|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Anis te salatke robi sie tak szybko i latwo, ze nawet jak nie posmakuje to nie szkoda bedzie czasu
|
|
|
|
#994 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
przywitam się i tu dzieje się, dzieje na wątku ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- a tak całkiem z innej beczki to do mojego slubu zostało :270dni:
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
a ja gotuję własnie obiad
i tak dumam że chyba sobie kupię szybkowar jakiś niezbyt wielgachny, bo często duszę mięso na obiad a to schodzi prawie godzinę żeby było miękkie dzis u mnie w menu, duszony schab z kostką i buraczki ( bo czas odkwasić organizm i podrasować żelazem )byłam z Mikim na spacerze, poczcie i sklepie, ryby kupione, śledziuchy będą jak się patrzy a karpia nienawidzę, no chyba żebym sama go przygotowywała to może byłby zjadliwy
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wroce to wlasnie musze buraki nastawic |
|
|
|
|
#998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skladniki są takie, ze mojemu TZ nią zrobie dobrze, bo te na slodko to ja tylko jem i siostra ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka bardziej exlusive wersja Kristi wszędzie trabią ze jak temp nie zejdzie po 3 dniach to nalezy skonsultowac z lekarzem..........my wtedy dostałysmy antybiotyk
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w sobotę kupiłam karpia, ale pierwszy raz kupowałam i kupiłam ponad 2kg, podobno takie duże nie mają dobrego mięsa bo są tłuste.
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- w sumie to chciałabym mieć już to za sobą, jakoś mój zapał przygotowań minął
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takusna, kusisz teraz ty ![]() a wor orzechów włoskich mam
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby Ci sie chcialo to jeszcze lepsze są prazone na patelni a te kielki są pyszne
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadam już do domku, pewnie znowu korki będą
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, ale o pysznościach gadacie, aż się głodna zrobiłam
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała nie wiem czy by to miało ten smak bo on ma smak tej zupki, bo go robisz tak jak zupkę ,tylko wody lejesz tylko tyle ile jest w stanie makaron pochłonąć cała sałatka ma smak choćby była z orzeszkami / to ten makaron daje taki smak / Zakupy na mieście udane //może nie zakupy zrobione a pieniążki udane // Krystian nadal gorączkuje, przed chwilą miał 38.8 dałam czopek ale jak znam życie to za chwilę znów będę musiała latać z okładami jak do jutra nie minię dzwonię do doktorki dziś już nie ma sensu bo co ona mi teraz wieczór pomoże ,powie że mam jutro z nim przyjść |
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki wpadłam z fociami
Aniołeczki Maluśnej, serwetusia - ufocona na płaszczu dla lepszego kontrastu kolorystycznego, ciasteczkowy potwór Na koniec przedstawiam Wam kwiatuszki jakie dziś dostałam
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
my po wizycie, ospa wręcz podręcznikowa
młoda wysypana mocno, teraz wieczorem 20 minut ją smarowałam kosmos, ma już nawet kilka sztuk we włosach, pod okiem, w pachwinach, ba - nawet na wewnętrznej stronie dłoni na plecach, brzuchu i kończynach nawet nie zliczę do pracy idę, o ja wyrodna ale lekarka powiedziała, że jak mam babcię tak blisko to mogę ten kawałek z nią przejść. byle babcia potem już nie wyłaziła na dwór.ale co mnie zdziwiło - mam Majki nie kąpać bo niby te krosty nie mogą się "namaczać", roznoszą się niby bardziej...czy to nie jakiś kit? siora swoją córę cały czas kąpała
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze Maluśna
pięknie Ci się Majosława zaospowała
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
mała, trzymaj się i zdrówka dla Majki
ucałuj ją od Piterka
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Mała krosty muszą się wysuszać a podczas kąpieli one się rozmaczają i to co jest w środku się rozmazuje przez co sieje się w inne miejsca
dlatego nie zalecają kąpieli ![]() przez wycieraniem ręcznikiem krosty się ścierają i zostają dziurki ![]() Nic jej nie będzie jak się nie będzie kąpała, tylko ją podmywaj delikatnie mam nadzieję że szybko jej sie krostki zasuszą i pamiętaj by się nie drapała A z tym wychodzeniem do babci to ja bym nie ryzykowała, potem wychodzą powikłania, ale oczywiście zrobisz jak będziesz chcieć zapomniałabym ozdóbki prześliczne //mała marnujesz się kobitko a ciasteczkowy superaśny Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-12-21 o 21:53 |
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze Majka w okowach wirusów
idzie tylko sie pochlastać takiej wielgachnej epidemii jeszcze nie było zdrówka zdrowia i dla Twoich chłopców Kristi, ale nerówkę masz przed świętami trzymam kciuki żeby te wysokie temp,. juz opadły bo normalnie trudno zgadnąć co począć dalej |
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam się pożegnać. jedziemy jutro. nie wiem kiedy kompa włączę
![]() od wczoraj mam ostry atak kataru i jadę na prochach Iga jeszcze nie ozdrowiała zupełnie ale lepiej jest. tylko jej buziak straszy po 2,5tyg. dmuchania nosa w chusteczkę.
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
gud baj Jowiszowa...
![]() szczesliwej podrozy!
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Szerokiem drogi Jowiszkowa, melduj się jak najprędzej!
![]() Ja dzisiaj popylam do banku z Olgierdzią, a potem do Fantazji więc będzie miała córa trochę zabawy. Mam nadzieję, że nie odstawi big histerii przy wyjściu Jutro za to moje wyczekane pazurasy
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluśna Ty talenciaro! Mam pytanko... czy Wasze dzieci chętnie jedzą śniadanie? Co najczęściej podajecie? Bo Mati choć jeść uwielbia - śniadanie traktuje jak zło konieczne Pół biedy jak w domu są owoce, których potrafi pożreć każdą ilość
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Hi, ty pazurasy a ja sie chyba na fryzjera nastawiam na dzis. musze jeszcze pomyslec i jakies zdecia poszukac. sama nie wiem co chce.
Wczoraj padlam po tym calym gotowaniu. wyszly mi 3 pasztety i od razu upieklam drozdzowy makowiec- pyyycha . Zostaly mi salatki i buraki ugotowac, obrac i utrzec. Chcialam jeszcze ciasto czekoladowe upiec, bo chodzi ostatnio za mna, ale nie wiem czy mi sie jeszcze bedzie chcialo.U mnie 1dzien swiat, wigilia u mamy a 2 dzien chyba u brata. No nic, jestem po sniadaniu wlasnie i spadam zaraz do tz do pracy/ Baj ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
u nas tez byl problem z kanapkami, moje dziecko wczoraj zciagnelo szynke z kanapki i tylko sucha bulke jadl. Ja czasem daje mu kilka kropelek ketchupu np. jakaz buzke robie z niego itp... a z dzemem ani maslem czekoladowym, czy orzechowym nie zje? moj synek za to nie jada owocow!! masakra,nie wcisniesz mu mandarynki czy pomaranczy, tylko jablko i banan sa na topie. |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Miki niezbyt jada zupy mleczne, zresztą raczej po mleku krowim ma uczulenie, już mu schodzi chyba drugi tydzień, bo myślałam że moze organizm się jednak przekonał i jadł przez kilka dni koziego mleka do paszczy nie weźme więc jakieś kulki czekoladowe, płatki zje na sucho i popije modyfikowanym parówkę zje jak mi się przypomni ![]() zjada jajko sadzone z lejącym się żołtkiem kanapki to masakra, jeszcze grzanka opieczony chleb żytni plus jakieś smarowidło ser, serek,twarożek, lub grzanka bułka ser i do stopienia na patelni i na tym pomysły mi się kończą żadnych na słodko rzeczy nie wszamie zresztą jak widzę to nie jest zbytnio głodny rano, nic sie nie dopomina, i jakbym mu nic nie podetkała pod nos, to by nic nie zjadł ale po poludniu to jest wtedy wciąganie odkurzaczowe
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Na słodką kanapkę to już w ogóle nie ma szans. Mati uwielbia słodycze, a kanapki z dżemem czy nutellą - nie tknie
Dzięki, muszę w takim razie kupić kaszę mannę i ewentualnie od czasu do czasu jajecznicę zrobić Wędlinę też czasem ukradkiem ściąga i je chleb z masłem O... to się Pan M i Pani M dogadają przy śniadanku Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-12-22 o 09:35 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Piter rano wciąga pełną flache bebilonu z kaszka bebilonową o smaku waniliowym, a pozniej albo kiełbaski cielęce na gorąco, albo kanapkę machnie, a ostatnio to farsz do ruskich wpindalał
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.