![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
* kochac i byc kochanym to jakby z dwoch stron grzalo nas slonce * chwile z Toba sa jak sen, nic wiecej mi nie trzeba! * jestes dla mnie calym swiatem, sloncem, wiatrem, woda, latem. * kocham Cie kochanie i niech tak zostanie * kiedy czuje Ciebie obok, wtedy czuje ze mam wszystko! * Tak bardzo Twoja, ze juz bardziej nie mozna... * To miłośc kaze spiewac zyciu! * jest droga, nikt nie znajdzie jej sam. Znajdziemy ja razem! * To Twojej dloni przeciez dlon moja od zawsze szukala. * tak byc zawsze przy Tobie jak nikt
![]() |
#992 |
Rozeznanie
|
Mogę prosić o opisy, że mam swoich ukochanych kumpli, z którymi mogę iść na koniec świata? Że są najlepsi, najlepiej się z nimi imprezuję i przebywa. Że kocham
![]()
#993 |
Przyczajenie
|
* O_o <-- pozytywne nastawienie
* "Nie ufaj choć chcesz dać mu caly świat" * Słyszałam, ze kochasz naturę. To bardzo ładnie z Twojej strony biorąc pod uwagę jak okrutnie się z Tobą obeszła. ![]() * Jak koraliki po perłowej podłodze.... ![]() * RóbCoChceszNiczegoNieŻału jChciałeśWybrałeś-wDupeMniePocałuj! *I wiesz co ? CH*** z tobą ..Sam nie pomożesz sobie, inni tobie nie pomogą ![]() *If only you, would know me better If only you would listen better ![]() * "Nie musisz mieć pleców - po prostu bądź Nie musisz mieć barków - po prostu bądź ! " * Gdy ktoś ma pecha i zmartwień kupę, może złamać rękę podcierając d... * Dlaczego żywi się martwią , skoro martwi się nie żywią ?? * Biorąc pod Uwage Kraj w którym Się Urodziłam NIE TRAKTUJE ŻYCIA POWAŻNIE * zdradziłes ku** mnie ! - pistolet sobie kupie ale nie , nie zastrzele sie bo ku**a mam cie głęboko w dupie ! xD
#994 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#995 |
Raczkowanie
|
jednak nie wszystko tak szybko się zmienia, przepaść między nami się powiększa,Dobrze by było na chwile zapomnieć o szarej rzeczywistości,.
Nasza miłość to poznanie miejsc, chwil, i czasu którego nikt prócz nas nie pozna... Jutro nie jest zagwarantowane
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestesmy z Tobą ![]() Trzymaj się .. Zmartwienie . To zamało by opisac co czuje .. Świecie ! Co sie dzieje !? Potrzebujemy się teraz . Kiedy gubimy się .. Razem przetrwamy . Razem, nie osobno !
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mega smutna, zła,rozczarowana,zawiedzi ona bo... Nim powiesz kocham - pomysl czy potrafisz... facet to świnia!kawał sk**wysyna! minął tydzień i nic...minie miesiąc a może będzie za późno Dłużej nie wytrzymam to jest nie do zniesienia... chyba się ładnie ubiorę ładnie uczeszę i ładnie napiję % !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Raczkowanie
|
twoja droga, przez drogi niczyje.
gdzie wszystko sie prostym wydaje czy ten swiat musi wpierw stanac na glowie? w ciemnosci zeby nie sploszyc chodze na palcach. Miłość na zawsze najdluzsza co miala przetrwac tyle smierc burze z fijołkiem w kubeczku świnia przyszla na chwilę.
![]() |
#999 | |
xoxo
|
Cytat:
nie poznaje Cię, co to za zachowanie ? alkohol nie jest najlepszym wyjściem porozmawiaj ze mną, nie proszę o wiele butelka piwa nie zastąpi Ci mnie, wiesz ? nie rozumiem Cię, nie wiem co jest...
![]() |
#1000 |
Przyczajenie
|
Sorki dziewczyny ... niechce mi sie przegladac wszystkich stron ..
Moze macie cos dla mnie.. potrzebuje opisu ze wierze w to ze on przyjdzie z podkulonym ogonem do mnie.. tylko zeby to nei bylo takie doslowne i chamskie Z gory dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* zobaczysz jednak... Twoj smiech urwie sie jak hejnał! * moze okazesz choc troche inteligencji. wybierzesz dobrze. * Twa droga zaroci do miejsca, gdzie sie zaczeła. wiecej niestety nie mam... mam nadzieje ze choc troche pomoglam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ________ april ![]() ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Rozeznanie
|
myśli głęboko w sercu, gdy budzi je wiatr...
Jedna historia tysiace ulic i serc... Ciągle na nowo pełna nadzieji... Tak wiele znaczeń, które przynosi nam czas...
#1004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Raczkowanie
|
a dziewczynki macie opisy typu : wewnętrznokomórkowo krzyczę : bądź ! wiem, ze jedna z was to dodala, ale nie pamietam ktora
![]() lubie jak na mnie warczysz mrrrr xd
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Raczkowanie
|
Odwróć się... nie jesteś wart abyś na mnie patrzył.
uprawiamy miłość. wariatek się nie kocha. "Teraz mogę już umrzeć" - powiedziała gdy nas zobaczyła... ej, ale co złego to nie ja ;-pp
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
Mam w sercu dziurę wielkości miłości.
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
Plotkaraaa
ZAKLETA KSIEZNICZKA MySmallCornerInSky dziękuje za pomoc ![]() ---------------------------------------- Przeznaczenie nagle daje znak, sercu każe duzo szybciej biec
#1009 |
Zadomowienie
|
A takie bele jakie wymyślone
![]() ![]() ![]() 1.I wiem jedno...nic i nikt już mnie nie powstrzyma...postanowiłam 2.Wierzę w co wierzę, kocham to co powinnam 3.Moje serce ma siłę...a jednak bywa zbyt słabe 4.I choĆ czasem trudno, walczę by nie spaśĆ na dno 5.Może i jestem silna, ale w głębi?jak myślisz? 6.Patrz, podziwiaj, pragnij ale-nie podchodź jak masz zraniĆ 7.Wierzę w siebie, bo wiem że nie mam innego wyboru ![]() 8.I zostaĆ tak na skraju dróg...aż do końca 9.Czego nie czuĆ tego nie widaĆ...czego nie widaĆ,tego nie ma 10.Szczęście?Dobre sobie... 11.Szanuj a dostrzeżesz moją wartośĆ 12.Słyszysz mnie?Mój krzyk?Pragnę szczęścia
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() AnnWroc świetne opisy ![]() You've become somebody else... // Stałeś się kimś innym I like you the way you are // Lubię cię takim jakim jesteś Życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzec. Nic mnie nie obchodzisz. Zostańmy sami jeden dzień... Dlaczego zawsze jest tak, że najbardziej zależy nam na tym czego nie mamy? Gdzie mam się ukryć przed wspomnieniami? Brak szczęścia... do facetów.
#1011 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Rozeznanie
|
*Wrażliwość naskórka myśli zniwelowana płynem zmiękczającym o zapachu codzienności.
*Kumulują się we mnie słowa niewypowiedziane. *Zwodzi bezmyślnie, rozczarowuje umyślnie. Cały On. *Ciebie szukam.W każdej chwili,w każdym miejscu i każdej cząstce siebie. *Let’s fly through perfumed dreams / Lećmy przez pachnące sny *Zamknięta w uścisku jednego spojrzenia. *Wsuwam dłonie w swoje myśli i szukam tych przygniecionych. *Muskam skrzydłami spojrzeń fragmenty naszych przeżyć. *I ściągam z siebie obrazy malowane pędzlem Twoich spojrzeń. Miło Cię "widzieć" _Anusia_ ![]()
#1013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zycie nauczylo mnie wiele, jeszcze wiecej przyjaciele. Tacy jak oni są na świecie bezcenni. Nie da się ich kupić. Nie maja ceny. Bo wokoło są, pomóc tobie chcą przyjaciele, bądź, ty z nimi bądź razem przecież jest weselej. początki szkoły już zrezały mi mózg, więc tylko na tyle mnie stac. pozdrawiam.
![]() |
#1014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteście tymi, których najbardziej kocham, moimi przyjaciołmi.... =* " Za dobrym przyjacielem warto iść nawet w głębiny " ![]() Przyjaciele - razem aż po grób :-* Dla was moje skarby.. ![]() Przyjaźń - My ![]() Bo bez Was wszystko wygląda inaczej moi przyjaciele ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zadomowienie
|
A więc:
Kee, Kee ![]() ![]() xxxJuanaxxx - Co do pierwszej prośby, to kradnę 3,7,10..bo CUDNE..dziekuję. ![]() ![]() Kocham <3 ;* ![]() Arletka990, nie ma z co..ciesze się straszliwie, że się podobają. ![]() DOMIINIISIIA - co do Twojej pierwszej prośby to nie jestem w stanie Ci pomóc, bo sama potrzebuję takich opisów, a weny brak. ![]() Co do drugiej prośby to jestem w stanie pomóc ale tylko kilkoma opisami..niektóre znalazłam na wizażu. Możliwe, że się powtarzam i że kilka z tych opisów już dodawałam..możliwe też, że już je zapisałaś ale jeśli nie to dodaje jeszcze raz, bo po prostu pasują mi do Twojej sytuacji i żebyś nie musiała szukać. Niektóre troszke pozmieniałam lub coś dodałam, żeby jeszcze bardziej pasowały. * Widziałam dzisiaj księżyc, wiesz? ..był taki zimny i odległy - jak Ty.. ![]() * Dziś? Mam wrażenie, że tylko się znamy..nic więcej.. ![]() * Oddalasz się ode mnie.. już nie jesteś tak blisko, na wyciągnięcie ręki.. ![]() * Prawdziwa miłość nie zna słowa "koniec" ..pamiętaj. * Przyjaźń.? Nie potrafiłabym..czuje do Ciebie coś więcej, bo..kocham, kocham prawdziwie.. * Dlaczego mi to robisz? Czy za mocno Cię kocham? ![]() * Chyba już niczego nie mogę być pewna. Nawet tego, że czekasz pod oknem. * Czy nadal kochasz tak mocno jak ja? * Kiedy pragnę, kiedy wołam..uciekasz gdzieś. Nie jest tak jak dawniej..nie. ![]() * Tak bardzo Cię kocham..pamietasz o tym jeszcze? Czujesz to samo? * Chcesz to skończyć..? Jeśli tak powiedz słowo..ale później nie żałój..potem będzie za późno..mnie już dla Ciebie nie będzie.. I to by było na tyle. Może coś wybierzesz. Mi zostaje Cię teraz tylko poieszyć. Główka do góry Skarbie. On wkońcu zrozumie..a jak nie zrozumie to znaczy, że nie jest Ciebie wart..i..i że głupi jest (wiem, otwarta jestem..zawsze mówię prosto z mostu, co sądzę na dany temat i nie owijam w bawełnę.) A więc podsumowując, to ten typ tak ma. Zawsze to ich wina..a my się obwiniamy, że może to my coś źle robimy..nie warto. Bd dobrze. ;* Opisiki dodam później. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Raczkowanie
|
a mnie daaawno nie bylo... wiec w sumie witam ponownie
![]() * to tu, to tam... ktoś umiera... to znów rodzi się ktoś... * gdziekolwiek będziesz, cokolwiek się stanie... będa miejsca w książkach i miejsca przy stole... * tędy i owędy.. starych mieszkań grzędy... * poskładać kłamstwo z samych prawd i głosić je... * w herbacie zatapiam dzień i czekam aż przyjdzie sen... * w jego głowie chaos... a w moich biodrach muzyka... * jeszcze wierzę, że przyjdziesz... tylko pospiesz się! * daleko wśród obcych ścian... pod niebem nie Twoich gwiazd...też tęsknisz? może coś się spodoba... ![]()
![]() |
#1017 |
Zadomowienie
|
1.I will stand by you forever.You can take my breath away/Będę przy Tobie na zawsze.Możesz zabrać mój oddech.
2.Czy Ty wiesz co się czuje kiedy ktoś zamyka ostatnie drzwi? 3.Miłość, nigdy nie wiesz w której minucie może się nagle skończyć 4.Ja stoję na krawędzi i w dodatku nie wiem co zrobić. 5.Czy Ty wiesz co się czuje jak ktoś kogo się kocha odchodzi w pośpiechu? /Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush 5.You should be with me I gotta pocket full of reasons. /Ja mam kieszenie pełne powodów dla których powinneś być ze mną. 6.I be at your rescue when you don’t even need me. / Ja będę Twoim ratunkiem, nawet jeśli nie bedziesz mnie potrzebować. 7.Jesteś tutaj ale tak daleko stąd/You are here but so far away 8.Znam brzmienie twojego głosu ... 9.Nie pozwól mi odejść ...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Raczkowanie
|
^sPaDnIeSz ... BeDzIeSz Na DnIe ... NiE pOdDaWaJ sIe ... WsTaWaJ ...
^((...FaŁsZywyCh HiEn DoOkOŁa WiELkiE sTaDo...)) ^On zaczarowany-Ona czrodziejka,On rozpalony-Ona iskierka=] ^daJ SpOkóJ.. StaŃ z BoQ.. ŻyCia nie PrOwOkUj ^Wzburzona krew już płynie spokojniej.. ^Kreślę palcem w powietrzu magiczne litery... ![]() ^Czułym słowem rozpętać burze uczuć... ^Z Tobą nawet szarość nabiera barw! =* ^Chce namalować życie na niewidocznej mgiełce uczuć...! ^..po twoim dotyku wierze w motyle.. ^Kocham nawet błysk Twego oka...;* ^Bo to dla nas powstał świat... ^Kobiety sa dziwne, nigdy nie przestaja kochać nawet DRANI..... ^To smutne ukrywac się przed czymś.. czego sie pragnie.. ^"Zaufaj mi... Tak mało o mnie wiesz..." _________________________ _________________________ ___ Macie może coś o tym, ze od kilku dni chodze do nowej szkoly i mam super klase, czuje sie z nia cudownie, chopciaż jeszcze mało ich znam;D |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Prosiłabym Was o opisy w stylu, że chciałabym się wreszcie zakochać w kimś właściwym
![]()
#1020 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Macie jakieś opisy które by pasowały do takiej sytuacji: ktos bliski powiedział jedno słowo za dużo, które mnie zraniło, że lepiej jest czasem ugryżć się w jezyk ... że jest mi przykro z tego powodu i nie sadziłam ze kiedyś od niego usłysze takie coś ![]() Będę wdzieczna Z gory dziękuje ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.