![]() |
#991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Dziś na okienku rozmawiałam z dziewczynami z klasy i upewniłam sie w swoich największych obawach.... Jestem chyba jedyną, która nie ma z kim iść albo ktora jeszcze się nad tym poważnie nie zastanowiła. Co gorsza jesteśmy podobno jedyną klasą, która nie zrobiła jeszcze listy...więc pewnie trudno mi będzie znaleść kogoś w szkole. Jak powiedziała mi moja przyjaciółka: "Nie możesz tak ciągle wybrzydzać"...hmm cos w tym chyba jest
#992 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ja dziś zliczyłam sobie punkty ze wszystkich częsci matury (pisaliśmy przez 2 ostatnie tyg) z angielskiego i wyszło mi 89%!! ![]() ![]() ![]() ![]() Więc z tej okazji się bezczelnie chwalę. ![]() A za chwilę jadę z mamą oglądać sukienki studniówkowe. Chyba zrezygnuję z szycia, bo krawcowa ma zupełnie inną wizję tej sukienki, niz ja i boję się, że jej nie wyjdzie... Więc dziś idę zobaczyć, co jest w moim mieście, a w sobotę moze wyciągnę mamę do sąsiedniego większego. ![]() Choć szczerze mówiąc, podejrzewam, że dopiero od grudnia zaczną się dostawy sukni wieczorowych - przed Sylwestrem. No, nie marudzę już, po powrocie siadam do nauki - dziś WOS i trochę historii. ![]() Ps. Nie macie może jakiegoś pomysłu, co zrobić z elektryzującymi się włosami? ![]() Włączyłam sobie w końcu kaloryfer w pokoju, w szkole też grzeją i dostaję szału. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu wiem, kiedy studniówka - 23 stycznia. Tak jak myślałam, z trójką iść nie można, nie może być też para z zewnątrz. Jednak mogłabym znaleźć dwie osoby, żeby do nich dokleić dwójkę. Ale nie znam ich na tyle, żeby wiedzieć, że będą trzymać buzie na kłódkę. A tam, najwyżej zamiast na studniówkę pójdę do klubu, ale wezmę jedną/jednego i urwiemy się wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() hyhy ![]() U mnie dziś spoko. Może zaraz pójdę na miasto jeśli Mama w porę wróci...
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co to jest legitymizacja władzy??
Bo w podreczniku w dziale o kongresie wiedenskim mam co innego i w internecie tez jest co innego i mi sie to wogole nie łączy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uprawnienie rządzących do podejmowania wiążących decyzji, przy równoczesnej aprobacie rządzonych" W państwach demokratycznych najbardziej rozpowszechnioną formą legitymacji władzy są wolne wybory, co łączy się z przekonaniem, że źródłem władzy jest naród. tyle co pamietam z hipy.
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
krece tak ok 2 minut i spada ale ja sie nie zniechecam wkoncu trening czyni mistrza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
A ja wkrotce lece do lekarza a pozniej do ..geografii.
Mialam sie wczoraj uczyc ale caly dzien mnie glowa bolala mimo tabletek-ide sie zapytac wlasnie o to lekarki(warum?why?) (weil,becose-mysle ze cos z zmiana pogoda i cisnieniem ale nicht verstehen. Dostalam 5 z niemca ![]() ![]() ![]() Dzis babka z niemca wypisywala zagrozenia z niemca, prawie cala grupa niemiecka jest ![]()
![]() |
#999 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis mam do poprawienia prace, spr z granicy (ciagle przesuwam
![]() edit: zadania przelozone na za tydzien ![]()
![]() ![]() 171cm Edytowane przez 1stLaDy Czas edycji: 2008-11-18 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
maszyna, nie człowiek
|
5 z ruska i 5 z fizyki. o maj gad, KUJON ZE MNIE XD
#1001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To skoro jest cięższe to chyba bardziej spada? Nie przejmuj się, mi też spada... Chociaż po dwudziestu minutach przestałam kręcić nogami a zaczęłam bardziej brzuchem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heheh nie zniechęcam sie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie mam nic na jutro do zrobienia ![]() Ale na youtube natknęłam się dzisiaj na kawałek Mody na sukces ![]() ![]() O widzę, że dużo z was kręci HH. Kiedyś też próbowałam. Nasypałam grochu, zaczyna kręcić a tu hula-hop się otworzyło i cały groch mi się rozsypał po przedpokoju ![]() Reniu, jeszcze się trzymasz z A6W? Ja już wymiękłam ;-)
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje ![]() Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2008-11-18 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Rozeznanie
|
a ja czekam na powrot rodziców z wywiadówki
![]() one powinny być zakazane. no i dostałam też kolejną 1 z fizyki ;( ja jej totalnie nie umiem (witam i dołączam do wątku maturalnego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
cześć Tajemnica
![]() ![]() Jeeeeezu. Napisałam prawie całą rozprawkę na ang i ją zgubiłam ![]() ![]()
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a długo juz kręcisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
maszyna, nie człowiek
|
Moi rodzice nei wiedzą o jedynce z polskiego (ale juz zaliczone) i 2+z matmy, przepytal mnie i mam 4 xD i dwoch trójkach ale to zaden problem, 3/4 to u mnei w szkole ok ocena.
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() grudniowa kiedyś pisałaś o tej składance, z której jest piosenka Koop Island Blues i teraz mi się przypomniało i postanowiłam ściągnąć piosenki z niej. wpisałam w wyszukiwarkę nazwę płyty i... jejku, jaka cudna okładka ![]() Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2008-11-18 o 17:33 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja dzisiaj napisalam w połowie konspekt ![]() ![]() a jeszcze dzisiaj lece na korepetycje z matmy zeby mi drzewka wytlumaczył facet bo kompletnie nie wiem o co cho ![]() ![]()
#1011 |
Rozeznanie
|
ciagle się zastanawiam
na pewno polski (p.p.) ang (p.r. mowiona p.p.) i wos (p.r. lub p.p.) no i nie iwem jak z matmą, jak coś to zostaje mi tylko rozszerzona ![]() no i nie wiem na jakie studia iść |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a piosenki tak samo ładne? ![]()
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
może śpiąca była i stąd ta pościel
![]() nie wiem. nie mam jeszcze. wpisałam po kolei piosenki, ale znalazło jedną, no a jednak z komputera będę teraz korzystać, więc wyłączyłam program, żeby mi wszystko działało w normalnym tempie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
tak sobie czytam o tym hula hop, hmm, może odkopię swoje stare z dna szafy? zawsze to trochę więcej ruchu, a studniówka coraz bliżej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
kurcze, chyba moja mama je wyrzuciła, bo jakoś znaleźć nie mogę... chyba trzeba będzie się przejść do sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
A myślałam ze dlużej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Tak, kręćmy wszystkie razem! Będzie motywacja i wsparcie!
Ja tam się nie mierzę, nie mam na czym ![]() ![]() Chociaż kręcę to jak na razie za duże słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.