|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ja nie chce Majkusia zimnego, chce go goracego ![]() dziekuje jeju az mi sie cos skojarzylo ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
no tak dobre porownanie, bo chyba tam uj nie usnie ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- a ja lubie taka skromnosc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
Heloł
Wpadłam na chwilę przed pracą Z jednej strony cieszę się, że pracuję, bo zarabiam na siebie, ale z drugiej strony tęskni mi się za takimi typowymi wakacjami z nicnierobieniem i jeżdżeniem na plażę |
|
|
|
#993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pal licho to...ale wstaiwanie zupy mnei zabija
Cytat:
O tak ![]() Cytat:
Sade akurat słucham płytki I pamiętam Shackles! Christina i nelly tak samo zależy co. Janet nie potrafie ocenić, bo ma fory Ale kocham "Feedback" Za to nie zniesę...jak słyszę to coś mi się dziwnego robi w środku i musze przełączyć... Celine Dion Niby ma ok. głos...ale kurde każda jej piosenka jest dla mnie na jedno kopyto...i do końca mi się jej barwa nie podoba J.Lo też nie lubie ![]() I teraz śmiejcie się...ale ja mam kfeski sentyment do Britney Ostatnio jakiś maraton na mtv był...i oglądałam Z nowych nie lubię nic. Tzn. z tych co wymieniła Anisia - takie tam gwiazdki jednego sezonu A właśnie Anisia...bo w sumei mi sie spodobała ta piosenka tego Lamberta czy jak mu tam...ale go zobczyłam. I to był błąd. Co za emodziecko Anisiu...a ten Jackson to co za jeden? Fajne to, to bo aj chyba nie słyszałam Jako, że jestem otwarta na dźwięki może podrzuciłabyś mi parę kawałków...ale wiesz jakichs takich żywszych o ile takie ma? Cytat:
|
|||
|
|
|
#994 |
|
PIP.
|
Aska
wieeem co czujesz ![]() jak zaczelam pracowac, to z 1 strony sie cieszylam, ze mam moja wlasna kase, ale z 2 ... wakacje Kama heeelol ![]() widze, ze nie tylko ja nie wiem co to za jeden ten Majkel ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- oooo widze Lordusia ![]() heloool
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, że nei jestem sama...bo czasem mi się wydaje, ze jestem zacofana, bo chyba wszyscy wokół wiedza tylko nie ja. Wiecie, że gadałam z taką laską i ona się udziela na forum tego Jacksona...znaczy forum fanów.
Że też jej nie szkoda czasu
|
|
|
|
#996 | |
|
PIP.
|
Cytat:
naprawde? ![]() masakra! przeciez moglaby w tym czasie np pracowac albo cos
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
pada, grzmi powietrze lepsze, zmylo brud i mam ochote wyjsc i tanczyc w mokrych kaluzach siedze w oknie i sie usmiecham do nieba ![]() a raz zagrzamialo, to prosilam mamusie, zeby tam szepnela Bogu, na deszcz i jest, wiecej nawet polalo i teraz ciutke, ale juz lepiej a roslinki na pewno jakie szczesliwe ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- porypalo was
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przydmuchaj to do mnie!!!! ![]() Chociaż u mnie jakby bardziej wieje niż w poprzednie dni
|
|
|
|
|
#1000 |
|
PIP.
|
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja nie chce deszczu ja nie chce ochlodzenia jak se ma padac to noca moze TYYYYY DESZCZU PASKUDNY, NAWET SOBIE NIE MYSL O PRZYCHODZENIU DO POZNANIA
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
i zaraz skonczy i bedzie od nowa
![]() troche malo, mogloby tak z godzinke maly deszcz, bo zanim to w korzenie powchodzi
|
|
|
#1002 |
|
PIP.
|
o, deszczu, do kamy mozesz isc jakby co, skoro Cie chce
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
bo od rana sie chmurzylo
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz to dośc cięzki przypadek...ja nie ogarniam. Laska ma wszystkie płyty - a przeciez mogłaby sobie ściągnąć z neta
Mówi, ze fajna muza, weź posłuchaj, ale jakoś tak jej nie wierzę, dlatego mnie Anisia zaskoczyła, ze tez gościa słucha...Najgorsze jest to...teraz usiądź...ona mówi, ze go kocha Czaisz...wzdycha do plakatów, kompa...i mówi, że ma cytuję! "mokro jak go widzi".Weszłam w google, żeby przejrzeć foty...i tak powiem, nic specjalnego ![]() Narwane dziewczę ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ide na tron! |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios ale to taki 10 minutowy i po , a wiesz jakie lepsze powietrze
na swiecie sami nie jestemy, wiesz jak ciezko jest w upal dzrewkom, wiesz ile sadzonek zasadzili i padly , bo za sucho to nie, ze sie pogoda zmienila, ale na dzis pokazali u nas biurze i jest, ale maciupka, 3 raz zagrzmialo i od nowa bedzie jak bylo, wiec spoko, tak moze byc ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- no wlasnie, chwile lunelo, ale taka susza, ze malo co da, ale za to na ulicy troche leje sie woda ![]() by musialo taka cala noc, to by dalo, raz na tydzien ![]() a tak moze byc lato pelna para ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- a najmieszniejsze dla mnie, ze sie chce dobre warzywa jesc i owoce, ale deszczu sie niechce, z suszy nic nie bedzie wiec dziekuje tym co dali chwile tego deszczu i juz po , straszne to bylo, nie, trwalo raptem z 20 minut
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
ale powietrze teraz jest boskie
zeby takie w biurze sie zrobilo ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- ja tez tak szybko robie ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ale jak tak pada po upale, to taka piana leci ulica i z rynien, chyba brud i w ogole ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- teraz tak moze byc caly dzien bez slonca, z 25 chyba sie zrobilo, jak nie zimniej ![]() akurat sie wszytsko wywietrzy na nowy upal ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- tylko teraz wiem co sie zrobi, jak sie nie rozladowalo do konca, to bedzie parowa teraz, gorzej niz ze sloncem ![]() i wieksze ryzyko dla zawalowcow ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a ja jeszcze 2h i uciekam wczoraj najlepsza blogosc byla w media markt
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
No przeciez nie będę się nudzić an tronie
![]() Nawiasem...schudłam przez te upały kilogram... Niech się zrobi chłodniej bo chce mi się wpertalać...ale w aktualnych warunkach mi się nie chce
|
|
|
|
#1009 | |
|
PIP.
|
Cytat:
no ja slyszalam o jakims Olku jeszcze i zlotych gaciach ![]() ekspresowo
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
kama, co gotowanie w nocy, lepsze niz w dzien w taki upal szczegolnie
![]() i zupka warzywna w lodoweczce juz czeka, tylko przyjdziemy, 5 minutek i jemy, a swieza z nocy
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
hop hooop
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba nie schudlam ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Kokosia sprobowalam herbatki bailej, nawet dobra, nie wiem po co jej ten aromat truskawki dali, choc go nie czuc w smaku, tylko zapachu ![]() ale gorzkie ostatnio pije i dobra ![]() no, ale mam jak Ty biala z bioactive z roza i dilmah jasminowa OSOM
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
tAK JAK MY:d nIE ROZUMIEM TAKICH LUDZI...
|
#1014 |
|
PIP.
|
Ko
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Nachyliłam sie zeby pomaloac paznokcie u jdenej stopy...i kurde zmeczylam sie...
Ufff teraz druga
|
|
|
|
#1016 |
|
PIP.
|
Niuniol z capsem
z przepracowania
|
|
#1017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ich lubie już kiedyś mówiłyśmy o tym, że mamy podobny gust muzyczny ![]() i jeszcze dopiszę Lise Stansfield - kocham piosenke Real Thing ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Iliosek kurde wysmarowałam sie balsamem... zeby miec piękną skórę i co?? i mi fakaldo ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- aaaa i Diane King o łaj o łaj o łaj Ju tel mi la la la la laaaaajs <tańcuje> ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- aj dont łant noł flaj gaj aj dżost łant e szaj gaj morsi morsi morsi aaaaaaaaaaaaa.... <tańcuje>
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani do Krakowa
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, ze obylo sie bez krwawej historii na prześcieradle?
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Że też jej nie szkoda czasu