Oleje i olejki do włosów - część III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-10, 14:47   #991
_Sarenka_
Zadomowienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część III

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Odradzam.
Miałam myć przed dwa tygodnie, żeby włosy się przyzwyczaiły... Ale nie. Żadnego przyzwyczajania nie będzie! Umyłam dwa razy i na tym koniec.
Od ponad miesiąca systematycznie olejuję włosy i mydło zjadło (?) calusieńkie efekty po olejach. Włosy są tępe, szorstkie, całkowicie matowe ( a już nieźle błyszczały), sianowate i spuszone od połowy (co jest dla mnie czymś zupełnie nowym).

Wypłukanie głowy w wodzie z cytryną pomogło minimalnie.
To mnie nie pocieszyłaś. Bo jeszcze 2 mydła do włosów leżą i muszę je skończyć, nie lubię marnować.
_Sarenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:51   #992
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smutna_dziewczyna Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jest na parafinie, tak jak zwykła Amla Mi już się skończył olej kokosowy Vatika i teraz wykańczam Amlę, więc jeszcze jedna aplikacja na włosy i już nie będę jej miała. Muszę pomyśleć o jakimś nowym oleju na włosy, bo mi się smutno robi jak mój zbiór się zmniejsza.
Aktualnie mam : olejek Khadi, Sesę, olejek Babydream, Olej z korzenia łopianu, olej awokado, olej babassu i olej migdałowy (na parafinie). Zastanawiam się nad dokupieniem Heenary, ale sama nie wiem. Za duży wybór.
A te co masz nie spisują się u Ciebie? Bo jeśli jesteś z nich zadowolona to po co kupować jeszcze następne?
Z tych co ty masz chętnie bym przygarnęła Sese, Khadi, awokado i babassu, same dobroci masz
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:53   #993
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KONICZYNKA 47 Pokaż wiadomość
Ja używam Hippa i Babydream.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Aż tyle? Ja mam tylko lniany, rycynę, z orzechów włoskich a ostatnio doszedł kokos z Efavitu i uważam, że to za dużo. Ale lniany można jeszcze pić, a na kokosie smażyć placki. Orzechowego zaś użyć do sałatki
Kurczę, a czemu dla mnie to za mało? Mam chyba jakąś manię olejową... i zakupoholizm mnie męczy. Co robić...?

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:55   #994
agison
Zakorzenienie

na forum dla kręconowłosych jest fajny artykul o mydłach
sama też skusiłam się na mydełko, mimo artykułu, z czystej ciekawości, ale jeszcze nie używałam ... nie zachęcacie mnie

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Kurczę, a czemu dla mnie to za mało? Mam chyba jakąś manię olejową... i zakupoholizm mnie męczy. Co robić...?
stalaś się olejoholiczką/olejomanką
jak ja
może założymy jakiś odwyk z grupą wsparcia

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 14:56   #995
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
A te co masz nie spisują się u Ciebie? Bo jeśli jesteś z nich zadowolona to po co kupować jeszcze następne?
Z tych co ty masz chętnie bym przygarnęła Sese, Khadi, awokado i babassu, same dobroci masz
Jestem z nich zadowolona, ale jak mi się kończą oleje, to chętnie dokupiłabym jakiś nowy...

agison to bardzo niedobrze, chyba muszę na odwyk iść...

Edytowane przez smutna_dziewczyna
Czas edycji: 2011-09-10 o 14:57
Stary 2011-09-10, 15:41   #996
meflina
Zadomowienie

ja właśnie jestem na olejowym odwyku i staram się wykańczać. A kuszą, oj kuszą

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad
meflina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 15:49   #997
agison
Zakorzenienie

no ja właśnie też jestem na odwyku, olejowym i w ogóle kosmetyczno-zaqpowym ale nie jest łatwo
na szczęście wykańczanie zapasów jakoś idzie może w przyszłym roku qpię coś bez wyrzutów sumienia

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 16:08   #998
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez photoholic Pokaż wiadomość
Po umyciu twarzy wieczorem dawałam odrobinę na twarz (głównie na te suchsze partie czyli policzki).

Smutna dziewczyno - jak sie sprwóje olej z łopianu?

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 16:19   #999
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy jest na parafinie, tak jak zwykła Amla Mi już się skończył olej kokosowy Vatika i teraz wykańczam Amlę, więc jeszcze jedna aplikacja na włosy i już nie będę jej miała. Muszę pomyśleć o jakimś nowym oleju na włosy, bo mi się smutno robi jak mój zbiór się zmniejsza.
Aktualnie mam : olejek Khadi, Sesę, olejek Babydream, Olej z korzenia łopianu, olej awokado, olej babassu i olej migdałowy (na parafinie). Zastanawiam się nad dokupieniem Heenary, ale sama nie wiem. Za duży wybór.
chyba jest, ale pewna nie jestem ja mam Heenare, włosy są po niej miękkie i lśniące, polecam
Cytat:
Cytat:
Napisane przez meflina Pokaż wiadomość
ja właśnie jestem na olejowym odwyku i staram się wykańczać. A kuszą, oj kuszą
ja też jestem na odwyku od kosmetyków włosowych ;/ w sumie, że tak powiem jestem na razie zaspokojona jeśli chodzi o oleje

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 17:10   #1000
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

Smutna dziewczyno - jak sie sprwóje olej z łopianu?

Hmm.. Jeśli chodzi o olej z korzenia łopianu, to na razie stoi i czeka na swoją kolej, gdyż postanowiłam sobie, że najpierw muszę wykończyć resztki innych olei. Wcześniej stosowałam oleje naprzemiennie i gdy przyszła pora na o. z korz.łop. to byłam zadowolona z efektu , tzn. włosy były uniesione od nasady, puszyste, miłe w dotyku. Ogólnie olej z korzenia łopianu jest na wzmocnienie cebulek, więc będę stosować go tylko na skalp, a na długość co innego, np. olej babassu lub awokado. Więc chyba nie będę mogła konkretnie ci powiedzieć jak działa na długości po dłuższym czasie.

Stary 2011-09-10, 17:25   #1001
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm.. Jeśli chodzi o olej z korzenia łopianu, to na razie stoi i czeka na swoją kolej, gdyż postanowiłam sobie, że najpierw muszę wykończyć resztki innych olei. Wcześniej stosowałam oleje naprzemiennie i gdy przyszła pora na o. z korz.łop. to byłam zadowolona z efektu , tzn. włosy były uniesione od nasady, puszyste, miłe w dotyku. Ogólnie olej z korzenia łopianu jest na wzmocnienie cebulek, więc będę stosować go tylko na skalp, a na długość co innego, np. olej babassu lub awokado. Więc chyba nie będę mogła konkretnie ci powiedzieć jak działa na długości po dłuższym czasie.
dzieki

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 18:07   #1002
pannahanna
Raczkowanie

hej wizazanki! mam problem z olejami, a konkretnie z olejem kokosowym (mam ten najzwyklejszy). Kilka razy podchodzilam do Vatiki, Dabur, Parachute ale te oleje strasznie obciazaly moje wlosy i musialam zmywac je szamponem 2-3 razy. Teraz jest troche lepiej (wystarczy raz) ale wlosy i tak sie zlepiaja. tyle sie naczytalam o boskich efektach ale moje wlosy po olejowaniu sa ciezkie i pozlepiane i mam wrazenie ze efekty oleju zmywam warstwami szamponu. (btw, czytalam kiedys o szamponowaniu przed i olejowaniu po i zmyciu ciepla woda, ale efekt byl tragiczny, caly olej zostal...). dodam tylko, ze jestem blondynka o gestych cienkich wlosach.
pannahanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 21:24   #1003
Ania09121983
Zadomowienie

mi kokos tez nie przypasował.
zrobiłam sobie krociutka przerwe w olejowaniu, i nie wiem czy mi sie zdaje ale po 1. włosy nie sa takie miekkie , błyszczace i sliskie- kiedy je olejowałam było o niebo lepiej
po 2. szybciej sie teraz przetłaszczaja
z tego wynika ze moze zaczesto stosowałam te oleje. narazie bede nakładała je tylko 1x w tyg i zobaczymy

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 22:43   #1004
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Sarenka_ Pokaż wiadomość
To mnie nie pocieszyłaś. Bo jeszcze 2 mydła do włosów leżą i muszę je skończyć, nie lubię marnować.
zuzyj do ciala
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 23:03   #1005
Alejsha
Raczkowanie

Hah, dziewczyny, może wam to pomoże: mi pomogło.
Olejowałam włosy jak do tej pory ze 2-3 razy i już widzę efekty Włosy są o wieeeleee bardziej nawilżone, mniej się puszą, ba, zaczęłam je nawet czesać. Efekt po oleju nie znikł rzez ostatnie kilka dni
Powiem, że od razu poszłam na całość. Zakupiłam olej rycynowy. Na jedno użycie 1/4 100 ml buteleczki Trzymam zwykle jakieś 4-8 h wieczorkiem, gdyż rano nie mam możliwości zmyć.
Nakładam olej na włosy, robię swoje przez jakies 2 h(uczę się, sprzątam itp.) potem ide do łazienki i nakładam olej znowu, aż włosy będa błyszczące i tak kilka razy. Na sam koniec jak już mam zmywać biorę bardzo silikonową odżywkę nivei (może dlatego efekt się trzyma?) nakładam na włosy i trzymam z 10 minut. Następnie zmycie i odżywka na minutę, zmycie. (OMO) Na koniec delikatnie szampon na kilka sekund i zmycie(szampon sayoss jakiś dla mega zniszczonych włosów). Dodam, że nie szoruję skóry głowy, nie kręcę młynków, tylko przygładzam. Włosy w ręcznik, po pewnym czasie zdejmuję i zostawiam samopas do wyschnięcia. Na noc koniecznie warkoczyki, a poduszka ubrana w satynową poszewkę. Działa Zakupiłam już kokosowy, czekam aż przyjedzie
Podjęłam decyzję o zapuszczaniu

Kto nie umie chodzić, potknie się nawet o kamień.

06.09.2011 => zaczynamy zabawę w olejowanie
-->moje kręciołki<--
Alejsha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 23:47   #1006
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alejsha Pokaż wiadomość
Olejowałam włosy jak do tej pory ze 2-3 razy i już widzę efekty Włosy są o wieeeleee bardziej nawilżone, mniej się puszą, ba, zaczęłam je nawet czesać. Efekt po oleju nie znikł rzez ostatnie kilka dni
Powiem, że od razu poszłam na całość. Zakupiłam olej rycynowy. Na jedno użycie 1/4 100 ml buteleczki Trzymam zwykle jakieś 4-8 h wieczorkiem, gdyż rano nie mam możliwości zmyć.
Nakładam olej na włosy, robię swoje przez jakies 2 h(uczę się, sprzątam itp.) potem ide do łazienki i nakładam olej znowu, aż włosy będa błyszczące i tak kilka razy. Na sam koniec jak już mam zmywać biorę bardzo silikonową odżywkę nivei (może dlatego efekt się trzyma?) nakładam na włosy i trzymam z 10 minut. Następnie zmycie i odżywka na minutę, zmycie. (OMO) Na koniec delikatnie szampon na kilka sekund i zmycie(szampon sayoss jakiś dla mega zniszczonych włosów). Dodam, że nie szoruję skóry głowy, nie kręcę młynków, tylko przygładzam. Włosy w ręcznik, po pewnym czasie zdejmuję i zostawiam samopas do wyschnięcia. Na noc koniecznie warkoczyki, a poduszka ubrana w satynową poszewkę. Działa Zakupiłam już kokosowy, czekam aż przyjedzie
ojej! wrrróc hehe czy jest mozliwosc abys zamiesciła foto swoich włosow kiedy wstajesz rano? po rozplataniu warkoczy. takie mycie gdzie tylko kładziesz odzywke badz szampon i wogole nie masujesz, sie sprawdza? jakim cudem zmywasz tyle oleju?? albo poprostu zem nieogarnieta i nie rozumiem czegos

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".

Edytowane przez Ania09121983
Czas edycji: 2011-09-10 o 23:51
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 08:13   #1007
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawia mnie trochę ta kolejność, nie rozumiem dlaczego szampon na samym końcu a odzywka wcześniej? I też się zastanawiam jak to wszystko zmywasz tylko gładząc włosy???
Stary 2011-09-11, 09:13   #1008
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Mocno silikonowa odżywka a potem szampon z silikonem.
Naprawdę sądzisz, że to co widzisz na włosach po tych zabiegach, to ich stan rzeczywisty?

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie trochę ta kolejność, nie rozumiem dlaczego szampon na samym końcu a odzywka wcześniej? I też się zastanawiam jak to wszystko zmywasz tylko gładząc włosy???
Napisała przecież, że stosuje OMO. Co prawda brakuje jej drugiego O w opisie jej metody, niemniej jednak nakładanie odżywki przed szamponem nie jest niczym nadzwyczajnym.

Edytowane przez Bruja
Czas edycji: 2011-09-11 o 09:14
Bruja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 10:53   #1009
meflina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
ojej! wrrróc hehe czy jest mozliwosc abys zamiesciła foto swoich włosow kiedy wstajesz rano? po rozplataniu warkoczy. takie mycie gdzie tylko kładziesz odzywke badz szampon i wogole nie masujesz, sie sprawdza? jakim cudem zmywasz tyle oleju?? albo poprostu zem nieogarnieta i nie rozumiem czegos
też bym chciała zobaczyć

'Być kobietą to strasznie trudne zajęcie,
bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami'
~J. Conrad
meflina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 10:56   #1010
d02cb051fd97e4ca6d55fd002bbbf7d38e103eb4_65692262b137e
Konto usunięte

[QUOTE=sylvi300;29324665]chyba jest, ale pewna nie jestem ja mam Heenare, włosy są po niej miękkie i lśniące, polecam

Witam,czy olej Heenara jest "taki pomidorowy" i czy włosy nie zmieniają koloru?Dziękuję
d02cb051fd97e4ca6d55fd002bbbf7d38e103eb4_65692262b137e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 11:43   #1011
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość
Mocno silikonowa odżywka a potem szampon z silikonem.
Naprawdę sądzisz, że to co widzisz na włosach po tych zabiegach, to ich stan rzeczywisty?

Napisała przecież, że stosuje OMO. Co prawda brakuje jej drugiego O w opisie jej metody, niemniej jednak nakładanie odżywki przed szamponem nie jest niczym nadzwyczajnym.
Ok, ale napisała że po tym OMO jeszcze stosuje szampon, dziwi mnie to

Stosowałam kiedyś OMO i nie wyobrażam sobie domycia skóry głowy i włosów z oleju rycynowego tylko je przygładzając bez jakiegoś masażu itp.

No ale skoro u tej Wizażanki ta metoda się sprawdza to spoko, też bym chciała zobaczyć włosy po tych zabiegach
Stary 2011-09-11, 11:45   #1012
Jigoku
Zakorzenienie

A propos wiązania włosów na noc to jest inna metoda ochrony niż kok lub warkocz? Niestety obie fryzury sprawiają, że moje włosy rano wyglądają nie tak jakbym chciała.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 11:53   #1013
amadziaz
Zadomowienie

dzisiaj zamówiłam sobie olej kokosowy, ciekawe czy coś zdziała, czy warty swej ceny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 12:00   #1014
Halari
Raczkowanie

Witam Jestem nowa w tym wątku, ale akurat kilka dni temu kupiłam na allegro mój pierwszy olej i również zapuszczam włosy
Kupiłam olej Brahmi amla w sumie nie mam za bardzo pojęcia o tych olejach, ale napisali w opisie aukcji że jest idealny kiedy chce się zapuścić, więc nabyłam Jestem dopiero po pierwszym użyciu, ale jestem zachwycona Już przy rozczesywaniu umytych włosów było widać różnicę, były bardziej "sypkie", łatwiej rozdzielały i o wiele mniej wyrwałam Wydają się też zdrowiej wyglądać

Zapuszczam!
11.09.2011 - 64 cm
Halari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:03   #1015
syla929
Rozeznanie

Kupiłam olej z orzecha włoskiego i już trzymam go na włosach. Dziś tylko 2 godzinki, zawsze to coś A może nie będę myła dziś włosów i na noc dołożę trochę go.. i przetrzymam do jutra..hmm
Ktoś używa go dłuższy czas i może się wypowiedzieć?

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:15   #1016
gimli666
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syla929 Pokaż wiadomość
Kupiłam olej z orzecha włoskiego i już trzymam go na włosach. Dziś tylko 2 godzinki, zawsze to coś A może nie będę myła dziś włosów i na noc dołożę trochę go.. i przetrzymam do jutra..hmm
Ktoś używa go dłuższy czas i może się wypowiedzieć?
Ja mam, ja! . Kupiłam jakieś 3 miesiące temu. Olej całkiem fajny. Włosy sypkie i miękkie. Super efektów to to nie dało(nie było tego "nawilżenia" i mięsistości, które obserwuje np. po winogronie, czy awokado). O wiele bardziej lubię w mieszankach z innymi olejami. Zapach taki... orzechowy, ale specyficzny - ja lubię. Nie zauważyłam przyciemnienia włosów. Generalnie... dobrze wypróbować na sobie - jak chyba każdy olej : ).

Edytowane przez gimli666
Czas edycji: 2011-09-11 o 12:23
gimli666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 12:23   #1017
sylvi300
Zakorzenienie

[1=d02cb051fd97e4ca6d55fd0 02bbbf7d38e103eb4_6569226 2b137e;29333694]
Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
chyba jest, ale pewna nie jestem ja mam Heenare, włosy są po niej miękkie i lśniące, polecam

Witam,czy olej Heenara jest "taki pomidorowy" i czy włosy nie zmieniają koloru?Dziękuję
tak kolor ma mniej więcej pomidorowy, nie wiem czy nie zmieniają koloru, bo ja farbuję włosy na czarno, więc może niech ktoś inny się wypowie

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 14:26   #1018
_Sarenka_
Zadomowienie

Spróbowałam dziś z tym miodem - dodałam do odżywki. Włosy są OKROPNE, jestem w szoku. Teraz nie wiem, czy to wina mydła, czy miodu :P
_Sarenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 14:55   #1019
d02cb051fd97e4ca6d55fd002bbbf7d38e103eb4_65692262b137e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
[1=d02cb051fd97e4ca6d55fd0 02bbbf7d38e103eb4_6569226 2b137e;29333694]

tak kolor ma mniej więcej pomidorowy, nie wiem czy nie zmieniają koloru, bo ja farbuję włosy na czarno, więc może niech ktoś inny się wypowie
Ja mam blond dlatego pytam.Dziękuję.
d02cb051fd97e4ca6d55fd002bbbf7d38e103eb4_65692262b137e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 15:24   #1020
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Halari Pokaż wiadomość
Witam Jestem nowa w tym wątku, ale akurat kilka dni temu kupiłam na allegro mój pierwszy olej i również zapuszczam włosy
Kupiłam olej Brahmi amla w sumie nie mam za bardzo pojęcia o tych olejach, ale napisali w opisie aukcji że jest idealny kiedy chce się zapuścić, więc nabyłam Jestem dopiero po pierwszym użyciu, ale jestem zachwycona Już przy rozczesywaniu umytych włosów było widać różnicę, były bardziej "sypkie", łatwiej rozdzielały i o wiele mniej wyrwałam Wydają się też zdrowiej wyglądać
O, jakiś fajny olejek widzę Daj jeszcze po jakimś czasie stosowania znać, jak działa

Cytat:
Napisane przez _Sarenka_ Pokaż wiadomość
Spróbowałam dziś z tym miodem - dodałam do odżywki. Włosy są OKROPNE, jestem w szoku. Teraz nie wiem, czy to wina mydła, czy miodu :P
Może źle go zmyłaś, ale miód się łatwo zmywa samą wodą... Swoją drogą, naprawdę używałaś mydła do włosów? Moim po myciu mydłem nic by nie pomogło
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości