|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Kaśka osobno powinno spędzić się wieczór przed ślubem. A co do wieczorów panieńskich/kawalerskich to jest to kolejna moda z Hameryki. Nie widzę sensu wprowadzać ją w życie w każdym detalu
![]() W każdym razie w Pl na szczęście nie robi się takich imprez w wieczór poprzedzający dzień ślubu,a tydzień lub nawet jeszcze więcej przed. Co do welonów i kwiatków to ja chcę to i to.Zadnych diademów,opasek świecących,sztucznych kwiatków i spineczek
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam zkosciola...ale wymarzlam.brrr
karolunusienka w tych szpilkach bylam jego wzrostu;p bo miedzy nami jest gdzies 7 cm.ale na slub zaloze nizsze,zeby bylo wygodniej tanczyc ![]() T'ai ![]() a co do wieczorow-wczoraj pytam sie M. czy chcialby miec striptizerke na swoim,on:nie zalezy mi ale oboje stwierdzilismy,ze gdyby ktos nam zrobil taka niepsodziewajke to bysmy sobie powiedzili otym no i...czulibysmy sie "niezrecznie";pnie chcialabym polacznego wieczoru, bo z moimi kumeplami chcemy sie zabawic;p tzn wiecie posmiac,opowiadac sprosne dowcipy i na pewno beda sprosne prezenty...to musi byc babski wieczor zreszta lubie czasem wyjsc do klubu z samymi dziewczynami aha a u mnie to by byly 3 kumepele, sis TŻeta i moja sis...tak akurat a sis mnie bedzie pilnowac co bym sie nie napila;p (bo ona niepijaca hehe;p)
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-07 o 13:13 |
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wczorajszy egzamin poszedł mi chyba dobrze ![]() Ja na dzień dzisiejszy nie planuje żadnych wieczorów, ja w ogóle jeszcze nic nie planuje, w ogóle ostatnio chodzi mi po głowie pomysł żeby odłożyć ten ślub. Też bym chciała mieć kwiatka we włosach, zawsze mi się marzył
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
butterfly tez bym chciala i welon i kwiata...ale wszyscy mi mowia,ze to za duzo
ze albo welon,albo kwiat...i nie wiem...ide pakowac prezenty dla mikolajka
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide sie szykowac bo za godzinke jedziemy
![]() Milego dnia Będę jutro dopiero
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh
![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się stało? T'ai dziękuję
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
Np. dlatego że na razie nas na nie nie stać, on zarabia tak w miare, ale co z tego jak rodzice mu 3/4 wypłaty zabierają i nic nie ma zaoszczędzone, nie mamy mieszkania, jego rodzina już się nastawiła na wesele a ja nie chciałam wesela, nie umiem sobie siebie wyobrazić bawiącą się i tańczącą z ludzmi których nie znam. I w sumie nie mam ochoty na dzień dzisiejszy na ślub... ale pewnie to chwilowe.
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
mam nowy plan-pon i sr wolna,a pt wyklad na 18:30...no i znow nie bede chodzic
![]() kasiulenkowo co sie stalo? goosia ![]() Madzik czemu??? |
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
troszke Cie rozumiem...bo moj m. tez dobrze zarabia,ale nie mzoe oszczedzic i z mieskznaiem podobnie...ale pofcieszam sie,ze pozniej bedziemy juz razem
no i kiedys T'ai napisala,ze tak na prawde to nigdy nie byloby nas stac
|
|
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do wieczorów kawalerskich- oczywiecie osobno ![]() pije kawusie i lenie dupe
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
albo mam angine albo coś z krtanią bo normalnie boli jak cholera TŻ wysyła do lekarza a ja na NIE bo chcę do niego jechać w środę... grrr
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
czo jest?
ejj za tydzień targi w k-ce
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
Holinko wszystkiego naj.. naj.. najlepszego na nowej drodze życia!!!!
A ja nadal zasmarkana... Wczoraj wieczorem byliśmy ze znajomymi w knajpie. Nawet fajnie się siedziało. I mogłam pobyć chwilę kierowcą A wcześniej leżałam sobie z Tż-tem i ogladaliśmy tv i on położył mi się na cycku i zasnął, a jak się obudził, to miałam taaaaką plamę na bluzce!!! Biedny się poślinił Szkoda, że nie byłam przy łapaniu welonu, bo może bym wreszcie złapała.. Jakoś nigdy mi się to nie udaje :/ My jeszcze nie rozmawialiśmy na temat naszych wieczorów, ale myślę, że mamy w porządku znajomych i będzie to dla nas dobra zabawa. I nie widzę problemu, żebyśmy osobno wychodzili się pobawić. Może dlatego, że z racji większej ilości wolnego czasu to ja częściej wychodzę ![]() On w każdą środę idzie z kolegami na siatkę, a ja we wtorki na fitnes, ale zawsze staramy się spotkać choć na chwilkę. Już wam kiedyś pokazywałam moją wypatrzoną fryzurkę i jest właśnie z kwiatkiem i sama nie wiem co będzie z welonem ![]() Wszystko się okaże jak już będę mieć suknię
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
no, że daje kasę rodzicom
zamiast odkładać na np mieszkanie, którego nie macie
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może oni tego wymagają?? Ja jak jeszcze pracowałam, to też chciałam dokładać jakąś niewielką kwotę do życia. Ale rodzice grzecznie podziękowali i odmówili. Ale widać było, że im się miło zrobilo, że pomyślałam ![]() Za to więcej zaoszczędziłam. |
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
dokładać się a oddawać niemal całą wypłatę nie mają dla siebie na start to delikatna różnica
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Ja tego też nie rozumiem i strasznie się o to złoszcze, on kilka razy mówił, że to już ostatni miesiąc, ale jakoś się tego nie trzyma, ale w sumie tez tak głupio rodzicom odmówić, oni powinni pomyśleć żeby od niego nie brać skoro oczekują wesela itp., poza tym z tego co wiem biorą tylko od niego a nie od jego brata który zarabia 4 razy więcej
(tyle że on mieszka w Wawie)
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to racja. Ciekawe, czy to jego dobra wola, czy wymysł rodziców ![]() Opowiem Wam coś. Wczoraj była u nas kuzynka z narzeczonym prosić nas na wesele. Pomijam fakt, że przyszli ponad godzinę wcześniej i nie zdążyłam z mamą nic przyszykować Zaproszenia dla młodych nawet fajne, coś podobnego jak pokazywała kiedyś Tai, ale rodzice dostali okropne!! :/ Takie wiecie, jak za dawnych czasów białe z gołąbkami i takimi tam.. No nic. Jak sobie już poszli, to mama mi opowiada, że jak byłam w kuchni kończyć karpatkę, to tż kuzynki zapytał mojego ojca, czy będziemy mieć czym dojechać spod kościoła na salę, a potem z wesela do domu, bo słyszał, że mój Ł, ma samochód, bo oni NIC nie organizują Ojciec mój zmieszany powiedział, że jakoś sobie damy radę.. A mnie zamurowało.. To mój Ł. ma jechać autem i siedzieć jak ten kołek, bo oni nie organizują transportu?? A przepraszam, a co z naszymi dziadkami?? ![]() A zaznaczam, że nie opcji, żeby z Kościoła móc pójść na salę na nogach..Hehh... Wzburzona jestem jak nie wiem.. Ten ślub ma córka siostry mojej mamy, więc może jej jeszcze jakoś zwróci uwagę jak ona sobie to wyobraża, ale nie wiem czy będzie chciała się wtrącać. Jak powiem to babci, to padnie Niech z prezentu, co miała dać wnusi odłoży sobie na dwa kursy taxi
Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2010-02-07 o 13:59 |
|
|
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jego mama jakby miała faceta to też by chciała, a że nie ma to smęci czasem mnie to drażni...ma jeszcze dwójkę dzieci, może niech z nimi sobie zamieszka ![]() szczęście P jest tego zdania co ja, choć jakieś 2-3 lata temu chciał mieszkać z mamusią ![]() Cytat:
nie zarabiamy za dużo i nie mamy jeszcze mieszkania ale cóż....to się przecież może zmienić i nie powiedziane że za 3 czy 4 lata nie będę miała lepszej pracy co do rodziców, moi faktycznie super się zachowują, nie chcą bym dokładała coś na mieszkanie powiedzieli wprost że wesele wyprawią a ja mam sobie odkładać na swoje mieszkanie czy inne rzeczy bo w tym mi nie pomogą |
||
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak już tu jestem to gł. z doskoku
Zaraz przychodzi B. i idziemy na lodowisko silną ekipą Do spisania zapewne pod wieczór
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik ojc...niefajna sytuacja
hm...mo j TŻ daje mamie kase,ale to 1/4 jego wyplaty np.a to dlatego,ze tylko on i tata pracuje, wiec nie maja na utrzymanie za bardzo.i uwazam,ze akurat to jest w porzadku i sie na niego nie zloszcze jego mam nie chciala z poczatku brac,ale teraz nie ma wyjscia dobrze,ze brat M. zaczal pracowac![]() bambusiek milej - i bezpiecznej-zabawy ![]() Aniusia ale przeginka!!!!1 dobra lece sie szykowac, do wieczorka a glodna jestem ja wilk!!!ale nie jem nic bo sis mowila,ze mnostwo smakowitosci szykuja;p Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-07 o 14:04 |
|
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a u mnie czas na drugie sniadanie ![]()
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
c.d do poprzedniego postu.
Nasi goście w większości będą nocować w hotelu, w którym mamy wesele, ale to raczej rodzina Ł. ale ja nie wyobrażam sobie, żeby zostawić kogoś pod kościołem i kazać mu sobie samemu dojechać Na pewno wynajmiemy jakiś autobus, żeby zawiózł wszystkich na salę, a potem jakiś dwóch, może trzech kolegów będzie rozwozić gości do domów. Myślę, że tak będzie ok, a i my będziemy mieli czyste sumienia, że goście dotarli do domów. A tak w ogóle, to śmieszny jest ten Tż kuzynki. Powiedział nam, że jego rodzina będzie samochodami, więc nie opłaca się nic wynajmować, a kiedyś oznajmił, że on nie widzi potrzeby robienia paczek gościom, bo jak się najedzą ciasta na weselu, to po co im jeszcze do domu ![]() Sknera, czy co?? ![]() A kuzynka chyba tak w niego zapatrzona, że w ogóle nie myśli o swojej rodzinie, a dobrze wie, że my W OGÓLE nie jesteśmy zmotoryzowani i ja jestem pierwsza co w ogóle ma prawo jazdy, ale samochodu niet A nawet jakbym miała, to mnie nic nie obchodzi. Jak już idę na weselicho, to chcę się dobrze bawić i choć toast za parę młodą wypić
Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2010-02-07 o 14:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

ale oboje stwierdzilismy,ze gdyby ktos nam zrobil taka niepsodziewajke to bysmy sobie powiedzili otym no i...czulibysmy sie "niezrecznie";p

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

(tyle że on mieszka w Wawie)