|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
No powoli ale do celu to najważniejsze W sumie to przestało mi juz zależeć.... odpuszczę sobie w tym roku chyba.... Wiatrzysko dziś straszne - strach wyjść z domu! a menu faktycznie paskudne!!!!!
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Aj aj moim problemem codo zabrania się za odchudzanie są słodycze, ja nie wiem może jakieś tabsy na pohamowanie apetytu ale i tak ograniczyłam się do mniejszej ilości, no ale waga i tak nie rusza. Przez ten miesiąc będę zajęta od 15 mam promocijeee
na cukierkach więc będzie dużo ruchu. Ten tydzień mam do 15 więc też ruch! Bo szefostwo jest do 16 i patrzą na ręce ciągle się kręcą! i wszystko spadnie na tą co ma na rano. Do tego we wtorek inwentaryzacja i modlę się tylkko by towar przyjechał w środę bo jeśli we wtorek, to muszę to wszystko spisać :O:O:O![]() A kupiłam sobie kurtkę dzisiaj i szaliczek http://allegro.pl/show_item.php?item=194788 9319&ap=2&aid=7943146&bid =4282 coś takiego jak na ten aukcji no i szalik.Tyle, że moja kurtka kosztowała 135 + 20 zl szalik wytargowała moja mamuśka i zapłaciłam w ogóle 140 ![]() skończyłam też pisać 2 podrozdział jeszcze tylko 5... ech..w pracy Szymka masakra do piątku mam czas jak dam radę jego napisać to i swoją naskrobię..jakieś bzdury oby zatwierdziła
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zostawiaj nas!!! Uwierz mi że my nawet nie zwracamy uwagi na Twój wiek - dla nas jesteś jedną z NAS
|
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
A Monia widziałam Twojego kotecka śliczniutki
)
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurteczka bardzo ładna moja kuzynka ma taką samą ale lakierowaną - Twoja mi się bardziej podoba i faktycznie dużo nie dałas za nią
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
No to jest tak w prac, że naoglądam się co inni kupują na przerwę nie wiem, może po prostu będę zabierać jedynie 2 zł na grejpfruta czerwonego
wtedy tak nie będzie kusić... i poszukam coś w necie.. bo do przerwy często jem batonika![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- AAtak chrom też na mnie nie działa...a jeszcze co do mikołaja kupię chrześniakowi pistolet taki świecący z bajerami, bo strzela do mnie tututututtu jak mu się ułoży z klocków coś w stylu pistoletu
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Rozeznanie
|
Szukam w internecie i znalazłam morwa biała jadł ktoś?
pomogło..?
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Nooooo boski jest Codziennie o nim myślę i przeglądam allegro z artykułami dla kotów ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
lubisz słodycze i jeszcze musisz z "nimi" pracować, więc jak tu schudnąć!? może faktycznie lepiej bierz mniej pieniędzy ze sobą to nie będą Cie tak kusiły Ja grejpfrutów nie lubię ale wiem, że jak się ktoś odchudza to dobrze je jeść Chrześniakowi to koniecznie pistolet kup, na pewno będzie zachwycony! ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- co to jest ta morwa biała? pierwsze słyszę taką nazwę ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
No i rano ktoś musi się dziećmi zająć a weź po imprezie całonocnej siedź z dziećmi.... masakra. Ale może w 1 dzien świąt uda nam się gdzies wyskoczyć choć szczerze w to wątpię .... Sylwestra pewnie gdzies spędzimy ale jeszcze nie wiemy gdzie rok temu byliśmy u kumpla na domówce i w tym roku chyba też pójdziemy
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Ja brałam tabletki z morwy
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane przed nami kolejny tydzień zmagań
![]() Ja wpadłam tylko na chwile bo wyruszam już do pracy mam na 8 i siedze dziś do 16:30 nie chce mi sie strasznie ale jak się chce póxniej miec na przyjemnosci to trzeba ![]() Dziś wracam do dietki mam nadzieje w 100% bo jak jestem pół dnia w pracy to biore przygotowane wczesniej posiłki i raczej nie mam prawa zjesc nic dodatkowo uff jakiś plus ![]() Moje menu na dzis: 7 - owsianka na mleku z bakaliami 10 - capuccino 12 - sałatka z tuńczyka z puszki ( z biedronki ) + bułka 15 - mandarynka 18 - 2 małe kanapeczki z twarożkiem Wszystkim NAM życze dużo wytrwałości i spadających kilogramów ![]() P.S u mnie dziś waga 48,5
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
168cm nie wiem czy jakiekolwiek ćwiczenia uratują mój dól, w każdym razie ja nie wiem jak się za to zabrać. Mam nadzieję że schudnie.
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja dziś zaczynam wszystko na nowo, bo po weekendzie waga mi wzrosła i dziś rano ujrzałam 49kg a było już 0,5 mniej Cocktail a Ty chodzisz sama na ten aerobik czy z jakimiś koleżankami? Ja też bym pewnie gdzieś w kącie stanęła, żeby mnie nie było widać ![]() Paulownia oo to super, myślę że agrafka to jest świetny pomysł. Ja już od dłuższego czasu się nad nią zastanawiam i jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją kupić. Zobaczę najpierw u mnie w mieście w jakimś sportowym sklepie a jak nie będzie to allegro pozostaje. Monia dziękuję kochana ja fotogeniczna Tż musi mi zrobić z 10 zdjęć, żebym mogła wybrać jedno w miarę ![]() A Tobie zdrówka życzę ![]() Babciam ja też się nie zgadzam, żebyś nas opuszczała Pisz z nami codziennie, a zobaczysz że będzie Ci łatwiej ![]() Tinek gratuluję spadku ostatnio też miałam na wadze tyle co Ty a dziś już pół kilo więcej.
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() babciam nie zostawiaj nas, Twój wiek nikomu nie przeszkadza! jestes bardzo miła osoba z niesamowicie pozytywnym podejsciem do zycia Pisz z nami dalej! nie ma mowy zebys odeszła widzisz słodyczy juz nie jesz a to juz duzo napewno dasz radeGosia2011 grejpfruty sa bardzo dobre jak jest sie na diecie ja osobiscie uwielbiam i staram sie jednego dziennie jest meeedzik wazne ze waga nie wzrosła po imprezie a sie wybawilas ![]() tinekk musze spróbowac z tym ciepłym posiłkiem, tylko moze byc problem w pracy, ale najwyzej bede brała cos z domu i w mikrofalce odgrzewala ![]() Cocktailraspberry masz bardzo fajna kobieca figurke ![]() paulownia wow super wakacje pokazesz jakies fotki?![]() Ja juz w pracy siedze z kawka, ale taka zmoolona jestem ze szok nic mi sie nie chce i głowa mnie cos pobolewa
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
Ja już ogarnęłam mieszkanko,ugotowałam zupke ogórkowa a na drugie mam gotowe naleśniki z serem(tzn ser sama przygotuje),na 14 ide do pracy. Monia u mnie jesli chodzi o wyjścia z domu ,to pieniążki odgrywają główna rolę.Mojej pensji brakuje nawet żeby zrobić wszystkie opłaty.Dzis rozmawiałam z mężem i stwierdzilismy,żę postaramy sie wyjść.Ja zgłoszę się do pracy w wigilie to Sylwka powinnam mieć wolne. Gosia 2011 ja jeszcze jako nastolatka pracowałam na stoisku ze słdyczami z Wawelu w Tesco (jakis czas temu zlikwidowali tam stoisko),więc dobrze wiem jakie masz pokusy |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Ale dziś miałam ciężką noc.... wichura była taka, że zasnąć ciężko było bo tak waliło i dudniło w mój blok... takiej wichury to dawnoooo nie widziałam!!! Ponoc na pomorzu najgorzej właśnie było.... Ja chora w nocy o 4 obudziłam się taka obolała i z taką gorączką że spać nie mogłam, wzięłam tabletki Ibuprom (bo innych nie miałam) i dalej poszłam spać. Synek też obudził się z gorączką to dałam mu czopek. Ja się co chwilę budziłam bo tak ze mnie pot leciał, że cała kołdra była mokra ( nie wspomne już o mojej bokserce w której spałam). Wstaliśmy z dziećmi tak po 10 - zjadłam płatki z otrębami i nie mam siły nic więcej robić. Mama pojechała mi po lekarstwa do apteki (Strepsils, Polopiryne, Ibuprom). Wszystkie kości zaczynają mnie znowu boleć bo Ibuprom przestaje działać...... Najgorsze jest to że muszę się jeszcze dziećmi zajmować a uwierzcie mi że każdy ruch sprawia mi ból! ![]() Na wadze dziś 57,8 czyli bez zmian.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-11-28 o 11:44 |
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sie jakos zle dzisiaj czuje zimno mi cały czas a twarz mnie pali i jakos slabo sie czuje
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyda się troche zdrówka Pewnie na wszystkich pięknie wychodzisz tylko wydaje Ci się że nie Ten Twój TŻ musi być strasznie cierpliwy mój mąż jak ma mi zdjęcie zrobić to ąz się trzęsie z nerwów bo tak go to wkurza i zawsze słysze jeden tekst - "I co na Facebooka pewnie zaraz wstawisz"!? zazdrośnik jeden
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Witajcie po kolejnej kilku dniowej przerwie... Mialam jakies fatum najpierw z internetem pozniej laptopem, masakra jakas, bylam odcieta calkowicie od swiata, dobrze ze juz zazegnalam te ciezkie czasy ![]() Widze ze zaczelyscie wklejac swoje zdjecia, jestem w szoku ![]() Cocktailraspberry, tinekk jestem pod wrazeniem sliczne buzki i piekne figurki ![]() Ja mam dzisiaj wolne, wiec bede troszke leniuchowac, po 15 wybieram sie do miasta a wieczorem na silownie bo mam troche zaleglosci ![]() Co do diety bywalo roznie ale mialam obiecac Moni ze do swiat bede sie ostro pilnowac i tak tez uczynie Wiec kochana niech sie dzieje Twoja wolaa![]() Z tego wszystkiego wrzucilabym tez jakies swoje zdjecie zebysie mnie zobaczyly ale nie mam takich gdzie widac mnie cala jedynie twarz ale nie wiem czy to jest godne uwagi U mnie dzisiaj na sniadanko oczywiscie musli z mlekiem, na obiadek planuje bigosik, taki dosc chudy i bez zadnych zasmazek, troche gotowanego wrzuce bo ostatnio jade na samym suchym prowiancie
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupka, naleśniki - moim dzieciakom tez to często robię bo lubią A jeśli chodzi o kasę to naprawdę ciężko jest. Teraz opłaty takie kosmicznie duże a zarobki małe Taki wypad na dyskotekę to też wydatek min. 100 zł więc lepiej jedzenie za to kupic do domu albo rachunek jakiś zapłacić. U mnie same rachunki miesięcznie to kwota 2,300 - czasami ciut mniej w zależności ile za prąd i gaz przyjdzie. W tym również jest czynsz 520 zł, kredyt hipoteczny 850 zł, internet, Cyfra+, telefony..... gdyby nie te opłaty to jaki człowiek byłby bogaty!!! ajj Fakt, że odkąd mąż pracował w delegacji a teraz wyjechał do Niemiec to jest dużo łatwiej z kasą ale co z tego jak męża z nami nie ma A gdzie pracujesz skoro w Wigilie też idziesz do pracy?---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
No czekam na dostawę leków z apteki przez moją mame łyknę dwie polopirynki i wskoczę pod kołdrę poleżeć. A kicham co minute Tobie też proponuje już na zapas łyknąć coś typu Polopirynka, Fervex czy nawet Rutinoscorbin, żeby Cie nie rozłożyło. ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() W tych czasach bez internetu to faktycznie człowiek odcięty od świata! Dobrze, że już wszystko Ci działa No to dziś odpoczniesz sobie Taki dzień leniuchowania dobrze Ci zrobi Ja dziś też leniuchuje ale z przymusu bo jakąś grupe mam... Nooooo i obiecałas mi dietkę do Świąt więc nie ma teraz zmułuj się! Twoja twarzyczka na pewno jest godna uwagi ale abyśmy mogły zobaczyć czy faktycznie musisz sie odchudzać to przydałoby się zdjęcie w całości Także czekamy na takie ale te drugie zdjęcie samej buźki też możesz dodatkowo wkleić A bym sobie bigosik zjadła! Dobrze, że nie długo Święta
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka kruszynoooo Wygrzewaj sie W calosci wkleje za jakis czas bo narazie nie mam, a odchudzac sie musze jak najbardziej Sama waga na to wskazuje i nie pozostawia nic do dodania![]() A bigosik mamusia zrobila i specjalnie powiedzialam ze ma byc w wersji light bo inaczej nie zjem, chociaz i tak gotuje chudo i nie mam co narzekac a ze jestem w domu to skorzystam z czegos cieplego bo w pracy to nie mam co marzyc ![]() A ze zblizaja sie swieta to ja sie srednio ciesze, bo jeszcze wiecej tych pokus bedzie czychac na czlowieka
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w dodatku mam coraz gorszy katar Mama przyniosła mi lekarstwa, wzięłam 2 polopiryny, 3 rutinoscorbiny i possałam sobie Strepsils. Ogólnie czuję się fatalnie a polopiryna wcale mi nie pomogła. No i dziękuję Tak więc czekamy na zdjęcie postaraj się zrobić jakoś niedługo Jak bigosik chudy to zjedz sobie śmiało Ja na Święta to głównie pierogi z kapusta i grzybami wcinam bo kocham je do tego barszczyk czerwony i nieboo w gębie nic więcej na stole nie musi dla mnie stać oprócz pierogów i barszczyku ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Dzwoniłam do T-mobile zapytać czy mają jakąs ofertę aby można było dzwonić za darmo i bez limitu na t-mobile zagraniczne. Babeczka powiedziała, że jeśli nie chce brać oferty z telefonem to mogę wziąć sam abonament i miesięcznie będę płaciła tylko 39 zł a do męża będę miała już w ramach abonamentu za darmo Tylko że musze umowe podpisać na 2 lata no ale trudno. Jakbym brała tą samą ofertę z telefonem to bym płaciła 69 zł a to dla mnie jest za dużo tym bardziej, że w ofercie nie mają nawet żadnego fajnego telefonu za rozsądną cene.... W Plusie mi się doładowania kończą niedługo bo mam w mixie to wezmę sobie jakiś nowy
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Bialaczekoladka kochana dodaj swoje zdjęcie
fajnie jest zobaczyć z kim się pisze i na pewno jest one godne uwagi no i czekamy też na foto całej sylwetki ![]() Monia no to fest Cię rozłożyło :/ mam nadzieję, że leki pomogą iszybko wrócisz do zdrowia A co do oferty w T-mobile to wydaje się być dobra, no i będziesz miała za darmo do męża ![]() A ja się zastanawiam nad kupnem jakiejś bluzy dla mojego piesiurka kochanego i mam takie dwie na oku i nie wiem którą wybrać. http://allegro.pl/czerwona-bluza-na-...901320168.html http://allegro.pl/adidog-bluza-dla-p...952353300.html
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-11-28 o 14:28 |
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję też mam taką nadzieję bo chce już byc zdrowa!!! Oferta faktycznie świetna ale szkoda że tylko na umowę... no cóż trzeba będzie zaryzykować Co do bluzy to ta pierwsza jest świetna!! ta czerwona ale widzę, że to była licytacja i aukcja się zakonczyła.... nie ma gdzieś na allegro takiej bluzy z opcją Kup Teraz?
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze to tylko przeziebienie albo jakas trzy dniowka i zaraz przejdzie. Musisz sie wygrzewac i odpoczywac ![]() A co do T-moblie to ja bym pozostala przy skype chyba tak tez gadacie z mezem? Uwazam ze to najprostsze rozwiazanie ![]() Cytat:
![]() Ale kiepskiej jakosci niestety, beda lepsze ale nie wiem kiedy
|
||
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na skypie kiepsko się rozmawia bo ciagle coś przerywa mąż mnie dobrze słyszy ale ja jego chwilami to w ogóle nie słysze. Poza tym gdy on jest w pracy to nie mamy jak pogadać Gdy jest na zakupach to też zawsze dzwonił i pytał co mi kupić czy dzieciom, albo porównywaliśmy sobie ceny w Niemczech a w Polsce Często się mnie doradza gdy jest na zakupach. A nawet teraz jak będzie wracał do domu na Swięta to nie wyobrażam sobie nie mieć z nim stałego kontaktu, zwłaszcza że będzie jechał ok. 15 godzin i to samochodem sam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

tez chce sobie agrafke zamowic, wyplata blisko.
mi w styczniu 32 stuknie.
No nic, najwazniejsze, ze w sercu slonce 

więc będzie dużo ruchu. Ten tydzień mam do 15 więc też ruch! Bo szefostwo jest do 16 i patrzą na ręce ciągle się kręcą!

pierwsze słyszę taką nazwę
ostatnio też miałam na wadze tyle co Ty a dziś już pół kilo więcej.