Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-27, 22:17   #991
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
To jak ja tez chce sobie agrafke zamowic, wyplata blisko.

Kto tu mlodziutki mi w styczniu 32 stuknie.
Dziewczyny - jest kiepsko. Dzis wrocilismy z tygodniowych wakacji na Malcie. Nie ma co ukrywac ze jadlam okropnie niezdrowo, glownie w restauracjach, z frytkami itp. byla i pizza i paczki i inne okropnosci czuje ze mi przybylo, zwaze sie jutro i zobaczymy jakie efekty tej rozpusty. Zabieram sie do roboty.
Choc trzeba przyznac ze krolik w sosie winno-czosnkowym, specjalnosc maltanska, byl niebo w gebie.
Paulownia ale Ci zazdroszczę takiego wyjazdu:ciepło,słoneczko. ..cudownie.Ja nie znosze zimy jestem zmarzluchem i ciągle mi zimno

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Quedate Pokaż wiadomość
Mariposa, nie przejmuj sie. Ja tez kiedys tak mialam, teraz tu juz przeszlosc. W koncu i Tobie sie uda! Nie daj sie, nie bedzie jedzenie Toba rzadzic!
U mnie na wadze dzisiaj 54. Na sniadanie zjadlam przez sile bulke i wypilam kawke. Apetytu nie mam od czwartku, od wczoraj mnie czysci. Nie wiem, moze to z tej radosci, ze w czwartek jade do domciu!
Rano slyszalam tu w radiu niesmiertelne "Last Christmas", ale pogoda dzis do d... Strasznie wieje i pada do tego No nic, najwazniejsze, ze w sercu slonce
Milego dnia kochane
Quedate może powinnaś przejść się do lekarza?może jakiś wirus Cię dopadł?Jak będziesz tak malutko jeść (a w dodatku Cie czyści )to całkiem opadniesz z sił
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 22:18   #992
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia najważniejsze ze spadek jest a nie znowu wzrost wagi powoli powoli do celu
U mnie pogoda też paskudna na szczęscie nie leje ale wiatr jest tak zimny i mocny że idzie głowe urwać. Moze jutro bedzie lepiej

7: owsianka na mleku z bakaliami
10: duża paczka chipsów Lay's
16: jogurt + cukierek

Do tego 45min basenu

Paskudne nie brać żadnego przykładu, jutro zaczynamy nowy tydzien, więc praca i powrót do zdrowej dietki

No powoli ale do celu to najważniejsze W sumie to przestało mi juz zależeć.... odpuszczę sobie w tym roku chyba.... Wiatrzysko dziś straszne - strach wyjść z domu!

a menu faktycznie paskudne!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 22:20   #993
Gosia2011
Rozeznanie

Aj aj moim problemem codo zabrania się za odchudzanie są słodycze, ja nie wiem może jakieś tabsy na pohamowanie apetytu ale i tak ograniczyłam się do mniejszej ilości, no ale waga i tak nie rusza. Przez ten miesiąc będę zajęta od 15 mam promocijeee na cukierkachwięc będzie dużo ruchu. Ten tydzień mam do 15 więc też ruch! Bo szefostwo jest do 16 i patrzą na ręce ciągle się kręcą! Poza tym przyjdzie mi z 60 kartonów cukierków muszę je poukładać w szafce, poza tym ciastka dyrektor zamówił aj i wszystko spadnie na tą co ma na rano. Do tego we wtorek inwentaryzacja i modlę się tylkko by towar przyjechał w środę bo jeśli we wtorek, to muszę to wszystko spisać :O:O:O
A kupiłam sobie kurtkę dzisiaj i szaliczek http://allegro.pl/show_item.php?item=194788 9319&ap=2&aid=7943146&bid =4282
coś takiego jak na ten aukcji no i szalik.Tyle, że moja kurtka kosztowała 135 + 20 zl szalik wytargowała moja mamuśka i zapłaciłam w ogóle 140
skończyłam też pisać 2 podrozdział jeszcze tylko 5... ech..w pracy Szymka masakra do piątku mam czas jak dam radę jego napisać to i swoją naskrobię..jakieś bzdury oby zatwierdziła

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-27, 22:20   #994
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wyglądacie SUPERdzięki za miłe słowa,tak czytając wasze wypowiedzi doszłam jednak do takiego wniosku,że ja naprawdę nie pasuję do tego forum.Wy jesteście młodziutkie,śliczne ,szczuplutkie ,,a ja przy Was jestem jak wieloryb i to jeszcze taki podstarzały. Moniko, napisałaś że jeszcze trochę a będę chudzinką,ale to chyba już w innym świecie.No ale żeby zakończyć,to powiem tak, nie będę Wam zawracać głowy moją osobą,ale obiecuję się pilnować i jeśli wytrzymam to co sobota napiszę jak waga Bardzo mi miło że Was poznałam,Jesteście SUPER,trzymajcie się:cmo k:
Dlaczego w innym świecie?? Myślisz, że nie dałabys rady? Moim zdaniem nie widzę problemu tylko porostu musisz bardzo tego chcieć i trzymac się diety. I wcale nam nie zawracasz głowy!! Jestes tak miłą i ciepłą osobą, że to zaszczyt gościć Cię tu na forum Nie zostawiaj nas!!! Uwierz mi że my nawet nie zwracamy uwagi na Twój wiek - dla nas jesteś jedną z NAS

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-27, 22:20   #995
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wszystkie dodają zdjęcia to ja też się pokażę. Najgorszym problemem są uda i tyłek, bo to miejsca z których chyba nie schudnę ;/ Póki co wagą się nie mogę przejmować, bo jestem przed @ zważę się po
Cocktail ile masz wzrostu?Ze zdjęcia wynika ,że masz kobiecą sylwetke-spore wcięcie w tali i drobna górę.Myślę ,że dół to trzeba modelować ćwiczeniami.och jak ja bym chciała mieć kobiecą talie
Stary 2011-11-27, 22:20   #996
Gosia2011
Rozeznanie

A Monia widziałam Twojego kotecka śliczniutki)

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2011-11-27, 22:25   #997
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Aj aj moim problemem codo zabrania się za odchudzanie są słodycze, ja nie wiem może jakieś tabsy na pohamowanie apetytu ale i tak ograniczyłam się do mniejszej ilości, no ale waga i tak nie rusza. Przez ten miesiąc będę zajęta od 15 mam promocijeee na cukierkachwięc będzie dużo ruchu. Ten tydzień mam do 15 więc też ruch! Bo szefostwo jest do 16 i patrzą na ręce ciągle się kręcą! Poza tym przyjdzie mi z 60 kartonów cukierków muszę je poukładać w szafce, poza tym ciastka dyrektor zamówił aj i wszystko spadnie na tą co ma na rano. Do tego we wtorek inwentaryzacja i modlę się tylkko by towar przyjechał w środę bo jeśli we wtorek, to muszę to wszystko spisać :O:O:O
A kupiłam sobie kurtkę dzisiaj i szaliczek http://allegro.pl/show_item.php?item=194788 9319&ap=2&aid=7943146&bid =4282
coś takiego jak na ten aukcji no i szalik.Tyle, że moja kurtka kosztowała 135 + 20 zl szalik wytargowała moja mamuśka i zapłaciłam w ogóle 140
skończyłam też pisać 2 podrozdział jeszcze tylko 5... ech..w pracy Szymka masakra do piątku mam czas jak dam radę jego napisać to i swoją naskrobię..jakieś bzdury oby zatwierdziła
Gosia 2011 jak ja Cie doskonale rozumiem!Ja tez uwielbiam słodycze !Gdybym miała wybrac jeden rodzaj pożywienia to wybrałabym własnie słodycze!Ja jakis czas zazywam chrom ale nie czy tak mi pomaga jak bym chciała,raczej nie bardzo.A może zrób sobie badanie poziomu cukru-może masz niedocukrzenie?Ja kiedys skarżyłąm sie swojemu interniście ,że mam takie ciągoty na słodycze i zrobiąłm sobie poziom cukru,ale wyniki bylo ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 22:26   #998
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde no ja Ci się nie dziwię że masz problem ze schudnięciem...pracujesz w słodyczach, codziennie je oglądasz to i smaku sobie nimi narobisz. Każdy pewnie miałby z tym problem
Kurteczka bardzo ładna moja kuzynka ma taką samą ale lakierowaną - Twoja mi się bardziej podoba i faktycznie dużo nie dałas za nią

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-27, 22:31   #999
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ślicznotka nasza Ty to jesteś fotogeniczna!!! ja to zawsze walnę takiego szneka na zdjęciach że wstyd pokazywać...

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Powiem Wam szczerze, że brakuje mi tego aby wyjść gdzieś na dyskotekę czy impreze mam 25 lat a ciągle w domu siedzę i najlepsze lata mi uciekają Gdyby mąz był to byśmy na bank gdzies poszli a tak to dupa
Internet naprawdę pomaga jest o wiele łatwiej przetrwać rozłąkę jak się widzi i rozmawia na skypie Nie wyobrażam sie życia bez internetu i telefonów
Monia ja mam męża na miejscu a ostatni raz to nie wiem kiedy byliśmy na imprezie.Ale tak to już jest jak sie ma rodzine obowiązki...Mój mąż praktycznie cały dzień jest poza domem.Ja tez pracuje,studiuje zaocznie ,mam co prawda jedno dziecko,ale i tak mam masę roboty.Chciałabym żebysmy gdzieś wyskoczyli,mój mąż tez o tym ostatnio wspominał.Może na sylwestra nam sie uda,tak bym chciała...
Stary 2011-11-27, 22:56   #1000
Gosia2011
Rozeznanie

No to jest tak w prac, że naoglądam się co inni kupują na przerwę nie wiem, może po prostu będę zabierać jedynie 2 zł na grejpfruta czerwonego wtedy tak nie będzie kusić... i poszukam coś w necie.. bo do przerwy często jem batonika plus dwie kanapki z bułką no i to po 18.30.. potem stoję przez 3 godz.. to coś tam spalę wracam do domui spanie. Stąd chyba waagaa nie ruszy..teraz będę jadła zamiast batonika grejpfruty które uwielbiama ten zielony sweety uuu

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

AAtak chrom też na mnie nie działa...a jeszcze co do mikołaja kupię chrześniakowi pistolet taki świecący z bajerami, bo strzela do mnie tututututtu jak mu się ułoży z klocków coś w stylu pistoletu

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2011-11-27, 23:00   #1001
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Dlaczego w innym świecie?? Myślisz, że nie dałabys rady? Moim zdaniem nie widzę problemu tylko porostu musisz bardzo tego chcieć i trzymac się diety. I wcale nam nie zawracasz głowy!! Jestes tak miłą i ciepłą osobą, że to zaszczyt gościć Cię tu na forum Nie zostawiaj nas!!! Uwierz mi że my nawet nie zwracamy uwagi na Twój wiek - dla nas jesteś jedną z NAS
Moniko bardzo CI dziękuję za tak miłe słowa ,na , pewno będę robić wszystko żeby schudnąć,nie zapomnę o Was bo tak jak pisałam jesteśćie super,będę co sobota zdawać relację jak mi idzie ,a chciałam Ci jeszcze powiedzieć że odkąd piszę z Wami to nie jadłam słodyczy,i sama jestem z siebie dumna POZDRAWIAM
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-27, 23:05   #1002
Gosia2011
Rozeznanie

Szukam w internecie i znalazłam morwa biała jadł ktoś? pomogło..?

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2011-11-27, 23:35   #1003
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A Monia widziałam Twojego kotecka śliczniutki)
Dziękuję Nooooo boski jest już nie mogę się doczekać aż go zabiorę do domku Codziennie o nim myślę i przeglądam allegro z artykułami dla kotów

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
No to jest tak w prac, że naoglądam się co inni kupują na przerwę nie wiem, może po prostu będę zabierać jedynie 2 zł na grejpfruta czerwonego wtedy tak nie będzie kusić... i poszukam coś w necie.. bo do przerwy często jem batonika plus dwie kanapki z bułką no i to po 18.30.. potem stoję przez 3 godz.. to coś tam spalę wracam do domui spanie. Stąd chyba waagaa nie ruszy..teraz będę jadła zamiast batonika grejpfruty które uwielbiama ten zielony sweety uuu

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

AAtak chrom też na mnie nie działa...a jeszcze co do mikołaja kupię chrześniakowi pistolet taki świecący z bajerami, bo strzela do mnie tututututtu jak mu się ułoży z klocków coś w stylu pistoletu
No dokładnie lubisz słodycze i jeszcze musisz z "nimi" pracować, więc jak tu schudnąć!? może faktycznie lepiej bierz mniej pieniędzy ze sobą to nie będą Cie tak kusiły
Ja grejpfrutów nie lubię ale wiem, że jak się ktoś odchudza to dobrze je jeść
Chrześniakowi to koniecznie pistolet kup, na pewno będzie zachwycony!

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
co to jest ta morwa biała? pierwsze słyszę taką nazwę

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Moniko bardzo CI dziękuję za tak miłe słowa ,na , pewno będę robić wszystko żeby schudnąć,nie zapomnę o Was bo tak jak pisałam jesteśćie super,będę co sobota zdawać relację jak mi idzie ,a chciałam Ci jeszcze powiedzieć że odkąd piszę z Wami to nie jadłam słodyczy,i sama jestem z siebie dumna POZDRAWIAM
No a jak nie będziesz z nami codziennie pisała to jest duże prawdopodobienstwo że zaczniesz znowu słodycze jeść!!!! Dlatego, nie możesz nas opuścić !

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Monia ja mam męża na miejscu a ostatni raz to nie wiem kiedy byliśmy na imprezie.Ale tak to już jest jak sie ma rodzine obowiązki...Mój mąż praktycznie cały dzień jest poza domem.Ja tez pracuje,studiuje zaocznie ,mam co prawda jedno dziecko,ale i tak mam masę roboty.Chciałabym żebysmy gdzieś wyskoczyli,mój mąż tez o tym ostatnio wspominał.Może na sylwestra nam sie uda,tak bym chciała...
No faktycznie jak ma się rodzinę to ciężko gdzies wyskoczyć... u nas nie byłoby problemu żeby ktoś został z dziećmi ale znowu kwestia finansowa zawsze nas zatrzymywała w domu.... W moim mieście nie ma żadnej dyskoteki, musielibyśmy gdzies pojechać a to też spore utrudnienie.
No i rano ktoś musi się dziećmi zająć a weź po imprezie całonocnej siedź z dziećmi.... masakra. Ale może w 1 dzien świąt uda nam się gdzies wyskoczyć choć szczerze w to wątpię .... Sylwestra pewnie gdzies spędzimy ale jeszcze nie wiemy gdzie rok temu byliśmy u kumpla na domówce i w tym roku chyba też pójdziemy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-28, 00:22   #1004
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Ja brałam tabletki z morwy jest to firma HUMAVIT, jest to suplement diety,nazywa się MORWA BIAŁA,napisane jest na opakowaniu że zmniejsza przyswajanie cukrów i wspomaga odchudzanie brałam bo miałam wysoki cukier .a podobno ona obniża,ale ani mi nie obniżyła poziomu cukru ,ani nie zmniejszyła ochoty na słodycze ale spróbuj może u Ciebie będzie inaczej ,każdy ma inny organizm
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 07:23   #1005
tinekk
Zadomowienie

Witajcie kochane przed nami kolejny tydzień zmagań

Ja wpadłam tylko na chwile bo wyruszam już do pracy mam na 8 i siedze dziś do 16:30 nie chce mi sie strasznie ale jak się chce póxniej miec na przyjemnosci to trzeba

Dziś wracam do dietki mam nadzieje w 100% bo jak jestem pół dnia w pracy to biore przygotowane wczesniej posiłki i raczej nie mam prawa zjesc nic dodatkowo uff jakiś plus

Moje menu na dzis:

7 - owsianka na mleku z bakaliami
10 - capuccino
12 - sałatka z tuńczyka z puszki ( z biedronki ) + bułka
15 - mandarynka
18 - 2 małe kanapeczki z twarożkiem

Wszystkim NAM życze dużo wytrwałości i spadających kilogramów

P.S u mnie dziś waga 48,5

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 08:38   #1006
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ile masz wzrostu?Ze zdjęcia wynika ,że masz kobiecą sylwetke-spore wcięcie w tali i drobna górę.Myślę ,że dół to trzeba modelować ćwiczeniami.och jak ja bym chciała mieć kobiecą talie
168cm nie wiem czy jakiekolwiek ćwiczenia uratują mój dól, w każdym razie ja nie wiem jak się za to zabrać. Mam nadzieję że schudnie.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 10:01   #1007
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja dziś zaczynam wszystko na nowo, bo po weekendzie waga mi wzrosła i dziś rano ujrzałam 49kg a było już 0,5 mniej

Cocktail a Ty chodzisz sama na ten aerobik czy z jakimiś koleżankami? Ja też bym pewnie gdzieś w kącie stanęła, żeby mnie nie było widać

Paulownia oo to super, myślę że agrafka to jest świetny pomysł. Ja już od dłuższego czasu się nad nią zastanawiam i jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją kupić. Zobaczę najpierw u mnie w mieście w jakimś sportowym sklepie a jak nie będzie to allegro pozostaje.

Monia dziękuję kochana ja fotogeniczna Tż musi mi zrobić z 10 zdjęć, żebym mogła wybrać jedno w miarę
A Tobie zdrówka życzę

Babciam ja też się nie zgadzam, żebyś nas opuszczała Pisz z nami codziennie, a zobaczysz że będzie Ci łatwiej

Tinek gratuluję spadku ostatnio też miałam na wadze tyle co Ty a dziś już pół kilo więcej.
Stary 2011-11-28, 10:06   #1008
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej

babciam nie zostawiaj nas, Twój wiek nikomu nie przeszkadza! jestes bardzo miła osoba z niesamowicie pozytywnym podejsciem do zycia Pisz z nami dalej! nie ma mowy zebys odeszła widzisz słodyczy juz nie jesz a to juz duzo napewno dasz rade

Gosia2011 grejpfruty sa bardzo dobre jak jest sie na diecie ja osobiscie uwielbiam i staram sie jednego dziennie jest

meeedzik wazne ze waga nie wzrosła po imprezie a sie wybawilas

tinekk
musze spróbowac z tym ciepłym posiłkiem, tylko moze byc problem w pracy, ale najwyzej bede brała cos z domu i w mikrofalce odgrzewala

Cocktailraspberry
masz bardzo fajna kobieca figurke

paulownia
wow super wakacje pokazesz jakies fotki?

Ja juz w pracy siedze z kawka, ale taka zmoolona jestem ze szok nic mi sie nie chce i głowa mnie cos pobolewa

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 11:28   #1009
Kamikadze1706
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Ja już ogarnęłam mieszkanko,ugotowałam zupke ogórkowa a na drugie mam gotowe naleśniki z serem(tzn ser sama przygotuje),na 14 ide do pracy.
Monia u mnie jesli chodzi o wyjścia z domu ,to pieniążki odgrywają główna rolę.Mojej pensji brakuje nawet żeby zrobić wszystkie opłaty.Dzis rozmawiałam z mężem i stwierdzilismy,żę postaramy sie wyjść.Ja zgłoszę się do pracy w wigilie to Sylwka powinnam mieć wolne.
Gosia 2011 ja jeszcze jako nastolatka pracowałam na stoisku ze słdyczami z Wawelu w Tesco (jakis czas temu zlikwidowali tam stoisko),więc dobrze wiem jakie masz pokusy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-28, 11:43   #1010
monika01011986
Zakorzenienie

hej kruszynki
Ale dziś miałam ciężką noc.... wichura była taka, że zasnąć ciężko było bo tak waliło i dudniło w mój blok... takiej wichury to dawnoooo nie widziałam!!! Ponoc na pomorzu najgorzej właśnie było....
Ja chora w nocy o 4 obudziłam się taka obolała i z taką gorączką że spać nie mogłam, wzięłam tabletki Ibuprom (bo innych nie miałam) i dalej poszłam spać. Synek też obudził się z gorączką to dałam mu czopek.
Ja się co chwilę budziłam bo tak ze mnie pot leciał, że cała kołdra była mokra ( nie wspomne już o mojej bokserce w której spałam). Wstaliśmy z dziećmi tak po 10 - zjadłam płatki z otrębami i nie mam siły nic więcej robić. Mama pojechała mi po lekarstwa do apteki (Strepsils, Polopiryne, Ibuprom). Wszystkie kości zaczynają mnie znowu boleć bo Ibuprom przestaje działać...... Najgorsze jest to że muszę się jeszcze dziećmi zajmować a uwierzcie mi że każdy ruch sprawia mi ból!
Na wadze dziś 57,8 czyli bez zmian.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-11-28 o 11:44
Stary 2011-11-28, 11:48   #1011
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
hej kruszynki
Ale dziś miałam ciężką noc.... wichura była taka, że zasnąć ciężko było bo tak waliło i dudniło w mój blok... takiej wichury to dawnoooo nie widziałam!!! Ponoc na pomorzu najgorzej właśnie było....
Ja chora w nocy o 4 obudziłam się taka obolała i z taką gorączką że spać nie mogłam, wzięłam tabletki Ibuprom (bo innych nie miałam) i dalej poszłam spać. Synek też obudził się z gorączką to dałam mu czopek.
Ja się co chwilę budziłam bo tak ze mnie pot leciał, że cała kołdra była mokra ( nie wspomne już o mojej bokserce w której spałam). Wstaliśmy z dziećmi tak po 10 - zjadłam płatki z otrębami i nie mam siły nic więcej robić. Mama pojechała mi po lekarstwa do apteki (Strepsils, Polopiryne, Ibuprom). Wszystkie kości zaczynają mnie znowu boleć bo Ibuprom przestaje działać...... Najgorsze jest to że muszę się jeszcze dziećmi zajmować a uwierzcie mi że każdy ruch sprawia mi ból!
Na wadze dziś 57,8 czyli bez zmian.
Kuruj sie tam kochana
Ja tez sie jakos zle dzisiaj czuje zimno mi cały czas a twarz mnie pali i jakos slabo sie czuje ale jakos do 17 wytrzymam a w domku herbatke z cytrynka i do łozeczka wskocze sie wygrzac.

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 11:49   #1012
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia dziękuję kochana ja fotogeniczna Tż musi mi zrobić z 10 zdjęć, żebym mogła wybrać jedno w miarę
A Tobie zdrówka życzę
Dziękuję ślicznie przyda się troche zdrówka
Pewnie na wszystkich pięknie wychodzisz tylko wydaje Ci się że nie
Ten Twój TŻ musi być strasznie cierpliwy mój mąż jak ma mi zdjęcie zrobić to ąz się trzęsie z nerwów bo tak go to wkurza i zawsze słysze jeden tekst - "I co na Facebooka pewnie zaraz wstawisz"!? zazdrośnik jeden

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-28, 11:49   #1013
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Witajcie po kolejnej kilku dniowej przerwie...
Mialam jakies fatum najpierw z internetem pozniej laptopem, masakra jakas, bylam odcieta calkowicie od swiata, dobrze ze juz zazegnalam te ciezkie czasy

Widze ze zaczelyscie wklejac swoje zdjecia, jestem w szoku
Cocktailraspberry, tinekk jestem pod wrazeniem sliczne buzki i piekne figurki Naprawde az milo patrzec

Ja mam dzisiaj wolne, wiec bede troszke leniuchowac, po 15 wybieram sie do miasta a wieczorem na silownie bo mam troche zaleglosci

Co do diety bywalo roznie ale mialam obiecac Moni ze do swiat bede sie ostro pilnowac i tak tez uczynie Wiec kochana niech sie dzieje Twoja wolaa

Z tego wszystkiego wrzucilabym tez jakies swoje zdjecie zebysie mnie zobaczyly ale nie mam takich gdzie widac mnie cala jedynie twarz ale nie wiem czy to jest godne uwagi hahaha

U mnie dzisiaj na sniadanko oczywiscie musli z mlekiem, na obiadek planuje bigosik, taki dosc chudy i bez zadnych zasmazek, troche gotowanego wrzuce bo ostatnio jade na samym suchym prowiancie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 12:24   #1014
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczynki
Ja już ogarnęłam mieszkanko,ugotowałam zupke ogórkowa a na drugie mam gotowe naleśniki z serem(tzn ser sama przygotuje),na 14 ide do pracy.
Monia u mnie jesli chodzi o wyjścia z domu ,to pieniążki odgrywają główna rolę.Mojej pensji brakuje nawet żeby zrobić wszystkie opłaty.Dzis rozmawiałam z mężem i stwierdzilismy,żę postaramy sie wyjść.Ja zgłoszę się do pracy w wigilie to Sylwka powinnam mieć wolne.
Widzę, że z Ciebie też taka gosposia jak i ja Zupka, naleśniki - moim dzieciakom tez to często robię bo lubią
A jeśli chodzi o kasę to naprawdę ciężko jest. Teraz opłaty takie kosmicznie duże a zarobki małe Taki wypad na dyskotekę to też wydatek min. 100 zł więc lepiej jedzenie za to kupic do domu albo rachunek jakiś zapłacić. U mnie same rachunki miesięcznie to kwota 2,300 - czasami ciut mniej w zależności ile za prąd i gaz przyjdzie. W tym również jest czynsz 520 zł, kredyt hipoteczny 850 zł, internet, Cyfra+, telefony..... gdyby nie te opłaty to jaki człowiek byłby bogaty!!! ajj Fakt, że odkąd mąż pracował w delegacji a teraz wyjechał do Niemiec to jest dużo łatwiej z kasą ale co z tego jak męża z nami nie ma A gdzie pracujesz skoro w Wigilie też idziesz do pracy?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Kuruj sie tam kochana
Ja tez sie jakos zle dzisiaj czuje zimno mi cały czas a twarz mnie pali i jakos slabo sie czuje ale jakos do 17 wytrzymam a w domku herbatke z cytrynka i do łozeczka wskocze sie wygrzac.
Dziękuję No czekam na dostawę leków z apteki przez moją mame łyknę dwie polopirynki i wskoczę pod kołdrę poleżeć. A kicham co minute Tobie też proponuje już na zapas łyknąć coś typu Polopirynka, Fervex czy nawet Rutinoscorbin, żeby Cie nie rozłożyło.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Witajcie po kolejnej kilku dniowej przerwie...
Mialam jakies fatum najpierw z internetem pozniej laptopem, masakra jakas, bylam odcieta calkowicie od swiata, dobrze ze juz zazegnalam te ciezkie czasy

Widze ze zaczelyscie wklejac swoje zdjecia, jestem w szoku
Cocktailraspberry, tinekk jestem pod wrazeniem sliczne buzki i piekne figurki Naprawde az milo patrzec

Ja mam dzisiaj wolne, wiec bede troszke leniuchowac, po 15 wybieram sie do miasta a wieczorem na silownie bo mam troche zaleglosci

Co do diety bywalo roznie ale mialam obiecac Moni ze do swiat bede sie ostro pilnowac i tak tez uczynie Wiec kochana niech sie dzieje Twoja wolaa

Z tego wszystkiego wrzucilabym tez jakies swoje zdjecie zebysie mnie zobaczyly ale nie mam takich gdzie widac mnie cala jedynie twarz ale nie wiem czy to jest godne uwagi hahaha

U mnie dzisiaj na sniadanko oczywiscie musli z mlekiem, na obiadek planuje bigosik, taki dosc chudy i bez zadnych zasmazek, troche gotowanego wrzuce bo ostatnio jade na samym suchym prowiancie
Nooo juz miałam pisać własnie gdzie Ty się podziewasz
W tych czasach bez internetu to faktycznie człowiek odcięty od świata! Dobrze, że już wszystko Ci działa No to dziś odpoczniesz sobie Taki dzień leniuchowania dobrze Ci zrobi Ja dziś też leniuchuje ale z przymusu bo jakąś grupe mam...
Nooooo i obiecałas mi dietkę do Świąt więc nie ma teraz zmułuj się!
Twoja twarzyczka na pewno jest godna uwagi ale abyśmy mogły zobaczyć czy faktycznie musisz sie odchudzać to przydałoby się zdjęcie w całości Także czekamy na takie ale te drugie zdjęcie samej buźki też możesz dodatkowo wkleić A bym sobie bigosik zjadła! Dobrze, że nie długo Święta

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-28, 12:32   #1015
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo juz miałam pisać własnie gdzie Ty się podziewasz
W tych czasach bez internetu to faktycznie człowiek odcięty od świata! Dobrze, że już wszystko Ci działa No to dziś odpoczniesz sobie Taki dzień leniuchowania dobrze Ci zrobi Ja dziś też leniuchuje ale z przymusu bo jakąś grupe mam...
Nooooo i obiecałas mi dietkę do Świąt więc nie ma teraz zmułuj się!
Twoja twarzyczka na pewno jest godna uwagi ale abyśmy mogły zobaczyć czy faktycznie musisz sie odchudzać to przydałoby się zdjęcie w całości Także czekamy na takie ale te drugie zdjęcie samej buźki też możesz dodatkowo wkleić A bym sobie bigosik zjadła! Dobrze, że nie długo Święta
O biedactwo chore
Zdrowka kruszynoooo
Wygrzewaj sie

W calosci wkleje za jakis czas bo narazie nie mam, a odchudzac sie musze jak najbardziej Sama waga na to wskazuje i nie pozostawia nic do dodania
A bigosik mamusia zrobila i specjalnie powiedzialam ze ma byc w wersji light bo inaczej nie zjem, chociaz i tak gotuje chudo i nie mam co narzekac a ze jestem w domu to skorzystam z czegos cieplego bo w pracy to nie mam co marzyc

A ze zblizaja sie swieta to ja sie srednio ciesze, bo jeszcze wiecej tych pokus bedzie czychac na czlowieka
Stary 2011-11-28, 14:09   #1016
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O biedactwo chore
Zdrowka kruszynoooo
Wygrzewaj sie

W calosci wkleje za jakis czas bo narazie nie mam, a odchudzac sie musze jak najbardziej Sama waga na to wskazuje i nie pozostawia nic do dodania
A bigosik mamusia zrobila i specjalnie powiedzialam ze ma byc w wersji light bo inaczej nie zjem, chociaz i tak gotuje chudo i nie mam co narzekac a ze jestem w domu to skorzystam z czegos cieplego bo w pracy to nie mam co marzyc

A ze zblizaja sie swieta to ja sie srednio ciesze, bo jeszcze wiecej tych
pokus bedzie czychac na czlowieka
No chore chore i w dodatku mam coraz gorszy katar Mama przyniosła mi lekarstwa, wzięłam 2 polopiryny, 3 rutinoscorbiny i possałam sobie Strepsils. Ogólnie czuję się fatalnie a polopiryna wcale mi nie pomogła. No i dziękuję
Tak więc czekamy na zdjęcie postaraj się zrobić jakoś niedługo
Jak bigosik chudy to zjedz sobie śmiało Ja na Święta to głównie pierogi z kapusta i grzybami wcinam bo kocham je do tego barszczyk czerwony i nieboo w gębie nic więcej na stole nie musi dla mnie stać oprócz pierogów i barszczyku

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Dzwoniłam do T-mobile zapytać czy mają jakąs ofertę aby można było dzwonić za darmo i bez limitu na t-mobile zagraniczne. Babeczka powiedziała, że jeśli nie chce brać oferty z telefonem to mogę wziąć sam abonament i miesięcznie będę płaciła tylko 39 zł a do męża będę miała już w ramach abonamentu za darmo Tylko że musze umowe podpisać na 2 lata no ale trudno. Jakbym brała tą samą ofertę z telefonem to bym płaciła 69 zł a to dla mnie jest za dużo tym bardziej, że w ofercie nie mają nawet żadnego fajnego telefonu za rozsądną cene.... W Plusie mi się doładowania kończą niedługo bo mam w mixie to wezmę sobie jakiś nowy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-28, 14:26   #1017
meeedzik
Zakorzenienie

Bialaczekoladka kochana dodaj swoje zdjęcie fajnie jest zobaczyć z kim się pisze i na pewno jest one godne uwagi no i czekamy też na foto całej sylwetki
Monia no to fest Cię rozłożyło :/ mam nadzieję, że leki pomogą iszybko wrócisz do zdrowia
A co do oferty w T-mobile to wydaje się być dobra, no i będziesz miała za darmo do męża

A ja się zastanawiam nad kupnem jakiejś bluzy dla mojego piesiurka kochanego i mam takie dwie na oku i nie wiem którą wybrać.
http://allegro.pl/czerwona-bluza-na-...901320168.html
http://allegro.pl/adidog-bluza-dla-p...952353300.html

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2011-11-28 o 14:28
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-28, 14:52   #1018
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia no to fest Cię rozłożyło :/ mam nadzieję, że leki pomogą iszybko wrócisz do zdrowia
A co do oferty w T-mobile to wydaje się być dobra, no i będziesz miała za darmo do męża

A ja się zastanawiam nad kupnem jakiejś bluzy dla mojego piesiurka kochanego i mam takie dwie na oku i nie wiem którą wybrać.
http://allegro.pl/czerwona-bluza-na-...901320168.html
http://allegro.pl/adidog-bluza-dla-p...952353300.html
No dawno aż tak chora nie byłam
Dziękuję też mam taką nadzieję bo chce już byc zdrowa!!!
Oferta faktycznie świetna ale szkoda że tylko na umowę... no cóż trzeba będzie zaryzykować
Co do bluzy to ta pierwsza jest świetna!! ta czerwona ale widzę, że to była licytacja i aukcja się zakonczyła.... nie ma gdzieś na allegro takiej bluzy z opcją Kup Teraz?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-28, 14:58   #1019
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No chore chore i w dodatku mam coraz gorszy katar Mama przyniosła mi lekarstwa, wzięłam 2 polopiryny, 3 rutinoscorbiny i possałam sobie Strepsils. Ogólnie czuję się fatalnie a polopiryna wcale mi nie pomogła. No i dziękuję
Tak więc czekamy na zdjęcie postaraj się zrobić jakoś niedługo
Jak bigosik chudy to zjedz sobie śmiało Ja na Święta to głównie pierogi z kapusta i grzybami wcinam bo kocham je do tego barszczyk czerwony i nieboo w gębie nic więcej na stole nie musi dla mnie stać oprócz pierogów i barszczyku

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Dzwoniłam do T-mobile zapytać czy mają jakąs ofertę aby można było dzwonić za darmo i bez limitu na t-mobile zagraniczne. Babeczka powiedziała, że jeśli nie chce brać oferty z telefonem to mogę wziąć sam abonament i miesięcznie będę płaciła tylko 39 zł a do męża będę miała już w ramach abonamentu za darmo Tylko że musze umowe podpisać na 2 lata no ale trudno. Jakbym brała tą samą ofertę z telefonem to bym płaciła 69 zł a to dla mnie jest za dużo tym bardziej, że w ofercie nie mają nawet żadnego fajnego telefonu za rozsądną cene.... W Plusie mi się doładowania kończą niedługo bo mam w mixie to wezmę sobie jakiś nowy
Ulala wiem co czujesz, sama ostatnio przez to przechodzilam
Moze to tylko przeziebienie albo jakas trzy dniowka i zaraz przejdzie.
Musisz sie wygrzewac i odpoczywac

A co do T-moblie to ja bym pozostala przy skype chyba tak tez gadacie z mezem? Uwazam ze to najprostsze rozwiazanie

Cytat:
Bialaczekoladka kochana dodaj swoje zdjęcie fajnie jest zobaczyć z kim się pisze i na pewno jest one godne uwagi no i czekamy też na foto całej sylwetki
Hehehe oka cos tam wrzucilam do albumu
Ale kiepskiej jakosci niestety, beda lepsze ale nie wiem kiedy
Stary 2011-11-28, 15:19   #1020
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ulala wiem co czujesz, sama ostatnio przez to przechodzilam
Moze to tylko przeziebienie albo jakas trzy dniowka i zaraz przejdzie.
Musisz sie wygrzewac i odpoczywac

A co do T-moblie to ja bym pozostala przy skype chyba tak tez gadacie z mezem? Uwazam ze to najprostsze rozwiazanie
no wygrzewać się i odpoczywać nie mam jak przy dwójce dzieci... zwłaszcza takich nie grzecznych jak moje nic sie nie słuchają!!!

Na skypie kiepsko się rozmawia bo ciagle coś przerywa mąż mnie dobrze słyszy ale ja jego chwilami to w ogóle nie słysze. Poza tym gdy on jest w pracy to nie mamy jak pogadać Gdy jest na zakupach to też zawsze dzwonił i pytał co mi kupić czy dzieciom, albo porównywaliśmy sobie ceny w Niemczech a w Polsce Często się mnie doradza gdy jest na zakupach. A nawet teraz jak będzie wracał do domu na Swięta to nie wyobrażam sobie nie mieć z nim stałego kontaktu, zwłaszcza że będzie jechał ok. 15 godzin i to samochodem sam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości