TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 11:07   #991
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Oj tak, jak coś zbroi to uśmieszek ma zabójczy

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:08   #992
libra777
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A tak "grzecznie" bawi się moje dziecko... teraz na pewno cos znajde w swojej szafce :/
A nie było mnie tylko minutkę...
O maj got zabawa w stylu mojego Mika.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:09   #993
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ja koncze karmic malucha i tez uciekamy ze 2 godzinki pewnie pochodzimy.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:09   #994
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja znoszę ją jeszcze razem z wózkiem ale chyba niedługo przestanę bo wózek ciężki (jeszcze nie wymieniłam na lżejszy), mała już też swoje waży i mi kręgosłup siada...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:10   #995
libra777
Zakorzenienie

Zrobiłam ciasto na pączki rośnie jak wściekłe, idę robić ,później wrzucę przepis w klubie może któraś będzie chciała
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:13   #996
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Aaaa... moje dziecko do krówki i pieska, ktore umie juz naśladować, dołączyło kaczuszkę. Brzmi to mniej więcej "ka-ka".
Poza tym caluje misia, robi tulu-tulu, udaje, ze spi... codziennie coś nowego... to się pochwaliłam
A od 3 dni staje sama bez trzymania dość długo i stawia 2-3 kroczki...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:13   #997
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Pop a Oliwka jaki ma rozmiar bucików ?
JA mam dwie 20-tki i jedna jest taka duża a jedna może być. Tylko ja zakładam na rajtuzy i skarpety. Mam jedne takie zimowe 21 -kozaczki ale w tych to nie chce całkowicie chodzić. Więc chodzi w półbucikach szmacianych.

A czarną wołgę to ja znam dobrze i cyganów też.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 11:14   #998
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Pop a wczoraj roczek by skończyl Norbert

Sara - połaź po sklepach napewno coś znajdziesz chociaż teraz to dopiero wchodzą te wiosenne buty.
Ja kupie Szymkowi na dniach sandały bo są w outlecie ecco , za 130 zł a z nowej kolekcji takie same potem kosztują 200 przegina jak za sandały

popieram my kupilismy tez w ecco buciki ale takie bardziej zabutowane choc nie zimowe... za 150zl z 200 przecenione... takze najlepiej po outletach teraz pochodzic...i na all nie ma co patrzec bo te same buty tam wystawiaja po 189zl
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:15   #999
P0P70
Zakorzenienie

A moja bawi się samochodami i robi brrrrrrrrrrrry,. brrrrry.

A ja wyjdę przed dom z mała na 20-30 minut

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:23   #1000
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
JA mam dwie 20-tki i jedna jest taka duża a jedna może być. Tylko ja zakładam na rajtuzy i skarpety. Mam jedne takie zimowe 21 -kozaczki ale w tych to nie chce całkowicie chodzić. Więc chodzi w półbucikach szmacianych.

Pop jakie buciki kupiłaś Oliwce? masz może jakiegoś linka?

Asiulek mała jest sliczna mały łobuziak Ci rośnie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Libra a robiłaś kiedyś pączki z ziemniakow? podobno bardzo dobre wychodzą

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:25   #1001
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Czasami chciałabym być trochę młodsza albo może żeby mi się wyłączyła czerwona lampka z głowy.
Ja wprawdzie na parterze mieszkam ale mam kilka bardzo niewygodnych schodów do pokonania. Każdy jest innej wysokości (budynek z radosnych lat 80-tych u.w). Raz jedyny jak przełożyłam małą do spacerówki to najpierw zniosłam wózek a później wróciłam po Zośką. I oczywiście włączyło się czarnowidzenie typu zatrzasną mi się drzwi a dziecko w środku- nie otworzę ich, ktoś wejdzie do mieszkania a ja nie zauważę (niemożliwe), wybuch gazu, itp.
Toż to świr prawdziwy.
A wogóle to mnie nawiedza czasem jakiś irracjonalny strach. No przecież nie uniknę zła. To się do leczenia nadaje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 11:27   #1002
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A to zdjęcie z serii "pokaż co masz w buźce"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0930 (972 x 1296).jpg (81,7 KB, 44 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:38   #1003
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Czasami chciałabym być trochę młodsza albo może żeby mi się wyłączyła czerwona lampka z głowy.
Ja wprawdzie na parterze mieszkam ale mam kilka bardzo niewygodnych schodów do pokonania. Każdy jest innej wysokości (budynek z radosnych lat 80-tych u.w). Raz jedyny jak przełożyłam małą do spacerówki to najpierw zniosłam wózek a później wróciłam po Zośką. I oczywiście włączyło się czarnowidzenie typu zatrzasną mi się drzwi a dziecko w środku- nie otworzę ich, ktoś wejdzie do mieszkania a ja nie zauważę (niemożliwe), wybuch gazu, itp.
Toż to świr prawdziwy.
A wogóle to mnie nawiedza czasem jakiś irracjonalny strach. No przecież nie uniknę zła. To się do leczenia nadaje
To chyba kazda z nas tak ma... w mniejszym lub większym stopniu. W sumie żaden sposób nie jest 100 % pewny. Znoszac dziecko z wózkiem można się potknąc i przewrocić... tak samo i znosząc dziecko na rękach. Ja zawsze mam schize jak sobie pomyslę, ze niania jest sama w domu z małą, jest starszą kobieta i np. zasłabnie i mała bedzie sama w domu :/ w sumie kazdej z nas to moze się zdarzyć bez względu na wiek... ot takie schizy każdej matki

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

A ja własnie jem pączka a mała zauważyła i mlaska paszczką

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:41   #1004
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
To chyba kazda z nas tak ma... w mniejszym lub większym stopniu. W sumie żaden sposób nie jest 100 % pewny. Znoszac dziecko z wózkiem można się potknąc i przewrocić... tak samo i znosząc dziecko na rękach. Ja zawsze mam schize jak sobie pomyslę, ze niania jest sama w domu z małą, jest starszą kobieta i np. zasłabnie i mała bedzie sama w domu :/ w sumie kazdej z nas to moze się zdarzyć bez względu na wiek... ot takie schizy każdej matki
No właśnie.
I nasuwa mi się pytanie do ewentualnej niani - czy choruje pani na cukrzycę ? I inne choroby też
Stary 2011-03-01, 11:44   #1005
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
A tak "grzecznie" bawi się moje dziecko... teraz na pewno cos znajde w swojej szafce :/
Porządki przecież trzeba robić

Mały śpi, jak sie zbudzi to zbieramy się na spacer, chociaż z godzinkę aby pochodzić. I jeszcze muszę trochę ogarnąć chałupę.. a tak mi się nie chce...
Stary 2011-03-01, 11:51   #1006
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Porządki przecież trzeba robić

Mały śpi, jak sie zbudzi to zbieramy się na spacer, chociaż z godzinkę aby pochodzić. I jeszcze muszę trochę ogarnąć chałupę.. a tak mi się nie chce...
Ja zawsze ogarniam chałupę od rana jak mala jest jeszcze wyspana i nie marudzi I tak przeważnie o godzinie 8, czasem przed, odkurzam (codziennie). Tak więc sąsiedzi mają mnie chyba dosyć. Ale nie zal mi ich. Oni po 21 potrafią wiercić wiec mam ich w nosie
Robię tak, by jak mała idzie na drzemkę móc już odpoczywać i posiedzieć trochę z Wami w spokoju
Dziś niestety w czasie drzemki musiałam iśc na spacer bo pusta lodówka. nawet chleba nie było kawaleczka. A jeść coś musiałam Tak wiec dziś odpoczynku nie będzie... ale (odpukać) na razie mala zajmuje sie sobą...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:52   #1007
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.pokojegoscinne.mielno.pl/pokoje.html
tu fotki

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Asia, byliście już tam kiedyś? POdoba mi się-trochę dalej od nas niż te nasze Kąty Rybackie, ale kto wie...

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
nie spóźniłaś się pójdzie po prostu z innym zamówieniem Palety są fajne, przykrywka plastikowa, mają ok 25cm, mam jedno zdjęcie, ale paletę róży.
ja oczywiscie nie zdarzylam, a mysle o fluidach, ale to chyba Ci kiedys PW napisze zeby tu nie zanudzac

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
i też was wszystkie lubię no może poza ana! ona jest za chuda i ma za romantycznego męża!!:P
po pierwsze zdrowka zycze!!

po drugie zgadzam sie w 100%-chyba tez jej nie lubie

Cytat:
Dziewczyny nie wiecie czy do kubka lovi 360 można kupić samą tą uszczelkę ?
Musze Oli go kupić bo super z niego pije i już z butli nie bardzo chce- i dobrze

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

na 100% mozna, pakowane sa po dwie

Cytat:
A to zdjęcie z serii "pokaż co masz w buźce"
przecudna! Kurcze, ale sie zmienila od czasu jak ja widzialam!

PoP, Twoja Oliwka jest dla mnie idealnym bobasem z wygladu - zawsze mi to do głowy przycjodzi jak ja widze

wspolczuje Wwam tych maratonow z wozkami po achodach-ja mam winde podwozaca mnie pod same drzwi (doslownie) a na dole tylko 6 schodkow do pokonania

aha, no i u nas (ja i TZ) znowu niefajnie-rzucam sie w wir pracy to przynajmniej myslec przestane...
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:54   #1008
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Już kiedys chyba pytalam... czy jest w ogóle sposób na przedłuzenie dziecku snu? Bo moja czy usnie o 18-tej czy o 22 to i tak budzi się o 5.30-6.00 Z tym, ze czasem jeszcze po mleku zasnie (na maxa do 7) ale wtedy ja juz spać nie mogę Czy to po prostu taki typ?? W sumie my tez do śpiochów nigdy nie należeliśmy ale czasem bym chciała pospać chociaż do 8!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:54   #1009
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
u nas w deichmanie właśnie 5 butów na krzyż nic nie ma;/ nie wiem wogóle jakie jej teraz kupic

a Zosia nauczyła się przez słomke pić, z żadnego niekapka nie chce pić ;/
Poxhodz po małych sklepach dzieciowych i poszukaj Polskich butów napewno masz tam takie sklepy

Cytat:
Napisane przez EciaPecia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny a mleko z kaszką też w takim razie podawać z niekapka, jak chce się oduczyć picia z butli czy wtedy już lepiej z łyżeczki? Mój już nie pije samego mleka, zawsze mu dosypuję troszkę kaszki i daję z butli ze smokiem na kaszki i teraz nie wiem. Kubek niekapek czy miseczka i łyżeczka? Też chcę się butli pozbyć.
TŻ w delegacji a ja dziś wieczorem planuję oduczanie Adasia od zasypiania ze smokiem Pewnie będzie dużo krzyku ale ja dam radę, gorzej byłoby przy TŻ, bo on taki miękki na jęki Trzymajcie kciuki

Z tą "jogą" od początku myślałam, że trochę przesadzają, choć pewnie w dawnych czasach tak się dziećmi "rzucało" No ale czasy się zmieniły i ja bym w życiu tak nie podrzucała moim okruszkiem

Sprostowanie - nie niekapka a kubeczka do picia, bo niekapka już Adaś nie używa tylko pije z takiego kubka kapka
Kaszke łyżką mleko z kubka

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
j

można....
A gdzie widziałaś bo na allegro nie ma albo ja slepa

Cytat:
Wróciłyśmy ze spaceru. Wieje tak że łeb urywa

Legenda ale jak ja się bałam jako małe dziecko!!!
Mało tego u nas w dzielnicy mieszkał jakiś czas król cyganów i jeździł czarnym mercedesem. Jego na szczęście się dzieciaki nie bały bo wszyscy go znali.

Strasznie dużo niestety. Mnie też się podobają buty ecco al niestety te ceny są nie do przeskoczenia. Jestem też ześwirowana na punkcie skórzanych butów i będę miała straszny problem z butami dla Zosi.
Sama chodzę w skórzanych (oprócz trampek albo tenisówek), Tża też przekonałam o skórzanych więc mała pewnie też tylko kto na nie wyrobi. Chwilowo jeszcze "chodzi" w skarpetkach i szmacianych (na spacer) ale już widzę że właśnie jej się nóżki pocą

Myślę że można. W sklepie dzieciowym ostatnio kupwałam końcówkę do zwykłego wię pewnie do tego też można koncówkę kupić

Tak. Zośka już dawno próbowała ze zwykłego kubka. Pięknie piła tylko obie byłyśmy mokre. Będziemy póbować.
Zawitkowskiego do końca nie słucham. Tak sobie kiedyś myślałam - "ciekawe jakby mu się udało mojej Zosi zmienić pieluchę?" .
Dzieci na jego prezentacjach wyglądają jakby im dali coś na uspokojenie.

Do picia nie daję słomki bo się jej boję
te moje ukochane emele dla maluchów kosztują 59 zł za półbutki więc do przyżycia do r.20 potem 70

Cytat:
No co teraz mam poskłada i porzadek w szafce bedzie Moja też lubi takie zabawy ale umie szafek otwierać i całe szczescie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

To twoja ma normalną nogę a nie to co moja wszystko za duże he he mam nadzieję że jak zacznie chodzić to chociaz do tej 18 dobije

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
popieram my kupilismy tez w ecco buciki ale takie bardziej zabutowane choc nie zimowe... za 150zl z 200 przecenione... takze najlepiej po outletach teraz pochodzic...i na all nie ma co patrzec bo te same buty tam wystawiaja po 189zl
Tym bardziej że buty mają cały czas takie same tylko sie kolory zmieniają więc płacić 200 to przegina jak dla mnie na buty na 3 miesiące

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 11:55   #1010
ASIULEK_23
Zakorzenienie

mrowak- nie byliśmy tam nigdy ale zaryzykowaliśmy może skusicie się na ten sam termin??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-01, 11:56   #1011
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Już kiedys chyba pytalam... czy jest w ogóle sposób na przedłuzenie dziecku snu? Bo moja czy usnie o 18-tej czy o 22 to i tak budzi się o 5.30-6.00 Z tym, ze czasem jeszcze po mleku zasnie (na maxa do 7) ale wtedy ja juz spać nie mogę Czy to po prostu taki typ?? W sumie my tez do śpiochów nigdy nie należeliśmy ale czasem bym chciała pospać chociaż do 8!!
MOja o której by nie poszła spać budzi się o 6
Stary 2011-03-01, 12:02   #1012
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
wspolczuje Wwam tych maratonow z wozkami po achodach-ja mam winde podwozaca mnie pod same drzwi (doslownie) a na dole tylko 6 schodkow do pokonania
No to fajnie. Gorzej jak winda wysiądzie albo będzie awaria prądu. Ostatnio jak jechalam do rodziców to właśnie wysiałay obie windy. Na 8-e piętro po schodach

Cytat:
te moje ukochane emele dla maluchów kosztują 59 zł za półbutki więc do przyżycia do r.20 potem 70
Poszukam po naszych sklepach

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
MOja o której by nie poszła spać budzi się o 6
Mam to samo no chyba że mam plan rano gdzieś jechać to mała śpi w najlepsze i trzeba ją budzić
Stary 2011-03-01, 12:06   #1013
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Z tego wynika, ze ten typ tak ma... cóż, moze kiedys jej sie przestawi

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 12:11   #1014
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja zawsze ogarniam chałupę od rana jak mala jest jeszcze wyspana i nie marudzi I tak przeważnie o godzinie 8, czasem przed, odkurzam (codziennie). Tak więc sąsiedzi mają mnie chyba dosyć. Ale nie zal mi ich. Oni po 21 potrafią wiercić wiec mam ich w nosie
Robię tak, by jak mała idzie na drzemkę móc już odpoczywać i posiedzieć trochę z Wami w spokoju
Dziś niestety w czasie drzemki musiałam iśc na spacer bo pusta lodówka. nawet chleba nie było kawaleczka. A jeść coś musiałam Tak wiec dziś odpoczynku nie będzie... ale (odpukać) na razie mala zajmuje sie sobą...
Moja sąsiadka za ścianą codziennie odkurza przed 8 (nawet w niedzielę)i chętnie bym ją udusiła. Do mnie kiedyś przyszła z pretensjami jak ok 19-tej odkurzałam bo ona dziecko (4 lata) do kapieli szykuje i jestza duży hałas wieczorem. Choć my o 8 już nie śpimy do odpowiedziałam jej ze mojemu dziecku jej poranne odkurzanie przeszkadza a jednak nic nie mówię bo zyjemy w bloku i trzeba odrobiny zrozumienia.
Jak jestem sama to nie mogę odkurzać bo się Zosia boi tego dźwięku. Dopiero jak jest jeszcze z kimś to jej nie przeszkadza

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Z tego wynika, ze ten typ tak ma... cóż, moze kiedys jej sie przestawi
Jak będziemy budziły do przedszkola a później do szkoły
Stary 2011-03-01, 12:13   #1015
mloda1989
Zakorzenienie

ale wasze dzieciaczki maja male stopki... my 21 musielismy kupic....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 12:16   #1016
CAROLAJKA
Raczkowanie

Dzieciaczki cudne
a Haneczka miodzio miała włoski
Oliwka slicznie wygląda z tą równą główką a jakie ma mądre spojrzenie to pewnie po mamusi

ja próbuje was nadrobić ale coś mi to nie idzie
Tż wrócił i zaś oberwał na przeprosiny przyniósł mi paczuszkę w papierowej torebce a tam tabletki na uspokojenie myślałam że go uduszę uznał że mam zaduży stres i stąd moje zachowanie
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 12:17   #1017
minka26
Wtajemniczenie

nadrobiłam was... ufffff zajęło mi to chyba w sumie 10 godzin

narozrabiałyście tu trochę

ja chciałam się ustosunkować co do tych dwóch grup, ja też widzę, że one są. Te z was, które napisały, że tego nie widzą, należą do przodującej grupy i pewnie dlatego tego nie widzicie. Myślę że ta przodująca grupa ukształtowała się przez to, że więcej udziela się na forum i dlatego też jesteście bardziej zżyte i bardziej się znacie. Reszcie trudniej się przebić a jeszcze jak czują jakieś presje na sobie w związku z komentarzami to tym może być im trudniej. to takie moje odczucia
ja udzielam się niezbyt często, ale to dlatego, że jakoś nie czuję, że mam ważne rzeczy do napisania, ale za to was czytam

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja to bym mogla moja zabierac wszedzie ale jak ja mam ja ubierac to jestem zielono sino pomaranczowo bordowo koperkowa..... ;/
to tragedia jakas jest!
no i ostatnio sie zaczelam zastanawiac czy sobie wozka nie zostawiac na parterze ale nie wiem...;/
ja bym się bała wózka zostawić, moja mama ostatnio piwnicę sprzątała i na chwilę zostawiła antenę do TV, taką starą siatkową czy jak to się tam nazywa i w 3 minuty już jej nie było

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
u nas otwieraja 10 marca i mam nadzieje ze tez cos maluszkowi znajde
gdzie? gdzie? przy rondzie??

Daria ta twoja mała to tak podobna do ciebie, że szok!! jak będzie miała z 15 lat to będziecie jak siostry wyglądały

Cytat:
cóż za uśmiech

dzieciaki śliczne wszystkie

tyle się naczytałam, że już sama nie pamiętam co miałam napisać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 12:24   #1018
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Pop a wczoraj roczek by skończyl Norbert
też o tym pamiętałam ISIS pamiętamy

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

aniu na allegro można te uszczelki http://allegro.onet.pl/lovi-uszczelk...475338019.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 12:26   #1019
sara 85
Zakorzenienie

http://allegro.pl/buciki-dzieciece-s...469539001.html

Ania co myślisz o tych bucikach?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 12:27   #1020
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
mrowak- nie byliśmy tam nigdy ale zaryzykowaliśmy może skusicie się na ten sam termin??
nie planowalismy jeszcze terminu-my jako belfrzy troche tego wolnego mamy, ale szczerze Ci powiem, że nie wiem czy jest teraz klimat do planowania jakiegokolwiek wyjazdu wakacyjnego... pojawila sie szansa na odkupienie od znajomych ogrodka dzialkowego, bardzo blisko nas, spacerkiem czesto tam chodzimy, ale nie wiem czy nawet o tym jest sens gadac...

Cytat:
No to fajnie. Gorzej jak winda wysiądzie albo będzie awaria prądu. Ostatnio jak jechalam do rodziców to właśnie wysiałay obie windy. Na 8-e piętro po schodach

ty mnie nie strasz, bo ja mam klaustrofobie- jak sobie wysiadze bez nas w srodku to prosze bardzo-na drugie pietro jakos sie wtrabanie, ale jak ze mna w srodku to nie ręczę...
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości