|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
Jak napiszesz im "Kali jeść, Kali mieć krowa", to skumają.
|
|
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam pytanko mianowicie moje zamowienie na Tru od 3 dni ma status INVALID
Moze mi ktoś przetlumaczyc o co im chodzi i dlaczego jest uposledzone??Obrazaja moja biedna, mala paczuszke ktora juz powinna dawno temu pojsc do mamusi....
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej napisz do nich. ja pisze zawsze gdy mi coś sie przedłuża. Ja niestety nie znam angielskiego, ale wiele dziewczyn ci pomoże. Chociaz ty zapewne znasz angielski.
|
|
|
|
#994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a gdzie nasz Kamisław ? czy ktos kupował moze róz w sticku laury mercier ?? |
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Guaranko, Nuleczko, nasze brązerki są świeże i śliczne
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tfu, tfu już wyplułam![]() A JEŚLI TY NIE DOPATRZYŁAŚ SIĘ W NIM POMARAŃCZU TO JEST NA PEWNO BOSKI. |
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za wsparcie. Wuniki egzaminu pozytywne, zdłam na 4,jeszcze w poniedziałek najcięższy egzamin ustny i wakacje
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miejmy nadzieję, że to może na chwilę uśpi czujność zielonych łap celników na przesyłki z Honk Kongu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak na niego patrzyłam, patrzyłam i w końcu doszłam do wniosku, że jednak chyba go nie potrzebuję, a tu się jednak okazuje, ze chyba potrzebuję![]() Dawać mi tu kusicielki swoje piękne , będę lać pokrzywą![]() Serenite, nie wiem czy to czasem nie Ciebie straszyła, że Bi-facil może uczulać oczy ? Otóż chyba nie. Dostałam chyba na starość alerii na pyłki czy coś, bo przedwczoraj znów miałam zapuchnięte oczy i to dosyć sporo Powieki również trochę, a najbardziej pod oczami. Trochę to swędziało, wysypki nie było tylko zaczerwienienie. Wczoraj zeszłą opuchlizna i co ? Mam pod oczami skórę jak u babci Wiotka, pomarszczona, sucha Nigdy w życiu nie miałam alergii. Dzień wczesniej byliśmy na spacerze w parku, nie wiem czy jakieś trawy pylą czy jakieś inne badziewie się przyczepiło Nie pomaga nawet ukochany AA pod oczy. W rozpaczy kupiłam w aptece oliwkowy AA z kwasem hilurainowym i oliwą z oliwek. Muszę powiedzieć, że skóra chłonie jak gąbka. Coraz bardziej dochodzę do przekonania, że kremy AA to nieodkryta na szeroką skalę rodzima rewelacja.Reese, nie martw się muszą jeszcze rzucić Sunkissa, bo my go jeszcze nie mamy Za to pewnie rzucą go nam - 30% Jak go zobaczę będę krzyczeć ![]() phdwao, no ślicznie Oby tak dalej Trzymam kciukasy za poniedziałkowe egzaminy
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do AA to święt racja. Mam pod oczami małe worki od ciągłego czytania i zmęczenia i pomaga,w zasadzie od kilku lat je mam i nie dawno nie mogłam się poznać,bo jakieś takie proste pod oczami były
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko - gratulacje.
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
To mykaj i bawcie się dobrze.
![]() A ja też mykam... ale szykować się do spania. Zalecenie lekarza było też takie żeby wcześniej kłaść się spać i wypoczywać. Więc grzecznie mówię - dobranoc Truskaweczki i Kamisiek. |
|
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, bo ja zużyłam już tego sporo i mnie BiFacil na pewno nie uczula. To Leana sugerowała Bi Facil, ja podejrzewałam, że uczula Cię ten krem pod oczy Lancome.A skąd wiesz, że to pyłki? Mnie właśnie uczulił balsam do ciała Garnier, ten żółty, ujędrniający. Już trzeci raz. Tak się jakoś dziwnie dzieje, że używam go przez długi czas i jest ok, a nagle uczulenie. Więcej go nie kupię Uczulenie mam na szyi, cała jest sucha przeraźliwie i szorstka, w czerwone plamy i pręgi, strasznie swędzące. Mąż mi się pytał czy się wieszałam
|
||
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się, oni go mają w swoich magazynach, tylko trzymają, żeby wrzucić w innym terminie
Dla potwierdznia tej tezy: słuchajcie jaki numer! Zestaw Fatale był na Tru jakoś w połowie maja poczym zniknął i nie pojawił się do dzisiaj. Jak już pisałam, mój Fatale zaginął i molestowałam Tru o zwrot kasy. Dwa dni temu odnalazł się w UC, o czym Tru jeszcze nie wie. Po południu Tru napisało, że uznają paczkę za zaginioną i dostałam przed chwilą SS , że wysłali ponownie zestaw Fatale....skąd jak już nie ma???? Nie ma ale jest, i tak będzie z bronzerkiem Clinique Zastanawiam się co zrobić z tym fatalnym Fatale......nie chcę jeszcze pisać do Tru, że mój pierwszy Fatale spoczywa w Bytomiu, bo może oni go stamtąd cofnęli i jak im napiszę, że on jest, to wycofają swoją nową wysyłkę i nie dostanę żadnego........ A jak przyjdą dwa???? To co???? Odesłać im na swój koszt, bo dwa mi niepotrzebne, poza tym zapłaciłam za jeden i wcale nie chcę przywłaszczyć sobie tego drugiego. Ale właśnie przyszedł mi chytry pomysł do głowy...a gdyby tak nie odebrać tego pierwszgo Fatale, który lada dzień nadejdzie owatowany z Bytomia? Odeślą go do nadawcy? I może ten drugi przyjdzie bez postoju w UC???? Wtedy ja będę uczciwa, bo przesyłka wróci do nadawcy, a ja dostanę tego drugiego Fatale. Nie wiem czy wogóle coś z tego rozumiecie co tu wypisuję bo jakoś chyba mieszam za bardzo. E tam.Muszę pomyśleć. Cytat:
Cytat:
![]() Sto lat dla TŻ-ta Edytowane przez Guarana Czas edycji: 2008-06-25 o 23:34 |
||
|
|
|
#1010 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Invalid=nieważny, nieaktualny
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek Śpioszki.
![]() Wstajemy, nie ociągamy się. ![]() U mnie po wczorajszej burzy z piorunami - przyjemniej, chłodniej. Nareszcie jest czym oddychać. ![]() Miłego dnia.
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. Ja zabieram się za naukę, może w wlonej chwili wpadnę do Was,choć teraz mam szał.taka duchota w pokoju że oszaleć idzie....
miłego dnia! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
znów się spóźniłam na shimmera diora
buuuuuuuuuu już się nie dodaje
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, owocnej nauki.
![]() Organzza - był shimmer? ciekawe ile sztuk.Kamisio będzie miał ze mnie "polewkę" bo piszę dzisiaj w pracy tekst o współpracy polsko - czeskiej, projekt unijny o gotowaniu knedlików. Ubaw mam przy tym przedni, a na dodatek stale klawiatura mi przeskakuje z polskiej na czeską.
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
był... chyba nigdy się na niego nie załapię :/
hm, Wizaż się nie odświeża w panelu użytkownika.. jak wejdzie się przez forum są zupełnie inne posty niż tak...
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Aniu - podaj proszę link bo przez polską stronę nie widzę Sunkissed. Ok, mam go już w koszu.
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

Moze mi ktoś przetlumaczyc o co im chodzi i dlaczego jest uposledzone??Obrazaja moja biedna, mala paczuszke ktora juz powinna dawno temu pojsc do mamusi....
. Tfu, tfu już wyplułam

, będę lać pokrzywą
Powieki również trochę, a najbardziej pod oczami. Trochę to swędziało, wysypki nie było tylko zaczerwienienie. Wczoraj zeszłą opuchlizna i co ? Mam pod oczami skórę jak u babci

bo jakoś chyba mieszam za bardzo. E tam.
buuuuuuuuuu już się nie dodaje