|
|
#991 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
z innej bajki, xxgroszek07xx, Margaretta_1, blacknovice, Kochanaa-
upolowaneDaciaaaaaa- niesamowita ![]() Mrs Unfabulous- nic się nie martw, co chwilę będę ci to przypominać „Trzeba posprzątać będzie i zdmuchnąć płomienie wszystkich świec by żaden cień nie wskazał mi w którą ze stron za tobą biec” O szczęściu nie wystarczy marzyć, trzeba je pragnąc bo tylko do pragnących przychodzi
Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-04-12 o 23:46 |
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Little Ballerina. daciaaaaaa. Maniuuur - przepraszam was najmocniej, ale zostałyście okradzione
to silniejsze ode mnie ! + dziękuję za wszystkie pochwały, nie spodziewałam się. ;o ;* chociaż było wielu -bez Ciebie życie byłoby życiem bez celu. pluszowy miś- to twój konkurent.
macie wiele wspólnego : obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, od serca, do targania. tylko, że.. miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia. -nigdy więcej! - krzyknęło serce. - czyli do następnego razu. - dodała cicho nadzieja.. Dziękuje panu, który zniszczył moje życie...
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
grise- dziękuję Skarbeczku, wspaniała
ulinka4- dziękuję, ale jak ja cudowna to co powiedzieć o Tobie? xxxLOLKAxxx- dziękuję, Ty Kochana już mnie dawno daaawno oczarowałaś. <3 martiska- dziękuję, uwielbiaaaaam Cię Smyku! po każdej nocy z Tobą dochodzę do wniosku, że głupota jest przekazywana drogą płciową. byś był tu przez dłuższą chwilę tej nocy bym wiedziała co tracę żegnając bezpowrotnie.. ten wybredny, o którym śniłam. ślepy człowiek, dla którego wszystko bym zrobiła. czy czeka nas koniec czy będzie bolesny tak że upadnę i nie wstanę czy tak że podniosę się i będę pragnęła zemsty jak żyć by własnym cieniem nie zasłonić sobie słońca? szerzej otwieram oczy. wiem, że lubisz zielony. każda rzecz w twoim spojrzeniu, obojętna. czym jest mój świat, kiedy ginie twój? przetrwać te samotne noce. dawno minął.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2010-04-13 o 06:15 |
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
- Dlaczego akurat to mnie wybrałeś? Dlaczego to ze mną chcesz być?
- Heh... Jak to dlaczego? A kto inny dzwoniłby do mnie o 3 rano, żeby opowiedzieć mi swój sen? Kto budziłby mnie z rana sms'em, mimo iż całą noc balowałem? Kto strzelałby bezpodstawne, słodkie fochy przynajmniej raz w tygodniu? Kto opowiadałby mi z zapałem o swoich nierealnych marzeniach, takich jak wycieczka na księżyc? Z kim chodziłbym na lody do parku? Z kim piłbym piwo na łące u sąsiada? Komu tłumaczyłbym setny raz co to jest spalony? No komu? Kto denerwowałby mnie ciągle powtarzanym "a dlaczego tak?". No i kto inny zadawałby mi tak bezsensowne pytania? No kto, jak nie Ty? ![]() Przez słowo, do serca... Tak starałam się uciec przed tą miłością... Stracony czas... I tak mnie dorwała... ![]()
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam te dni, gdy w tafli porannej kawy odbija się mój uśmiech.
Dzień dobry nowy dniu, będziesz piękny! -Jakie płytkie to jezioro! -Mogę wynieść Cię na głębszą wodę. -Nie, masz tendencje do zostawiania mnie samej.. Moja bransoletka - każdy koralik to jeden dzień spędzony razem. I chociaż jesteś gdzieś daleko, już nie dla mnie, spoglądam w niebo i składam przyrzeczenie: "Moja dusza i serce zawsze pozostaną przy Tobie".
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
To ważne żeby czasem poczuć się nikim. By zdeptany z chodnikiem usiąść i pomyśleć.
Wykorzystać szanse i osiągnąć swój cel. Pamiętam smak chwili, choć była bardzo krótka. Jestem jedynie człowiekiem i często nie znam granic. Najważniejsze jest to, by w martwym punkcie nie stać. |
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
poczuć coś dziś, a jutro zapomnieć. sam mnie tego nauczyłeś
Jeśli naszą miłość pokazywano by w kinie to nie wiem czy by to była komedia czy horror... brak jakiejkolwiek weny
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Missi_16 'And I wonder if you ever think of me.' I zastanawiam się, czy Ty kiedyś myślałeś o mnie. 'Cause everything's so wrong...' Bo wszystko idzie źle. 'The dreamers get punished most by the truth they say.' Marzyciele są najbardziej karani przez prawdę.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#999 |
|
Przyczajenie
|
Życie do szcześcia kolejny raz nie daje mi powodu.Pytam gdzie to szczeście? Czy dostanę je gdy me ciało będzie opadać do grobu? Wiele jeszcze przede mną schodów,są coraz bardziej strome.Pamiętasz? Mówiliśmy sobie że tych chwil razem,nie da się zapomnieć.Rozpaliłeś we mnie ogień,wiesz od środka cała płonę.Czułe słowa,delikatny dotyk tylko przy Tobie.Jesteś tym który odebrał mi mowę.Chodź,usiądź,odpoczn ij,wszystko gotowe.Podtrzymuję ten żar,ale sama nie dam rady...Odezwij się bo mam pewne obawy....
Kocham Cię...Na zaboj,trafiłeś w me serce jak ostry nabój,jak granat rozerwałeś mą codzienność,dziękuję ci za wszystko,za szarych dni odmienność...;* Bez Ciebie czuję się tak samotna i opuszczona... Bez Ciebie czuję się przez życie zniewolona... Bez Ciebie non stop jestem nim zmęczona... Bez Ciebie czuję się jakbym była od środka chora... Bez Ciebie nie umiem już nabierać pokory... Bez Ciebie moje życie nie ma racji bycia... Bez Ciebie obraz dnia,to jak zamazana klisza... Bez Ciebie,nie daję rady nawet dzisiaj... Chcę Cię dotknąć lecz Ty cofasz swą dłoń... Dla mnie to jak lufa wymierzona prosto w skroń... Przecież wiesz że nie łatwo będzie o Tobie zapomnieć... Zabrałeś mi wszystko...Zapomniałeś zabrać wspomnień... Jesteś tym tlenem który daje mi życie. Jesteś kolejną kartką w moim zeszycie. Jesteś śpiewem ptaków kiedy zimno na dworze. Jesteś kojącym lekiem,gdy czuję się gorzej. Jesteś jak pogoda,często nieprzewidywalny. Jesteś jak książka na zimowe wieczory. Jesteś jak skarb zapewniający dobrobyt. Jesteś jak Słońce,ogrzewasz dotykiem. Jesteś jak badanie z dobrym wynikiem. Jesteś jak szklenka wody w letnim skwarze. Jesteś i będziesz jedynym o którym marzę.
Nigdy nie miał mojego ciała, ale zerżnął moją głowę. Zgwałił sobą, całą popękaną powierzchnie umysłu, całe moje jesteśtwo zarysował, załamał i zniknął. Kazał mi wierzyć, że jego brak jest gorszy od jego obecności. |
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
- piliście fantę o smaku bamboocha?
- ty głupi jesteś, to jest promocja, nie smak... - to czemu zamiast "pomarańczowa" jest napisane "bamboocha"? - to promocja, to tak, jakbyś pił CocaCole o smaku "coraz bliżej swięta" Mijają dni, tygodnie, miesiące... a ty nadal mnie nie zauważasz, choć moje uczucie nigdy nie zgaśnie to i tak jak anioł stróż przy tobie czuwać będę... ` Pokonując granice własnych wytrzymałości , wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności . Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości , A Ty łap los w swoje ręce , nadal bądź duchowo mocny . )
|
#1001 |
|
Przyczajenie
|
nie wierzę by można cofnąć czas Wszystkie noce były nasze i każdy dzień Mówiła mu że kocha go, że nigdy nikt, że tylko on. Pokochał do utraty tchu, tak w głowie zawróciła mu. takich jak on wielu ma Świat idę zdobywać On rozpalił w moim sercu ogień, wiesz? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Nie ważne jak
Będę mieć Ciebie dla siebie noc taką ma siłę Że nic - nie liczy się nic W tym mieście trudno jest żyć Pół miliona słów Gdy potrzeba nie ma nigdy ich Ona dostała w jednej chwili to czego chciała Inaczej nie potrafię żyć Spróbuj zrozumieć mnie Wszystko mnie wkurza, ale poszłabym za tobą Nie pytam z której dzielnicy jesteś, nie chcę wiedzieć nawet Wprowadziłeś chaos, stałam się niepewna stanu nawiedzasz moje sny nie wierzysz w siebie
|
|
#1002 |
|
Marudziara
|
Twoje serce z folderu rozpakowuję,
przesłane na maila Nie chcesz mnie więcej i ja nie chcę, odeszłam Obojętność rozsądkiem, a sercem fanatyczna fobia Za sznurki pociągasz rzeczywistość,
|
#1003 |
|
Przyczajenie
|
Nie słuchaj tych co Śmieją się z najprostszych prawd wierzysz, że cały świat pokonasz nie wstydź się powiedzieć kocham Ty już nie umiesz chronić jej Ochronić jej Zatrzymać jej Kochać się Tylko w niej wiele nocy sama jest Za nie wiem i za tak, za dotyk każdy nasz Za wszystko czego ci nie umiem dać Czy kiedyś gdzieś chciałeś ucieć ? Wiesz gdzie znaleźć mnie.. Chcę być tam, w twoich oczach każdej nocy całe noce ciebie widzieć każdej nocy całe noce ciebie słyszeć każdej nocy całe noce coraz bliżej Pójdę tam gdzie ślady Twoich stóp prowadzą me, a kiedy z tobą będę Nich niebo o tym wie do jutra go nie znajdę dobrze o tym wiem Wiesz.. są takie słowa, których na głos nie wypowiesz Rozpuść włosy Poczuj chwilę Tylko tyle można mieć Rozdarte serce zagoi się Uciekasz przed sobą, spójrz powiedz,co zmienić mam w marzeniach Jak długo w obłedzie swoim mam trwać? W która strone pobiec? A może nie budzić się więcej? inna ja, znasz ją sprzed wielu lat Świt, po co nam codziennośc? Gdzie jestem? to musi przecież mieć swój sens.. A gdyby upaść teraz i cały dzień leżeć Nikt nie zauważy nas, nikt nie chce nic wiedzieć? Ona widziała sen, on nigdy nie spał On by przeszedł obok nawet gdyby rozerwało Ona patrzy, wróci do domu myśląc, że być tak musiało Znów w tysiącu jednakowych miast zapadł zmrok Jestem Tak bardzo blisko Dotykam wzrokiem Nie czuje Cię Błagam zatrzymaj Zatrzymaj mnie Złość ją dopadła, pamiętała gdy pierwszy raz dała się jej ponieść Stawała się obca, wydawało jej się, że nie ma miejsca dla niej Znała smak słów, które nigdy nie powinny być wypowiedziane teraz chciała być tam, bo ile można się ukrywać Za długo słuchała jak słowa marnują Mówili o wartościach, które nie mają dla nich żadnej wartości może nikt nie zdoła nawet jej zauważyć ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Ja nie spytam, ty nie pytaj mnie
może byłam tylko twoim snem... Wiele chciałabym ci powiedzieć, kiedy jesteś obok Lecz kiedy jesteś obok ja nie jestem sobą Przykładasz mi lufę do skroni, odbezpieczasz i strzelasz kolejny melanż pozwala mi zapomnieć I ty przy moim boku, kilka kroków, trwaj chwilo Zapomnij o mnie, pozwól mi dalej żyć Palę papierosa i patrzę w oczy miastu Kłamię, proszę, wybacz, kłamię, gdy mnie o to pytasz Poczekaj na mnie bardzo chcę z Tobą być jeszcze potrwa nim zobaczę Cię dni bez Ciebie spędzonych więcej coraz Twój oddech na szyi mej, znasz mnie Nie jest jak być powinno tak to ujmę Wiem że to nie możliwe, byś na chwilę Był ze mną jestem poszukiwana przez ciebie i przez twój cień Chcę się uwolnić od twej chorej wyobraźni Bo niby kto by chciał tak żyć, jak oni ze mną odejdŹ stąd aż zrozumiesz To jak żyjesz nie działa, a buduje monument ... Mogę mieć nadzieję, że tych kilka powodów Pozwoli mimo wszystko iść do przodu Tym kim jestem i kim mam być zamiar Nie wyliczaj wad mi, znam je, czemu ? Zgadnij ... ta cała sytuacja nie jest taka śmieszna I nie rozkminisz mnie tak łatwo Bo szanuję swą prywatność I to nie doda mi skrzydeł, że o tym mówię Po prostu lubię wyrażać opinię Zejdź na ziemię, bo to gwiazdy świecą na niebie A nie, tanie plastikowe panny uliczny syf nigdy tego nie zrozumiesz Nie zawsze fajnie jest lecz żyć trzeba Ja mówię lecz ty prawdy się wstydzisz Chwytaj dzień bo piękne chwile szybko miną Ty jesteś ze mną lub jesteś moim wrogiem Bardziej niż sens chcę znać prawdę Często szukając jej przegrywamy Gonię marzenia i wierzę w to, że kiedyś się spełnią I niech żyje życie, nie umiem poddać się, położyć kilka po drodze nabytych złudzeń chciałabym ci pomóc ale ty tego nie chcesz co dzień złych cech nabywamy więcej na ten syf na ulicach wciąż nie brakuje chętnych Rzeczywistość tworzę nie ma tam Ciebie dziś chcę poczuć dotyk Tego co daje komfort mojej psychice Ty mówisz, że nie wolno, ja kocham te ulice Bez granic pochłaniał nas wielki błękit Nic więcej mi nie trzeba, po prostu się przytul Tak trwaliśmy gdzieś daleko od tego syfu Nie szukaj winnych ciesz się tym co masz Orientuj się, bo łatwo się zgubić Uśmiecha się gdy na niego patrzę Czując, że szczęście jest w zasięgu ręki mówiąc o nim Czułam, że podobam się temu mężczyźnie.. Dziś najbardziej cenię jego ciepłe spojrzenie
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Może i jestem zaborcza, ale... chcę Cię CAŁEGO !
![]()
|
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ Twoje są ręce i usta, i oczy,
i serce moje, które we krwi broczy.
|
|
|
#1006 |
|
Przyczajenie
|
Chwytam Cię za rękę i trzymam jak szczęście,
jesteś moim życiem i wszystkim tym co piękne... - Złap mnie za rękę,byśmy się nie mogli w mroku życia zgubić. -Badż ze mną wiecznie ...bo me życie bez Ciebie to jest jakiś bezsens. - Chce żeby tak było wiecznie ...żeby życie z Tobą było tak bajeczne. -Bo świat bez ciebie,byłby światem widzianym zza kraty... -To nie są historie z kina kończące się happy endem... -Weź los we własne ręce zamiast stać tak biernie z boku. -Nerwy płyną wciąż jak elektro strumień... - Dobrze mają tylko biznesu rekiny,co patrzą z góry lub zza szyby. -Wszystko będzie dobrze dzieciak,warto mieć nadzieje. -Bedę bez Ciebie niczym ...marnym pyłem matki ziemii. - Ja-ta co ma nadzieję,lecz nic innego poza tym. Czy Bóg mnie stworzył dla samotności? Przecież człowiek jest istotą do siania miłości.
Nigdy nie miał mojego ciała, ale zerżnął moją głowę. Zgwałił sobą, całą popękaną powierzchnie umysłu, całe moje jesteśtwo zarysował, załamał i zniknął. Kazał mi wierzyć, że jego brak jest gorszy od jego obecności. |
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Wkładam przeze mnie napisany list do kieszeni moich spodni. Niniejszym dotarł do adresata.
gorzka wewnętrzna pewność
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
uciekłam. zostawiłam wszystkie trudne sprawy. nie pukać.
Nie kocham nikogo i obijam się, nie usiłuję ganiać za rozrywkami ani ukrywać prawdy, życie to jedno wielkie bagno, a każdy przebłysk świadomości jest katorgą. Przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć. Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna, wierna i niezaprzeczalna miłość jaką ma ćpun do narkotyku? Oczy płoną, miłosnym nieskalane szałem "(...) po raz pierwszy od wielu miesięcy ktoś patrzył na nią nie jak na przedmiot, nie jak na piękną kobietę, lecz w sposób nieuchwytny, jakby przenikał na wskroś jej duszę, jej strach, jej kruchość, jej niezdolność do walki ze światem, nad którym pozornie dominowała, choć tak naprawdę niczego o nim nie wiedziała."
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam po małej przerwie, mam nadzieje, że jeszcze ktoś tu mnie pamięta
![]() Dziękuję wszystkim, które się za mną wstawiały __ wieczność jej dajesz, wieczność którą podarowałeś mnie. i znowu tłucze sie kubek o płytki a w umysł wdzierasz sie ty. Wiem, co to samotność i to mi wystarczy. Nawet wyobrazenia nie masz, ile mozna wytrzymac. No wiec, wróciłam do punktu wyjścia, tu nadal te same widoki. Nigdy nie mów nigdy. Bo czeka na Ciebie sporo niespodzianek.
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko dopiero się zacznie.
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo, tak zwyczajnie. Obojętność na wszystko. Tańczyć w deszczu, gonić wiatr. Dotknąć nieba mojej utopii. Żeby nie zwariować, trzeba uciec w samotność. Zegar uderzył raz jeszcze. |
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
Weź sobie wszystko... Naprawdę wszystko, co chcesz... Ale od moich marzeń WON! Chcesz, zaprowadzę Cię w krainę mojej wyobraźni... Tylko pozwól mi złapać się za rękę... ![]() Kiedy odchodzisz - liczę kroki, które już postawiłeś...
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Whenever I miss You, Stars falls down from the Sky.
So any day if you find the sky empty, don't blame me! It's all your fault; You made me Miss You So Much!!znalezione i wiesz chciałabym, żeby rozstania były takie jak w filmach...w tle jakaś smutna piosenka,ty pocałowałbyś mnie ostatni raz,odszedł jeszcze chwilę patrząc na mnie,nie było by aż tak dramatycznie,nie byłoby widać jak moje serce pęka na kawałki... bądź moim pieszczochem ![]()
|
#1013 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Jestem nowa na tym forum... ale śledzę Was już bardzo długo ...tak na początek: Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian... Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś kogo się kiedyś kochało... Nie ma większej nienawiści, niż zrodzona z bliskości.. W seksie szukamy pociechy, gdy cierpimy na niedostatek miłości... Nasze namiętności często stają się naszym nieszczęściem... Jestem prostym pytaniem, Ty jesteś na nie odpowiedzią.... .. Twa słodycz wynagrodzi mi wszystkie gorzkie chwile... |
|
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
Witam szanowne Panie Nareszcie znieśli mi bana . A już myślałam że umrę bez Was .Dziękuję za pamięć. A które dziewczyny kocham, wiecie. <3. I oczywiście witam wszystkie nowe bo zauważyłam że dużo jakoś Nas ostatnio .dostała bana stałego .Mrs_Creative , Bryym - Mignęły mi pochwały od Was , dziękuję ![]() DemonicDreams - Podpis masz cudowny Dontgivemenames - nareszcie!. wszystkie tęskniłyśmy i ani jedna nie zapomniała .-------------------- Ja wiem , że kiedyś przyjdzie moment kiedy powiesz mi że to koniec Nas, koniec.. To nieodpowiednia chwila. Pomysłów tysiąc, ani jednego realnego . . E lala , masz ciuchy z lumpa. ![]()
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-04-13 o 14:26 |
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
1. Dziwna ze mnie pani, dziwny z Ciebie pan.. 2. Chcę dać Ci siebie, a dostać chcę Ciebie. 3. Mącisz moje myśli.. 4. Zamyślona Tobą.. 5. Tell it to my heart / Powiedz to mojemu sercu 6. I'm just a girl looking for a happy / Jestem tylko dziewczyną szukającą szczęścia 7. Błagam, nie okaż się kolejnym, który porzuci.. 8. Zrobię dla Ciebie wszystko, tylko mi pozwól.. 9. Chcę dzielić się z Tobą łaską życia.. 10. A ja wciąż czekam, uczę się kochać..
|
#1016 |
|
Wtajemniczenie
|
dontgivemenames <3 !
Serce często szwankuje.
W kilku słowach doszukuje się ukrytych aluzji, a zwykłe spojrzenia bierze za obietnicę wspólnej przyszłości. Mogła go nie widzieć, serce jej mówiło, że jest już blisko.
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
A pokój po lewej stronie mojego ciała nadal pusty... klucz wisi w recepcji...
W taki dzień jak dziś prócz ciepła promieni słonecznych i błękitu nieba, brakuje mi ciepła czyichś ramion i błękitu oczu... Zakochaj się we mnie tak na zabój, tak po prostu, tak bajkowo...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Maniuuur- ja najlepsza? ;O dzięki Słonko
![]() RozowaSkeyterka- poprawiłaś mi dziś humor ![]() jestem zmaltretowana i posiniaczona psychicznie. nie mogę powiedzieć, co czuję, bo jestem nierozpoznawalna dla samej siebie... codziennie zmagamy się ze sztuką konwersacji. dziś to wszystko jest głupią grą, w której wciąż tkwię i nie potrafię się uwolnić, a Ty wciąż nie pozwalasz mi wygrać. nic na siłę, lecz z całych sił. <33
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Chcesz? opowiem Ci bajkę o samej sobie.. Wciągnę Cię w mój świat, w którym nie znajdziesz drzwi.. Stąd nie ma powrotu. Zaryzykujesz ?
chciałabym, żeby beze mnie twoje serce pękło.. BEZCZELNIE UWIELBIAM CIĘ ZA NIC,A ZARAZEM ZA WSZYSTKO. my love, love, love! my favorite part of the day. ♥ Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-04-13 o 14:58 |
|
|
|
#1020 |
|
Przyczajenie
|
cieszymnieto kradnij do woli
![]() without_demur, TwojaKokaina, abunee, Fajniejestbycsoba, Margaretta_1, blondii69, chcialam byc, kamisha, grise, xsxs, minimum4znaki, z innej bajki, Saarah03, dontgivemenames,_Panna_Migotka Dziewczyny jesteście cudowne ![]() ...I przed szczęściem żywisz obawę
Z nadzieja, ze mi ja skradniesz.... ...Jestem pewna, że Kiedyś żyłam w innym świecie... ...Znalazłam się w Krainie Czarów... /I found myself in Wonderland/ ...Słuchaj jak dwa serca biją... Edytowane przez Black_Star Czas edycji: 2010-04-13 o 15:53 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

upolowane

to silniejsze ode mnie !

.