wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 10:44   #991
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

cześć

Wczoraj i dziś mamy w firmie spotkania z ludźmi, którzy przyjeżdżają z Warszawy i każdy mówi, że nam zazdrości wiaterku i chłodu. To jest chyba jedyny plus tego, że tu zawsze najzimniej.

Jedziemy nad morze dziś, wieczorem kultura a jutro w ciągu dnia idziemy popływać na skuterze wodnym, bo się okazało, że kolega z pracy tż ma coś takiego. To będzie mój debiut, oby się nie skończył jak ostatnia wyprawa rowerowa
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 10:47   #992
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

przyłączam się do narzekających na upały. Znoszę je wyjątkowo źle. Moje dziecko ciągle spocone, marudne, ma problemy ze snem. Zjada porządnie jedynie śniadanie i kolacje. Mi jest ciągle słabo i duszno a muszę ciągle biegać za raczkującym i buszującym po całym domu Synkiem. O spacerach nie ma mowy, bo byśmy udaru dostali więc "kisimy" się w domu. Jak już temperatura trochę spadnie i można by wyjść to jest pora spania Małego...

Uwielbiam lato ale nie przy 36 stopniach w cieniu i 28 w mieszkaniu. Dziękuję teraz TŻ, że wzięliśmy mieszkanie od północny i wschodu

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

Wczoraj i dziś mamy w firmie spotkania z ludźmi, którzy przyjeżdżają z Warszawy i każdy mówi, że nam zazdrości wiaterku i chłodu. To jest chyba jedyny plus tego, że tu zawsze najzimniej.

Jedziemy nad morze dziś, wieczorem kultura a jutro w ciągu dnia idziemy popływać na skuterze wodnym, bo się okazało, że kolega z pracy tż ma coś takiego. To będzie mój debiut, oby się nie skończył jak ostatnia wyprawa rowerowa
Bo w Warszawie jest obecnie sauna...
Miśkowa weekend zapowiada się interesująco i to morze... zazdroszczę

Moja Siostra jest na Openerze i właśnie donosi, że nad morzem pogoda zdecydowanie przyjemniejsza.
Stary 2012-07-06, 11:14   #993
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Powiem tak..masz ogromne szczęście że mieszkasz na Pomorzu

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

przyłączam się do narzekających na upały. Znoszę je wyjątkowo źle. Moje dziecko ciągle spocone, marudne, ma problemy ze snem. Zjada porządnie jedynie śniadanie i kolacje. Mi jest ciągle słabo i duszno a muszę ciągle biegać za raczkującym i buszującym po całym domu Synkiem. O spacerach nie ma mowy, bo byśmy udaru dostali więc "kisimy" się w domu. Jak już temperatura trochę spadnie i można by wyjść to jest pora spania Małego...

Uwielbiam lato ale nie przy 36 stopniach w cieniu i 28 w mieszkaniu. Dziękuję teraz TŻ, że wzięliśmy mieszkanie od północny i wschodu

U mnie to samo..wszystko się rozregulowało Mała w dzień je co godzinę po 2-3 min. Spi maks 20 min. Usypiam ją 30 min , a ona śpi 20..po czym za 20 min od pobudki już trze oczy ze zmęczenia. Więc znowu ją usypiam- no masakra

generalnie jestem na skraju wytrzymałości
Nic mnie w życiu tak nie pokonało jak te upały.

U nas w miarę ok to robi się dopiero koło północy.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:30   #994
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
U mnie to samo..wszystko się rozregulowało Mała w dzień je co godzinę po 2-3 min. Spi maks 20 min. Usypiam ją 30 min , a ona śpi 20..po czym za 20 min od pobudki już trze oczy ze zmęczenia. Więc znowu ją usypiam- no masakra

generalnie jestem na skraju wytrzymałości
Nic mnie w życiu tak nie pokonało jak te upały.

U nas w miarę ok to robi się dopiero koło północy.
Wyobrażam sobie, że im mniejsze dziecko tym jest gorzej. Mania je często a krótko bo spragniona przez upał. Naprawdę nie zazdroszczę Ci i wiem o czym mówisz, pisząc, że jesteś na skraju wytrzymałości. Mama nadzieję, że za parę dni pogoda się unormuje.

U nas o 20 można już pooddychać na dworze.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2012-07-06 o 11:31
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 17:42   #995
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobie, że im mniejsze dziecko tym jest gorzej. Mania je często a krótko bo spragniona przez upał. Naprawdę nie zazdroszczę Ci i wiem o czym mówisz, pisząc, że jesteś na skraju wytrzymałości. Mama nadzieję, że za parę dni pogoda się unormuje.

U nas o 20 można już pooddychać na dworze.
nie wiem co gorsze non stop karmić i lulać na rękach czy biegać za raczkującym
mania to wręcz płacze jak jej z cyca zacznie lecieć ten gęsty pokarm. tylko tą wodę z początku chce.
A na noc ją na śpiocha muszę karmić bo zaraz po kąpieli jest wrzask i nie ma opcji że zje. Zasypia i po ok godzinie ją dopiero przystawiam.
No cyrk na kółkach- a takie już byłyśmy zgrane
Stary 2012-07-06, 18:28   #996
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

ja rowniez zostalam pokonana przez upal dzis w mieszkaniu u tych znajomych co pracuje bylo uwaga......34,8 stopnie a termometr stal na stoliku i nie bylo w pokoju slonca

juz trzeci dzien jest mi niedobrze i boli mnie glowa.....obawiam sie ze to wszystko z przegrzania i niestety biegam za raczkujacym jak Twin i lulam jak Hania......a potem w domu biegam za moja niepokonana pierworodna ......dobijcie mnie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 20:20   #997
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

ja rowniez zostalam pokonana przez upal dzis w mieszkaniu u tych znajomych co pracuje bylo uwaga......34,8 stopnie a termometr stal na stoliku i nie bylo w pokoju slonca

juz trzeci dzien jest mi niedobrze i boli mnie glowa.....obawiam sie ze to wszystko z przegrzania i niestety biegam za raczkujacym jak Twin i lulam jak Hania......a potem w domu biegam za moja niepokonana pierworodna ......dobijcie mnie
o ja pierdu!!!!!
Niewesoło! To ty chyba padasz o 21 razem z Mają.

Ja dziś lepiej bo cały dzień leżałyśmy z Manią w domu przed wiatrakiem. jako tako spała w dzień - tym sposobem ładnie zasnęła na noc...a ja z mężem udaję się na balkon z zimnym piwem
Stary 2012-07-06, 22:03   #998
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co gorsze non stop karmić i lulać na rękach czy biegać za raczkującym
mania to wręcz płacze jak jej z cyca zacznie lecieć ten gęsty pokarm. tylko tą wodę z początku chce.
A na noc ją na śpiocha muszę karmić bo zaraz po kąpieli jest wrzask i nie ma opcji że zje. Zasypia i po ok godzinie ją dopiero przystawiam.
No cyrk na kółkach- a takie już byłyśmy zgrane
ja też nie wiem

Cytat:
Czesc

mam te same objawy. Dziś mąż (po całym dniu spędzonym w klimie) sobie żartował, ze może w ciąży jestem
Kotku, wygrałaś! Masz zdecydowanie hardcore całą dobę!

Haniu, miłego piwkowania. U mnie ,od 20 ,Mały budzi się co 15 minut. Wcale się nie dziwię. W mieszkaniu gorąco mimo pootwieranych okien.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2012-07-06 o 22:07
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 22:23   #999
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
o ja pierdu!!!!!
Niewesoło! To ty chyba padasz o 21 razem z Mają.

Ja dziś lepiej bo cały dzień leżałyśmy z Manią w domu przed wiatrakiem. jako tako spała w dzień - tym sposobem ładnie zasnęła na noc...a ja z mężem udaję się na balkon z zimnym piwem
no jest calkiem niewesolo bo Mlody bidulek ryczy caly mokry a ja nic nie moge zrobic w lozeczku ryczy, na sofie ryczy, nawet na podlodze ryczy i w wozku tez wiec mam niezla arie.....w tej chwili u mnie w pokoju przy wlaczonym wiatraku i otwartym oknie jest 29,6 stopni....czy to nie przesada a zimne piwo walnelam i ja.......na raz i chyba sie opilam
Cytat:
mam te same objawy. Dziś mąż (po całym dniu spędzonym w klimie) sobie żartował, ze może w ciąży jestem hahaha no patrz jaki zabawny hahah ale to tak samo jak moj

yy zdecydowanie w tej "konkurencji" wolalabym przegrac modle sie o 10 stopni mniej i lekki wiaterek i chyba w tej intencji pojde do kosciola

Stary 2012-07-06, 22:29   #1000
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
no jest calkiem niewesolo bo Mlody bidulek ryczy caly mokry a ja nic nie moge zrobic w lozeczku ryczy, na sofie ryczy, nawet na podlodze ryczy i w wozku tez wiec mam niezla arie.....w tej chwili u mnie w pokoju przy wlaczonym wiatraku i otwartym oknie jest 29,6 stopni....czy to nie przesada a zimne piwo walnelam i ja.......na raz i chyba sie opilam

yy zdecydowanie w tej "konkurencji" wolalabym przegrac modle sie o 10 stopni mniej i lekki wiaterek i chyba w tej intencji pojde do kosciola
Ja też wypiłam duszkiem i się opiełam A mąż oczywiście zakręcił się na pięcie i polazł z kumplem w miacho Tym sposobem obżeram się kanapkami z pomidorem i zabijam procenty na necie

No ja w tej konkurencji wolałabym nie wygrać.
Ma być normalnie od środy..ale przed nami jutrzejsze apogeum Ja już się boję. Nie wiem co robić bo sama zostaję..chyba do brata pojadę , może u niego na działce jakoś to zniosę!!!

Cytat:
ja też nie wiem

mam te same objawy. Dziś mąż (po całym dniu spędzonym w klimie) sobie żartował, ze może w ciąży jestem

Haniu, miłego piwkowania. U mnie ,od 20 ,Mały budzi się co 15 minut. Wcale się nie dziwię. W mieszkaniu gorąco mimo pootwieranych okien.
Moja o dziwo padła o 20:20 - nie drgnie nawet. Mam nadzieję że do 4 (starym dobrym zwyczajem) pośpi
Stary 2012-07-06, 22:33   #1001
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie jest 28stopni. Obecne temperatury to zdecydowanie przesada.
Popatrz jacy Ci nasi Tż dowcipni... mój przed chwilą się ze mną licytował kto ma gorzej w dzień i próbował mi wmówić, że on ma gorzej, bo w pracy musi cały czas na krześle siedzieć aż się ze śmiechu popłakałam.

Haniu, Mania śliczna (widziałam na FB)
Stary 2012-07-06, 22:43   #1002
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też wypiłam duszkiem i się opiełam A mąż oczywiście zakręcił się na pięcie i polazł z kumplem w miacho Tym sposobem obżeram się kanapkami z pomidorem i zabijam procenty na necie

hahahahaha ja sie obzarlam czeresniami i bobem i nie ma to jak spalanie kalorii na necie
toz to uwazaj zebys za duzo nie spalila moj Tz tez mial plan wyjsc na miasto ale idzie jutro do drugiej roboty wiec mu sie nie widzi

ale taka kanapke z pomidorem to bym zjadla tym bardziej ze mam malinowe prosto z mojego ogrodka

No ja w tej konkurencji wolałabym nie wygrać.
Ma być normalnie od środy..ale przed nami jutrzejsze apogeum Ja już się boję. Nie wiem co robić bo sama zostaję..chyba do brata pojadę , może u niego na działce jakoś to zniosę!!!

ooo matko jeszcze tyle dni do obiecywanej normalnosci ja na szczescie mam jutro tylko to chodzace a raczej biegajace Diable do ogarniecia no i malowanko

Moja o dziwo padła o 20:20 - nie drgnie nawet. Mam nadzieję że do 4 (starym dobrym zwyczajem) pośpi
moja padla dzis w 6 minut z zegarkiem na reku i nie dosc ze zasypia wczesniej to jeszcze szybciej a wszystko to dlatego ze skrocilam jej drzemke w dzien

Cytat:
Popatrz jacy Ci nasi Tż dowcipni... mój przed chwilą się ze mną licytował kto ma gorzej w dzień i próbował mi wmówić, że on ma gorzej, bo w pracy musi cały czas na krześle siedzieć aż się ze śmiechu popłakałam

hahahah dobry jest moj tez sie licytuje ale moj przynajmniej stoi pomijam fakt ze przy wiatraku

kurde jutro idziemy na imieniny i nie mam sie w co ubrac chyba bede walczyc z "gietrami" i tunika bo przeca w dresie nie pojde

Stary 2012-07-06, 22:47   #1003
twin--maid
Zakorzenienie

Ja objadłam się malinami, czereśniami a teraz zagryzam wafelkami czekoladowymi moje dziecko chyba w końcu dobrze zasnęło, bo od 45 minut cisza (oby zostało tak już do rana).
Stary 2012-07-06, 22:52   #1004
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrz jacy Ci nasi Tż dowcipni... mój przed chwilą się ze mną licytował kto ma gorzej w dzień i próbował mi wmówić, że on ma gorzej, bo w pracy musi cały czas na krześle siedzieć aż się ze śmiechu popłakałam.

Haniu, Mania śliczna (widziałam na FB)
A dziękuję w imieniu Mani Czaruje skubanica

Siedzenie przed kompem w klimatyzowanym pomieszczeniu to raj na ziemi przecież!!!! Mąż poczuje jutro co to znaczy być w domu z dzieckiem przy tych upałach

Cytat:
moja padla dzis w 6 minut z zegarkiem na reku i nie dosc ze zasypia wczesniej to jeszcze szybciej a wszystko to dlatego ze skrocilam jej drzemke w dzien

kurde jutro idziemy na imieniny i nie mam sie w co ubrac chyba bede walczyc z "gietrami" i tunika bo przeca w dresie nie pojde
na jutro to tylko bikini wchodzi w grę
Tylko chyba na imieniny nie wypada

Ja mojej wydłużyłam drzemkę i dzięki temu zasnęła jak ta lala
Stary 2012-07-06, 23:02   #1005
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
A dziękuję w imieniu Mani Czaruje skubanica

Siedzenie przed kompem w klimatyzowanym pomieszczeniu to raj na ziemi przecież!!!! Mąż poczuje jutro co to znaczy być w domu z dzieckiem przy tych upałach

Ja mojej wydłużyłam drzemkę i dzięki temu zasnęła jak ta lala
Maluchy potrafią czarować

Poczuje, poczuje a ja odpocznę Za to w niedzielę jedziemy do rodziców na działkę i obydwoje odpoczniemy

U nas ani długość ani ilość drzemek nie ma znaczenia, Mały o 19:30 zaczyna ziewać i trzeć oczy
Stary 2012-07-08, 22:23   #1006
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,
widzę, że nie naskrobałyście dużo

w piątek wieczorem wróciłam ze szkolenia.Ciesze sie, że juz za mną, bo było bardzo intensywnie.Dużo nauki i egzaminów.

Upały straszne, nie da się funkcjonować.
Jutro już do pracy, a mi sie nie chce
Stary 2012-07-09, 09:20   #1007
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Wy o upałach, a u nas całą sobotę lało.
Ale wczoraj na szczęście znów słonecznie było, wybyczyłam się trochę nad morzem, ale niestety tłumy są straszliwe, tak na spokojnie można będzie jechać do tych wszystkich miejscowości turystycznych dopiero pod koniec sierpnia.
No ale się ukulturalniłam trochę. Brakowało mi tego muszę powiedzieć i wszystkie spektakle mi się podobały
Stary 2012-07-09, 09:33   #1008
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Wy o upałach, a u nas całą sobotę lało.
Ale wczoraj na szczęście znów słonecznie było, wybyczyłam się trochę nad morzem, ale niestety tłumy są straszliwe, tak na spokojnie można będzie jechać do tych wszystkich miejscowości turystycznych dopiero pod koniec sierpnia.
No ale się ukulturalniłam trochę. Brakowało mi tego muszę powiedzieć i wszystkie spektakle mi się podobały
Cześć

Tłumów nie zazdroszczę, bo też ich nie lubię. U nas wczoraj był jeden trochę "chłodniejszy" i przyjemniejszy dzień ale dziś od rana znowu skwar. Marzę o całym dniu z deszczem
Stary 2012-07-09, 22:46   #1009
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Tłumów nie zazdroszczę, bo też ich nie lubię. U nas wczoraj był jeden trochę "chłodniejszy" i przyjemniejszy dzień ale dziś od rana znowu skwar. Marzę o całym dniu z deszczem
O tak, ja też!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:49   #1010
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Ja już po urlopie - było super, choć trochę za chłodno, żeby leniuchować na plaży. Towarzystwo dało radę, ja trochę za dużo alkoholu w siebie wlałam.

Podróż średnia - co najmniej 8 godzin jazdy. Jechaliśmy w nocy, Ewa grzecznie spała, natomiast T. było ciężko - był senny, a ja też nie zmrużyłam oka, żeby go pilnować. Jak TŻ zgra fotki, to coś wkleję.

Od dziś będę z Wami pisać tylko z samego rana albo i wcale - mam nowych kolegów w pracy, jedna dziewczyna będzie siedzieć obok mnie To studenci, rocznik '90 i '92

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 08:57   #1011
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Ja już po urlopie - było super, choć trochę za chłodno, żeby leniuchować na plaży. Towarzystwo dało radę, ja trochę za dużo alkoholu w siebie wlałam.

Podróż średnia - co najmniej 8 godzin jazdy. Jechaliśmy w nocy, Ewa grzecznie spała, natomiast T. było ciężko - był senny, a ja też nie zmrużyłam oka, żeby go pilnować. Jak TŻ zgra fotki, to coś wkleję.

Od dziś będę z Wami pisać tylko z samego rana albo i wcale - mam nowych kolegów w pracy, jedna dziewczyna będzie siedzieć obok mnie To studenci, rocznik '90 i '92
Ale odpoczęłaś i naładowałaś akumulatory?

Co się studentów boisz? Ty tam jesteś dłużej, to możesz sobie wizażować
Stary 2012-07-10, 09:23   #1012
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Asiuk, fajnie,że wakacje udane

Ja się szybko chwalę, że mam już wakacje...

Misku, a jak Twój żołądek? Lepiej?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:36   #1013
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ale odpoczęłaś i naładowałaś akumulatory?

Co się studentów boisz? Ty tam jesteś dłużej, to możesz sobie wizażować
Powiedzmy
Trudno odpocząć przy czwórce dzieci
E tam, nie boję się - ale tak trochę dupiato sobie klikać, jak ktoś przez ramię patrzy

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Gratuluję!
Wakacje udane, ale znowu mi trochę odbijało. Wolę jednak o tym nie pisać, bo ktoś się zbulwersuje

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:46   #1014
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Wakacje udane, ale znowu mi trochę odbijało. Wolę jednak o tym nie pisać, bo ktoś się zbulwersuje
Dzięki

Odbijało? E tam,pisz, nikt się nie zbulwersuje

Hania

Stary 2012-07-10, 09:51   #1015
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Misku, a jak Twój żołądek? Lepiej?
W porządku, pojutrze przestaję brać na to leki, mam nadzieję, że nic nie wróci
Stary 2012-07-10, 09:56   #1016
ButterBear
Zakorzenienie

Post Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
W porządku, pojutrze przestaję brać na to leki, mam nadzieję, że nic nie wróci
No to dobrze...ale dalej nie wiadomo skąd to się wzięło?

Hania

Stary 2012-07-10, 10:05   #1017
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Ja nie pojechałam w góry, byłam dziś u lekarza i wylądowałam z antybiotykiem (gardło, kaszel...).
Także czeka mnie rekonwalescencja połączona z pracą.
uuu, niedobrze. Wykurowałaś się już?

Ja w piątek (a właściwie to już w sobotę) wróciłam z Karpacza. Zaskoczyła mnie mała ilość turystów i pustki w pensjonatach. Fajnie było pozwiedzać trochę zachodnią część Polski.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 10:06   #1018
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze...ale dalej nie wiadomo skąd to się wzięło?
wiadomo, że jakiś wirus, bo wykluczyli wszystko inne, ale na wirusy trzeba by robić pojedynczo badania - na każdego z osobna, wtedy dopiero można by stwierdzić, jaki dokładnie. Za większość tych badań musiałabym sama płacić a wirusów i tak się nie leczy, więc lekarze olali temat.
Stary 2012-07-10, 14:00   #1019
Debrah
Zakorzenienie

Cześć!
Butter gratuluję, ja się obawiam, że z rozwojówki mogło nie pójść za dobrze, przerąbany był ten egzamin..;/ Jeszcze 2 zostały, w przyszłą niedzielę będę już po.

Asiuk - pisz, nie krępuj się,

Pytanie do mam : kiedy u Was zaczęło być widać brzuszek? I kiedy poczułyście się na tyle bezpiecznie, by kupić coś dzieciowego?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 14:26   #1020
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Pytanie do mam : kiedy u Was zaczęło być widać brzuszek? I kiedy poczułyście się na tyle bezpiecznie, by kupić coś dzieciowego?
Jak wracaliśmy z Rodosu zaczął wychodzić,czyli pod koniec 16 tygodnia... ale to tylko ja widziałam. Tak że ludzie "na ulicy" widzieli to koło 20 tyg dopiero.
Po połówkowym kupiłam zestaw butelek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości