Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy. - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 08:03   #991
specjalistka99
Raczkowanie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez limetka87 Pokaż wiadomość
tez dziewczyny mam zamiar kupic niebawem klipy bo juz mam odsc moich wlosow tylko mam problem z wyobrem koloru czy te naturalne clipy mozna farbować??? one nie spadaja?
Jeżeli sprzedawca użyje odpowiednich komponentów (odpowiednie klipsy w odpowiedniej ilości) - włosy o ile będą dobrze założone (na odpowiednie włosy) - spaść same nie spadną - no chyba że ktoś pociągnie i wyrwie razem z Twoimi.
Włosy naturalne (prawdziwe) zawsze "złapią" farbę jednakże pamiętaj zabawa z zabiegami chemicznymi jak i dla Twoich tak i dla tamtych może być niebezpieczna.
Trzeba wziąć pod uwagę z jakiego na jaki kolor chcesz zmienić, to czy włosy były już po wcześniejszej obróbce chemicznej i jaki był jej zakres (95% włosów dostępnych na rynku są już po obróbce więc raczej na nie możesz trafić).
Co może się stać przy nieodpowiednim farbowaniu - włosy staną się sianowianie, mogą się puszyć i plątać .
Dodatkowo źle dobrane składniki (mówię tu o farbach fryzjerskich) mogą dać niepożądany przez Ciebie kolor.
Aha pamiętaj farbowanie to nie rozjaśnianie - tutaj używa się naprawdę wyniszczających komponentów, które bardzo niekorzystnie działają na każde włosy naturalne.
Zawsze po czymś takim są potrzebne odpowiednie kosmetyki i pielęgnacja.
specjalistka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 12:08   #992
iizzaa4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MYSIACZKA Pokaż wiadomość
Ja brałam konkretnie te : http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...5524be2e6a517c

tam jest napisane. zywotnosc wlosow 2 lata. Wiesz ja moje prostowalam zeby byly idealnie proste, i tak moim zdaniem dlugo wytrzymaly
Sa drozsze ale masz juz gotowca z klipsami... swoją drogą tamte jak kupisz to bedziesz musiala dokupic klipsy i Ci na to samo wyjdzie.. strasznie podrożały one Pozdrawiam

Ahmm . To są te same Tylko Ja tam dokupię clipy i sobie doszyję po prostu. Niby ta cała duża tasma ma ok.145 cm To ciekawe na ile taśm mi styknie? hmm . Jak myślisz?
A ogólnie to mam dylemat jaki kolor wybrać..bo są 3 podobne do siebie kolory i totalnie nie wiem , który mam wybrać ;o a nie ma na tej stronie wszystkich kolorów .. aby wiesz były przynajmniej troche rozłożone i w realu robione , że tak to ujmę. Takie realne ;o a taki jaki kolor masz? Bo mi chodzi o 3 blondy, Nie wiem który odcień wziąć.
iizzaa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 16:10   #993
alapiczus
Przyczajenie

Witam

Jestem tu po raz pierwszy wiec prosze o wyrozumialosc ;-) szukalam forum na ktorym ktos mi pomoze i doradzi z włoskami, otóż kupiłam w październiu włoski clip in na all dałam za nie 120 zł nosiłam je do tej pory ale przechodziły rozne metamorfozy , farbowanie prostowanie i krecenie,
http://www.allegro.pl/item997436923_..._do_45_cm.html

i niewiem czy sa to naturalne czy nie ;/
i zastanawiam sie teraz nad tymi jednym z tych kolorow ale czy one sie roznia czyms odtych z allegro oprocz cena??
http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...5524be2e6a517c

bardzo prosilabym o informacje poniewaz wybieram sie do fryzjera i zastanawiam sie nad kolorem ;-)
a chcem pokazac na obrazku jakie chce aby wyszly podobne,
chcialabym dodac zdjecie jak wygladam w tych z allegro ale niewiem jak ;-(
alapiczus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 18:34   #994
MYSIACZKA
Raczkowanie

Jestem bardzo jasną blondynką więc miałam te najjasniejsze czyli drugie od konca... I wcale nie sa az tak jasne jak na zdjeciu.. sa w sam raz śliczny kolorek

Iza-najlepiej zadzwon i upewnij się czy to te same.... róznie bywa

Edytowane przez MYSIACZKA
Czas edycji: 2010-04-23 o 18:35
MYSIACZKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 19:36   #995
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez alapiczus Pokaż wiadomość
Witam

Jestem tu po raz pierwszy wiec prosze o wyrozumialosc ;-) szukalam forum na ktorym ktos mi pomoze i doradzi z włoskami, otóż kupiłam w październiu włoski clip in na all dałam za nie 120 zł nosiłam je do tej pory ale przechodziły rozne metamorfozy , farbowanie prostowanie i krecenie,

i zastanawiam sie teraz nad tymi jednym z tych kolorow ale czy one sie roznia czyms odtych z allegro oprocz cena??

bardzo prosilabym o informacje poniewaz wybieram sie do fryzjera i zastanawiam sie nad kolorem ;-)
Szczerze? Aż trudno mi uwierzyć, że nosiłaś włosy z LongHair tyle czasu, wiele dziewczyn sie na nich skarży. Co do włosów z drugiego linku to sprawdzone włosy. Dziewczyny je mialy, nosily i nie narzekały. Jakosciowo są lepsze od włosów które wcześniej nosiłas. Co do koloru to jaki kolor chcesz konkretnie zamówic? Blond czy coś ciemniejszego? A jak chcesz wstawic obrazek musisz go wczesniej wrzucic na jakis serwer np. imageshack dodajesz tam obrazek, kopiujesz link do obrazka i otwierasz okienko przy pisaniu posta "wstaw obrazek". Wpisujesz tam adres obrazka z serwera i wstawiasz.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez iizzaa4 Pokaż wiadomość
Ahmm . To są te same Tylko Ja tam dokupię clipy i sobie doszyję po prostu. Niby ta cała duża tasma ma ok.145 cm To ciekawe na ile taśm mi styknie? hmm . Jak myślisz?
A ogólnie to mam dylemat jaki kolor wybrać..bo są 3 podobne do siebie kolory i totalnie nie wiem , który mam wybrać ;o a nie ma na tej stronie wszystkich kolorów .. aby wiesz były przynajmniej troche rozłożone i w realu robione , że tak to ujmę. Takie realne ;o a taki jaki kolor masz? Bo mi chodzi o 3 blondy, Nie wiem który odcień wziąć.
Na twoim miejscu bym brala gotowe clipy. Nie patrz na szerokosc tasmy. W clipach poprostu włosów jest wiecej na taśmie, stad jej mniej. Co do zszywania tasmy to taka tasme najlepiej jest zszyc podwojnie a nawet potrojnie. Wiadomo lepiej miec mniej pasków na głowie z taka sama gramaturą co przy wiekszej ilosci tasm wpietych we włosy. Moim zdaniem lepszy komfort noszenia. Jeśli umiesz zszywac tasmy to masz plus ja tam nie umiem i nie chce mi sie w to bawic, wiec bede zamawiac gotowy komplet, a wlosy mam cienkie wiec 100 gram starczy. Moze wstawisz zdjecie swoich włosow? Tak najlatwiej dobrac odcien. A jesli nie widzisz odcienia dla siebie, napisz do nich powinni Ci dopasowac
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 20:47   #996
iizzaa4
Raczkowanie

MYSIACZKA i NeverGoodEnough18

Kochane Ja dopiero co własnie będę szła do fryzjera. Znaczy się zrobię tak.. wybiorę z tych 3 odcieni blondu jeden i pójdę z tymi taśmami do fryzjera. I poproszę po prostu , aby dobrami mi odpowiedni kolor i już
Ale mam dylemat straszny co do tych 3 odcieni ;oo
może MYSIACZKa mogłabyś mi wysłać swoje włoski ? albo swój ogólnie odcień włosów [najlepiej takie wiesz normalnie zdjęcie bez flesza] albo samym Twoich clipów.. też jakbyś mogła takie mega realne , bez flesz.

Dziękuję bardzo , pozdrawiam ;*
Stary 2010-04-23, 22:33   #997
alapiczus
Przyczajenie

hm to lepiej dolozyc i chodzis w tych z drugiego linku??
to musze kasy troche dozbierac ale chyba warto tak jak mowisz...
ja blond zawsze mialam pasemka rozjasniaczem ze swoim tez jasnymi . a teraz decyduje sie na calosc na glowie ale niewiem jaki kolor, dzis bylam u fryzjerki i powiedziala zebym przyniosla pasma clip in i ona na taki kolor pofarbuje albo najpierw ona mi pofarbuje i do kupie takie pasma ;p bo zawsze jest obawa ze inaczej kolor wyjdzie na glowie niz na pasmach clip in.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
MYSIACZKA i NeverGoodEnough18

Kochane Ja dopiero co własnie będę szła do fryzjera. Znaczy się zrobię tak.. wybiorę z tych 3 odcieni blondu jeden i pójdę z tymi taśmami do fryzjera. I poproszę po prostu , aby dobrami mi odpowiedni kolor i już
Ale mam dylemat straszny co do tych 3 odcieni ;oo
może MYSIACZKa mogłabyś mi wysłać swoje włoski ? albo swój ogólnie odcień włosów [najlepiej takie wiesz normalnie zdjęcie bez flesza] albo samym Twoich clipów.. też jakbyś mogła takie mega realne , bez flesz.

Dziękuję bardzo , pozdrawiam ;*
ja tez bym poprosila
alapiczus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 00:23   #998
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

iizzaa4

tu masz real zdjecie włosów z dw, zapozyczone od wizażanki Agatau88 mam nadzieje, że się nie obrazi Kolorek to 613 czyli ten najjaśniejszy z blondów z ich oferty, numer 22 z tego co wiem bedzie taki troszke hmm.. karmelkowo-kawowy, numer 24 ma wiecej pigmentu zółtego, a numer 25 wpada troszke w rudy Mam nadzieje, że troche pomoglam

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
hm to lepiej dolozyc i chodzis w tych z drugiego linku??
to musze kasy troche dozbierac ale chyba warto tak jak mowisz...
ja blond zawsze mialam pasemka rozjasniaczem ze swoim tez jasnymi . a teraz decyduje sie na calosc na glowie ale niewiem jaki kolor, dzis bylam u fryzjerki i powiedziala zebym przyniosla pasma clip in i ona na taki kolor pofarbuje albo najpierw ona mi pofarbuje i do kupie takie pasma ;p bo zawsze jest obawa ze inaczej kolor wyjdzie na glowie niz na pasmach clip in.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

ja tez bym poprosila
lepiej dołożyc troszke pieniedzy i cieszyc sie pięknymi włosami Z mojego doswiadczenie lepiej wczesniej isc do fryzjera a pozniej dobierac kolor clipow, bo to roznie moze byc
Stary 2010-04-24, 07:22   #999
iizzaa4
Raczkowanie

Bardzo pomogłaś
Kurczę no.. powinni oni na tej stronie zrobić real zdjęcia wszystkich kolorów. Albo po prostu wysyłać na e-mail całe taśmy real ;\ Bo po prostu ktoś sobie nie dobierze idealnego koloru .. a Ja jednak wolę zamówić i iść z nimi i będziemy kombinować. Bo wiadomo na necie inaczej ogólnie kolor widać itd. kurczę to Ja myślałam ,że 613 to jest platyna totalna ;o
a Ty masz może zdjęcia swoich clipów też ?

Ja już się w tych kolorach pogubiłam lol2. Napisałam do nich pare dni temu na pocztę.. o tych kolorach 3 .. , ale nawet nie odpisują . nie wiem czemu ;o brr.
Stary 2010-04-24, 11:40   #1000
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Bardzo pomogłaś
Kurczę no.. powinni oni na tej stronie zrobić real zdjęcia wszystkich kolorów. Albo po prostu wysyłać na e-mail całe taśmy real ;\ Bo po prostu ktoś sobie nie dobierze idealnego koloru .. a Ja jednak wolę zamówić i iść z nimi i będziemy kombinować. Bo wiadomo na necie inaczej ogólnie kolor widać itd. kurczę to Ja myślałam ,że 613 to jest platyna totalna ;o
a Ty masz może zdjęcia swoich clipów też ?

Ja już się w tych kolorach pogubiłam lol2. Napisałam do nich pare dni temu na pocztę.. o tych kolorach 3 .. , ale nawet nie odpisują . nie wiem czemu ;o brr.
no ja wlasnie mam obecnie na glowie platynke są niemalże biale platyna czesto oznaczona jest kolorem #60 a tu kurcze najjasniejszy to 613.. bedzie trzeba plukanke zrobic, ale na bank bede zamawiac 613
Ja mam zdjecia w przedluzanych włosach ale nie z tej firmy co chce zamówic, ja juz mialam przedłuzane włosy z 6 razy ale nigdy nie zamawialam z dw. Lepiej zadzwon do nich i przypomnij im zeby ci odpisali:P
Stary 2010-04-24, 11:59   #1001
specjalistka99
Raczkowanie

Cytat:
Witam

Hey,

Skoro nosiłaś tyle czasu - nawet farbowałaś to naprawdę rewelacyjnie jak na tą cenę. Skoro przetestowałaś to nie masz się co bać
Z obrazka nie do końca korzystaj, bo tutaj niestety może być małe przekłamanie nie tyle na zdjęciu co nawet na monitorze - przerabiałam to kilka razy i jedne monitor pokazuje jaśniej drugi ciemniej - a we włosach to duża różnica.
specjalistka99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-24, 12:32   #1002
iizzaa4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
no ja wlasnie mam obecnie na glowie platynke są niemalże biale platyna czesto oznaczona jest kolorem #60 a tu kurcze najjasniejszy to 613.. bedzie trzeba plukanke zrobic, ale na bank bede zamawiac 613
Ja mam zdjecia w przedluzanych włosach ale nie z tej firmy co chce zamówic, ja juz mialam przedłuzane włosy z 6 razy ale nigdy nie zamawialam z dw. Lepiej zadzwon do nich i przypomnij im zeby ci odpisali:P

Ja bym właśnie chciała jakiś jaśniutki blond .. . Ale z umiarem , czyli żeby nie był biały aż i właśnie zastanawiam się nad tym 613 , bo to chyba będzie taki , czyż nie ? ;>
powinni właśnie odpisać.. to oni to sprzedają i powinno im zależeć brr. jeszcze raz napiszę albo zadzwonię
Stary 2010-04-24, 13:56   #1003
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Ja bym właśnie chciała jakiś jaśniutki blond .. . Ale z umiarem , czyli żeby nie był biały aż i właśnie zastanawiam się nad tym 613 , bo to chyba będzie taki , czyż nie ? ;>
powinni właśnie odpisać.. to oni to sprzedają i powinno im zależeć brr. jeszcze raz napiszę albo zadzwonię
613 bedzie najjasniejszy, ale nie bedzie to platyna. Na zdjeciu które wkleilam wydaje mi sie ze Agatau88 ma swoje naturalne troszke ciemniejsze od clipow.
Stary 2010-04-24, 21:49   #1004
MYSIACZKA
Raczkowanie

Nie mam zbyt wiele zdjęc ale wkleje jedne z niewielu ktore mam ... Chyba najlepiej widac
dodam ze to zdjecie jest robione po około 8m-cach noszenia.
Stary 2010-04-25, 06:18   #1005
iizzaa4
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam zbyt wiele zdjęc ale wkleje jedne z niewielu ktore mam ... Chyba najlepiej widac
dodam ze to zdjecie jest robione po około 8m-cach noszenia.

Ślicznie wyglądają i taki kolor chcę własnie ;o czyli 613 muszę wybrać? mmm . a masz może wiesz takie foto co widać jakie one są długie ?
możesz nawet zrobić po prostu samych taśm , jak nie masz na kompie takich fot ;***
przepraszam , że tak Cię męczę , ale chcę dobrze trafić z kolorem i ogólnie z jakością włosów. a coś mi się wydaje,że te włosy będę naprawdę dobre
Stary 2010-04-25, 08:25   #1006
MYSIACZKA
Raczkowanie

Niestety nie mam już aparatu , ale może na dniach będe miała to zrobię
Stary 2010-04-25, 11:22   #1007
iizzaa4
Raczkowanie

Cytat:
Niestety nie mam już aparatu , ale może na dniach będe miała to zrobię
no okej ;-*** to jak coś to po prostu wklejaj . będę czekać ;*
Stary 2010-04-25, 16:47   #1008
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Mysiaczka
Fajnie wyglądają na tyle czasu noszenia;-)
Stary 2010-04-25, 19:43   #1009
Płazik
Raczkowanie

Arrow Przedłużanie włosów za 400 zł

Witam! Mam zamiar przedłużyć sobie włosy. Znajoma poleciła mi pewną dziewczynę, któa robi to za 400 zł. Pracuje na włosach europejskich . (pytałam się jej czy nie są przypadkiem o strukturze europejskiej, powiedziała, ze nie). Mam mieć doczepione 100 pasemek.
Myślicie, ze z taką cenę może być to poprawnie wykonany zabieg? Jak kazda kobieta.. chce miec dlugie wlosy (fryzjerka mi je maxymalnie sciela ;/ i do tego beznadziejnie ) ale tez i zdrowe i niezbyt zniszczone..

Mam do wyboru metode na ringi i na tulejki.. Przegladalam forum, ale nigdzie nie znalazlam infromacji, ktora z tych metod jest mniej widoczna.. a juz na pewno nie znalazlam zdjec tulejek na wlosach. Ma ktos moze gdzies na komputerze takie zdjecie? Bylabym bardzo wdzieczna... Z gory dziekuje za odpowiedz

Moja skromna galeria :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381397
Płazik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 20:39   #1010
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331
Dot.: Przedłużanie włosów za 400 zł

Ringi i Tulejki jak dla mnie to są dosyc widoczne cięzko dobrac kolor ringów no chyba ze czarny
400zł hmm jesli to z włosami to chyba dobre włosy kosztują minimum 300 zł ,no ale ja nie wiem bo włosy robie sama wiec nie wiem ile za taka usługe cenia sobie panie.Moja znajoma kiedys poszła za 500 zł no i po 2 tyg musiała zdjac bo szczota na głowie i nadodatek tylko z tyłu jej zrobiła a po bokach nic.
Stary 2010-04-25, 21:01   #1011
Płazik
Raczkowanie

Bardzo dziekuję za odpowiedz!
A czy będe musiała stosować jakąś specjalną szczotkę?
I jeśli tak.. to jaką? Jakiej firmy?

Moja skromna galeria :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381397
Płazik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 21:12   #1012
MYSIACZKA
Raczkowanie

Dziękuję
Stary 2010-04-25, 21:34   #1013
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Płazik Pokaż wiadomość
Witam! Mam zamiar przedłużyć sobie włosy. Znajoma poleciła mi pewną dziewczynę, któa robi to za 400 zł. Pracuje na włosach europejskich . (pytałam się jej czy nie są przypadkiem o strukturze europejskiej, powiedziała, ze nie). Mam mieć doczepione 100 pasemek.
Myślicie, ze z taką cenę może być to poprawnie wykonany zabieg? Jak kazda kobieta.. chce miec dlugie wlosy (fryzjerka mi je maxymalnie sciela ;/ i do tego beznadziejnie ) ale tez i zdrowe i niezbyt zniszczone..

Mam do wyboru metode na ringi i na tulejki.. Przegladalam forum, ale nigdzie nie znalazlam infromacji, ktora z tych metod jest mniej widoczna.. a juz na pewno nie znalazlam zdjec tulejek na wlosach. Ma ktos moze gdzies na komputerze takie zdjecie? Bylabym bardzo wdzieczna... Z gory dziekuje za odpowiedz
Hehe masz do wyboru tylko te dwie metody? Wiec wybacz, ale zadna z niej profesjonalistka. Ja juz mialam z takimi doczynienia które nauczyly sie przedluzac włosy z plyt DVD z allego i mysla ze mogą komuś spierniczyc włosy. Dziewczyno nie daj sie oszukac! Jeśli ktos naprawde zna sie i ma do tego fach to nie zaproponuje ci do wybru tylko dwoch metod. Włosy kazdej z nas są inne i w takim wypadku dziewczyna powinna Ci doradzic, chyba ze wytlumaczyla ci co i jak robi wykonuje wiecej metod przedluzania typu ultradzwieki, keratyna a do tego ma skonczony kurs to wtedy przepraszam 400 zł za pasemka europejskie to hmm.. jak dla mnie to malo, za malo. Jedno pasemko kosztuje 4-5 zł, dolicz microringi lub tulejki i robocizne, wiadomo ona tez cos musi zarobic i napewno nie wyjdzie ci 400 zł. Ja Ci powiem tak zamów włosy z kegla lub dobrewlosy.pl, idz z tym do fryzjera i wyjdzie ci prawie to samo no moze troszke wiecej. Ja tak juz bede robic bo na wielu pseudofryzjerkach, polecanych pseudofryzjerkach sie przejechalam i wole wziasc sprawy w swoje rece.
Stary 2010-04-25, 21:48   #1014
Pysiulka86
Zadomowienie

Dziewczyny zastanawaiam się na założenie włosów u tej Pani z allegro, może któras z was ma jakies info na jej temat ? Nie wiem czy mogę podac linka, jeżeli nie proszę o skasowanie.

http://www.allegro.pl/item1012194798..._warszawa.html

Poza tym chce już kupić sobie zestaw do pielęgnacji, żebym była już "gotowa" Co myslicie o takim ?

1. Szampon Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care
2. Odżywka Goldwell z tej samej serii
3. Maska Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick
4.Szczotka wiem, że ma być z naturalnego włosa, jaka wybrac ?

Czy potrzebuje coś jeszcze? A może coś lepszego polecacie ?

Edytowane przez Pysiulka86
Czas edycji: 2010-04-25 o 21:50
Pysiulka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 08:33   #1015
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Kurcze troche tanio ale pisze ze sa to tez włoski Indyjskie między innymi a one sa dosyc tanie.Z uwagi ze przedłuzam włosy sama i robie to sobie wiem ze włoski z nizszej półki trzymaja sie tez dobrze ale po około 4 tygodniach wyglądaja juz nie za ciekawie.Ja zmieniam włoski co miesiąc góra 6 tygodni ale to dlatego ze tak chce bo po tym czasie mam 24 godziną przerwe na zrobienie odrostów i odżywienie ich.Ale większosc włosków to szajs na Allegro (nie mówie że wszystkie bo są i dobrej firmy.)
Ja mam juz około 8 lat przedłuzane włosy zaczełam od czasu kiedy obciełam sie na jeżyka;-( i tak mi zostało do dzis .3 razy były warkoczyki ale to jest masakra wypada połowe włosow.Mysle ze moje włoski nie sa az tak bardzo zniszczone przedłuzaniem więcej chyba wysuszyły sie od rozjasniania pasemek.tlejek sama osobiscie nie lubie ,robie na kreatynke sobie albo sobie tasmy przyklejam.Mozesz isc i zaryzykowac bo jesli będzie efektnie bardzo to mozesz sciągnac po miesiącu i nie będziesz załowac bo to nie aż tak duzo pieniedzy.
Stary 2010-04-26, 08:45   #1016
limetka87
BAN stały

dziewczyny ja dzisiaj najprawdopodobniej będę zamawiać włosy na

http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...348f142cd6cf5e

jeszcze musze dostać od nich dokladniejsze zdjecia kolorku bo z tym jest najgorzej jaki dobrać ,dziewczyny czy te clipy są gęste?? jest ich duzo bo mi wygladaja na cienkie...

http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...348f142cd6cf5e
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 09:38   #1017
Pysiulka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Kurcze troche tanio ale pisze ze sa to tez włoski Indyjskie między innymi a one sa dosyc tanie.Z uwagi ze przedłuzam włosy sama i robie to sobie wiem ze włoski z nizszej półki trzymaja sie tez dobrze ale po około 4 tygodniach wyglądaja juz nie za ciekawie.Ja zmieniam włoski co miesiąc góra 6 tygodni ale to dlatego ze tak chce bo po tym czasie mam 24 godziną przerwe na zrobienie odrostów i odżywienie ich.Ale większosc włosków to szajs na Allegro (nie mówie że wszystkie bo są i dobrej firmy.)
Ja mam juz około 8 lat przedłuzane włosy zaczełam od czasu kiedy obciełam sie na jeżyka;-( i tak mi zostało do dzis .3 razy były warkoczyki ale to jest masakra wypada połowe włosow.Mysle ze moje włoski nie sa az tak bardzo zniszczone przedłuzaniem więcej chyba wysuszyły sie od rozjasniania pasemek.tlejek sama osobiscie nie lubie ,robie na kreatynke sobie albo sobie tasmy przyklejam.Mozesz isc i zaryzykowac bo jesli będzie efektnie bardzo to mozesz sciągnac po miesiącu i nie będziesz załowac bo to nie aż tak duzo pieniedzy.
Dziękuje za odpowiedz, pisałam do osób z allegro ktore korzystały z usług tej Pani, odpisały mi dwie. Mówią, że są bardzo zadowolone, że włosy super jakości i świetnie założone. A robiły je jakieś poł roku temu więc nie jest to opinia na gorąco. Chyba zaryzykuje
A co sądzicie o zestawie do pielęgnacji jaki chce kupic, coś jeszcze potrzebuje ? Jedwab ?
Stary 2010-04-26, 10:02   #1018
limetka87
BAN stały

niestety dzwonilam i nie ma mozliwosci otrzymac wiecej zdjec wlosow i najgorsze jest to ze mam dylemt miedzy numerami 4 a 6 ,fryzjerka mnie zdziwila bo powiedziala ze mam wziasc ciemniejsze a znowu pan przez telefon powiedzial ze lepiej wziasc jasniejsza bo potem prosciej jest zafarbowac niz rozjasniać.. i teraz nie wiem licze na was wklejam zdjecie swoich wlosow(mam juz odrost w piatek ide porafbowac odrosy) mi sie wydaje ze mam jasny braz ale fryzjerka mowila ze lepiej wziasc ciemniejszy:/

wklejam zdjecie moze poradzicie co wziasc 4 czy 6??

1.fotka zdjecie zapozyczone z dobre wlosy
2.fotka roboiona jkies tydzien temu
3.robiona w sobote
4.fotka z ibiszem wczoraj
5 ,6fotki dzisiejsze
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 10:03   #1019
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

na kosmetykach sie nie znam bo ja nie mam nic .Uzywam tylko specjalnej szczotki i moich szamponów z kosmetycznego.Pozatym jedwab.Dobrze zrobiłas ze zapytałas ;-)
Nie wszystko co najdrozsze znaczy najlepsze,widac sa panie które za niewiele pieniedzy robia dobra robote;-)
Życze zadowolenia z włoskow
Stary 2010-04-26, 10:13   #1020
Pysiulka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
na kosmetykach sie nie znam bo ja nie mam nic .Uzywam tylko specjalnej szczotki i moich szamponów z kosmetycznego.Pozatym jedwab.Dobrze zrobiłas ze zapytałas ;-)
Nie wszystko co najdrozsze znaczy najlepsze,widac sa panie które za niewiele pieniedzy robia dobra robote;-)
Życze zadowolenia z włoskow
No zobacze co z tego będzie mam maly stresik bo to moje "pierwsze" włosy

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości