodu ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry kobietki!
Witam się z Wami już jako żonka mojego kochanego męża! ![]() ![]() ![]() Sobota była najwspanialszym dniem naszego życia mimo wcześniejszego stresu i bieganiny. Dziękujemy Wam wszystkim za życzenia, oby wszystkie się spełniły! Jak dojdziemy do siebie i ogarniemy trochę mieszkanie może opiszę dokładnie ten wielki dzień. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() piękne uczucie ![]() koniecznie pochwal się zdjęciami ![]() Dzień dobry w poniedziałek ![]() wczoraj przeszłam 10km, ale na dwa razy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Pozytywnaj na allegro zamówiłam taką, ale to raczej z myślą o szpitalu po porodzie. Mam do niej jeszcze taki lekki szary szlafroczek ![]() A z hm mam takie dłuższe koszulki do spania, czarną i ciemno-szarą z myślą głównie o porodzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój dekolt po wczorajszym grillu nad rzeczką też różowy jakiś i jedna ręka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
Pozytywnaj proszę
![]() http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...NDYzMGYzOTY%3D Elaa nie są bardzo długie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiechnęłaś tym postem i włączyłam sobie filmik nakręcony telefonem wujka tż z naszego wesela ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to, że nigdy wcześniej tak nie miałam ![]() Dziś robiłam po raz kolejny badanie gr krwi, jutro do lekarza po skierowanie i mam nadzieję, że w środę rano bez problemu dostanę w szpitalu zastrzyk z immunoglobuliny ![]() ![]() Zastanawiam się, kiedy zacząć prać ciuszki maluszka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Piękny weekend spędziłam poza domem i nie wchodziłam na wizaz dopiero teraz udało mi się nadrobić zaległości. W temacie związków i przyjaciół, my z mężem mamy wspólne grono. Widujemy się dosyć regularnie. Teraz jak jestem na L4 to też chcą mi zapełnić czas, żebym się nie nudziła więc i wpraszają , sami zapraszają do siebie, a mi lecą te ciepłe piękne dni strasznie szybko. SandamWszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Cieszcie się sobą i odpoczywajcie po tym szalonym okresie przygotowań do ślubu. Odnośnie wózków zdecydowaliśmy się na firmę Bebetto model Holland 2w1 , a fotelik samochodowy kupimy osobno prawdopodobnie będzie to: CYBEX ATON BASIC. Zamówimy całość w maju ![]() Kłucie w pochwie też mi się zdarza, ale to trwa tylko chwilkę i przy zwiększonym wysiłku, muszę po prostu wtedy przystanąć albo siąść sobie i przechodzi. Ginekolog zapewniała, że to normalne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ovejita ja będę prac koniec maja początek czerwca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
|
To ja się podzielę swoją historią małżeńską
![]() Jesteśmy z mężem razem od 2006 r. , lecz poznaliśmy się kilka lat wcześniej. Byliśmy wtedy na stopie koleżeńskiej, nawet znajomi próbowali nas ze sobą zeswatać, ale jak widać to nie był ten czas ![]() Wtedy gdy coś zaiskrzyło spotkałam go przypadkiem idąc z koleżanką na spacer, po 10 minutach od tego spotkania napisał sms, że chciałby się ze mną spotkać we dwójkę. Potem było kilka "randek" i po jakimś tygodniu, dwóch decyzja że będziemy parą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy poleżeć nad jeziorkiem kilka kilometrów od naszej miejscowości. Czułam się jak na wakacjach, a to kwiecień przecież ![]() Co do kłuć w pochwie, miałam parę tygodni temu, takie pojedyncze i przechodziło, pytałam lekarza i to całkiem normalne, wszystko się rozciąga. Miłego dnia dziewczyny ![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-04-23 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Zadomowienie
|
emma dziękuję. Jeszcze muszę znaleźć biustonosze, które nie wyglądają jak wory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Wtajemniczenie
|
ovejita planuję prać po naszym małym remoncie, a zacznie się on po majówce, więc jak się nic jakoś super nie przedłuży i pogoda pozwoli to końcem maja zaczynam pranie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i Alles - duży wybór i wyglądają jak normalne ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-23 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://szykownamama.pl/product-pol-...yABEgKywfD_BwE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Ja mam.z szykownej mamy piżame,a koszule.nocna z esotiq linia materninity-maz mówi,że jes za seksowna i.nie nadaje się do szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Rozeznanie
|
ja zamówiłam m jak miałam 70 E. teraz znów mi o numer urósł, ale biustonosze są nadal dobre. Są elastyczne, więc dopasowują się do biustu, ważne żeby dół dopasować.
![]() |
![]() |
#1013 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://szykownamama.pl/product-pol-...on-melanz.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dwie koszule do porodu j szpitala na bazarku, na "ścioranie" ;-) do domu dwie z Italian Fashion na stronie smyka były za niecałe 50 złotych a w sklepie stacjonarnym po ok.65 złotych
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1016 |
Rozeznanie
|
Hejo dziewczyny, lutówka 2018 się kłania!
![]() ![]() A korzystając z okazji to chcę Wam powiedzieć, że zazdroszczę Wan tego, że przed Wami poród i mówię to ja, najwieksza boidupa świata. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Moje piżamki:
https://szykownamama.pl/product-pol-...mska-pink.html https://www.esotiq.com/pl/pl/materni...-czerwony-6575 Muszę jeszcze jedną koszulę dokupić,szlafrok mam swój raczej taki cienki,ale pewnie nie będzie potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Wtajemniczenie
|
Sandam witaj jako żona !!!! Czekamy na relacje !!
![]() Emma piękna ta koszula ! Bedziesz w niej bosko wyglądać ![]() Ovejita, ja nie testuje swojej kondycji, ale w piatek po galerii lazilam jak ślimak, staram sie funkcjonować powoli ![]() Dorka, super, że z mężem przetrwaliscie problemy. To bardzo ważne żeby byc ze sobą w kazdej sytuacji. To powinno wzmacniać ! ![]() Biustonosz do karmienia kupilam na razie jeden w swiecie udanych zakupów - kosztowal 18 zl wiec na próbę wzięłam ![]() Uuuu Pola seksi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.