|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Która szkoła Waszym zdaniem jest lepsza? | |||
Szkoła Marzeny Daleckiej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
AP Edukacja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy ktoś ukończył szkołe wizażu ARTIS?
podbijam. Może ktoś coś wie o tej szkole?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak zostaC wizażystką?
Witam wszystkich. Chciałabym zostać wizażystką, uwielbiam malować siebie i innych. Kocham kosmetyki. Jednak nie wiem, jak się do tego zabrać, co na początek? iść na podyplomową kosmetologię z wizażem czy znaleźć jakiś kurs.A może najpierw podrukować ogłoszenia i zobaczyć jaki będzie odzew, czy w ogóle zgłoszą się jacyś chętni. na początek mysłałam, żeby nastawić się na dojazdy do klientek, potem otworzyć swój salon...Proszę bardziej doświadczone osoby o radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam , zamierzam wybrać sie od września do tej samej szkoly. Jest ktos jeszcze ktos uczęszczał do niej? Mile widziane porównania z innymi. Mam również pytanie , czy jest ona możliwa bez matury? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Przyczajenie
|
Jakie kosmetyki w kuferku na kurs wizażu?
Witam serdecznie. Przeszukałam forum i nie mogę niestety nic znaleźć na ten konkretny temat więc zakładam nowy wątek. Chciałabym zapytać, co dokładnie potrzebne jest na kurs wizażu. Ponoć trzeba skompletować kuferek i rzeczy typu pędzle, podkłady, korektory, cienie itp. itd. Ale ja jednak nie do końca wiem, którą firmę wybrać i jak to wszystko kształtuje się cenowo. Niestety do najbogatszych nie należę, sama zapłata za kursy wyczyści moją kieszeń okrutnie. Dlatego właśnie prosiłabym o pomoc w wyborze dobrej jakości, trwałych i nie uczulających kosmetyków do makijażu, odpowiednich pędzelków i akcesoriów. I jeszcze jedno takie pytanko: czy osoba, która uwielbia makijaże, kosmetyki itp. ale jeszcze nie do końca umie zrobić idealny make up może iść na taki kurs? Zdolności manualne raczej mam średnie dlatego w ogóle chciałabym wiedzieć czy będę w stanie nauczyć się odpowiedniego tworzenia makijażu... Jeśli temat był to przepraszam i proszę o usunięcie wątku. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie kosmetyki w kuferku na kurs wizażu?
Szkoła, w której będziesz się uczyć, powinna udostępniać kosmetyki i pędzle do nauki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Przyczajenie
|
Na pewno? Z tego co pamiętam to moje koleżanki musiały same kupić wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
No to gratuluję wyboru szkoły. Ja w swojej mam do dyspozycji wszystkie kosmetyki marek selektywnych, pędzle, do tego zajęcia z planu kufra i rozeznania w markach profesjonalnych.
![]() |
#998 |
Raczkowanie
|
MakeUp Institute w Szczecinie
Hej
![]() Czy któraś z Was miała do czynienia z tą szkoła? W sierpniu wybieram się tam na szkolenie z wizażu. Ciekawi mnie czy któraś chodziła tam do szkoły lub na kurs i jaka jest wasza opinia. Szukałam tego typu kursów w trójmieście, ale nic co by mi odpowiadało nie znalazłam, więc zaryzykowałam kurs w Szczecinie. Ktoś może coś powiedzieć na temat tej szkoły? P.S. jeśli założyłam wątek nie w tym miejscu to z góry przepraszam, jestem początkującą wizażanką, proszę o wyrozumiałość. Nie znalazłam również nic na ten temat w wyszukiwarce, więc pozwoliłam sobie założyć nowy wątek. Pozdrawiam wszystkie Panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsza Szkoła Wizażu I Stylizacji
Wybieram się tam niedługo na szkolenie z wizażu i szczerze to trudno mi znaleźć jakiekolwiek opinie na temat tej szkoły. Przy moim wyborze zaważyło podejście Pani w biurze, która udzieliła mi wyczerpujących informacji na każde moje pytanie, ilość godzin na kursie i to, że pracuje się na modelkach a nie tak jak na większości tego typu szkoleń kursantki uczą się makijażu na sobie na wzajem, dla mnie to strata czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Raczkowanie
|
Dot.: MakeUp Institute w Szczecinie
Podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Przyczajenie
|
Dot.: pani ANITA FOLARON-szkoła makijażu i wizażu
Witam się,
jestem nowa, a to mój 1szy post ![]() ![]() już bardzo się cieszę. pozdrawiam Was wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Przyczajenie
|
Kurs wizażu lub makijażu w Tarnowie
Cześć dziewczyny! Chcę się dowiedzieć czy robiłyście jakieś kursy związane z makijażem w Tarnowie, ponieważ widziałam w Centrum Edukacji Sigma ale nie jestem pewna czy to jest dobry kurs. Jeśli wiecie gdzie są jakieś dobre kursy proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Raczkowanie
|
Najlepsza szkoła-kurs wizażu w wawie
WITAJCIE,
Wiem ze tan watek był wiele razy poruszany,ostatn raz na wizazu bylam rok temu...obowiazki zony i mamuski 2 radosnych dzieci zbytnio mi uniemozliwiaja siedzenie i szperanie w necie... Dlateko ide na sróty i przepraszam WAS bardzo jesli kolejny ram bedziecie mi pisaly to samo co w innych postach i bedziecie mnie klely pod nosem "ze babie nie chce sie czytac".... Doradzcie PROSZE mi jakąś szkole lub kurs zawodowy WIZAZU w wawie.... w zeszlym roku konczylam kurs w szklole make up star... nie bylo tak tragicznie, po zakonczeniu kusru czulam niedosyt... chcialabym znow pojsc na jakies studiumczy kurs zawodowy ale nie wiem gdzie ...chcialabym miec rowniez jakies praktyki... PROSZE O CIERPLIWOSC DLA MNIE ![]() I GODNEJ POLECENIA SZKOLY ![]()
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsza szkoła-kurs wizażu w wawie
jest już wątek 'szkoły i kursu wizażu' - jest tam naprawdę wiele miejsc podanych, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i poczytać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsza szkoła-kurs wizażu w wawie
I to nie jeden taki wątek
![]() Tu główny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=7028
![]() |
#1006 |
Przyczajenie
|
Akadmia wizerunku Penelope Szczecin - opinie
Witam,
Czy któraś z Was wie coś na temat Akademi Wizerunku Penelope w Szczecinie?. Chcę zacząc tam naukę w rocznej szkole wizażu i stylizacji, ale nie wiem czy warto ![]() Może któraś z Was coś wie, albo może uczęszczała do tej szkoły i podzieli się swoimi wrażeniami ![]() pozdrawiam i dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
Dot.: Akademie Prenier...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, w najbliższym czasie wybieram się na kurs wizażu tylko mam dylemat i nie wiem co wybrać. Czy lepiej iść na kurs do szkoły, ktora spejalizuje się wiżażem czy wystarczy wybrac się na zwykły kurs po ktorym tez dostane zaswiadczenie o ukonczeniuu takiego kursu. Prosze mi podpowiedziecz czy to w przyszlości będzie miało duże znaczenie przy znalezieniu pracy, czy raczej nie, bo licza sie umiejetnoscia a nie papierek ??
Jak to wygląda w praktyce ?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Raczkowanie
|
Kurs wizażu u Pani Ani O.
Witajcie,
Chciałam zapytac czy ktoras z was moze juz skonczyla kurs WIZAŻU u Pani ANNY ORŁOWSKIEJ? jestescie zadowolone? ja zamierzam pojsc na kurs,pytam WAS poniewaz mam przeznaczone pieniazki na kurs,a nie chcialabym zle zainwestowac tych oszczednosci.PROSZE o Wasze opinie. Wiem, ze Pani Ania slicznie maluje,ale czy tez umnie tak dobrze przekazac wiedzę? ![]()
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurs wizażu u Pani Ani O.
Na temat kursów jest specjalny wątek
![]() Proszę użyć wyszukiwarki ![]()
![]() |
#1011 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szkoła Wizażu w Białymstoku
Podpinam się do tematu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła Wizażu w Białymstoku
juz chyba lepiej kurs zafundowac sobie jednak jezeli ma to byc w Białymstoku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Najlepsza Szkoła Wizażu I Stylizacji
Słuchajcie lepiej jest wybrać taka szkołe roczną,dwuletnią,czy własnie jakiś kurs miesięczny?
Po takim kursie to chyba nawet nie ma żadnego papierka ? Jak to wyglada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Przyczajenie
|
Dot.: SZKOŁA WIZAŻU we Wrocławiu
hej ! ukonczylas AWiS ?? mogla bys mi tez napisac pare slow na en temat , gdyz nie moge sie zdecydowac pomiedzy AWiS a M. Daleckije . Wyglada na to ze w Szkole m.daleckiej jest wiecej godzin bo w systemie dziennym sa to 3 dni wtygodniu a w AWiS tylko 2x w tyg, co 2gi tydzien ... nie wiem co mam zrobi a mam juz tak malo czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
i szukam czegos fajnego we WRoclawiu , moze kotos mi cos poleci .. bede wdzieczna wie ktos s cos o akademie szkolen supreme ? Jezeli chodzi o szKOLE Daleckiej, slyszalam od jednej wizazystki ze niewiele sie tam nauczyla i organizacja byla straszna...takze nie byla zadowolona..ale kadzy liczy na co innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Przyczajenie
|
Poszukuję szkoły wizażu
Witam wszystkich,
nie wiem, czy w dobre okno trafiłam ![]() ![]() ![]() Czy ktoś coś wie o Beauty Box Agaty Święcickiej, Beauty Art, szkoleniach w Pro Activ? Będę serdecznie wdzięczna za wszelka pomoc ![]() trela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Przyczajenie
|
Ja też czekam na recenzje z AWiS bo właśnie sie tam wybieram. Proszę, napiszcie coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję szkoły wizażu
To, że jesteś nowa nie daje Ci prawa do nieczytania regulaminu czy niekorzystania z wyszukiwarki
![]() Jest masa tematów o szkołach wizażu... poszukaj, poczytaj bo jest masa opinii.
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs wizażu
żadna z was nie slyszała nic,albo nie byla na kursie u Pani Ani ?
![]()
![]() |
#1020 |
Przyczajenie
|
a słyszałyście o Akademii Fryzjerstwa Filmowego i Kreatywnego?...
oglądałam zdjęcia i wygląda to całkiem fajnie i się zastanawiam nad nią... http://www.akademiafryzjerstwa.com.pl/pl/zajecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.