Singielki - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-02, 11:36   #991
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Singielki

Cytat:
Napisane przez Klaudiusia17 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad Finansami i Rachunkowością a Międzynarodowymi stosunkami gospodarczymi. A musze szybko wybrać, bo jeszcze się nie zalogowałam
Z tego co czytałam na wątku to też wybierasz się na AE, może się kiedyś spotkamy na uczelnianym korytarzu

Gratuluję pracy Jeśli można wiedzieć to gdzie pracujesz? Aha i udanej imprezy.
ja bym wybrała Międzynarodowe stosunki gospodarcze to może być ciekawe bo FiR jest już oklepany strasznie zresztą nie wiem co Cie bardziej interesuje

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
Ja moje kochane robie znikanko na 2 tygodnie .. Turcja czeka

papa . bede miała co czytac jak przyjade,
trzymajcie sie
udanych wakacji! baw się dobrze i wracaj szybko

babcia zaprosiła wszystkie swoje wnuki na placki to ide
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-02, 16:10   #992
nellady
Zakorzenienie

a ja nie wiem czy pedagogika opiek-wych z terapią czy doradztwo zawodowe chyba wolę to 2, a potem coś z zarządzania zasobami ludzkimi...

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-02, 18:47   #993
Klaudiusia17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
Ja moje kochane robie znikanko na 2 tygodnie .. Turcja czeka

papa . bede miała co czytac jak przyjade,
trzymajcie sie
Udanych wakacji
Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
Ja również chce iść na FiR, ale na zaoczne raczej. Też się nie logowałam jeszcze, a planuję to już od dwóch dni.

Idę do baru na kuchnię. Pracują tam moje dwie najbliższe koleżanki, także lajt, będzie wesoło. ;D

A jesli chodzi o imprezę to musi się udać .;D
Ja wybieram się na dzienne. Muszę zdjecia zrobić, bo trzeba dowodowe a ja mam tylko jedno.
Co do pracy, no to luzik

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
ja bym wybrała Międzynarodowe stosunki gospodarcze to może być ciekawe bo FiR jest już oklepany strasznie zresztą nie wiem co Cie bardziej interesuje
Ukończyłam technikum ekonomiczne, wiec do FiR powinno mi być bliżej, ale nie widzę siebie pracującą np. w ZUSie lub Urzędzie Skarbowym. Chciałam iść na Europeistykę, ale nie ma takiego kierunki na AE, MGS jest trochę do niego zbliżony. Tylko potem czy będzie jakaś praca dal mnie.
Klaudiusia17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-02, 21:25   #994
KaasiaaK
Zakorzenienie

hej hop

dzisiaj się wkurzyłam, bo przed 10 obudziła mnie koleżanka, zadzowniła zapytać czy pojadę z nią do Urzędu Miasta. no zgodziłam się, poszłam się ogarnąć, kładę na twarz tynk, a ta mi pisze, że musiała wcześniej jechać.. kuźwa nie dość, że mnie obudziła tak rano to jeszcze mnie wykiwała ;]

ale za to pojechałam z ojcem po grillowe zakupy i przy okazji kupił mi balerinki szafirowe w Croppie [ofc z wyprz. ]

niedawno skończyłam sprzątać pokój i wreszcie pozbyłam się niepotrzebnej makulatury :P
Stary 2010-07-02, 21:46   #995
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
a ja nie wiem czy pedagogika opiek-wych z terapią czy doradztwo zawodowe chyba wolę to 2, a potem coś z zarządzania zasobami ludzkimi...
też wzięlabym doradztwo zawodowe

bylam w deichamnie dalej nie ma mojego rozmiaru chyba wezme za duzo o 0,5 rozmiaru nie bedzie to przeszkadzalo, bo to sandaly
jutro się umowilam z koleżanką na impreze, idziemy we 2, nie ma chętnych a my wolne sobotni wieczór czas na podryw
ylko w co ja sie ubiore
Stary 2010-07-02, 21:58   #996
Sklonowana
Raczkowanie

Cześć wam dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam przez kilka dni ale miałam troche na głowie cała ta rejestracja i inne takie
Wyniki matury hm trudno powiedzieć...liczę na Kraków ale nie wiem czy się nie przeliczę...
Sklonowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-02, 22:03   #997
kropelkaa
Zakorzenienie

wlasnie chyba wszystkie maturzystki, a większośc tu takich zajęta teraz wyborem kierunków szkól i czasu nie mają tu wejsc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 22:06   #998
Sklonowana
Raczkowanie

No ja się już zdecydowałam już mam nawet plan co zrobie jak sie nie dostane więc narazie mam torche 'luzu'
Stary 2010-07-02, 22:14   #999
kropelkaa
Zakorzenienie

a co wybralas?jaki kierunek?
Stary 2010-07-02, 22:30   #1000
Sklonowana
Raczkowanie

na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie 'rehabilitacje osób z głębszą niepełnosprawnością intelektualną'(musze do tego skrót opracować xD) albo po prostu pedagogika specjalna i na UJ resocjalizacja albo psychologia
Stary 2010-07-02, 22:33   #1001
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie chyba wszystkie maturzystki, a większośc tu takich zajęta teraz wyborem kierunków szkól i czasu nie mają tu wejsc
ja już dawno wybrałam kierunek :P
dziś ojciec mi przelewy zrobił na uczelnie także teraz czekam do 14 i 15 lipca na listy ^^
Stary 2010-07-03, 10:18   #1002
nellady
Zakorzenienie

ja to wspólczuje tym co nie zdali 2 osoby z którymi chodziłam do klasy w gim oblały, a najbardziej żal mi koleżanki, która już planowała sobie wszystko wcześniej niż ja wiedziałam w ogóle, że na studia pójde

całe LO praktycznie myślałam o studium dopiero w połowie 3 klasy mi się odwidziało:P a na maturę poszłam praktycznie nieprzygotowana

Stary 2010-07-03, 17:40   #1003
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Witam Was po 3 dniowej nieobecności byłam ostro zalatana,więc dlatego mnie nie było

Ale co to? tylko 2 strony do czytania kiepsko

U mnie przezs ten czas troszkę się działo.Przede wszystkim-MAM PRACĘ umowa już podpisana,test zaliczony,byłam troszkę na odsłuchach gdzie mogłam poznać moją pracę" od kuchni" no i od poniedziałku zaczynam

Ale jest jeszcze coś-ten hardcorowy egzamin z hydrologii,którego tak się bałam zaliczyłam na 3

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-03, 18:15   #1004
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiusia17 Pokaż wiadomość
Udanych wakacji

Ukończyłam technikum ekonomiczne, wiec do FiR powinno mi być bliżej, ale nie widzę siebie pracującą np. w ZUSie lub Urzędzie Skarbowym. Chciałam iść na Europeistykę, ale nie ma takiego kierunki na AE, MGS jest trochę do niego zbliżony. Tylko potem czy będzie jakaś praca dal mnie.
to tak jak technikum ekonomiczne skończyłaś

ale ja dalej się waham gdzie iść

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

niedawno skończyłam sprzątać pokój i wreszcie pozbyłam się niepotrzebnej makulatury :P
tez muszę zrobić takie porządki będę miała co wyrzucać
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 01:01   #1005
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Moge dolaczyc?? jak narazie singielka....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 07:51   #1006
majlenka_
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

Brak mi czasu zeby tutaj zaglądać. Ostatnio tylko praca i praca. wczoraj wróciłam o 20, wykąpałam się, pojechałam do cioci na godzinkę i padłam.
i dzisiaj też idę do pracy, mamy wielkie sprzątanie, bo jutro otwieramy bar.
Także może dzisiaj wieczorem jeszcze tu zajrzę. Paaa ;*
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 09:44   #1007
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
witaj
Stary 2010-07-04, 13:32   #1008
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Witam Was po 3 dniowej nieobecności byłam ostro zalatana,więc dlatego mnie nie było

Ale co to? tylko 2 strony do czytania kiepsko

U mnie przezs ten czas troszkę się działo.Przede wszystkim-MAM PRACĘ umowa już podpisana,test zaliczony,byłam troszkę na odsłuchach gdzie mogłam poznać moją pracę" od kuchni" no i od poniedziałku zaczynam

Ale jest jeszcze coś-ten hardcorowy egzamin z hydrologii,którego tak się bałam zaliczyłam na 3

gratuluje
ale Ci sie udało wszystko gratuluje
no właśnie ostatnio tu bardzo kiepsko nikt się nie udziela

P.S. poznałam fajnego kolege wczoraj na imprezie umówiliśmy się na wieczór
Stary 2010-07-04, 13:59   #1009
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
pewnie, że tak
witamy

Cytat:
P.S. poznałam fajnego kolege wczoraj na imprezie umówiliśmy się na wieczór
no i fajnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 17:11   #1010
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Kropelka-gratuluję kolegi

W sumie ja też mam takiego kumpla,którego poznałam na forum internetowym i co warto podkreślić łączy nas mnóstwo pasji.Gada nam się fajnie niestety tylko gada Co prawda mieszkamy blisko siebie,ale nigdy nie doszło do żadnego spotkania,tylko tak gadamy sobie przez GG i smsy Rozmawiamy dość często,praktycznie codziennie dostaje od niego smsy typu " miłego dzionka", "dobrej nocki" I tak od mniej więcej 5 miesięcy Z chęcią zaproponowałabym mu spotkanie po kumpelsku,ale boje się,aby nie pomyślał że jakaś desperatka się w nim zabujała Oczywiście zastanawiałam się czemu on tego nie proponuje i odkryłam 2 możliwe powody-kiedyś napisałam na forum w jakimś tam kontekście coś o moim ( już ex) chłopaku,więc on mógł to przeczytać,pomyślał,że jestem zajęta,więc nie stara się o pogłębienie naszych relacji.Później przez jakiś miesiąc też się z kimś spotykałam-mój "wybranek" był bardzo wylewny,więc codziennie na nk komentarze typu "kocham Cię" "dziękuję za miłe spotkanie " więc siłą rzeczy wchodząc na mój profil też to zauważył.I tak mam teraz dylemat,czy pozostać w dotychczasowych relacjach,czy spróbować to popchnąć do przodu.Jednak boje się,że gdyby np nie zgodził się to nasze relacje mogły by się pogorszyć.I tak trwam w tym stanie tyle czasu

To się wyżaliłam

Stary 2010-07-04, 17:26   #1011
agnes188
Zakorzenienie

dziewczynki ja rano wyjezdzam wiec juz sie zegnam nie zapomnijcie o mnei przez dwa miesiace

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 17:32   #1012
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Aga-udanego wyjazdu i owocnej pracy

Stary 2010-07-04, 19:43   #1013
agnes188
Zakorzenienie

jeszcze raz do poklikania za dwa miesiace

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 10:33   #1014
Douce24
Zadomowienie

Cytat:

W sumie ja też mam takiego kumpla,którego poznałam na forum internetowym i co warto podkreślić łączy nas mnóstwo pasji.Gada nam się fajnie niestety tylko gada
Cytat:
Co prawda mieszkamy blisko siebie,ale nigdy nie doszło do żadnego spotkania,tylko tak gadamy sobie przez GG i smsy Rozmawiamy dość często,praktycznie codziennie dostaje od niego smsy typu " miłego dzionka", "dobrej nocki" I tak od mniej więcej 5 miesięcy Z chęcią zaproponowałabym mu spotkanie po kumpelsku,ale boje się,aby nie pomyślał że jakaś desperatka się w nim zabujała Oczywiście zastanawiałam się czemu on tego nie proponuje i odkryłam 2 możliwe powody-kiedyś napisałam na forum w jakimś tam kontekście coś o moim ( już ex) chłopaku,więc on mógł to przeczytać,pomyślał,że jestem zajęta,więc nie stara się o pogłębienie naszych relacji.Później przez jakiś miesiąc też się z kimś spotykałam-mój "wybranek" był bardzo wylewny,więc codziennie na nk komentarze typu "kocham Cię" "dziękuję za miłe spotkanie " więc siłą rzeczy wchodząc na mój profil też to zauważył.I tak mam teraz dylemat,czy pozostać w dotychczasowych relacjach,czy spróbować to popchnąć do przodu.Jednak boje się,że gdyby np nie zgodził się to nasze relacje mogły by się pogorszyć.I tak trwam w tym stanie tyle czasu

To się wyżaliłam

a może podsuwaj mu że jesteś sama i w ogóle . Czy ty chcesz tak przez dłuuugi okres czasu pisać z kolega ? A te komentarze to jak chcesz to skasuj ...

Wczoraj tańczyłam (a raczej mordowałam się bo non stop mnie kręcił - był trochę wypity ) z tym chłopakiem co mi się kiedyś podobał (pisałam o nim parę stron w tył ) nie wiem czy coś z tego będzie nawet nie wiem czy chcę ... Mnie to trudno pojąć.

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:27   #1015
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie ja też mam takiego kumpla,którego poznałam na forum internetowym i co warto podkreślić łączy nas mnóstwo pasji.Gada nam się fajnie niestety tylko gada Co prawda mieszkamy blisko siebie,ale nigdy nie doszło do żadnego spotkania,tylko tak gadamy sobie przez GG i smsy Rozmawiamy dość często,praktycznie codziennie dostaje od niego smsy typu " miłego dzionka", "dobrej nocki" I tak od mniej więcej 5 miesięcy Z chęcią zaproponowałabym mu spotkanie po kumpelsku,ale boje się,aby nie pomyślał że jakaś desperatka się w nim zabujała Oczywiście zastanawiałam się czemu on tego nie proponuje i odkryłam 2 możliwe powody-kiedyś napisałam na forum w jakimś tam kontekście coś o moim ( już ex) chłopaku,więc on mógł to przeczytać,pomyślał,że jestem zajęta,więc nie stara się o pogłębienie naszych relacji.Później przez jakiś miesiąc też się z kimś spotykałam-mój "wybranek" był bardzo wylewny,więc codziennie na nk komentarze typu "kocham Cię" "dziękuję za miłe spotkanie " więc siłą rzeczy wchodząc na mój profil też to zauważył.I tak mam teraz dylemat,czy pozostać w dotychczasowych relacjach,czy spróbować to popchnąć do przodu.Jednak boje się,że gdyby np nie zgodził się to nasze relacje mogły by się pogorszyć.I tak trwam w tym stanie tyle czasu

To się wyżaliłam
dziękuje, ale to tylko kolega z innego miasta ciągle w trasie więc tylko kolega ale miły sympatyczny fajnie mi się spędza z nim czas, umowilismy się też dziś, chociaż fajnie spędze czas
Kochana ja mam coś podobną sytuacje tylko, że ja tak znam tego chłopaka już 1,5 roku poznaliśmy się na kurniku i tak piszemy już tyle czasu tam smsy, gg itd jak na razie się jeszcze nie spotkaliśmy u nas było tak, że mieliśmy już się spotkać w zesżłe wakacje, ale było nieporozumienie i nie gadaliśmy ze sobą ponad 2 miesiące potem odnowiliśmy kontakt było ok, ale potem poznalam takiego chłoapka spotykaliśmy nie miałam czasu dla tego kolegi i znów sie kontakt popsuł, ale odnowoiliśmy i znów teraz mamy dobry kontakt i tak co jakis czas któreś z nas luźno rzuca, że może kiedyś spotkamy się (mieszka ode mnie jakieś 50km )ale nic konkretnego nie ustaliliśmy, gdyby wypaliło z pracą hostessy pracowałabym wtedy w jego mieście 4 dni i wtedy byśmy się na pewno spotkali, ale prace dostala koleżanka no, ale wracając to między nami jest naprawdę dobrze możemy gaać praktycznie o wszystkim, ale te spotkanie jeszcze nie wypalio jedynie wymieniliśmy się fotkami (kompletnie nie w moim typie, nie podoba mi się w ogóle ) ale charakter ma bardzo spoko dlatego ja bym Ci radziła próbować delikatnie sugerować albo właśnie 'niechcący' wydac się, że jesteś sama, bo właśnie może on myśli, że jesteś zajęta, u nas to jest tak, że wiemy, że jesteśmy sami i chcemy się po prostu poznać, bo długo się znamy, ale jeszcze nie w realu, tylko chyba nikt nie ma śmiałości rzucić konkretie 'spotkajmy się' chyba się za to wezme tylko ja go bardziej traktuje jak dobrego kolege, przyjaciela, nie wiem czy umialabym do niego coś poczuć, po prostu lubie z nim rozmawiać
Znów się rozgadałam

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
jeszcze raz do poklikania za dwa miesiace
wracaj do nas szybko
Stary 2010-07-05, 11:56   #1016
nellady
Zakorzenienie

a ja byłam wczoraj na dniach był Perfect

Stary 2010-07-05, 12:01   #1017
pusunia
Zakorzenienie

witam
jejku jaki upał na dworze
Stary 2010-07-05, 12:05   #1018
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
witam
jejku jaki upał na dworze
U mnie nie tyle co upał, ale strasznie duszno, w ogóle oddychać nie idzie
pasuje mi to do burzy

Stary 2010-07-06, 10:15   #1019
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Dziewczynki co tu tak cicho?

Ja wczoraj w pracy dowiedziałam się,że jednak testu...nie zaliczyłam ( pff ) ale z racji tego,że jestem ambitna i uparta powiedziałam,że mogę go nawet teraz napisać.No i napisałam na 18/20 punktów Później miałam rozmowę testową z przełożoną.Głos mi się troszkę plątał,ale udało mi się ją namówić do "kupna ubezpieczenia" Mam nadzieję,że od dzisiaj już oficjalnie zacznę

Stary 2010-07-06, 12:17   #1020
KaasiaaK
Zakorzenienie

mnie dopadł jakiś leń ostateczny.. tak jak wcześniej nic mi się nie chciało, tak teraz bardziej mi się nie chce ;]
upał jest, więc z domu nie wychodzę..
do 15ego muszę czekać na wyniki rekrutacji, a potem szukać pokoju/mieszkania i zawieźć papiery...
szukam pracy, ale już nie wierzę, że coś znajdę.. a tak chciałam przez wakacje odciążyć rodziców chociaż chciałam im oddać kasę za naprawę laptopa i za opłaty rekrutacyjne, a tu du.pa
do tego miałam mieć w pt. lapka, a dziś ojciec dzwoni i powiedzieli mu, że czekają na części ...
a ja jestem zakonnicą kurde ;]

idę od tego komputera, bo już nie mam co robić

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości