![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
a co do nieprzespanych nocy to ja jeszcze ich nie mialam
![]() ![]()
#992 |
Zakorzenienie
|
ja to nie. dlatego czuje, ze teraz czeka mnie tydzien nieprzespanych nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jak tak czytam o Waszych sesjach...to nie zazdroszczę. Ja się obroniłam w zeszłym roku... to był horror jakiś normalnie,szczególnie pisanie pracy mgr... ale na pewno Wam wszystkim dobrze pójdzie i już za niedługo się będziecie wakacjować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() a ja własnie posmarowałam sobie nogę tym polecanm antybiotykiem, wypiłam wapno i czekam... kurde jak to mnie swędzi. głupia mucha , głupia,. aby w męczarniach zdechła ![]() noga juz tak spuchła, ze nawet nie wiedzialam w którym miejscu mnie dokladnie ciapnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki jakie gwiazdki, bo nie wiem, o co chodzi |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
niech mnie ktoś dobije buuu
![]() jak mnie swędzi ta noga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
a my nie mamy kasy a TZ sie upiera ze zabiera mnie dzis na zakupy. jakies bluzki, spodnie i bielizne do spania upatrzyl
![]() w sobote wesele- nie chce nam sie jak nie wiem co. a na to nastepne to juz w ogole... moze sie rozwieje impreza...i tak jeszcze zaproszeni nie jestesmy ![]()
#999 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Z braku altacetu, możesz też robić okłady z octu rozcieńczonego z wodą...też wyciąga opuchliznę. Ale wapno przede wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
[quote=caperucitaroja;7824 238]U nas to chyba rodzinne. Wszyscy faceci sie zbiesili (moj ojciec, TZta ojciec, brat, dalej nie wiem) i powiedzieli, ze nie beda pierscionkow nosic, ze przeszkadza w pracy i w ogole na palcu. Poniewaz jestem z domu przyzwyczajona to nie zalalam sie lzami, ale moj TZ mi tez nie chcial kupic! Powiedzial, ze woli pierscionek, bo to przynajmiej ladne, a obraczki nic nie maja w sobie ciekawego, a te co maja, to nas na nie nie stac.
Ale ja sie uparlam, bo ja chce miec i kupilismy w sobote jaka chcialam. Juz ja sobie nosze, ale cos mi pecha przynosi, bo co ja zaloze to humor trace, doslownie. Uderze sie, z rak mi cos wypadnie i juz mi sie cisnienie podnosi.[/quote] Nie no, nie wierzę, czyli nawet nie kupił dla siebie tej obrączki ? ![]() Ja rozumiem, że nosić na codzień nie będzie ale przecież w urzędzie musicie sobie założyć obrączki, ja to chcecie rozwiązać ![]() Mój Tż na szczęscie strasznie napalony na tę obrączkę i zamierza ją nosić z dumą , jak powiedział ![]() Cytat:
Haniu Ty wymieniłaś wady Twojego Tża ? Egozim i sąpstwo ? Pracież on dla Ciebie zawsze gwiazdkę z nieba, zakupy, kosmetyki, itp. ? To ja nie kumam ? Ty chyba pisałaś o moim narzeczonym, we wczesnym stadium naszego związku ![]() ![]() To nie końca tak że ja, ale wspólna nasza praca pozwoliła osiągnąć kompromis ![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |||
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć, L_V ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry, Dorinko ![]() Chyba czas na kawkę i ostrą pracę (tia, jasne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
mialam sie dzis poopalac ale jakos nie chce mi sie siedziec i pocic na tym sloncu. i jeszcze @ sie zapowiada...
![]() i tak wszyscy mowia ze sie mocno opalilam, szczegolnie na twarzy ![]()
![]() |
#1006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na noc zrobiłam okłady z kwasy bornego podobno też jest dobry na opuchlizną nie dziekuję w takim razie ![]() kurcze, gdyby nam choc zagadnienia dała a tu nie. powiedziała, ze trzeba sie uczyc dzien i noc, odciąć sie od wszytskich to sie uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
a dlaczego?? nie lubisz byc opalona, czy jakis inny powód??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet specjalnie nie opalalam- ot pare dni na dworzu inna sprawa ze do filtrow sie nie przekonalam, oddalam krem mamie a sama "gola" chodze ![]() i tak niedlugo zaczniemy na dzialke jezdzic to jeszcze zdaze zbrazowiec ![]()
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też w ogóle się nie opalam, co wzbudza niemałą sensację. W szkole średniej nawet mi babka na w-fie powiedziała, że powinnam iść na solarium, bo jestem nieapetyczna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Lubię być opalona, ale...
Zdrowo ![]() Butter, są osoby, które znacznie bardziej apetycznie wyglądają blade a nie opalone ![]() Ja ciało opalam, wysmarowana, ale opalam... Bo lubie spedzac czas na sloncu, to mi laduje akumulatory. Ale podchodze do tego juz znacznie rozsadniej niz kilka lat temu. Opalam sie znacznie wolniej, ale dzieki temu bezpieczniej.
#1012 |
Zakorzenienie
|
Ja też lubię się wylegiwać
![]() Ale stosuje bardzo wysokie filtry, żeby się nie spalić, bo tak zazwyczaj kończy się moje opalanie. Mam bardzo,ale to bardzo jasną karnację, więc jak się opalę, to jestem czerwona jak burak, a po jakimś czasie wracam do bladości.... A szkoda, bo chciałabym się choć troszkę zbrązowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
ja to okropna jestem.
wyszlam wczoraj z kolezanka- myslalam ze zdaze przed powrotem TZa z pracy ale tak nam sie dobrze gadalo. najpierw przy piwku, potem poszlysmy na kebaba, lody a na koniec rundka po sklepach ![]() wrocilam przed 19 a TZ siedzi glodny bo lodowka pusta (mielismy isc na zakupy zapasy zrobic). i mi jeczy to mu powiedzialam w zartach zeby spadal, z glodu nie umrze. ![]() jakos w sobote sie nie przejmowal tylko na wies pojechal ja sobie musialam sama robic. w niedziele tez, wrocilam glodna jak wilk i nic nie dostalam bo chorowal ![]() ale fajnie tak gdzies wyjsc .a w lipcu mam ognisko ze studiow. w sumie to z checia bym pojechala na cala noc. tylko jak TZ to uslyszal to juz nosem kreci ![]() ja do opalania nic nie stosuje...nie krzyczec
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
Krzyczeć nie będziemy bo to nie nasz problem
![]() ![]() ![]()
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja identycznie jak Ty ![]() Nawet ostatnio stwierdzam, że nie lubię siebie opalonej, tylko taką leciutko dosłownie muśnięta śłońcem (tzn. balsamem brązującym) Słońce sieje spustoszenie na mojej twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ciała to też nie będę przesadzać z eksponowaniem na słońcu(maksymalny filtr) widzę że dekold się szybciej starzeje, spójrzcie na kobiety, które przesiadują w solarium jakie mają ciała ![]() zastanawiam się co robić przed ślubem, zostaje nałożenie samoopalacza u kosmetyczki albo air brush - bo chciałam iść jako bladolica- ale świadkowa mnie namawia na delikatne zbrązowienie, że będę wyglądała bardziej promiennie, zdrowiej....chyba jej posłucham, bo wiem że chce dla mnie jak najlepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wy tu o opalaniu a ja cierpię z tego powodu. Wczoaj poszłam na solarium i naprawdę z tym nie przesadzam bo dopiero co zaczęłam chodzić najpierw poszłam na 5 min i prawie znaku nie było więc teraz wskoczyłam na 7 i masakra "idzie rak nieborak" :P Dobrze że chociaż noc przespana. Ja dużo lepiej wyglądam w wersji opalonej ale też nie przesadzam, zazwyczaj chodzę kilka razy na solarium przed sezonem upałów, żeby skóra mi lepiej przyjęła naturalne opalanie (szybciej wtedy brązowieje) a potem długo nic. Teraz chcę na ślub się troszkę zbrązowić ale też bez przesady, nie chcę wyglądać jak murzynka blondynka ![]() Co do egzaminów to ja nie wiem kiedy się z nich wykaraskam. W najbliższy weekend mam 7 a potem jeszcze PNJ całoroczny ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ból PNJ - miałam z tego powodu 3 razy kampanię wrześniową kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale najważniejsze jest to, żebys Ty się czuła komfortowa, w końcu to Twój wielki dzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Co poleccie na takie sińce (mam delikatną skórę pod oczami i małe żyłki mi prześwitują...) ????? Active rozjaśnia cienie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja opalam sie z filtrem. Zawsze bylam ta biala, najjasniejsza w towarzystwie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.