|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co założyć na wesele? - wątek zbiorczy
za ciepło - myślę, że nie, ale to już indywidualne jak odczuwasz temperaturę no i poniekąd zależy od miejsca imprezy weselnej.
czy wypada iść w fuksjowej koronkowej sukience? dlaczego nie, choć bez pokazania nam kiecki nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy nie jest za krótka, zbyt wyzywająca, tandetna, wulgarna czy po prostu brzydka (bo takie cechy by ją dyskwalifikowały).
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam ba weselu. Jedne co mogę powiedzieć, to to że się nie potrzebnie przyjmowałam, żeby nie letnia sukienka, żeby nie biała, żeby nie widać palcy. A wczoraj widziałam każda stylizację. Zwykle, białe, letnie, sandałki. I ludzie dobrze się bawili i nie sądzę, by ktoś kogoś obgadywal
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Wlansie ja tez, bylam w zeszlym tygodniu i co mnie najbardIej zdziwno bylo kilka(!) bialych sukienek... Masakra wesele bylo ogromne ok 300 osob ale i tak bylam w szoku mlode dziwczyny chuba nikt im nie powiedzial ze nie wypada?? Albo to sie juz zmienia?
|
|
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Jakie buty do tej sukienki - dla świadkowej
Hej Dziewczyny,
Mam taką sukienkę na ślub, ale pojęcia nie mam jakie buty do niej ubrać, srebrne, beżowe? Warunek: nie mogą być wysokie , muszą być płaskie lub na lekkim koturnie. ![]() ![]() Torebka będzie pasować, czy kupić inną? Co na ramiona? ![]() Pomóżcie rosi::róża: Wysłane z tapatalk Edytowane przez solll01 Czas edycji: 2015-10-10 o 12:54 |
|
|
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie buty do tej sukienki - dla świadkowej
Stanowczo srebrne.
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie buty do tej sukienki - dla świadkowej
Ja bym kupiła pod kolor torebki
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
i srebrne i beżowe dadzą radę.
jeśli musisz kupić - brałabym beż, bo z pewnością przyda ci się na więcej niż jedną okazję. wiele zależy od tego jak się nosisz na codzień/do pracy i ile masz ewentualnych "okazji", ale jako posiadaczka srebrnych szpilek, niezbyt mocno błyszczących, uważam je za zdecydowanie mniej uniwersalne niż beżaki.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi - buty muszę kupić, i nie mogą być na obcasie, tylko płaskie lub na lekkim koturnie wchodzą w grę. A szare?
Torebka może zostać, jeżeli kupilabym srebrne? Wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka jest ok, może zostać i przy beżowych butach i srebrnych. Co do szarych, raczej nie wprowadzałabym na Twoim miejscu nowego koloru, chyba, że zmienisz torebkę.
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
Ok, to torebka zostaje, buty kupię beżowe albo srebrne. Nie mam pomysłu co na ramiona, żakiet, szal? Zimno w listopadzie...
Wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
Beże i 'słynne' nude są od ponad 10 lat tak oklepane że aż żal. Jeśli trochę obserwujesz forum lub inne tego typu strony, wszędzie nude, nude, nuda......... Bo weszła wiadomość, że wydłużają nogi i z nią wszedł fioł. Pora go przerwać i będziesz ciekawsza.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
na tej sukience tyle się dzieje, że jak właścicielka wybierze rzucające się w oczy buty, to będzie wyglądać jak choinka. przesadyzm nie zawsze jest wskazany a często mniej znaczy więcej - zwłaszcza jeśli chcesz być elegancka a nie kiczowata.
|
|
|
#1003 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny proszę Was o pomoc, mam pewien problem ponieważ szykuję się na wesele, które odbędzie się w październiku, a wiadomo to już chłodna pora i mam problem z butami u rajstopami czy wypada założyć takie 5 lub 6 den do butów które mają odkrytą piętę, a zabudowane palce? Bo do odkrytych palców to wiadomo, że nie ale jeśli chodzi o piętę, proszę o radę
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie
nie chcę się rzucać w oczy, a wyglądać elegancko. A co z biżuterią dziewczyny? Małe kolczyki wkretki czy też może długie cienkie? Wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ubranie Wesele Październik
Ja uważam, że nie ponieważ jeżeli buty są odkryte czy palce czy pięta to nie założyłabym do tego rajstop. Ponadto jeżeli będzie bardzo zimno to trochę nie pasuje założyć butów z odkrytą piętą.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
ja bym nie założyła rajstop do takich butów. w ogóle jak będzie tak zimno jak teraz to trzeba będzie ubrać cieplejszy płaszcz a zimowy płaszcz plus odkryte szpilki zupełnie nie będą współgrać
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
Błąd. Między innymi MSZ, w dziale o dress codzie i SV dla dyplomatów, do butów z odkrytą piętą zaleca (w zasadzie nakazuje) nosić rajstopy lub pończochy.
|
|
#1009 |
|
Przyczajenie
|
POmocy !! Szukam jakiejs super kiecki na wesele 31 października! doradzicie cos?? nie mam kompletnie pojecia co by tu zalozyc..
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Przyczajenie
|
Koronkowa, ołówkowa, ponadczasowa
Do tego wytonowane dodatki
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Przyczajenie
|
zobacz te sukienki są fajne i oryginalne http://adelafashion.pl/sukienki-emamoda
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgodnie ze standardami przy butach z odkrytą piętą pończocha jest jest dopuszczalna (co często jest wykorzystywane przez tych, co nie mają czasu na pedikur. błąd - widać jeszcze bardziej ;/), choć osobiście jestem zdania, że - albo rybka, albo pipka - i raczej nosiłabym na bose stopy.
|
|
|
|
#1013 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Która sukienka na październikowe wesele?
Cytat:
Catarina88 dobra opcja popieram. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-02-26 o 15:01 Powód: linki |
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na ślub i wesele?
Bardzo ładna sukienka
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
sukienka na sylwestra
Szukam fajnej czarnej obcislej sukienki na sylwestra, wizazanki poradzicie mi cos ladnego i niedrogiego?
![]() Pozdawiam, Natalia |
|
|
|
|
#1016 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka na sylwestra
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0337259001.html może taka? Ostatnio zamawiałam.
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Przyczajenie
|
Piękna sukienka , moim zdaniem pasuję na taką okazję
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładna sukienka
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
ładne i niedrogie to pojęcia mocno względne.
musisz być bardziej precyzyjna
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzyj allegro na pewno coś znajdziesz, ja niedawno kupiłam piekną koronkową sukienkę z Zary za 49 zł, nowa z metkami'
teraz wpadło mi w oko coś takiego http://allegro.pl/zara-sukienka-olow...857043446.html Edytowane przez Sybil_ Czas edycji: 2015-12-14 o 22:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

rosi: