|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Hej dziewczyny! gdzie w naszym mieście znajde kosmetyki Sally Hansen??
|
#992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
materace Intexu w cenie od 30 do 85 zł (rozmiar king size) |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
w gc.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, gdzie jest w Lublinie księgarnia językowa? Prosiłabym o adres...
Mam do kupienia kilka podręczników i szukam miejsca, gdzie nie ogołocą mnie zupełnie z moich złotówek...
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na ul.Krótkiej (boczna Jasnej, w która się skręca z Ewangelickij, lub Wieniawskiej). Wiem, że tam moja mama kupowała mojemu bratu podręczniki i coś było taniej.Jest też na Kołłątaja, ale tam zdaje sie jest drożej. Ale nie szkodzi spytać, bo to od siebie góra 10 minut drogi. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Biala, polecam Bookland na Krakowskim (obok McDonalda). Honorują zniżki dla uczniów, studentów i nauczycieli, a jeżeli nie mają książek na miejscu to zostawiasz swój nr tel, oni zamawiają i dzwonią do Ciebie kiedy możesz przyjść i odebrać. Od jakiegoś czasu kupuję wyłącznie tam
|
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za adresy. W poniedziałek pochodzę i popytam.
![]() Korzystając z tego, że lublinianki już 'nie śpią' miałabym pytanie - gdzie regulujecie brwi? Już drugi raz się nacięłam i wyglądam jak żywa asymetria...
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
Witam i proszę o pomoc.
1. Gdzie w Lublinie mogę kupić pasek do spodni damski, taki prosty bez ćwieków itp., z mniej lub bardziej ozdobną klamrą. 2. Gdzie kupię bazę pod cienie do powiek Lumene? |
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O bazę pytania już były.
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
W Orsay są bardzo fajne, proste paski z prostą ale ładną klamrą, w różnych kolorach (czarny, szary, turkusowy, czerwony, niebieski) - cena 29,99
|
|
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję maski do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych Pollena-Malwa, Studio Gloria. Czy widziałyście gdzieś może przypadkiem?
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie znajde szal do sukienki wieczorowej?
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a była może któraś na tym jarmarku na starówce? Szukam skórzanego fajnego paska dla faceta, może któraś widziała tam takie cuś?
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Na dole Lubartowskiej jest taki sklep z sukniami i widziałam tam też szale
czy dostanę gdzieś taki róż? Cena podana w funtach, więc nie wiem czy on w ogóle w Polsce występuje ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mineralny.html ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
a co to za jarmark jest pierwsze słysze
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
innocencee - a no wczoraj i dziś jest jarmark jagielloński
On chyba co roku jest, w każdym razie rok temu też był. Ale to takie ludowe rzeczy mają, jakieś wikliny, ceramiki, biżuteria, ale rok temu mieli też srebrne rzeczy i tak pomyślałam że moze paski męskie będą bo 5 dni do urodzin tż a ja nie wiem gdzie kupić pasek.Więc jakby ktoś gdzieśkolwiek widział fajny pasek męski to dać znać! Pójde moze do plazy ale nie wiem czy coś tam znajde;/ |
|
|
|
#1010 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Nie widziałam. A byłaś może w tych sklepach z wyrobami skórzanymi, co są w bramie - wejście od Krakowskiego Przedmieścia, i od Narutowicza chyba też [niestety nazwy nie pamiętam, ale widać szyldy z ulicy]? Może tam coś znajdziesz?
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle - o dzięki zajrze tam.
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupę straganów, pokazy walk rycerskich, jakies tańce hulańce itp. warto się przejść na niedzielny spacerek wszystko się dzieje na starówce i na błoniach pod zamkiem. Dziś ostatni dzień
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze niedawno w rosmmanie były takie fajne peelingi enzymatyczne pollena malwa a teraz nie mogę ich znaleźć
wycofali? gdyby ktoś miał namiary na dobrego psychologa proszę o info.
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
dzis jade do jyska
podbijam pytanie o bluzki z długim rękawem z wykończeniem dekoltu z korali powleczonych materiałem bluzki - ktos widział takie cudo? poszukuje tez zegarka - damskiego, niekoniecznie firmowego, raczej klasyczny, delikatny, bardziej na pasku (może być kolorowy) niż na bransoletce, może być z cyrkoniami, ale bez krzykliwej przesady...gdzie taki dostanę, wiem że na narutowicza u zegarmistrza jest spory wybór zegarków, ale gdzie jeszcze? chodzi mi szczególnie o miejsca z damskimi zegarkami... czy na bazarkach są jeszcze letnie rzeczy czy juz jesienne? są chętne osoby na zamówienie ze strony www.taniekosmetyki.pl ? proszę o kontakt tak do środy?
|
|
#1015 | |
|
Rozeznanie
|
Są letnie
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Bazar na dole, Nowa na górze i na wszelkich targówkach pytaj. mają kupę chustek i apaszek, to i szal powinien być. Tam np. koło tysiąclecia po tych budkach też może przejdź, bo tam też różniaste duperelki maja ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
A co do tego za ok.100zł, to był taki ciut, jakby wojskowy, nie jakiś elegancki, ale mocny, wytrzymały, cos podchodzące pod to, ale nie do końca: http://www.allegro.pl/item691437138_...korzany_2.html |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiecie moze czy w orkana jest jeszcze takie stoisko ze skorzanymi rzeczami? stało tam kolo tych ruchomych schodów.. 2 lata temu kupilam tam portfel...i tak mysle zeby dzis jechac ale to na drugim końcu lbn ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Bardziej mi chodzi o coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=700905892 |
|
|
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie można kupić szamponetki Marion? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11139
|
|
|
|
#1018 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiepsko znaleźć ładny i dobry pasek skórzany, który nie zrujnuje Cie do cna, wiem bo też dla Lubego miesiąc temu szukałam ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy są u nas w h&m jeszcze takie kurteczki? Dział divided
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaka piękna marynarka
![]() Gdzie dostane maseczkę z miodli indyjskiej, Himalaya Herbals Neem Face Pack? Bardzo mi zależy..
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

music is my extasy 

pierwsze słysze
wycofali?