Wszystko o Avonie 4 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-31, 18:00   #991
Scarlet23
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
Zamówienie złożone już wczoraj na katalog 11/2008 .Ładnie poszło na 1200zł .CZekam z niecierpliwością na fakture.
P.S.Ma ktoś już wystawioną fakture długo dzisjaj nie wystawiają
Ja już mam i zero braków ale skromne zamówinenie miałam
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 18:42   #992
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
po kilku użyciach mgiełki Spa z minerałami mogę powiedzieć tyle, iż dobrze nawilża co prawda, raz użyłam jej do mocno podrażnionej cery i wtedy piekła mnie po niej skóra ale teraz jest dobrze. ma też charakterystyczny dla serii zapach. psikacz rozpyla delikatnie( ale nie mam porównania do tych z opakowań wód termalnych) . jest dość wydajna. na razie na +
A w którym katalogu jest ta mgiełka? Jakoś mam na nią ochotę...
Stary 2008-07-31, 18:45   #993
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Ja mam na razie na 540złjeszcze chyba ze 2 klientki i będzie koniec, zamówienie pewnie złoże z koleżanką więc upust będzie większy
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 18:46   #994
89szafira89
Raczkowanie

Ponawiam pytanie czy widziała któraś z was zegarek męski PRESLEY i biżuterie JILLIAN i może mi coś o nich napisać ??? (k13)

Aaaa i jak się stosuje krem anew ultimate day bo moja mama nie wie a wzieła z oferty netto (k10) ???

Kocham i jestem kochana Buziaki dla Adasia i Julci !

89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 18:58   #995
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aviiieee Pokaż wiadomość
A w którym katalogu jest ta mgiełka? Jakoś mam na nią ochotę...
no właśnie zniknęła pojawiła się w katalogu 10. ale nie ma jej ani w 11., ani w 12. ani w 13. może będzie w 14. dowiemy się za tydzień

nie podoba mi się taka polityka, uważam iż w każdym katalogu powinny być wszystkie produkty-nawet, jeśli akurat nie są w promocji, ktoś może mieć na nie ochotę

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:11   #996
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

w brakach KONTUR.PODW.GREEN/WHITE szkoda
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:12   #997
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie zniknęła pojawiła się w katalogu 10. ale nie ma jej ani w 11., ani w 12. ani w 13. może będzie w 14. dowiemy się za tydzień

nie podoba mi się taka polityka, uważam iż w każdym katalogu powinny być wszystkie produkty-nawet, jeśli akurat nie są w promocji, ktoś może mieć na nie ochotę
Ale to jest fizycznie nie możliwe Katalogi byłyby ze 4 razy grubsze, nie mówić już jaka byłaby ich cena

szafira: nie zadawaj tyle razy tego samego pytania: widocznie nikt nie zna odpowiedzi, albo osoba która zna nie przeglada akurat tego wątku

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:17   #998
Konto usunięte

fajnie ze w strefie nie ma nic o nowych cenach katalogow, tylko na fomularzu jest
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:26   #999
patryk1305
Raczkowanie

Faktura wystawiona przed 20
Braki faktura wystawiona 31,07,2008r.
str90 Głeboko oczyszczający żel i tonik 2w 1 44123 6,90
str 90 Złocisty olejek po opalniu 10702 9,90
str90 Konturówka podwójna 41962 6,90
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:26   #1000
Aviiieee
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuje za odpowiedź
Niestetety nie miałam okazji przeglądać katalog 10., natomiast w kolejnych trzech też się jej nie dopatrzyłam Mam nadzieję że jeszcze się pojawi ta mgiełka
Stary 2008-07-31, 19:28   #1001
Ms.Torres
Rozeznanie

Wink Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale to jest fizycznie nie możliwe Katalogi byłyby ze 4 razy grubsze, nie mówić już jaka byłaby ich cena
wiem, że z was zdzierają za te katalogi-tyle kasy za makulaturę

no ale nowości to by mogli dawać przez kilka pierwszych katalogów-bo często jest tak, że się nad nią zastanawiamy a jak się zdecydujemy, to bęc! i nei ma przez kilka katalogów. wtedy się rozmyślamy i a Avon nie rozumie, że traci kasę.

czy używał już ktoś serum z oliwką Planet Spa?

to już 18 lat na Wizażu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-31, 19:39   #1002
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że z was zdzierają za te katalogi-tyle kasy za makulaturę

no ale nowości to by mogli dawać przez kilka pierwszych katalogów-bo często jest tak, że się nad nią zastanawiamy a jak się zdecydujemy, to bęc! i nei ma przez kilka katalogów. wtedy się rozmyślamy i a Avon nie rozumie, że traci kasę.
Ale powiem Ci ze baaardzo żadko sie zdarza ze klientka kupuje coś w regularnej cenie. W mojej 7-letniej karierze w Avoniez darzyło sie to może ze 2-3 razy. Raczej nie jest tak, ze musi mieć na "już" skoro i tak musi czekac. Jesli np. potrzebuje żel pod prysznic bo nie ma się czym wieczorem umyć, to raczej pójdzie do sklepu i kupi a nie zamówi w Avonie skoro i tak musi czekac Poza tym teraz sa katalogi co 3 tygodnie więc moje klientki nie widzą problemu w tym że poczekają te 3 tyg z myślą że bedzie promocja na to co chcą (zreszta zawsze informuję jeśli coś bedzie taniej w następnym katalogu)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 19:50   #1003
Ms.Torres
Rozeznanie

no w sumie masz rację z tym kupowaniem w promocji

ale nadal twierdzę, że nowości powinny być w kilku z rzędu katalogach-tak, jak napisała wyżej Aviiieee-ma ochotę na mgiełkę i pewnie poczekałaby te 3 tyg. no ale już 9 tygodni to

to już 18 lat na Wizażu
Stary 2008-07-31, 19:58   #1004
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Hihi a ja sama wydałam na 11-stkę 200 pln Ciekawi mnie zapach tej nowej wody z katalogu 13 Ungaro for Her... Ktoś może, cos wie? :p

... fizycznie nie wąchałam tych perfum, zapach znam tylko z katalogu i mogę go zaliczyć do zapachów klasycznych tj np LBD, kwiatowy, nie za ciężki, ale też nie słodki owocowy, raczej na wieczór bo jest taki "elegancki", o wiele ładniejszy od flower by cynthia
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:27   #1005
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

kiedyś tak było, że można było kupować produkty, nawet jeśli nie były ukazane w katalogu, ale niestety to zmienili. tak jak u Hosenki, u mnie też rzadko się zdarza żeby ktoś był zainteresowany zakupem w normalnej cenie, jednak czasami klientki pytają czy mogą zamówić jakiś swój ulubiony produkt, którego nie znajdują w katalogu...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:38   #1006
patusia22
Zakorzenienie

dziś dotarła do mnie paczka z zamówieniem z III terminu kat. 10
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:49   #1007
Rozilla
Raczkowanie

Dziś dostalam biżuterię Bridget jest ładna...masa perłowa bardzo mi się podoba Niestety ma też wady
1. Biżuteria jest lekka, masa perłowa jest obrobiona "sreberkiem", które jest plastikiem kolczyki myślałam że będą ciut większe i również masywniejsze...a są właśnie takie lekkie łańcuszek w sumie też widać, że po paru użyciach..na jakiejś ciepłej imprezie sczernieje szybko.

2. Za tą kasę mogłabym mieć dużo ładniejszą sztuczną biżuterię, która nie odbiegałaby wyglądem i dotykiem od prawdziwego srebra.

No ale cóż... biżu zostanie przy mnie bo jakby na nią patrzeć wygląda bardzo ładnie na szyi czy uchu -> gorzej jak ktoś dotknie i poczuje lekkość może stwierdzić że pachnie odpustową biżu prosto z Chin

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 20:52   #1008
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
gaga87,
ja mam odcień Amber Delight żelowego błyszczyku i powiem ci że ten który pokazałaś na zdjęciu ma bardzo podobny kolor do mojego, wiadomo że na zdjęciu kolor nie wygląda identycznie ale jest bardzo zbliżony więc chyba faktycznie zaszła pomyłka.
dzieki za odpowiedz
W takim razie jutro sie przejde do biura, bo az jestem ciekawa...

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:14   #1009
mischelle
Rozeznanie

3 termin k10 - brak Rose petal
Przyjdzie Far away z netto - a niektórym z Was nie przyszła a mnie bardzo zależało i dostałam

1 Termin k11 - brak braków.
Alternatywne próbki KOMP.SYST.PIEL/OCZY

Z wyprzedażowych będą kredki Shadowstix Chocolate i Natures Sparkle.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:18   #1010
asia_z
Zakorzenienie

a ja z 11 nie składam zamówienia. Mam marne 70 zł, nie opłaca się. Zaniosę zamówienie na biuro, ale na 2 termin bo już 1 mi dzisiaj przepadł. Poza tym jeszcze nie zapłaciłam faktury za K10, nie mam kasy a do pracy dopiero od poniedziałku....
Stary 2008-07-31, 21:20   #1011
89szafira89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Dziś dostalam biżuterię Bridget jest ładna...masa perłowa bardzo mi się podoba Niestety ma też wady
1. Biżuteria jest lekka, masa perłowa jest obrobiona "sreberkiem", które jest plastikiem kolczyki myślałam że będą ciut większe i również masywniejsze...a są właśnie takie lekkie łańcuszek w sumie też widać, że po paru użyciach..na jakiejś ciepłej imprezie sczernieje szybko.

2. Za tą kasę mogłabym mieć dużo ładniejszą sztuczną biżuterię, która nie odbiegałaby wyglądem i dotykiem od prawdziwego srebra.

No ale cóż... biżu zostanie przy mnie bo jakby na nią patrzeć wygląda bardzo ładnie na szyi czy uchu -> gorzej jak ktoś dotknie i poczuje lekkość może stwierdzić że pachnie odpustową biżu prosto z Chin

O kurde no to rzeczywiście tyle kasy za coś takiego ... Ciekawa jestem czy ten zegarek też taki lichy zrobili ...

Kocham i jestem kochana Buziaki dla Adasia i Julci !

89szafira89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:33   #1012
Ktosia79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość

..jeżeli się mogę wypowidzieć ponownie na temat tej biżuterii: sama ją mam już kilkanaście dni, i jakoś łancuszek mi nie przybrudził się. Wielokrotnie kolczyki i wisiorek zamoczyłam..i odpukać: nie sczerniały.
Kilka znajomych widziało, dotykało te kolczyki..i były mile zaskoczone jak na Avon ...i zbieram zamowienia na ten komplet

....jakby nie patrzeć, cała biżuteria avonu jest bodajże made in China

A co do wymiarów kolczyków: w katalogu wymiary były podane...

Pozdrawiam
Ktosia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:35   #1013
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dziś dotarła do mnie paczka z zamówieniem z III terminu kat. 10
do mnie tez
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:40   #1014
anusiuniaa
Zakorzenienie

Używał ktos tego kremu "laser" na popękane naczynka na nogach??
bo właśnie zastanawiam się czy nie wziąść go dla siebie
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 21:51   #1015
gabipati
Zadomowienie

ja też dziś dostałam paczkę z 3 terminu k10 -zabrakło naszyjników MANDY, produkcja opóźniona.
Wzięłam dla siebie puder prasowany ANEW odcień nude beige i po 2 maźnięciach widzę że z kolorkiem trafiłam idealnie. Puder jest dość miękki i dobrze nabiera się na pędzel ,co do jakości to musze trochę poużywać wtedy się wypowiem.W każdym bądź razie podoba mi się opakowanie - takie eleganckie choć masywne.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-31, 22:07   #1016
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez 89szafira89 Pokaż wiadomość

Aaaa i jak się stosuje krem anew ultimate day bo moja mama nie wie a wzieła z oferty netto (k10) ???
No jak to jak? Normalnie, przeciez to jest zwykły krem na dzień. Smaruje się. Twarz. Na dzień

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8423031]w brakach KONTUR.PODW.GREEN/WHITE szkoda[/QUOTE]

Nie wiem, czym się kierowałaś zamawiając tę kredkę, ale jesli zdjęciem w katalogu, to powiem Ci na pocieszenie, że nie ma czego żałować. Ja zamówiłam ją już wcześniej i liczyłam właśnie na taki zieloniutki, jak jest w katalogu i.. dzisiaj właśnie kredeczka poleciała do zwrotu. Bo ten zielony jest zgniłozielony, całkiem nie taki jak na zdjęciu. Mam nadzieję, że pocieszyłam

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale powiem Ci ze baaardzo żadko sie zdarza ze klientka kupuje coś w regularnej cenie. W mojej 7-letniej karierze w Avoniez darzyło sie to może ze 2-3 razy. Raczej nie jest tak, ze musi mieć na "już" skoro i tak musi czekac.
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
tak jak u Hosenki, u mnie też rzadko się zdarza żeby ktoś był zainteresowany zakupem w normalnej cenie
A u mnie wcale nie tak rzadko. Wiadomo, niezbyt wiele produktów miałam zamówionych w regularnej cenie, ale mam dwie takie klientki, które zamawiają konkretne rzeczy regularnie i nie chcą w ogóle oglądać katalogu zazwyczaj, nie interesują się też po ile te rzeczy są akurat i czy w promocji, czy nie, tylko mówią, że mam im je zamówić. Wiem, fajne klientki

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Używał ktos tego kremu "laser" na popękane naczynka na nogach??
bo właśnie zastanawiam się czy nie wziąść go dla siebie
Moja babcia go używa, zamowiła teraz u mnie juz trzecie opakowanie bodajże. Jest nim zachwycona, naprawdę widać rezultaty. Tylko wiadomo, trzeba stosować regularnie, bo inaczej to bez sensu.
Stary 2008-07-31, 22:47   #1017
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ktosia79 Pokaż wiadomość
..jeżeli się mogę wypowidzieć ponownie na temat tej biżuterii: sama ją mam już kilkanaście dni, i jakoś łancuszek mi nie przybrudził się. Wielokrotnie kolczyki i wisiorek zamoczyłam..i odpukać: nie sczerniały.
Kilka znajomych widziało, dotykało te kolczyki..i były mile zaskoczone jak na Avon ...i zbieram zamowienia na ten komplet

....jakby nie patrzeć, cała biżuteria avonu jest bodajże made in China

A co do wymiarów kolczyków: w katalogu wymiary były podane...

Pozdrawiam
Jak mówię nie narzekam choć wady są nie do ukrycia...
Kupowałam kiedyś biżu z avonu Abrial czy jakoś tak i muszę przyznać że jestem z niej bardzo zadowolona
Szkoda tylko, że za taką wygórowaną cenę daja biżuterię nieadekwatnej jakości

Na zegarek raczej się nie skuszę boję się że to "srebro" będzie al'a plastic... wolę dołożyć pare złotych i kupić ze skromniejszego srebra

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 07:13   #1018
Patrycja183
Zadomowienie

Cool Dot.: Wszystko o Avonie 4

Jest już oferta specjalna 11 katalogu ale nie ma żadnych dla mnie rewelacji.
Stary 2008-08-01, 07:42   #1019
Konto usunięte

Yen może troszkę pocieszyłaś, ale i tak ja chcialam miec
Stary 2008-08-01, 08:28   #1020
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Jest już oferta specjalna 11 katalogu ale nie ma żadnych dla mnie rewelacji.
oferta internetowa już jakiś czas jest w strefie
wczoraj wystawiona fv z 11, zero braków ale też nic szczególnego nie zamawiałam

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości