|
|
#991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Seona, Ona231 dziękuję
truscafka współczuję nocnych doznań ela3010 po to te zdjęcia zamiesćiłam, zęby Wam humor poprawić - zamiar sie udał. A buty tylko wyglądają na delikatne ![]() Seona wybierasz się do millenium hal? ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- ggoraa to masz bardzo nieciekawie. Napij się może melisy, spróbuj zrelaksować. |
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Chawa na razie raczej do millenium hal się ciężko dostać, korki okropne, wczoraj obwodnicą jechałam, bo przez Rejtana się przejechać się nie da. Policjanci ruchem kierowali, także wesoło było
![]() Bo jakieś mega promocje mieli
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-10-16 o 12:41 |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
ggoraa nie denerwuj się... mam nadzieję że zaraz cię przeprosi i nie będziesz miała zepsutej całej niedzieli..
ja czekam na rodziców- mam mi przywiezie obiadek- kopytka z bigosem oj już głodne z fasolka jesteśmy![]() ja święta uwielbiam, od roku jesteśmy małżeństwem i jak mi się rodzinka powiększyła o teściów i dziadków męża to tym bardziej się cieszę- więcej odwiedzania, prezentów i w ogóle
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Ona231 właśnie o tym poczytałam, ze jakieś koszmarne tłumy jakby wszystko za darmo rozdawali. Dobrze że tz w pracy, bo mi powiedział, że jakby miał wolne tobyśmy się wybrali. Tam będzie to samo co w każdej innej galerii - może kiedyś przy okazji tam zajrzę jak będę w Rzeszowie.
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie lubię takich imprez
Ale byłam też na otwarciu Nowego Świata, kilka m-cy po porodzie, "rozerwać się" i wtedy było fajnie Ale to trzeba mieć nastawienie jakieś. Mnie wtedy ciągnęło do ludzi![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Nie było mnie kilka dni i niestety nie dam rady nadrobić tego, co napisałyście. Ale chyba najważniejsze informacje odczytałam ![]() Gratulacje dla Ani. Nieźle się wymęczyłaś, ale w słusznej sprawie Glam, byle by jak najdłużej w dwupaku Gratuluje wszytskich udanych wizyt. Byłam wczoraj i IKEA i zakupiłam kilka ciekawych rzeczy |
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Gora nie daj sie dupkowi
![]() Tuszka co kupilas? pochwal sie |
|
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wiadomo że kobita z którą jest chce żeby było tak jak ona chce ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Własnie właśnie pochwal się ,bo ja uwielbiam ten sklep )
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Chawa, Ona, zobaczcie ile ludzi w MH
Masakra http://www.youtube.com/watch?v=358XR...layer_embeddedChyba by nam brzuchy pourywało |
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
Witam
mało piszę ale czytam na bierząco Aniu matulka śliczna wczoraj zamówiłam wózek może do tego czasu nie urodzęA przed chwilą wstawiłam pranie malutkiej, bo bratowa tż'a taka gigantyczną torbę ciuszków przywiozła rano |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie od dzisiaj od casu do czasu kropelka z cycka poleci:P
glam to masz lepiej, u nas na godzine trzeba miec 2 zl na tv w szpitalu!!! ja tez mam nadzieje ze ta wigilia bedzie jakas inna, tz nawet powiedzial zeby dymu nie bylo ze moglibysmy zostac w domu i 1 swieto do jednych w 2 do drugich, cos w tym jest tylko ja malo czasu na zorganizowanie wigilii bede miala przy 2 dziciakow sama, wiec raczej odpada ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- nie wiem kaftanik na pajacyk?? ja to zawsze kaftanik zakladalam a na to spiocha, ale generalnie nie znosze kaftanikow nie chce miec ani jednego:P
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
ggora dzis lub jutro na pewno sobie wyjasnicie wszystko, nie denerwuj sie
nie wiem aha ja tak nie praktykowalam, dlatefo zapytalam, u mnie to byl bodziak na krotki badz dlugi i na to pajacyk , albo kaftanik, spioch. Chawa moja reakcja podobna jak dziewczyn tez mnie zdjecie powalilo
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja lubie swieta.W zeszłym roku spedzałam 1 wigilie u tesciow nie u mamy i jednak to nie to samo.Ja taka mamina córcia jestem
W tym roku jak donosze do grudnia to zeby nie jezdzic zaprosze wszystkich do Nas na 1 lub 2 dzien.Tesciowa pewnie zachwycona nie bedzie,bo to ona musi wszystko ogarnac gotowanie,sprzatanie,ale. ...takie zycie![]() Moj Tz własnie skonczył malowac pokoj, który bedzie nasza i malej sypialnia,ale zobaczyc moge dopiero jak wyschnie Kolor plaster limonki-Dulux.
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh, dzieki dziewczyny
Zadzwonilam do tesciowej- pozalilam sie i juz mi lepiej. Jest po mojej stronie bo Tz tez ostatnio jej troszke nerwow napsul, wiec co dwie czarownice to nie jedna ![]() Co do swiat- u nas nie ma problemu, bo moi rodzice w uk, wiec idziemy do tesciow. A tam okolo 20 osob zawsze, wiec jest milo i rodzinnie.
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
takich swiat zazdroszcze u mnie wlasnie takich nie bylo, ja mama tata i teraz tz, jak dziaskowie zyli to tez byli a tak to nikt.
U tz jest mama, corka, jej maz babcia i my.
|
|
#1007 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O i jeszcze jakiś aquapark mi się marzy, ale na razie Seona na tym planie naniesiona jest Pizza Hut, to może otworzą Cytat:
dlatego nie znoszę takich imprez, bo też odnoszę wrażenie, że za darmo wszystko rozdają czy jak
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-10-16 o 15:58 |
|||
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A KFC to ja mam koło siebie w Realu Mój mąż jest miłośnikiem i często tam zagląda Ja przejadłam się.
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do KFC czasem zaglądałam, ale mi nie po drodze.
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a telewizor byl normalny, bez monet, po jednym na sali, na korytarzu nie bylo. Zreszta bylam sama na oddziale, to sie przydal, bo nie bylo do kogo sie odezwac...Chawa psiak swietny, a buty kosmiczne ![]() ja tez uwielbiam Ikee, tylko ze u nas najblizsza w Poznaniu i potem w Gdansku, wiec nie bardzo nam sie opyla ![]() a ja na swieta chyba pierwszy raz w zyciu nie bede z rodzina tesciowie mieli jechac w nasze strony i akurat przez Szczecin, chcielismy z nimi pojechac, ale oni nie chca malego zabrac, bo sie tesciowa sie boi i stwierdzili, ze przyjada do nas, a ja nie chce. Male mieszkanko, tyle ludzi i dzieciak maly i ja mam wszystko nagotowac na tyle osob, a oni na gotowe przyjada, tak to kur... kazdy by chcial ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- i jeszcze tesciowa chce mi swoja corke przyslac jak urodze, nawet nie wiecie jacy z tztem jestesmy zli, bo to gowniara rozpieszczona i trzeba kolo niej skakac, to po co nam drugie i do tego pyskate dziecko w domu... sorry, ale musze sie wyzalic, bo czasem mam dosc wszystkiego
Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-10-16 o 16:18 |
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki macie cos super na zaparcia? Wskutek lekow i lezenia mam straszliwy problem, mecze sie jak przy porodzie, laktuloza, blonnik, winogrona, jablka, activia- nic nie pomagajaMacie jesCze jakies propozycje?
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Glamm a może płatki owsiane i ciemne pieczywo pomogą. Ewentualnie maślanka albo kefir.
Muffinko wiadomo, że będzie inaczej. Ale święta we własnym gronie też mają swój urok. Dasz radę, TŻ Ci będzie musiał pomóc więcej, ale jakoś sobie poradzicie
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam ze spaceru z psem - pogoda świetna, szkoda że po drodxe nie ma żadnej ławki bo bym sobie troszę posiedziała na świeżym powietrzu i pogrzała do słoneczka.
Seona filmik widziałam - normalnie kosmos. Dobrze że mnie tam nie ma ![]() Darusiaaaa też kaftaników nie lubię, zwłaszcza tych na wiązanie a mam chyba ze 3 szt - nie wiem czy w ogóle będę używać. muffinka faktycznie z tymi światami to przesada, ja nie wyobrażam sobie małego dziecka i przygotowywania świąt. Wszystko jeszcze zależy jakie będzie dziecko, bo jak wymagające to nawet nie bedzie czasu zrobić najprostszej sałatki. Cieszę sie, że mnie nikt nie stawia w tak nieciekawej sytuacji - a Tobie współczuję. glamourous ja nigdy nie miałam mega zaparć - na razie pomaga mi musli i śliwki suszone. Może zaczniesz do potraw dodawać otręby. |
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Chawa tez bym sie przeszla na spacerek ale nie mam niczego cieplego do ubrania
![]() Tz na rybki pojechal Darusia ja mam moze ze 3 kaftaniki. Jakos nie mam do nich przekonania. Mam za to mnostwo body i pajacykow ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Glam nigdy nie mialam zaparc wiec nie pomoge
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
goldika ja na spacer z psem zazwyczaj ubieram ciuchy tżta (zwłaszcza jak deszcz pada), ale chodzę po łąkach gdzie ludzi nie ma. A poza tym mam płaszczyk i kurtkę. Szkoda, że nie masz się w co ubrać, bo pogoda naprawdę super.
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
ja na razie wiem co kupilam a kolezanka ma mi przyniesc jakas czesc tego co jej dawalam ale nie wiem co, jak przyniesie to bede dokladnie wiedziala ile czego mam.
Uwialbiam bodziaki ![]() Pajace tez mala dlugo w pajacach spala, dopiero jakos jak rok skonczyla to spala w pidzamkach.
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Glamourous-z tego co koajrzę to Ty wcześniej polecałaś jakis syropek na zapracia??tylko,ze ja nie pamietam.
a może źle kojarzę... ja co najwyżej moge polecić ze 2-3 marchewki surowe
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-10-16 o 17:26 |
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
zostaje czopek glicerynowy.
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam kilka kaftaników- żeby właśnie jako bluzeczki do półśpiochów ubierać albo na pajaca albo na body
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

oj już głodne z fasolka jesteśmy

Masakra

A KFC to ja mam koło siebie w Realu

tesciowie mieli jechac w nasze strony i akurat przez Szczecin, chcielismy z nimi pojechac, ale oni nie chca malego zabrac, bo sie tesciowa sie boi i stwierdzili, ze przyjada do nas, a ja nie chce. Male mieszkanko, tyle ludzi i dzieciak maly i ja mam wszystko nagotowac na tyle osob, a oni na gotowe przyjada, tak to kur... kazdy by chcial