* Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-26, 09:23   #991
edytcia
Zakorzenienie

Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

madzia jak chodziło o Ninkę gosiuli to ona ma - owszem 26. - urodziny, ale sierpnia.

Doridee superowo, że Aluta się przekonała do przedszkola Napewno Ci ulżyło teraz.
U nas dziś dość "pogodnie" - chmury na całym niebie i słońce. Jak narazie to - odpukać - omija nasz teren ta dużo gorsza pogoda, bo w niedalekiej odległości powódź.

monka Kartal kochany, że tak zareagował na babcię
Odpoczniesz sobie teraz jak mama jest, chociaż te kilka dni. A szukasz pracy tan w Anglii?

Ja wczoraj z Zosią byłam na Chyżnym po mojego ojca i Zosia też jak zobaczyła jak wysiada z autobusu to darła się wniebogłosy "To mój dziadek!!! Dziadku przyjechałeś wrescie!!!!" Śmiechu było dużo.

Doridee nie wiem co Ci poradzić dokładnie co do sikania Ali. Ja na początku Zosię odsikiwałam tuż przed spaniem, potem ok. 23ciej i jeszcze potem ok. 1-2 w nocy. Musisz to wytrzymać. Może się zaopatrz w te podkłady do łóżeczka, jak ich jeszcze nie masz.

Zosia mi pada właśnie, pójdziemy się uśpić.

Edytowane przez edytcia
Czas edycji: 2009-06-26 o 09:29
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 09:25   #992
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

ale numer
Nawet za dwa miesiące - ale dałam plamę - to z rozpędu zapomniałam, ze dzieci sa od maja do sierpnia , coś mi się ubzdurało że wszystkie dzieciaczki to czerwcowe normalnie sama z siebie się śmieję

Ninko
wybacz za ten pośpiech w sierpniu będę pamiętać jeszcze raz
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 10:59   #993
monka23
Zakorzenienie

Magda maseczke mam na twarzy teraz i smiac sie nie moge, hehe ale w duchu to zlewke mam na maxa , niezly numer , tak to jest w ciazy

Wiecie ze Micheal Jackson nie zyje, ogladalam wczoraj tv , patrze , ze jest hospitalizowany w szpitalu, mysle pewnie nic powaznego , a po 2 h okolo przelancza patrze zmarl .

Doridee moja mam wczoraj polozyla dzidka spac , przebudzil si ok 1 i zaprowadzilam go do mamy, i zlal sie u niej nad ranem. Teraz sie mnie pyta czemu nie mial pampka to sie smieje i mowie , a zalozylas? hehe zapomniala. Moze poczekaj jeszcze troche , tydzien, dwa i zacznij znowu. Pozatym wiesz to sa jeszcze dzieciaczki dopiero ucza sie siebie . No chyba ze sie przemeczycie, bo moze tak byc ze w nastepnym tyg zalapie .

Edycia hehe nie ma jak dziadzia . Czekam na papiery z przetlumaczonym dyplomem , ale bede cos szukac , stresa mam troche czy dam rade , ogolnie z jezykiem , zobaczmy.

Jedziemy dzis do szpitala z malym , ciekawe co nam powiedza
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 12:29   #994
magdawikp
Wtajemniczenie

Monka nie tyle ciąża co remont w domu mnie tak rozkojarza, od ponieziałku śpimy u teściów i jestem nie wyspana bo mała z nami śpi i myślę cały czas kiedy to będzie koniec - no podłogi skończył wczoraj ale teraz trzeba pomalowac i wstawić meble a co za tym idzie generalne porządki

Monka a dlaczego jedziesz z małym do szpitala
Stary 2009-06-27, 11:17   #995
parapet
Zadomowienie

Magda, remontem się nie przejmuj, mysl o efektach remontu, jak pięknie będzie po

U Monki chyba chodzi o migdałki Kartala.
parapet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-29, 07:44   #996
djamelka
Rozeznanie

Ojej jaka to ciszaJa myslalam ze po wakacjach nie nadrobie a tu trzy posty
A wiec,bylo spoko.Dzieci bardzo zadowoloneMy tez choc ja prawie caly czas siedzialam w domku z malym.Powklejam kilka fotek do albumu.

Magda jak sie czujesz kochana ciezarowko?Brzusio rosnie?

Doridee ja Kevinowi zakladam na noc jeszcze pampersa-wstaje z suchym a jak mu nie zaloze to sie oblejeWiec zakladam mu po to by nielalSmieszne ale prawdziwe

sniezynka rozmawiaj do niej dalej po polsku,nawet jak nie chce ,a ona pomimo ze nie chce teraz rozmawiac uczy sie i za rok czy dwa zaczanie zobaczysz.Bo jak niebedziesz mowic teraz po pl to potem to tym bardziej nie bedzie chciala,Sara tez jakis czas tak miala.A moja siostra przestala rozmawiac i co!!!!W tej chwili dzieci duze i ani be ani me ani kukuryku po polsku
Jak tam Sarenka?Rosnie?

Monka no slyszalam za MajcelaA co mu bylo?
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-29, 07:57   #997
Sniezynka21
Zakorzenienie

Faktycznie spokoj tutaj, jak nie wiem.

Djamelko super, ze urlop sie udal Ile czasu byliscie ??? Davidkowi sie podobalo ??? Grzeczny byl ??? Ja mowie po polsku do malej, ale odpowiada po niemiecku. Wczoraj przez caly dzien po polsku powiedziala tylko CO?? Moja mama juz przezywa, jak ona sie dogada z wlasnymi wnuczkami :/

Doridee nie, nie mam jeszcze swoich wizytowek. Robie na razie po cichutku, bo jestem na urlopie wychowawczym wiec pracowac mi nie wolno. 1 sierpnia idziemy na wesele i juz mam chetne, zeby je wymalowac i paznokcie porobic... Widocznie sie im podoba, jak maluje skoro sa chetne Porobie zdjecia przed i po i powklejam

Dzisiaj postaram sie wieczorem powklejac kilka zdjec moich dziewczynek

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Monka ja chyba tez bym sie rozplakala, jakby moje dziewczynki tak zareagowaly na widok babci Fajnie, fajnie widac kocha ja i to mocno

Jedziemy 30 lipca do Polski i planujemy jechac na 2 dni do Krakowa. Wcisniemy dzieci dziadkom a my odpoczniemy Tzn. mamy taka nadzieje.... Jejku, jak ja kocham to miasto, ajjjjj
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 21:49   #998
monka23
Zakorzenienie

Magda chodzi o migdal bedzie wycinany.

Amelka no to dzieciaki sie wyszalaly

Sniezynka nie no rozplakac sie nie rozplakalam ale dosc sie wzruszylam . Jeju nie wiem co ci doradzic moj maly nawija po polsku po angielsku po turecku , zalezy czasem sie zamota i mowi mixy z 3 jezkow , narazie buntu nie ma. Wiesz wydaje mi sie ze bedzie lajt , Oliwka zalapie klimacik z babcia , zrozumie , ze babcia ani be anie me ani kukuryku po niemiecku to bedzie mowic po polsku , nawet tego nie zauwazy. No chyba ze postawi na swoim , nie bedzie chciala mowic po polsku i tyle. Zdarzaja sie takie przypadki. Swietny pomysl , wyrwijcie sie i zaszalejcie , dzika namietna noc bez dzieci sie przyda

Bylismy wczoraj na quadach, bajera i moj maly ksieciuniu tez smigal. Zamarl z wrazenia Lekcje sa od 6 lat , ale koles zgodzil sie bo dzidek wysoki i chcial,. Siadl , oczywiscie z instruktorem . I jezdzil 30 minut. Powiedzial wlasciciel ze kilka lekcji i maly bedzie mogl smigac sam, wydaje mi sie ze chodzi tutaj o to ze bedzie kierowal juz sam , ale dalej z instruktorem . Bo 6 latki zaczynaja z instruktorem i po kilku okrazeniach jak zakumaja to smigaja juz sami. Zobaczymy, maly wniebowziety, niechcial zejsc i truje co kilka minut ze chce jeszcze

Bujamy jutro do Londka na klimat , w planach byl jeszcze moj park rozrywki ale za malo czasu , za ktorki dzien,

U nas dzis byla parowka , maly w koncu pluskal sie w basenie.

Wstalismy dzis ok 14 oj blogo blogo
Stary 2009-06-30, 11:52   #999
edytcia
Zakorzenienie

Ale u nas ruch...

monka to w Anglii będą mu wycinać te migdały w końcu?
Fana wyprawa musiała być na te quady. To Kartal na takim "dorosłym" buszował z tym instruktorem?

A do nas przywlokło się jakieś choróbsko Nie wiem co to. Zosia miała w zeszły piątek gorączkę 38,5st., jak dałam jej panadol to spadło do 37,4st. W sobotę było ok. W niedzielę popołudniu znów taka temperatura i wczoraj też. Przy czym wczoraj wyszła jej wysypka na klatce i u góry plecków, więc pomyślałam, że to jakaś mutacja trzydniówki, ale lekarz powiedział, że to raczej nie trzydniówka, bo temperaturę miała za niską. Zastanawiał się nad różyczką, ale nie ma Zosia innych objawów, a poza tym była szczepiona. I przepisał nam calcium, clemastin i panadol w razie gorączki. Jutro idziemy do kontroli, zobaczymy co powie. Od dziś rano Zosia ma obsypane całe plecki, klatkę, brzuszek, odrobinę mniej ma na buzi i rękach i też trochę na udach i pupie. Liczyłam na to, że uda nam się już przechorować ospę, ale to też nie to.
Dam znać co jutro lekarz powie.
Stary 2009-06-30, 13:48   #1000
magdawikp
Wtajemniczenie

Wiesz Edytcia ja również obstawiałbym trzydniówkę
ale Iza tego nie miała

byłam na USG wczoraj moje dzidzi chyba jednak jest dziewczynką gin stwierdzil, ze nie widzi klejnotów rodzinnych
małe w każdym bądź razie zdrowe i rośnie wiec git

opiekunka Izy mnie dziś wyprowadziła z równowagi - Iza generalnie jak ja jestem w domu to jej karze iść do domu i sypie teksty typu brzydka jesteś nie lubię cię itp., już rozmawiałam z nianią o tym i mi się wydawało, ze jest to zrozumiałe, zazdrość małej i jej foch to dla mnie tez nic przyjemnego - a ona do mnie dziś, ze jak Iza dla niej taka jest to moze lepiej aby ją pilnowała ta poprzednia (notabene ta poprzednia nie wyraziła chęci i ma przoblemy z poruszniem się po złamanym kręgosłupie) więc mi szczęka opadła ciśnienie się podniosło i powiedziałam jej, ze jak chce odejść to niech mi to poprostu powie, a ona do mnie że nie itd
powiedziałam jej bez ogródek, ze to co jak Iza jest dla mnie niedobra to mam ją komuś oddać?
cały problem jest w tym, ze zaczął się sezon na maliny a ona musi siedzieć z dzieckiem, tylko w listopadzie wiedziała, ze będzie siedziec z Izą do końca sierpnia, bo urlop z uwagi na przedszkole planowałam właśnie we wrześniu
wkur... mnie to, ze ja teraz słyszę jaka to mała jest niedobra prawie codziennie, juz niani powiedziałma, ze jak jej pozwala to ma i niby ona wie itp ale dalej swoje
Stary 2009-06-30, 14:17   #1001
edytcia
Zakorzenienie

magda ale zakręcona niańka. Bez sensu, że musi Cię w takim tanie denerwować, też bym wolała, żeby już zrezygnowała, niż coś kręciła
Stary 2009-07-02, 12:55   #1002
magdawikp
Wtajemniczenie

i znowu nic

u nas gorąco delikatnie rzecz ujmując
ja płynę i wiadomo narzekam

musze kupić czarne body dla Izy do przedszkola ale nie wiem gdzie, wszyscy robią wielkie oczy bo i kto ubiera dzieciaka na czarno
może któraś z Was znajdzie u siebie, kasę bym przesłała

prażcie się dalej ale dajcie tez znak życia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monka Śnieżynka no jak Wy już strajkujecie to idzie się załamac
Doridde a Ty kobitko dlaczego nic nie piszesz, jeszcze trochę a forum padnie
Stary 2009-07-02, 16:51   #1003
parapet
Zadomowienie

Magda, a co właściwie Iza robi niani? Jakieś konkrety, przykłady zachowań, zdarzeń niania podaje?

Zapytam z ciekawości po co czarne body? i jaki rozmiar? Ma być jednolite czy może mieć jakiś obrazek z przodu?
Stary 2009-07-02, 22:07   #1004
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Edycia i co powiedział lekarz??? Wiadomo co było Zosi?

Magda po co to czarne body Co do niańki to nie powinnaś pozwalać Izie na takie teksty do niej. Pewnie jest trochę tak, że Iza jej na głowę wchodzi i jej nie szanuje, ale musi wiedzieć ze tak mówić nie wolno do nikogo. Takie jest moje zdanie.

Monka a co u Was?? Fajny klimat z tymi quadami Ciekawe czy Aluśce by się spodobało? Wybywacie gdzieś na wczasy? Do kiedy mama zostaje?

U nas po staremu, Alutka nadal zostaje w przedszkolu sama W lipcu będzie chodziła trzy razy w tygodniu: pon, śr, i pt od 15.00 do 19.00 Dobrze bo mam takie zaległości w chałupie ze szok normalnie Nie wyrabiam sie z niczym ostatnio
Zrobiliśmy w końcu Alutce rowerek i śmiga tak, że ledwo ją doganiam, a jaka szczęśliwa
Wczoraj nie spała od 5.00 rano do 22.00 , poprzedniego dnia od 6.30 do 22.00, miała jakąś bezsenną fazę i w ogóle zmęczona nie była
Stary 2009-07-02, 22:27   #1005
Sniezynka21
Zakorzenienie

Kurcze ruch sie zaczal Trzeba korzystac. Ja czytam codziennie, tylko na pisanie juz jakos mniej czasu.

Mialam wkleic zdjecia, ale zrobie to dopiero w weekend, bo musze pozrzucac z aparatu fotki a nie mam kabla

Doridee dlaczego Alutka nie chce spac ?????

Magda
jak sie czujesz nasza ciezaroweczko ??? Masz juz imie dla malutkiej ???? I tez jestem ciekawa po co czarne body ???? Jak znajde, to kupie i wysle Na kiedy sa potrzebne ???? Jaki rozmiar ????

Djamelka jak Davidek ???? Rosnie pewnie, jak szalony hehe Jak Ty sie czujesz ???

Monka
a gdzie Ty sie podziewasz ???? Kiedy znowu bujasz do Polski ????

Biegam ostatnio co 2 dzien z Tzetem po 6,5 km Mam nadzieje, ze wreszcie sie waga ruszy....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-02, 22:39   #1006
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Śnieżynka myślę, że przez upały. Dziś pospała do 8.30 czyli jej standard, mam nadzieję że już tak zostanie
Bieganie fajna sprawa, tylko czemu takie męczące
Nie zapomnij wkleić zdjęć makijaży, jestem bardzo ciekawa. Paznokcie mnie natomiast nigdy nie kręciły, nie lubię, nie interesuję się
A na jakich kosmetykach pracujesz?? Chodzi mi o wizaż.
Stary 2009-07-02, 22:58   #1007
Sniezynka21
Zakorzenienie

Doridee chyba nie ma firmy, ktorej kosmetykow bym nie miala Mam cala zbieranine, poki co testuje. Zanim otworze salon, chce wybrac jedna badz dwie firmy, na ktorych bede bazowac. Podoba mi sie Kryolan i Artdeco... obie niemieckie jak sie nie myle Znalazlam jeszcze jedna stronke z USA z fajnymi kosmetykami, tzn. teraz w promocji sa cale kufry z kosmetykami i caly czas sie zastanawiam, kupic czy nie.... Jutro podam linka, bo nie pamietam strony, a wlasciwie to nie ja odkrylam tylko TZet

Moja Sarenka tez kiepsko spala przez te upaly... zreszta chora tez byla i lekarz zalecil powiesic nad lozeczkiem mokre przescieradlo, jak reka odjal !! Dale spi cale noc U Olivienki powiesilam na kaloryfer mokry recznik i na lozku, tez ladnie spi- wilgotne powietrze
Stary 2009-07-03, 06:48   #1008
magdawikp
Wtajemniczenie

więc
Iza źle zachowuje się względem niani tylko przy mnie jak rano wstanie a ja jeszcze nie zdążę wyjść do pracy, generalnie jej teksty to - nie lubię Cię, brzydka jesteś, idź do domu - zawsze przerabiamy to we wtorki, ponieważ mam na 8 do pracy
ja jej tłumaczę, rozmawiam z nią o jej zachowaniu, tym bardziej, ze takie teksty potrafi sypnąć do babci i dziadka, mnie jest głupio a ona to robi w specyficznych sytuacjach tzn uważamy, ze jej zachowanie wynika z zadrości, nie moge dotknąć TŻta, przytulić się do niego a o pocałowaniu to nie ma mowy.
generalnie wszyscy twierdzą włącznie z TŻtem, ze jak mnie nie ma to Iza jest grzeczna, i że to moja obecność tak wpływa na zmianę jej zachowania
fakt, ze jest zazdrosna i zaborcza w stosunku do mnie, nie mam już pomysłu jak jej tłumaczyć, staramy się z TŻtem dzielić obowiązki przy niej tzn mycie, czytanie, zabawy itp. między siebie, tylko usypianie musze być ja i z tym chcemy jeszcze powalczyć

co do body to nie tylko body ma byc czarne ale i tenisówki z czarną podeszwą - myślę, ze to na zajęcia z rytmiki ale do końca nie wiem - rozmiar to 104 na dzień dzisiejszy
będę wdzięczna jak by któraś znalazła, a potrzebne mi sa na wrzesień

co do imienia dla dzidzi to jak urodzi sie córeczka to ja bym chciała Lenkę lub Kalinkę ale muszę jeszcze popracować nad TŻtem njabardziej bym chciała Lena Paula ale zobaczymy
jak jednak będzie synek to Grzegorz Paweł i tu nie ma nad czym myślec - te imiona były wybrane jak jeszcze żyła moja Mama, zresztą wtedy tez była wybrana Iza

co do samopoczucia to jest OK tylko puchnę, ale cóż jest lato a ja i tak w lecie miałam tendencje do puchnięcia, małe coraz częjściej i mocniej kopie
Stary 2009-07-03, 22:32   #1009
Sniezynka21
Zakorzenienie

Ja chcialam tylko napisac, ze moja Oliviusia miala dzisiaj urodzinki.

Byl klown, byly dzieci z przedszkola i bylo poprostu swietnie !!!!!

Ani jedna nie pamietala, szkoda....

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Zancia wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczescia i usmiechu na Twarzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-03, 22:41   #1010
Iwona6
Rozeznanie

Śnieżynko!!!
Dla Olivki urodzinowe serdeczności: cmok:
Szczęśliwego dzieciństwa w atmosferze miłości wśród najbliższych..:cmok :
Dopiero zajrzałam, ale mam doła takiego przewlekłego, węc siedzę cicho.

Ale myślę o Was często
Stary 2009-07-04, 08:12   #1011
zancia03
Rozeznanie

Najlepsze życzenia urodzinowe, dużo miłości, radości i tymczsasowej dziecięcej beztroski dla Olivci
życzą Oskar i Żancia

Ps. Dziękuję za życzenia i pamięć!!!
Jesteśmy teraz w Polsce ale we wtorek wracamy już do Anglii.
I przepraszam za spóźnienie, jeszcze przedwczoraj pamiętałam, no ale masz rację nie ma usprawiedliwienia.

Edytowane przez zancia03
Czas edycji: 2009-07-04 o 08:13
zancia03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-04, 08:28   #1012
edytcia
Zakorzenienie

Spóźniione życzenia dla Olivki!!!

Widać, że zabawa przednia była. Ładny torcik miała Olivka, kupiłaś, robiłaś?

Najlepsze życzenia dla Igorka!!!

Edytowane przez edytcia
Czas edycji: 2009-07-04 o 08:29
Stary 2009-07-04, 09:25   #1013
parapet
Zadomowienie

Śnieżynka masz dzieci z klownem ?

Sto lat i wszystkiego co wymarzone dla Olivki

Sto lat i powiększenia rodzinki dla zanci

U nas upały w końcu się zaczęły. Jest nawet przyjemnie bo słonko grzeje a wiaterek chłodzi. Pralka nie przestaje chodzić, bo w końcu można coś na balkonie wysuszyć i przede wszystkim schnie. Było u nas strasznie wilgotno.

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 19:01   #1014
monka23
Zakorzenienie

o ludzie o ludzie jakie dziurawce jestesmy, Oliwko wybacz , sto lat i pociechy z rodziców. Tak na marginesie to musze sie przyznac , ze pamietam tylko date urodzin Aluski , bo taki mialam termin porodu i numer w dzienniku

Edycia maly bujal na quadzie przeznaczonym dla dzieciakow

Sniezynka nie wiem kiedy bujam do Pl

ale sie ojadlam pierogami - padam ,

U nas git , leci kabarecik.

Doridee yy raczej nie bujamy w tym roku, sa plany na nastepne wakacje. Mama wraca we wtorek , takze balujemy puki sie da.

O matko ale mialam dzisiaj baje, poszalelismy wczoraj na imprezie, ale lajcik pion sie trzymal poszlam spac i jakis glupi sen mialam, psychodeliczny i ciag dalszy byl jak sie przebudzilam. Wstalam chyba o 6 rano w totalnym szoku , oslupieniu, przerazeniu, gdzie ja jestem. Rozgladalam sie do okoloa, schodzilam ze schodow i gadam do siebie gdzie sa ludzie , nikogo nie ma, gdzie ja jestem , jakas wkretke mialam ze to restauracja. Poszlam do kuchni , wzielam nalozylam sobie surowke i wzielam serek topiony I sie rozgladam, proboje skojarzyc miejsce . Poszlam do gosinnego , jadlam , w szoku , gdzie sa ludzie- dalej , co to za miejsce , boje sie. Nagle zjadlam i przecieram oczy dochodzi do mnie ze w domu jestem i poszlam spac Mowie wam jakbym na jakims haju byla , nacpana jakasc , zero orientacji , obce miejce hehe
Stary 2009-07-04, 22:28   #1015
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Dla Olivci, Igorka i Żanci moc najlepszych życzeń

Monka może ktoś Ci czegoś dolał że taka fazę miałaś Nie chciałabym tak, pewnie czasem budzisz sie potwornie zmęczona po takiej nocy??

Śnieżynko a wiesz, ze ja pamiętałam o urodzinkach Olivci, że są 3 lipca ale nie sądziłam ze wczoraj już jest ta data Nawet myślałam o Was z ciekawością jak wypadnie ten kiderbal i co uszykujesz Tak że nie gniewaj się Powklejaj fotki i napisz coś więcej

Panie w przedszkolu pytają nas czy aby ktoś nam dziecka nie podmienił Nawet o nas nie wspomina Tylko nie wiem co będzie w tym tygodniu bo Kamilka zachorowała a to jest jej najlepsza kumpelka, tylko z nią się bawi Może być ciężkawo
Stary 2009-07-05, 17:17   #1016
Sniezynka21
Zakorzenienie

Dzieki za zyczenia.

Zdjecia juz wczoraj wkleilam do Albumu

Ja chce na urlop, bo inaczej zwariuje...

Wieczorem powklejam jeszcze nowe fotki

Teraz musze do dziewczynek leciec, bo beze mnie ani rusz !!
Stary 2009-07-05, 18:24   #1017
parapet
Zadomowienie

Śnieżynko, dobrze, że nie zrobiłaś takiej wielkiej imprezy jak rok temu. Oszczędzaj się kobitko oj, masz prawo być zmęczona

Sto lat i życia z uśmiechem na twarzy dla Igorka
Kasia, zaglada i podczytuje? ktoś ją widział?

Doridee, jak Aluta będzie musiała sobie poradzić bez Kamilki, to sobie poradzi. Nie martw się i nie chroń za bardzo

Monka, ty masz sny ja miałam dziś z serii rozwiązujemy zagadkę. wstałam stasznie zmęczona. nie lubię czegoś takiego.

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 06:43   #1018
magdawikp
Wtajemniczenie

DLA OLIWKI I IGORKA MOC SERDECZNYCH ŻYCZEŃ
DUŻO RADOŚCI MIŁOŚCI I ZDRÓWKA
I SAMYCH KOLOROWYCH DNI WYPEŁNIONYCH SZCZĘŚCIEM

Ja muszę w domu stawiać system na gwałt tzn TŻ, teraz to już nawet na wizaż nie moge wejść
tak generalnie to byliśmy na weselu - Iza wybawiła się ponownie, mała tancerka

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

wkleiłam 4 nowe fotki
na jednym Iza jest z kuzynką TŻta - panią młodą która jej się tak spodobała, ze ja jestem zdziwiona
Stary 2009-07-07, 13:48   #1019
magdawikp
Wtajemniczenie

????????????????????????? ??
Stary 2009-07-07, 15:03   #1020
Sniezynka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
????????????????????????? ??

No wlasnie !!!!!!!!!!!! Co sie dzieje ?????

Magda zdjecie super Jak Ty sie czujesz ?????
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości