Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-24, 18:01   #991
mokra6
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
a my mozemyale moj nie chce o i widzisz dupa blada

zupka pycha-pozniej trzeba zjesc jeszcze raz

co do poscieli to bardzo zadowolona jestem,a mama niech sieprzyzwyczaja ze dziecka mi wychowywac nie bedzie miala swoj czas i zrobila tyle ile mogla teraz moja kolej
Mój też nie chce słyszeć o żadnym seksie Ale jak nie to nie, dla mnie lepiej, bo ja już zapomnialam co to i wogóle nie mam ochoty, a nawet gdyby to teraz tak głupio jak Malutka się rusza TŻ nawet jak na jakimś filmie zaczynaja się rozbierać to przełącza...
A ja dzis miałam kapuśniak i niedawno robiłam naleśniki, tak sie obżarłam,że szok, jeszcze popilam mlekiem i zaraz pęknę!
Napiłam sie kawy i chyba mi ciśnienie podskoczyło, bo złapałam powera i uprałam wszystkie ubranka Niuni, a teraz plecy mnie niemiłosiernie bolą A tych ubrań mam chyba ze 200 sztuk! Nie mam gdzie suszyć i część czeka w misce
Muszę lecieć TŻ ostrzyc resztką sił

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 18:14   #992
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mokra6 Pokaż wiadomość
Mój też nie chce słyszeć o żadnym seksie Ale jak nie to nie, dla mnie lepiej, bo ja już zapomnialam co to i wogóle nie mam ochoty, a nawet gdyby to teraz tak głupio jak Malutka się rusza TŻ nawet jak na jakimś filmie zaczynaja się rozbierać to przełącza...
A ja dzis miałam kapuśniak i niedawno robiłam naleśniki, tak sie obżarłam,że szok, jeszcze popilam mlekiem i zaraz pęknę!
Napiłam sie kawy i chyba mi ciśnienie podskoczyło, bo złapałam powera i uprałam wszystkie ubranka Niuni, a teraz plecy mnie niemiłosiernie bolą A tych ubrań mam chyba ze 200 sztuk! Nie mam gdzie suszyć i część czeka w misce
Muszę lecieć TŻ ostrzyc resztką sił
Ojej ale narobiłaś mi smaczka na kapuśniak dawno nie robiłam...
dobrze ze kawusia ci pomogła

to co ty recznie pralas ciuszki malej ze ci plecki wysiadaja?

a mi przyszly te ciuszki co ostatnio wygralam za zete i sa super jak nowe

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 18:22   #993
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ojej ale narobiłaś mi smaczka na kapuśniak dawno nie robiłam...
dobrze ze kawusia ci pomogła

to co ty recznie pralas ciuszki malej ze ci plecki wysiadaja?

a mi przyszly te ciuszki co ostatnio wygralam za zete i sa super jak nowe
Jedną pralke puściłam i resztę w ręku- 2,5godziny bez przerwy! Aż mi się odcisk zrobił i zerwał odrazu. Przesadziłam, ale ja w gorącej wodzie kąpana i chciałam wszystko naraz Z prasowaniem już nie będę taka bystra
Dobra, ostrzygłam tatuśka i czekam aż się skończy kąpać, bo ja chce i spadam odpoczywać. Do jutra

Stary 2010-11-24, 18:40   #994
madzik2221
Zakorzenienie

Pam moj tz nie ma pojecia o kupowaniu ciuszkow dla mlodego,juz nie raz z nim bylam i widzialam na co sie gapil.Normalnie az sie gadac nie chce.Dlatego ja sie tym zajmuje.Z reszta on by to zostawil do mojego porodu a malego nie mialabym w co ubrac Wiec ja zrobie zakupy na all i bedzie spokoj.Upatrzylam sobie pare tanich sklepow i zamowie wiecej to i przesylka bedzie tansza
Pokaz nam ciuszki

Mokra a ty to nie chcesz czasem ??? Po co to sie tak katowac.Zdarzysz z ciuszkami.jedno by sie wypralo bys 2 wsadzila i z prasowaniem by ci lepiej bylo bo stopniowo schlo a potem pod zelazko.ach ty niecierpliwa bestio
a tz jak nie chce sie byzkac to nie,ja mojemu zagrozilam ze kupie sobie wibrator bo nie wytrzymam tak dlugo no i troche poskutkowalo

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 18:46   #995
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Pam moj tz nie ma pojecia o kupowaniu ciuszkow dla mlodego,juz nie raz z nim bylam i widzialam na co sie gapil.Normalnie az sie gadac nie chce.Dlatego ja sie tym zajmuje.Z reszta on by to zostawil do mojego porodu a malego nie mialabym w co ubrac Wiec ja zrobie zakupy na all i bedzie spokoj.Upatrzylam sobie pare tanich sklepow i zamowie wiecej to i przesylka bedzie tansza
Pokaz nam ciuszki

Mokra a ty to nie chcesz czasem ??? Po co to sie tak katowac.Zdarzysz z ciuszkami.jedno by sie wypralo bys 2 wsadzila i z prasowaniem by ci lepiej bylo bo stopniowo schlo a potem pod zelazko.ach ty niecierpliwa bestio
a tz jak nie chce sie byzkac to nie,ja mojemu zagrozilam ze kupie sobie wibrator bo nie wytrzymam tak dlugo no i troche poskutkowalo
heh moj tż nie ma pojecia o ciuszkach i tez gdybym czekala i liczyla na niego to nadal bylibysmy bez niczego on by to kupil na kilka dni przed porodem albo najlepiej po i tez jak ja cos kupuje w sklepie to stoi za plecami i w ogole nic nie doradza jakby go to nie interesowalo...

a ciuszki to te 3pajacyki
http://allegro.pl/cieplutkie-pajacyk...320515763.html

Stary 2010-11-24, 19:00   #996
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
heh moj tż nie ma pojecia o ciuszkach i tez gdybym czekala i liczyla na niego to nadal bylibysmy bez niczego on by to kupil na kilka dni przed porodem albo najlepiej po i tez jak ja cos kupuje w sklepie to stoi za plecami i w ogole nic nie doradza jakby go to nie interesowalo...

a ciuszki to te 3pajacyki
http://allegro.pl/cieplutkie-pajacyk...320515763.html
no super sa
moj tz za to ma bardzo duzo do powiedzenia i zawsze wybiera rzeczy ktore on chce a te co ja to mu sie nie podobaja albo tak gada zeby mnie wkurzyc.Przyklad kiedy kupowalam ta posciel.Wymyslil ze zyrafki sa dziwne I na przekor mnie zawsze cos wybiera ja mowie biale a on czarne i tak ciagle.Ubaw z niego czasem nie z tej ziemi

A tak wogole co kupujecie swoim tz-tom na prezent na swieta?Bo ja mam pustke w glowie

22/23.05.2010
Stary 2010-11-25, 08:03   #997
Enia_
Zadomowienie

cześć laski, no i za oknem białawo zima przylazła
Pamelko dzięki za namiary na pomarańcze ale moja jazda autem się na razie skończyła bo nie mam zimówek ;( a dziś miałam na szkolenie jechać
Muszę podzwonić po warsztatach ale wątpie czy któryś da dziś radę zmienić pewnie wszystkich zima zaskoczyła
Wczoraj nie moglam zasnąć i ogladałam jakieś horrory do 1 w nocy
zjadając przy tym kg mandarynek oczywiście .............
a dzisiaj rano obudziło mnie jakieś dziwne uciskanie na wysokości żeber kurde tak jak nigdy , może to mała się przekręciła i teraz będzie kopała po żebrach ? hmmm nie wiem muszę to zaobserwować

A teraz gotuje sobie jaja na twardo bo już brakuje mi pomyslów co tu jeść na śniadanko
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 08:53   #998
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enia_ Pokaż wiadomość
cześć laski, no i za oknem białawo zima przylazła
Pamelko dzięki za namiary na pomarańcze ale moja jazda autem się na razie skończyła bo nie mam zimówek ;( a dziś miałam na szkolenie jechać
Muszę podzwonić po warsztatach ale wątpie czy któryś da dziś radę zmienić pewnie wszystkich zima zaskoczyła
Wczoraj nie moglam zasnąć i ogladałam jakieś horrory do 1 w nocy
zjadając przy tym kg mandarynek oczywiście .............
a dzisiaj rano obudziło mnie jakieś dziwne uciskanie na wysokości żeber kurde tak jak nigdy , może to mała się przekręciła i teraz będzie kopała po żebrach ? hmmm nie wiem muszę to zaobserwować

A teraz gotuje sobie jaja na twardo bo już brakuje mi pomyslów co tu jeść na śniadanko
oj to my na zimówki już zmienismy w październiku jak zapowiadali śnieg ale podzwon po warsztatach i umow sie na najblizszy termin

a to uciskanie żeber to mała pewnie sie przekreciła glowa w dół i nózki wbija w żeberka ja niestety nie czułam tego ani razu moja mala jest uparta i siedzi główka w góre ma coraz mniejsze szanse na przekrecenie sie, wiec chyba czeka mnie cc

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

madzik ja chyba nic nie kupuje tżtowi my juz mamy najlepszy prezent na swiecie ktory siedzi u mnie w brzuszku

Stary 2010-11-25, 09:47   #999
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki

zima na całego

ENIA co do staniczka to ja kupiłam najzwyklejszy,ponoc w triumphie jest tylko jeden rodzaj,biały lub czarnypowiedziałam,że dla kobiet w ciązy i powiem Ci,że nawet nada się do karmienia,bo jest tak mięciutki,że szybko można sobier pierś wyjąć

MOKRA!!!wariatka z Ciebieprzeciez do porodu jeszcze tyle czasu,że te ciuszki to sie jeszcze zakurza i tak je będziesz musiała prac nie za wcześnie na pranie???

MADZIK ja to wogóle nie mam ochoty na seksiktrochę mnie to martwi bo mój TŻ zapowiedział,że mnie zostawijuz to widze!!gdzie mu będzie tak dobrze jak nie u mnie

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Co do prezentów,to my na Mikołaja kupujemy sobie po pięknym misiu,który później zamieszka w pokoju u Zuziujuz widziałam takie fajne do powieszenia nad przewijakiem w Endo a co do prezentów pod choinke,to ja kupuje mojemu TŻ torbe na ramię bo bardzo lubi w takich chodzić a wszystkie ma juz potwornie wyniszczone
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:04   #1000
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
MOKRA!!!wariatka z Ciebieprzeciez do porodu jeszcze tyle czasu,że te ciuszki to sie jeszcze zakurza i tak je będziesz musiała prac nie za wcześnie na pranie???

MADZIK ja to wogóle nie mam ochoty na seksiktrochę mnie to martwi bo mój TŻ zapowiedział,że mnie zostawijuz to widze!!gdzie mu będzie tak dobrze jak nie u mnie

Co do prezentów,to my na Mikołaja kupujemy sobie po pięknym misiu,który później zamieszka w pokoju u Zuziujuz widziałam takie fajne do powieszenia nad przewijakiem w Endo a co do prezentów pod choinke,to ja kupuje mojemu TŻ torbe na ramię bo bardzo lubi w takich chodzić a wszystkie ma juz potwornie wyniszczone
Chodzi o to, że uluźniłam całą komodę na ubranka Niuni i co?miała tak pusta stać?Nic sie nie zakurzy,a juz spokój mam narazie Ale dziś nie prasuję, rozłoże to na raty jak Pamela. Zresztą bolą mnie pośladki po wczorajszym
Mi też się nie chce bzykać, ale na szczęście TŻ nie chce, więc luzik (tzn.pewnie by chciał, ale mówi,ze nie i koniec)
My na gwiazdkę też sobie nic nie będziemy kupować- tak jak Pamelka powiedziała- mamy już najpiękniejszy i wymarzony prezencik Poza tym mamy ważniejsze wydatki (ja wole na to konto kupić cos Małej) Poza tym nie przelewa się u nas ostatnio, a jeszcze musimy pokupować prezenty dla 7 dzieci!

Edytowane przez mokra6
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:05
Stary 2010-11-25, 10:05   #1001
madzik2221
Zakorzenienie

hej kobitki

Enia ja tez spac cos nie moge po nocach.Moj sie az wczoraj oburzyl bo zaczelam otwierac bulke o polnocy no co ja zrobie jak ciagle glodna laze

Pam to samo mowi moj tz odnosnie prezentow,tylko ze on zapowiedzial ze mi cos kupi a ja jemu nie musze.wiec teraz bedzie glupio i walcze codziennie z all zeby cos znalezc (pisze tak jakby to byla dla mnie meczarnia tam wejsc i popatrzec )

Lulka no to ja mam odwrotnie.Moge ciagle sie kochac z reszta ja to zawsze napaleniec bylam

No to widze ze ja mam problem tylko z prezentem na swieta kupie mu perfum chyba.dostal juz chyba 2 razy ode mnie ale to przynajmniej praktyczne.co myslicie?

22/23.05.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 10:13   #1002
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o to, że uluźniłam całą komodę na ubranka Niuni i co?miała tak pusta stać?Nic sie nie zakurzy,a juz spokój mam narazie Ale dziś nie prasuję, rozłoże to na raty jak Pamela. Zresztą bolą mnie pośladki po wczorajszym
Mi też się nie chce bzykać, ale na szczęście TŻ nie chce, więc luzik (tzn.pewnie by chciał, ale mówi,ze nie i koniec)
My na gwiazdkę też sobie nic nie będziemy kupować- tak jak Pamelka powiedziała- mamy już najpiękniejszy i wymarzony prezencik Poza tym mamy ważniejsze wydatki (ja wole na to konto kupić cos Małej) Poza tym nie przelewa się u nas ostatnio, a jeszcze musimy pokupować prezenty dla 7 dzieci!

No to współczuje...najgorsze sa prezenty dla dzieci bo im nie odmówisz przeciez...my naszczęscie mamy tylko 2a dla reszty napewno skromniej niz zawsze,ale to nie jest zupełnie istotne!!te Święta i tak będa magiczne ,ja juz sie doczekac nie mogę.Wogóle jakaś sentymentalna sie zrobiłam,to chyba przez te hormony
my pierwszy raz będziemy spędzac Święta w nowym mieszkanku i musze tu jakoś ładnie udekorować,bo wtedyu to czuje sie ten świąteczny klimatjuz zakupiłam porcelane w reniferki ,serwetki ,uwilebiam taki świąteczny kicz

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
hej kobitki

Enia ja tez spac cos nie moge po nocach.Moj sie az wczoraj oburzyl bo zaczelam otwierac bulke o polnocy no co ja zrobie jak ciagle glodna laze

Pam to samo mowi moj tz odnosnie prezentow,tylko ze on zapowiedzial ze mi cos kupi a ja jemu nie musze.wiec teraz bedzie glupio i walcze codziennie z all zeby cos znalezc (pisze tak jakby to byla dla mnie meczarnia tam wejsc i popatrzec )

Lulka no to ja mam odwrotnie.Moge ciagle sie kochac z reszta ja to zawsze napaleniec bylam

No to widze ze ja mam problem tylko z prezentem na swieta kupie mu perfum chyba.dostal juz chyba 2 razy ode mnie ale to przynajmniej praktyczne.co myslicie?
Perfumy super pomysł..dostaje je na każdą mozliwą okazje,bo jestem fanatyczka zapachówpraktycz ne i,ale ja lubię takie prezenty

Madzik masz racje ,może lepiej nie kupujmy naszym TŻ ,tylko niech oni nam kupią!!komu jak komu ,ale nam się nalezy

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-25, 10:18   #1003
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
No to współczuje...najgorsze sa prezenty dla dzieci bo im nie odmówisz przeciez...my naszczęscie mamy tylko 2a dla reszty napewno skromniej niz zawsze,ale to nie jest zupełnie istotne!!te Święta i tak będa magiczne ,ja juz sie doczekac nie mogę.Wogóle jakaś sentymentalna sie zrobiłam,to chyba przez te hormony
my pierwszy raz będziemy spędzac Święta w nowym mieszkanku i musze tu jakoś ładnie udekorować,bo wtedyu to czuje sie ten świąteczny klimatjuz zakupiłam porcelane w reniferki ,serwetki ,uwilebiam taki świąteczny kicz

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Perfumy super pomysł..dostaje je na każdą mozliwą okazje,bo jestem fanatyczka zapachówpraktycz ne i,ale ja lubię takie prezenty

Madzik masz racje ,może lepiej nie kupujmy naszym TŻ ,tylko niech oni nam kupią!!komu jak komu ,ale nam się nalezy
Ja też uwielbiam ten świąteczny klimat i dekoracje! Ja niestety mam tylko jeden pokój do ustrojenia, ale zawsze jest na bogato Mam nadzieję, że za rok już będę stroić nasz domek
Madzik jak Twój nie ma perfum to mu kup, a jak ma to weź się wysil i kup coś oryginalniejszego

Stary 2010-11-25, 10:21   #1004
lulka265
Zakorzenienie

Dziewczyny ja jednego roku robiłam przetwory w pieknych słoikach i dawałam je w prezenciewyglądało super,świetnie smakowało i naprawdę oryginalny pomysł!!!

wszyscy obdarowani byli mile zaskoczeni,ale w tym roku nie będe robila bo to jednak troche zabawy jest

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-25, 10:25   #1005
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to rozłóż sobie to na raty bo nie wyrobisz, ja juz na szczescie mam poprasowane wszystko
A co do prezentow to faktycznie mamy ważniejsze wydatki teraz na głowie niz jakies duperele, wole za ta kaske kupic cos małej
Zreszta musimy kupic prezenty jeszcze 3dzieciaków rodzinie...

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja jednego roku robiłam przetwory w pieknych słoikach i dawałam je w prezenciewyglądało super,świetnie smakowało i naprawdę oryginalny pomysł!!!

wszyscy obdarowani byli mile zaskoczeni,ale w tym roku nie będe robila bo to jednak troche zabawy jest
no no świetny pomysł tyle ze ja żadnych przetworów nigdy nie robiłam

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
hej kobitki

No my ustalilismy ze nic sobie nie kupujemy, choc ostatnio wpadł mi w oko piekny szalik dla niego tylko nie wiem czy bedzie w takim chodzil a ja bym go w nim widziała zobacze jeszcze bo jest tani...

ja dzis wstalam siku w nocy i zrobilam sie taka głodna ze myslałam ze nie usne, na szczescie obylo sie bez jedzenia

Stary 2010-11-25, 12:01   #1006
madzik2221
Zakorzenienie

No i chyba ten perfum kupie bo jemu sie strasznie szybko koncza i lubi miec duzo a co do oryginalniejszych prezentow to nie mam glowy,z reszta to zaraz sie z wydatkami wiaze.no chyba ze mi cos w oko wpadnie to kupie

a tak dla dzieci to mam jedna chrzesnice,tz nie ma.wiec kupie slodycze i jakas *******ke i juz

22/23.05.2010
Stary 2010-11-25, 12:31   #1007
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej ją jednak dziś pojechałam do lekarza bo się wystraszyłąm i...
widziałam dwa bijące serduszka!
Stary 2010-11-25, 12:35   #1008
agiagi82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
super!!! gratulacje!!! teraz dbaj o siebie
agiagi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:43   #1009
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Cytat:
Aniu Gratulacje!!!
Pewnie niezłe zaskoczenie... bliżniaki jednojajowe, tak? Bo wcześniej pisałaś o jednym pęcherzyku, dbaj o siebie 2 razy bardziej
Nie przeraża cię to troszkę? Mój mąż jak usłyszał że bedą dwa to się przestraszył a teraz nie widzi innej możliwości, ja mam jutro wizytę i zobaczymy czy wciąż biją 2 serduszka.

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 12:53   #1010
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Nie spodziewaliśmy się wcale. Lekarz aż zapytał czy dobrze leże bo mu się wydawało,sam był zaskoczony. Szok niesamowity ale i tak modlę się by było ok. Serduszka biją prawidłowo.
Stary 2010-11-25, 13:09   #1011
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Cytat:
Nie spodziewaliśmy się wcale. Lekarz aż zapytał czy dobrze leże bo mu się wydawało,sam był zaskoczony. Szok niesamowity ale i tak modlę się by było ok. Serduszka biją prawidłowo.
Na pewno będzie wszystko w porządku i urodzisz dwa zdrowe bobaski Tylko skoro wymiotujesz to musisz się teraz o wiele lepiej odżywiać, bo niestety dwójka "wyciąga" z nas jeszcze więcej potrzebnych i nam witamin i mikroelementów.

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:21   #1012
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje
podwojna radosc,dwa razy wiecej milosci bardzo sie ciesze i trzymamy kciuki za WAS Dbaj o siebie i wypoczywaj duzo

Asiu u ciebie tez bedzie dobrze trzeba wierzyc ze sie uda

22/23.05.2010
Stary 2010-11-25, 14:25   #1013
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

Super wieśćigratulacje ,dbajcie o siebie

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-25, 14:40   #1014
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Jest to ciążą jednojajowa jednoowodniowa. Boję się trochę.
Stary 2010-11-25, 14:42   #1015
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Jest to ciążą jednojajowa jednoowodniowa. Boję się trochę.

nic się nie bój,tylko cieszbędzie dobrze!!pomyśl,że masz 2 za jednym razem haha a my tu będziemy musiały jeszcze raz od nowaprzynajmniej ja chyba chce,bo nie wiem jak reszta

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-25, 14:46   #1016
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
nic się nie bój,tylko cieszbędzie dobrze!!pomyśl,że masz 2 za jednym razem haha a my tu będziemy musiały jeszcze raz od nowaprzynajmniej ja chyba chce,bo nie wiem jak reszta
hihi ja też chce drugiego bąbelka ale jak to tż mówi dopiero za 3lata...

Stary 2010-11-25, 14:50   #1017
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Pół ciąży w szpitalu na bank,bo w razie co będę pod opieką lekarzy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 14:52   #1018
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
moze nie bedzie takiej potrzeby... znam kobietke po in vitro z bliźniakami w ciazy jest w 8miesiacu jak ja i nie lezy w szpitalu

Stary 2010-11-25, 14:53   #1019
madzik2221
Zakorzenienie

Bella nie ma co sie stresowac na zas,trzeba dbac o siebie i dobrze sie odzywiac i bedzie gitarka.Lekarze zadbaja o Was

Lulka pewnie ze chce ale nie wiem jeszcze kiedy.Napewno nie zaraz po pierwszym.Chce odchowac malego i tak mysle ze za 3-4 lata moze sie skusze Mam nadzieje ze nastpena bedzie dziewczynka

22/23.05.2010
Stary 2010-11-25, 14:55   #1020
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zakładaj z góry najgorszegobo tak jest najgorzej!

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Bella nie ma co sie stresowac na zas,trzeba dbac o siebie i dobrze sie odzywiac i bedzie gitarka.Lekarze zadbaja o Was

Lulka pewnie ze chce ale nie wiem jeszcze kiedy.Napewno nie zaraz po pierwszym.Chce odchowac malego i tak mysle ze za 3-4 lata moze sie skusze Mam nadzieje ze nastpena bedzie dziewczynka

A my z TŻ zdecydowaliśmy tak,albo od razu po urodzeniu Zuzi,albo czekamy 4 lata,ja musze wrócić do pracy,żeby z rynku nie wypaśćnie jestem wstanie wrócić na rok i znów zajść w ciąze,bow mojej branży byłabym skończona

Aniołek 26.05.2010r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości