|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Gosia!!!! Udało mi się dzisiaj zejść do 1:21s. Cieszyłam się jak dziecko
![]()
![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Co sądze? Gratuluję!! Zresztą powtórzę za Halamą: "ja wiedziałam że tak będzie.."
![]() Czekam na 1:18 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki! Zglasza sie nastepna milosniczka biegania
![]() Wczesniej biegałam tylko ze sobie zrobilam przerwe i znowu zaczelam biegac od 2 tygodni. Biegam 4 razy w tygodniu z kumpela tzn. ja biegam a kumpela obok mnie na rowerze jezdzi. gdyby nie ona nie chcialo by mi sie biegac a tak dotrzymuje mi towarzystwa. Bieganie jest fajne chyba jestem od tego troszke uzalezniona :P. I wyraznie po bieganiu jest cialo bardziej jedrniejsze. Mam jeden problem mysle ze mi pomozecie jak zaczelam biegac strasznie mnie piszczel boli ;( nawet jak szybko ide. Z czego moze to wynikac. Pozdrowka ![]()
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Mnie się troche nudzi jak beigne. Najgorsze jest to, ze dostaje zadyszki, Staram sie oddychac równo, ale na razie mam kiepska kondycje, to pewnie dlatego.
Postanowiłam zapisywac ile biegne, zeby sprawdzic czy moja wydolnosc sie zwieksza. ![]() ![]() Przyłącza sie do biegania - chociaż miłośnioczka nie moge siebie nazwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny a ile właściwie można spalić podczas joggingu?Czy można schudnąć czy raczej wyrobić sobie mięśnie i kondycję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Dziś postanowiłam się iść pobiegać wieczorem - rano naczczo wyniki mam strasznie kiepskie - takie bieganie chyba nie dla mnie. To chyba kwestia indywidualna prawda?
Orisha czemu nie miłośniczka? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też wolę biegac wieczorem. Jest wtedy mniej ludzi (biegam po osiedlowych uliczkach) i mniej samochodów. A za to rano czuje sie wtedy znakomicie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
zgłasza sie kolejna milosniczka hih
![]() 4 dni juz za mną. Suz, podziwiam Cie tak że hoho ![]() ![]() Ja musze biegac rano na czczo zeby zapasy spalic ![]() Wieczorkiem ide na stadion na lekki truchcik 35 minutowy ![]() Niewiem co bedzie w roku akademickim ![]() ![]() 3majta sie dziewczyny ![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
bieganie "szybkościowe" na czczo traci swój sens. zapasy glikogenu sa wtedy własciwie nijakie. chyba, że rano nie robisz tych 400m.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny! A ja jakoś też chciałabym biegać.. podziwiam Was bardzo za wytrwałość. Ostatnio poszlam pobiegać, szybko sie zmęczyłam i jakoś już mi się nie chce.. Nie wiem jak mam sie jakoś zachęcić do tego..
Też chcę być miłośniczką hehe Pozdrawiam ciepło.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
W końcu! Wczoraj pobiegalam i czuje się jak nowonarodzona
![]()
![]() |
#1004 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Juncia, Nati buziaki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Rozeznanie
|
czesc
![]() moge się podpiąć? ![]() ![]() Chcialam spalic troche tluszczyku, z kondycha u mnie troche marnie, wczoraj jak poszlam pobiegac to przy samym marszu juz mialam 70%max tetna ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Kateanna witamy na pokladzie
![]() Wczoraj znów pobiegałam. Mimo, ze katarek mialam to związałam buty, wzięłam dobermana i poszłam w las. Cudownie! Mimo, że tylko pół godzinki bo później oddychać nie umiałam, a to przez to że nosek cały zapchany. Ach, chętnie bym to dziś powtórzyła, ale ledwo mówię bo tak gardło mnie boli. Mimo wszystko, warto było!
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
Nati02 dzieki
![]() kiedys tez biegalam z psem a raczej probowalam bo jak to pies -ciągnie i musi obwachac wszystkie krzaczki :/ Jakbym teraz sprobowala z nim pobiegac to mysle ze musialabym go ciagnac po 5 min bo juz stary jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj biegałam w okolicach 19, a w lesie jednak zbyt bezpiecznie nie jest
![]() ![]() I moj tez staruch- ok 8-9 lat, dokladnie nie wiem, ale kondyche ma ![]()
![]() |
#1009 |
Rozeznanie
|
twoj pies staruch? jest w kwiecie wieku
![]() ![]() rano mi sie najlepiej biega ale wstac z wyrka jest mi baaardzo trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
podnosze
![]() dzisiaj ide biegac,po miesiacu ponad przerwy.cos mi sie nie chcialo zmotywowac,wiele problemow w zyciu prywatnym i troche sie zapuscilam,ale czas sie zabrac znowu za siebie ![]() ![]() a Wy dziewczynki juz nie biegacie ?
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Biegamy, biegamy
![]() Wczoraj gdzieś przed 22 miałam ochote pobiegac... ubrałam się i poszłam. Przebiegłam zaledwie jakieś 25 minut ale dla mnie to niezły wyczyn zwałszcza, że mój organizm nie przyzwyczaił się do 11 stopni i mgły ![]() ![]()
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
no tez mam problemy z gardlem jak juz sie pazdziernik zaczyna.
ja pobiegalam dzisiaj 30 minutek,troche mi kondycja padla,za duzo papierosow ![]() ![]() do tego po bieganiu zafundowalam sobie 45 minutowy trening silowy na brzuszek,posladki i ramiona. Juz nie moge sie doczekac zakwasow ![]()
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Ja tez myslalam ze bede meic zakwasy bo wczorajszym biegu a tu nic. Normalnie aż smutna jestem z tego powodu o tak dawno nie miałam zakwasów... chyba muszę poćwiczyć tyłeczek (dawno tego nie robiłam) i może uda się poczuć ten przyjemny ból
![]() Andzya! ![]() ![]()
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
tak,tak wiem,nalezy mi sie ... w ogole prowadzilam do niedawna troche niehigieniczny tryb zycia,ale to sie zmieni.
a z tym paleniem to tak ciezko zerwac .. no ale,albo bieganie i bycie FIT albo palenie ![]()
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
poszlam dzisiaj biegac,15 minut bo zlapal mnie tak przeokrutny bol lewego jajnika ,ze nie moglam wytrzymac.moze ktoras z Was wie,co to takiego moze byc?
teraz ide sobie zrobic cwiczonka na brzuch i posladki,bo czas odkurzyc moje miesnie z tluszczu ![]()
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Ania u mnie też coś takiego sporadycznie występowało. Ból był tak silny, że rozwalał cały trening. Nie wiem co to jest
![]() Ja wczoraj biegałam po raz ostatni - robię przerwę (nieokreślona), bo nie pamiętam kiedy ostatnio ją miałam. Ania, świetny avatar!
![]() |
![]() |
#1017 |
Raczkowanie
|
![]()
Przepraszam, ze ja sie tu tak wtrącę... ale mam pewne pytanie... Chociaz może zacznę tak... Parę lat temu ćwiczyłam w miarę systematycznie na wf'ie... i byłam całkiem niezła w bieganiu. Jeździłam na zawody i zawsze znajdowalam się w pierwszej trójce, ale to było kiedyś... teraz od dwóch lat w ogóle nie ćwiczyłam na wf'ie[ dopiero od niedawna zaczelam], siedzę tylko przed komputerem i w ogóle na dwór nie wychodzę.... [...]
Byłam wczoraj na zawodach [ bo pani mnie wysłała, gdyż na lekcji wfu miałam 3,30min na km] Jednak ja nie wierzyłam, że ten czas powtórzę , gdyż mam kondycję komputerowca...... ;/;/ [żałuję, ze kiedykolwiek sie wciagnęłam w taki tryb zycia i zaprezestalam cwiczenia na wf'ie] ale cieszę się, ze nie pale, do tego doszłaby jecsze kondycja palacza i już w ogóle bym się załamała ![]() Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za jakieś rady , wizażanki już niejednokrotnie mi pomogły ![]() ps na początek mam zamiar biegac wieczorami z kolezanką ![]()
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tego bolu,nie mam pojecia co to moze byc,ale nie moge przez to normalnie biegac. ![]()
![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
ja również jeszcze biegam-mimo buchającej rano pary z pyska
![]() co prawda nie za często,bo tylko 1-2xtydz. ale zawsze ![]() nie wiecie co się dzieje z inch? dawno jej nie było ![]() ostatnio to chyba przed maratonem pisała ![]() pozdrawiam wszystkie biegowe maniaczki ![]() suz -odpocznij należy Ci się od dawna ![]() ![]() jakieś egzaminy zdawałaś sprawnościowe czy mi się pozajączkowało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Inch nie zagląda już chyba od dwóch tygodni, może jest zapracowana. A ja egzamin mam w sobotę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.