|
|
#991 | |||||||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać?
Cytat:
Tak ostatnio zaczełam się przyglądać domom i jakie ludzie mają okna. I okazuje się, że większość wybiera brązowe Cytat:
Cytat:
Rzadko jeżdżę, bo mąż mnie wozi Niby wygoda ale jednak trochę żałuję, że się od jazdy odzwyczajam Do jazdy troszkę się zniechęciłam, po małej kraksie (nie ja prowadziłam). Potem długo nie mogłam wsiąść za kierownicę. Dzięki, kindziu Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za powodzenie na egzaminach A mnie się jakoś udało przeżyć dzisiejszą rozprawę. Nawet nie ybło tak strasznie, bo wszystko w moim imieniu mówiła moja pani adwokat Niestety, na jednej sprawie się nie skończyło. Strona przeciwna (pełnomocnik prezydenta) nie był zbyt przygotowany do rozprawy Pani sędzina kazał mu się przygotować na następny raz. Żenujące
|
|
|
#992 | |||
|
Raczkowanie
|
[quote=zuzaneczka;4440385]
Moniska84 a Tobie prawka!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję kochane za wszystkie gratulacje Wiem jak to jest bo moja teściówka się sądzi z Zusem i ma to samo, przysyłają jakiegoś młodego pracownika który nie wie o czym jest rozprawa Kociulek juz nie długo, dasz radę, a najważniejsze że te najgorsze masz za sobą |
|||
|
|
|
#993 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
|
|
|
#994 |
|
Przyczajenie
|
ajaj już 3,5 roku minęło od ślubu, a wydaje mi się,jakby to było wczoraj. Mój mąż jest po prostu wspaniały. owszem , ma swoje wady, ale ja też. dziwie się, że jeszcze ze mną wytrzymuje.
|
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie żonki,
chyba mam najkrótszy staż, bo żoną zostałam 26 maja tego roku Pozdrawiam
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Madla i jak poszło???????? Trzymałam za ciebie kciuki w sobotę majowa panno młoda
|
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak jak chciałam, choć może tylko jednego nie przewidziałam... Gdy Mój R zaczął powtarzać za księdzem słowa przysięgi miałam wielką gulę w gardle i łzy napływały mi powoli do oczu... gdy przyszła pora na mnie łamiącym się i drżącym głosem wypowiadałam słowa przysięgi i czułam jak w kąciku oka dygota mi łezka... na szczęście nie spowodowała lawiny łez i dobrnęłam do końca przysięgi...Poza tym wszyscy goście byli zachwyceni muzykami, fotografem i jedzeniem, a ja wytańczyłam się za wszystkie czasy. I nawet to iż pierwszy raz od niepamiętnych czasów byłam na wysokich obcasach nie przeszkodziło mi w dobrej zabawie. To był najlepszy ślub i wesele na jakim byłam pełne wzruszeń i śmiesznych sytuacji...Zresztą jak tylko dostanę zdjęcia od fotografa to je tu zamieszczę i napiszę krótką relacje z tego dnia.Dziękuje za kciuki
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzooooo cię cieszę ![]() Kciuki kciukami ale to WY i wasi goście stworzyliście atmosfere tego dnia Czekam na fotki, na pewno wygladaliście bardzo pięknie Skąd wiem? bo szczęsliwi ludzie wyglądaja najpięknej
|
|
|
#999 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ten pan prezentujący prezydenta to faktycznie niewypał Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale w tą sobotę idę na weselich siostry, która robi imprezę w tym samym domu weselnym co mieliśmy my. Więc wrócą do mnie te wspaniałe wspomnienia
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak wogóle to jestem happy bo od wczoraj jesteśmy na swoim
Sprzatania sporo, rozpakowywania i wogóle ale jakoś dojdziemy powoli do ładu
|
#1001 | |||||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
Ja też się dziwię, jak mój mąż ze mną wytrzymuje Anielską cierpliwośc ma Cytat:
Cytat:
Ja też nie mogę się doczekac, kiedy już będziemy na swoim Z każdym dniem ten moment się przybliża Jutro robią nam wylewki. Zostaną jeszcze sufity i stan surowy zamknięty Oj będzie się działo
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Knife, Moniśka dzięki za kciuki
Jestem juz po wszystkich egzaminach Teściówka włąśnie mi powiedziała,że za tydzień jedzie na 4 dni na Mazury Kindzia, super Witam nowe mężatki
|
|
#1003 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
Nie dość, że wszystkie egzaminy masz już za sobą, to jeszcze teściowej się "pozbędziesz" na troszkę Gratuluję kochana
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Knife
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
kociulek gratulacje zdanych egzaminów. Oj, to poszalejecie troszkę skoro teściówki nie bedzie
Knife jejku to już niedługo zaczniecie kupować wyposarzenie. To chyba najprzyjemniejsza chwila w życiu (tzn. jedna z najprzyjemniejszych chwil ). Oczywiście nie licząc tego ile kasy na to pójdzie.A tak poza tym to co tutaj taka cisza????????????
|
|
#1006 | |||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Nie za ma co
![]() Cytat:
Pod względem finansowym oczywiście Bo poza tym to już nie mogę się doczekać W zeszłym tygodniu kupiliśmy umywalki, sedes i bidet oraz wszystkie krany Wannę mamy zamówioną.I tylko czekamy aż wyschną wylewki, to można montować to wszystko Tak mi się przypomniał dzisiejszy sen - że mój mąż rozmyslił się co do tej wanny, bo spodobała mu się taka wielka okrągła, wyglądająca jak basen Ale mnie zaskoczył (w tym śnie oczywiście ).Ja też się zastanawiam, gdzie reszta Mężatek???
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas coś nie może ruszyć dalej z buową, bo ja przeszli murarze,to albo lał deszcz,albo coś robili w elektrowni i nie było prądu,albo betoniarka się im popsuła Wiecznie coś. Oby jutro już się nic nieprzewidywalnego nie zdarzeło.Knife,super,że została wam juz tylko ta najprzyjemniejsza część
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
JA uwielbiam takie zakupy
kociulek co się odwlecze to.... także nie smutaj sie wnet rusza ponownie
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane
piszę do Was z jeszcze dalszego zakątku jakim jest Anglia. Jesteśmy tu z TŻ na tydzień i to nie w celach zarobkowych tylko wyłącznie rekreacyjnie. Jeszcze się nie zaklimatyzowaliśmy na tyle, ale bacznie obserwujemy i sledzimy co tu się dzieje. W najbliższym czasie nie ma mowy bym pisała, bo jak tylko wracam to już rzucam się w wir pracy. Juz wcale nie jestem taka zadowolona, głównie przez to że dostałam umowę i zamarłam! Miała byc próbna na miesiąc i na inna kwotę a jest na 3 m-ce i z obiecana kwota ale brutto! do tego dochodza dojazdy (ok300zł bilet) i masakra. Tyle pracy a zarobki prawie takie same (po odliczeniu kosztów które ponoszę) jak na stażu miałam!!!! ale nic muszę wy3mać te 3 m-ce a potem znikam gdzies idziej ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i życzę samych dobrych nowin
|
#1010 | ||||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
My to jeszcze przeprawę z tymi "fachowcami" od dachu mamy Kawałek blachy brakło, zobowiązali się zamówić i zamówili... ale złą W końcu wyszło tak, że sami sobie tą blachę zamówiliśmy i teraz czekamy już 2 tygodnie. Wszystko przez nich. Prawie cały dach gotowy, tylko ta "łata" zostaje Dziwnie to wygląda... Śmiejemy się, że wszyscy robotnicy już swoje skończą a ci jeszcze na dachu będą siedzieć Właśnie tak się zastanawiam, ile nam zejdzie z meblowaniem naszego mieszkanka... Cytat:
Tak to jest z tymi zarobkami Ale 3 miesiące jakoś Ci zlecą, zobaczysz
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas jak umawialismy sie z murarzem to tez wszystko miało być super i do niego nic nie mamy,ale w srodę jak zaszlismy pod koniec dnia zobaczyć jak im idzie to jeden z jego pracowników ledwo na nogach się trzymał. tato mówi,że powinniśmy mu zwrócić uwagę,bo gdyby, nie daj Boże,coś mu się stało na budowie,to my będziemy za to dopowiadać. Wiemy juz na 100% kto bedzie naszym sąsiadem "bliźniakiem". Kupują działkę od babki,która i tak nigdy by sie tu nie budowała. Fajnie,bo naprawdę super ludzie. Przynajmniej na razie
|
|
|
#1012 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Z nimi to tak zawsze. Jak się umawiasz, to wszystko ładnie, pięknie. Wszystko wiedzą, potrafią, umią zrobić. A jak przyjdzie co do czego, to wychodzi jacy z nich fachowcy
Nigdy chyba nie zrozumiem nagminnego picia w pracy przez robotników budowlanych. Nie pojmuję, jak można pić będąc w pracy A niestety u nas to zjawisko jest powszechne... Z ekip, które do tej pory u nas pracowały nie pili: hydraulicy, elektryk i goście od wylewek. Pili: murarze, tynkarze, dekarze, cieśla, i nawet kierownik budowy
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
cześć babeczki!
chwilę mnie nie było bo się urlopowałam. Byliśmy w naszej podróży poślubnej na rocznicę ślubu Wróciłam wypoczęta, pełna energii A jutro mamy naszą pierwszą rocznicę ślubu
|
|
#1014 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
zuzaneczka, to super
Fajny sposób na uczczenie pierwszej rocznicy Koniecznie wrzuć fotki
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
to i ja powrocilam ![]() po slubie niby nic sie nie zmienilo ale jest jakby jeszcze lepiej (choc wydawalo mi sie to niemozliwe) ciezko powiedziec na czym to polega ...tak jakby cos w powietrzu fruwalo. niedlugo 1 rocznica.....![]() staramy sie o dzidziusia ale narazie trzeba wyleczyc tarczyce wiec pewnie to jeszcze troszke potrwa. fajnie jest znowu z wami poplotkowac ![]() pozdrawiam goraco nele
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja trzymam kciuki za tarczycę i bobasa.
Ja już też bym chciała, niestety...nie mogę jeszcze, muszę dokończyć staż i się normalnie zatrudnić, ale już kombinuję kiedy tu zajść w ciążę, bo zwariuję bez maluszka
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Nele, również trzymam kciuki za bobaska A ja mam dla wszystkich newsa,ale coś nikogo nie ma
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzaneczko Ode mnie też spóźnione ale sczere życzenia wszytskiego naj!![]() Kociulku ja jestem
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Fotki będą wieczorkiem. KOciulku ja tez jestem
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem
![]() Zuzaneczko wszystkiego naj naj naj u nas już po rocznicy, z tego wszystkiego zorganizowaliśmy tylko małą imprezkę dla rodziców, a o sobie wogóle nie pomysleliśmy. Zresztą, mozna powiedzieć że małżeństwem jesteśmy już dużo dłużej i taka rocznica nie jest dla nas jakaś taka bardzo specjalna, ale może sobie jeszcze coś zorganizujemy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

I uważam że są ładne i sie z nich cieszę.
ale poczatki były trudne
Rzadko jeżdżę, bo mąż mnie wozi
dzis znów byłam parę godzin, odbierałam juz telefony i robiłam rezerwacje
Ale całe szczęście 2 najgorsze juz za mną
Pani sędzina kazał mu się przygotować na następny raz. Żenujące 

Dziwnie to wygląda...