|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
hej staruszki
co to taka cisza? wszystkim chyba reumatyzm paluszki powykręcał ![]() ja sobie dziś wolne wzięłam i biorę się za generalne porządki,okna zamierzam umyć,bo już ledwo co przez nie widać. A na obiadek planuje pierogi,bo mam ochotę ![]() a potem czas dla siebie i może jakies zakupy ciuchowe ![]() miłego dnia ![]() p.s.leelou ciągle czaruję
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi - pierogi to ja chętnie przygarnę
![]() Cisza na forum, bo staruszki po całym tygodniu walki z wirusami są wykończone. Ja mam dzisiaj na obiad sowy Miłego piatkowego popołudnia |
|
|
|
#993 |
|
BAN stały
|
chciałam zasnąć i z nerwów nawet oczu nie potrafię zamknąć, no co za jaja
czuję się okrutnie,mała w nocy wymioty.. ja do 3 rano zamiast spać to myślenie co będzie dzisiaj.. póki co nic nie wiem... jestem w próżni mam nadzieję,że dowiem się co i jak to dam znać nie wiem co ze sobą zrobić stres mnie wp....li.. już schudłam tak, że wszystko ze mnie spada.. |
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sephi co to sa sowy na obiad, bo ja z lat 70-tych XX wieku jestem i nie czaję. ![]() Wieczorem mam imprezkę u siostry.!15 rocznica ich ślubu.Pewnie będzie pyszne jedzonko i znów się nawtykam.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Olla - sowy to grzyby inaczej kanie
robię je w panierce i wcinam jak szalona..nigdy nie mam ich dość..
|
|
|
|
#996 |
|
Wtajemniczenie
|
mww,następnym razem zrobimy wymianę,pierogi za kanie
![]() olla udanej imprezki ![]() leelou Ty to sie biedactwo wykończysz ja jestem po butelce wina z Tatą a co,córeczka Tatusia jestem
|
#997 |
|
BAN stały
|
dziękuję za modlitwę i wsparcie...
od wczorajszych godzin popołudniowych potrzebuję tego bardziej niż kiedykolwiek... teraz już.. mogę pisać w czym rzecz... dziś miał być ślub.. ale po południu tż napisał,że nie widzi ani jednego powodu dla którego miałby powiedzieć mi dzisiaj tak dostałam bardzo wiele sms, nie stać go było nawet na telefon...nie powiem dzwonić -ODEBRAĆ... ok przyjęłam w nocy pisał że nie przestanie kochać i że szuka szczęścia miło nie? ... aaa i że dziś się widzimy...biegnę zaraz na mój ślub z koleżanką -świadkiem powiedzieć,że padłam ofiarą oszusta i prawdopodobnie jakiegoś psychopaty... nie wiem kiedy się pozbieram wierzcie,że gdyby nie fakt że poza Wami które tu zaglądacie są inni czytacze i oglądacze wkleiłabym fotkę w jakim jestem stanie dzisiaj.. zajrzałam w lustro i usiadłam z przerażenia... oczy z płaczu tak zapuchnięte,że nie wiem jak im pomóc, głowa z tego samego powodu jak wiadro.. masakra.. Sephi...dałabyś radę na jakąś kawę się ze mną umówić? ![]() nie wiem...czym zasłużyłam na tak wiele poniżeń z jego strony... zupełnie nie rozumiem jak można takim bezdusznym nie wiem co ze sobą zrobić, teraz serio...czuję jak zaciska mi gardło i żołądek od wczoraj nie jadłam - nie dam rady..wypiłam tylko śliwkowe piwo po tych wiadomościach wieczorem poleciałam do biologicznego ojca starszaka,żeby się wypłakać był w takim szoku widząc jak wyglądam,że pytał czy chcę zostać...w zasadzie powiedział,że mam tam u niego siedzieć do rana bo robił wszystko żebym się przestała zamartwiać, ale dzieci w domu z dziadkami to biegiem z powrotem... przyjedzie dziś sprawdzić w jakim jestem stanie nie wiem dlaczego być z nim się nie da a potrafi zachowywać się jak zatroskany przyjaciel? już ładnych parę lat po naszym rozstaniu z powodu przemocy i znęcania się nade mną (powód-zazdrość) teraz jak do rany przyłóż... ale to wszystko i tak...d...a! miałam być szczęśliwą żoną jestem pogrążona w otchłani rozpaczy... dziś idę..... ![]() jak się opamiętam to znów będę takim próchnempóki co...rozpierdzieliło mnie na drobne kawałki... zajrzę tu pewnie jakoś jutro, ewentualnie później ps.gdyby któraś z Was mogła mnie jakoś wesprzeć to na pw proszę zostawcie wiadomość...
|
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeeeeee ale że jak ! ?
![]() ![]() leelou2010 jak to twoj chłopak w dzien waszego ślubu powieział ci żę go nie będzie ? ![]() ![]() żebym dobrze zrozumiała? ![]() Ps. ehhh życie jest pop......e ,wiecie co mnie juz nic naprawdę nie zdziwi tyle rzeczy sie zdarzyło ostatnio w moim życiu i ludzi wokół mnie że po prostu wszystkie witki opadają ![]() mww a propos kani tez je takie uwielbiam
Edytowane przez winogronek Czas edycji: 2010-09-11 o 08:47 |
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
Winko..
kochana moja nie w dniu ślubu wczoraj po południu przed wyjazdem do mnie napisał mi sms,że on nie zna ani jednego powodu no..nie potrafi znaleźć żadnego dla którego miałby powiedzieć mi tak.. w związku z tym, nawet nie odbierał telefonów pisałam do czasu aż.. stwierdziłam,że marnuję swój cenny czas on nie zasługuje na to,żebym w ogóle z nim pisała... chyba...resztki zdrowego rozsądku odzyskałam.. ![]() słuchajcie to.. wybiegam w strugach deszczu do USC patrzę i oczom nie wierzę...przed moim blokiem stoi samochód eksa w nim sam on i otwiera drzwi -wsiadaj do h...nie będziesz mokła! -ale daj spokój i tak mi wstyd nie musisz mnie wozić -masz proszę miejsce wolne-przesiadł się z miejsca kierowcy na to obok.. zawiozłam się do urzędu... pani mnie o..ła że JA ŻARTY z nich sobie robię... wyjęłam telefon z kieszeni pokazałam jej wszystkie wczorajsze smsy na dowód tego,ze jestem prawdomówna i to nie tylko teraz tu..zawsze stawiam na i wybieram prawdę.. usiadła... bo chciała wcześniej wpisać że ja zrezygnowałam..chwyciła się za głowę i mówi przykro mi...proszę się trzymać koszmar babki powiem Wam muszę to przetrwać od mojego pytania w nocy zadanego oszustowi kiedy masz zamiar być minęło kilka godzin...odpowiedź nie doszła, sam napisał,że chce być tu dzisiaj.. pięknie w h...gra.. SZOK!!!! ![]() poczekam... z przyjemnością z nim porozmawiam ![]() CDN |
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
leelou OMG padłam
jak mozna być takim sk........m bardzo ale to bardzo Ci współczuję ![]() I oczywiście,że się z Tobą spotkam,może w tygodniu jakoś sie umówimy?Katowice by Ci pasowały?bo ja dalej jestem bez auta i mam problem żeby potem wrócić do domu,a w Kato jestem prawie codziennie w tygodniu.....Trzymaj się dziewczyno!!!
|
#1001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z facetami to nigdy nie można być pewnym. Jak ty odpuszczasz to oni wariują , jak tobie zależy to cię zlewają. Koszmar ![]() ![]() Moje samopoczucie jest do d... jakoś tak sporo spraw na to wpłynęło. Dziś spotkanko ze znajomymi to alkoholowo się wyluzuję. Może, bo jak pomyślę ile tam kalorii...Znowu coś z hormonami nie tak, bo puchnę jak balon.Np od wczoraj 1,5kg więcej (brak związku z okresem) i coraz ciężej wstaje mi się z łózka.No nic. Wam próchna kochane życzę miłego weekendu.pa
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi - jestem chętna na wymianę
, przyjedź z pierogami, a ja poczęstuje Cię sówkami Olla - u mnie w domu od zawsze na kanie mówiło się sowy ![]() leelou -nie kumam tej Twojej sytuacji.. ale nie wszystko musimy rozumieć..szczęścia ci życzę... |
|
|
|
#1003 |
|
BAN stały
|
Sephi no sęk w tym,że..nie mam nikogo kto mógłby być moim wolnym słuchaczem czy ocieraczem łez..
mija kolejny dzień ja zupełnie nie wiem w jakiej galaktyce jestem, to mi nie mija a ściska mnie co raz bardziej w żołądku.. chciałabym zresetować umysł, zapomnieć ale za h..nie potrafię Oluś a może Ty powinnaś dobrego endokrynologa? pewnie wiesz o tym co się tu będę wymądrzać, ja też tak miałam teraz..ze stresu schudłam potwornie aż się przeraziłam widząc jak spada mi z tyłka rozmiar 36 to na pewno sprawa szaleństwa hormonalnego, mocno przytulam... ehh lecę do kuchni przyjechał biologiczny starszaka więc mam tu chwilę rzeczywistego pogawędzenia jakieś piwo wysiorpiemy z nim i moim ojcem i... pewnie zasnę... OBY ps. pozew napisany, wydrukowany... gotowy żeby w poniedziałek złożyć w wydziale rodzinnym i nieletnich próchenka no to teraz...modlitwa nieustanna... to musi mieć dobre zakończenie ja nie mogę być bez środków do życia dlatego tylko,że eks tżowi odwidziało się kochać mnie więc skoro on nie miał skrupułów to i ja już się ich wyzbyłam po przeczytaniu uzasadnienia które zajmuje stronę A4...usiadłam z wrażenia jak mu to odczytają to się przewróci na bank. a tam...zero fikcji.. kurde serio powinien to ktoś do serialu wykorzystać..mamy tu jakiegoś scenarzystę?? dobra ..co ja miałam zrobić? iść do kuchni bo piwo będzie bez gazu ![]() dobrego ciepłego wieczora u mnie już kaloryfery grzeją - od dwóch dni centralne nam działa! no to..pa do zaś najpewniej do juterka Edytowane przez leelou2010 Czas edycji: 2010-09-11 o 19:46 |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
No, to się u Was dzieje...
Leelou, ręcę opadają.. Trzymaj się ciepło i.. kurcze, nie wiem, co Tobie powiedzieć. Już po poprzedniej akcji z Twoim TŻem nie wiedziałam, ale teraz.. hmm ![]() Reszto szanowna - nie chorować, nie dołować, nie marudzić! Przynajmniej dziś i jutro. Od poniedziałku - proszę bardzo
|
|
#1005 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() jutro ciąg dalszy pijaństwa już umówiłam się z eksem na browary dziewczyny padam idę się rzucić na wyrko bo już nie widzę dobrze na ślepia ten... typ... nie pisze.. nie dzwoni oznacza? że ma dokładnie wy...ane na mnie i ok... zobaczymy jak będzie kiedy poczyta pozew... uuuuuuuuuuu zapłacze bardzo nad swoją głupotą i lenistwem...a miał szansę załatwić tu wszystko na spokojnie i polubownie - olał to dokładnie ciepłym moczem czas łaski minął dobranoc dziewczęta
Edytowane przez leelou2010 Czas edycji: 2010-09-11 o 22:51 |
|
|
|
#1006 |
|
BAN stały
|
cześć staruszki kochane
nie wiem co się wydarzyło... chyba mój zdrowy rozsądek mnie pokonał... nie czuję nic... dziś wybieram się ze znajomym prawnikiem do restauracji... ![]() wsparcie z jego strony mam od dwóch dni dzwoni i pisze żeby zapewnić mi jakieś poczucie bezpieczeństwa..odczułam. Jestem spokojniejsza...wyjdę do ludzi, z nim porozmawiam.. hehh no poukłada się twardym trza być! a tamtemu w sądzie takie o... najchętniej .... dupek! dobrego dnia próchenka |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Leelou, tak się upewniam, bo nie wiem, czy dobrze kojarzę - spodziewasz się dziecka, prawda?
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy można dołączyć do zacznego grona dogorywajacych? Leelou współczuję Ci bardzo! Wy byliście ze sobą od czerwca? Kasza Manna Ile udało Ci się zgubić ducanując? Edytowane przez 85lena Czas edycji: 2010-11-23 o 13:13 |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
No cześć. jak rozkaz to rozkaz. Ponarzekam jutro.
Imprezka bardzo udana, bvła wyjątkowa ciepła noc więc pieczenie kiełbasek zakończyło się po 23.Naleweczek popróbowałam wiele i tak: tarninówka spodobała mi się, pigwówka jak zwykle super ps. leelou, niby endokrynologa mam w porzo ale dostać się na onkologie naszą to trza być zdrowym, na tel nie zapiszą, bo nie, osobiście to jak trafisz moze akurat. Chyba pieprzne to w ciortu i zacznę badać sobie hormony prywatnie (dopóki mnie będzie stać )i sama je dobierać.Lena witamy. No przez tych chłopów to my w deprechę wpadniemy.25 lat? Oj zazdroszczę Ci tego wieku.Ale przyjmujemy w szeregi starych ale jarych
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 Edytowane przez olla74 Czas edycji: 2010-09-12 o 20:41 Powód: nowy członek do powitania |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, Lenka
25lat, jesteś już tak spróchniała, że sypiesz się, moja droga ![]() co do dukania - do tej pory zrzuciłam ok 9 kg, bo nie mam motywacji do robienia dni P i ciągle lecę na PW ale dziś z mamą ustaliłyśmy, że musimy w końcu powrócić do systemu 5/5, bo nigdy nie przejdziemy na 3 fazę ![]() Olla, zazdroszczę klimatu gitara, ognisko... jak ja tego dawno nie miałam, echhhhh..
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-09-12 o 20:45 |
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ooo to ładnie! Mama też ducanuje? Uhhh ja też na diecie, nie do końca ducan, ale chyba jednak przejdę na 2 fazę ;/ |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Mama najpierw wykpiła Dukana, a potem sama się przyłączyła, dzień po mnie
tyle że więcej grzeszy, ale też już ma jakieś minus osiem
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
no to brawo!!! Ja z dietą i stresem mam -7 aktualnie, moja mama za to aż -18
Edytowane przez 85lena Czas edycji: 2010-09-12 o 20:57 |
|
|
|
#1014 |
|
BAN stały
|
ooo nowe próchenko
łelkam łelkam w dodatku... przed ślubem Cię wy...ał jak miło TO WITAJ W KLUBIE oszukanej narzeczonej ![]() dajesz radę? jak chcesz to cho na pw trzymaj się damy radę co nas nie zabije to nas wzmocni ja usłyszałam,że... (...) nie jestem w stanie wymyślić nawet jednego powodu dla którego miałbym powiedzieć ci TAK (...) to kij wiemy gdzie...
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
brawo do mamy!oki, starucho, to nie wątek dukanowy, więc nie zanudzajmy pozostałych starowinek
|
|
#1016 |
|
BAN stały
|
Kasza
kochana..ja chyba nie kumata jestem co znaczy.. "brawo do mamy!" ? ![]() ![]() dobra JUŻ ZATRYBIŁAM... ![]() wybaczcie.. ja po urodzinach znajomej..poza tym po takiej traumie, że..ciężko kapująca bywam w tych dniach minie mi to
Edytowane przez leelou2010 Czas edycji: 2010-09-12 o 21:28 |
|
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
leelou w sumie sytuacja trochę podobna
Edytowane przez 85lena Czas edycji: 2010-11-23 o 13:15 |
|
|
|
#1018 |
|
BAN stały
|
wiesz co...
mnie już NIC nie zdziwi... Ty masz problem z głowy a ja nie mogę wyegzekwować nic od palanta.. i jeszcze jego psychopatka siostra wypisuje mi pogróżki w sms w dodatku z mojego numeru telefonu..jakby? włamanie na moje konto? nie tylko włamuje się na pocztę elektroniczną...naszą klasę...ale nawet na orange! co za świry ja pie...e! a on?? zobaczcie jaki dupas.. nie potrafi sam ze mną rozmawiać..bo nawet telefonu boi się odebrać ON PRAWNIKA najlepszego w mieście wynajął, cała rodzina mu pomoże.. o Boże jaki on nieszczęśliwie biedny.. tylko..przepraszam..po co mu ten prawnik? może któraś z Was mi otworzy oczy..bo zaślepłam? to chyba role mu się popindroliły!!? ja już nie wiem...może to ja jestem on a on ja? |
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Lena - witam nową starowinkę
żeby tak można było cofnąć czas to właśnie chciałabym mieć 25 lat..piekny wiek..olla - ognisko, kiełbaski, naleweczki |
|
|
|
#1020 |
|
BAN stały
|
cześć babki
k... m... ej no i nie ma typa! zlekceważył moje ostrzeżenia o tym,że do sądu pójdę zanieść pismo..no gołosłowna nigdy nie byłam..to idę.. kawę dopijam ![]() dobrego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

próchnem