|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
Wczoraj i dziś mamy w firmie spotkania z ludźmi, którzy przyjeżdżają z Warszawy i każdy mówi, że nam zazdrości wiaterku i chłodu. To jest chyba jedyny plus tego, że tu zawsze najzimniej. ![]() Jedziemy nad morze dziś, wieczorem kultura a jutro w ciągu dnia idziemy popływać na skuterze wodnym, bo się okazało, że kolega z pracy tż ma coś takiego. To będzie mój debiut, oby się nie skończył jak ostatnia wyprawa rowerowa |
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
przyłączam się do narzekających na upały. Znoszę je wyjątkowo źle. Moje dziecko ciągle spocone, marudne, ma problemy ze snem. Zjada porządnie jedynie śniadanie i kolacje. Mi jest ciągle słabo i duszno a muszę ciągle biegać za raczkującym i buszującym po całym domu Synkiem. O spacerach nie ma mowy, bo byśmy udaru dostali więc "kisimy" się w domu. Jak już temperatura trochę spadnie i można by wyjść to jest pora spania Małego... Uwielbiam lato ale nie przy 36 stopniach w cieniu i 28 w mieszkaniu. Dziękuję teraz TŻ, że wzięliśmy mieszkanie od północny i wschodu ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Miśkowa weekend zapowiada się interesująco i to morze... zazdroszczę ![]() Moja Siostra jest na Openerze i właśnie donosi, że nad morzem pogoda zdecydowanie przyjemniejsza.
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mała w dzień je co godzinę po 2-3 min. Spi maks 20 min. Usypiam ją 30 min , a ona śpi 20..po czym za 20 min od pobudki już trze oczy ze zmęczenia. Więc znowu ją usypiam- no masakrageneralnie jestem na skraju wytrzymałości ![]() Nic mnie w życiu tak nie pokonało jak te upały. U nas w miarę ok to robi się dopiero koło północy.
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas o 20 można już pooddychać na dworze.
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2012-07-06 o 11:31 |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mania to wręcz płacze jak jej z cyca zacznie lecieć ten gęsty pokarm. tylko tą wodę z początku chce. A na noc ją na śpiocha muszę karmić bo zaraz po kąpieli jest wrzask i nie ma opcji że zje. Zasypia i po ok godzinie ją dopiero przystawiam. No cyrk na kółkach- a takie już byłyśmy zgrane
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ja rowniez zostalam pokonana przez upal dzis w mieszkaniu u tych znajomych co pracuje bylo uwaga......34,8 stopnie a termometr stal na stoliku i nie bylo w pokoju slonca juz trzeci dzien jest mi niedobrze i boli mnie glowa.....obawiam sie ze to wszystko z przegrzania i niestety biegam za raczkujacym jak Twin i lulam jak Hania......a potem w domu biegam za moja niepokonana pierworodna ......dobijcie mnie
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewesoło! To ty chyba padasz o 21 razem z Mają. Ja dziś lepiej bo cały dzień leżałyśmy z Manią w domu przed wiatrakiem. jako tako spała w dzień - tym sposobem ładnie zasnęła na noc...a ja z mężem udaję się na balkon z zimnym piwem
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kotku, wygrałaś! Masz zdecydowanie hardcore całą dobę! Haniu, miłego piwkowania. U mnie ,od 20 ,Mały budzi się co 15 minut. Wcale się nie dziwię. W mieszkaniu gorąco mimo pootwieranych okien.
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2012-07-06 o 22:07 |
||
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lozeczku ryczy, na sofie ryczy, nawet na podlodze ryczy i w wozku tez wiec mam niezla arie.....w tej chwili u mnie w pokoju przy wlaczonym wiatraku i otwartym oknie jest 29,6 stopni....czy to nie przesada ![]() Cytat:
yy zdecydowanie w tej "konkurencji" wolalabym przegrac modle sie o 10 stopni mniej i lekki wiaterek i chyba w tej intencji pojde do kosciola |
||
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja w tej konkurencji wolałabym nie wygrać .Ma być normalnie od środy..ale przed nami jutrzejsze apogeum Cytat:
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz jacy Ci nasi Tż dowcipni... mój przed chwilą się ze mną licytował kto ma gorzej w dzień i próbował mi wmówić, że on ma gorzej, bo w pracy musi cały czas na krześle siedzieć Haniu, Mania śliczna (widziałam na FB)
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hahahah dobry jest kurde jutro idziemy na imieniny i nie mam sie w co ubrac chyba bede walczyc z "gietrami" i tunika bo przeca w dresie nie pojde
|
||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Ja objadłam się malinami, czereśniami a teraz zagryzam wafelkami czekoladowymi
moje dziecko chyba w końcu dobrze zasnęło, bo od 45 minut cisza (oby zostało tak już do rana).
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czaruje skubanica![]() Siedzenie przed kompem w klimatyzowanym pomieszczeniu to raj na ziemi przecież!!!! Mąż poczuje jutro co to znaczy być w domu z dzieckiem przy tych upałach ![]() Cytat:
![]() Tylko chyba na imieniny nie wypada Ja mojej wydłużyłam drzemkę i dzięki temu zasnęła jak ta lala
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczuje, poczuje a ja odpocznę ![]() U nas ani długość ani ilość drzemek nie ma znaczenia, Mały o 19:30 zaczyna ziewać i trzeć oczy
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
widzę, że nie naskrobałyście dużo ![]() w piątek wieczorem wróciłam ze szkolenia.Ciesze sie, że juz za mną, bo było bardzo intensywnie.Dużo nauki i egzaminów. Upały straszne, nie da się funkcjonować. Jutro już do pracy, a mi sie nie chce
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Wy o upałach, a u nas całą sobotę lało. Ale wczoraj na szczęście znów słonecznie było, wybyczyłam się trochę nad morzem, ale niestety tłumy są straszliwe, tak na spokojnie można będzie jechać do tych wszystkich miejscowości turystycznych dopiero pod koniec sierpnia. No ale się ukulturalniłam trochę. Brakowało mi tego muszę powiedzieć i wszystkie spektakle mi się podobały |
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłumów nie zazdroszczę, bo też ich nie lubię. U nas wczoraj był jeden trochę "chłodniejszy" i przyjemniejszy dzień ale dziś od rana znowu skwar. Marzę o całym dniu z deszczem
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, ja też!
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja już po urlopie - było super, choć trochę za chłodno, żeby leniuchować na plaży. Towarzystwo dało radę, ja trochę za dużo alkoholu w siebie wlałam. Podróż średnia - co najmniej 8 godzin jazdy. Jechaliśmy w nocy, Ewa grzecznie spała, natomiast T. było ciężko - był senny, a ja też nie zmrużyłam oka, żeby go pilnować. Jak TŻ zgra fotki, to coś wkleję. Od dziś będę z Wami pisać tylko z samego rana albo i wcale - mam nowych kolegów w pracy, jedna dziewczyna będzie siedzieć obok mnie To studenci, rocznik '90 i '92
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Co się studentów boisz? Ty tam jesteś dłużej, to możesz sobie wizażować
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Asiuk, fajnie,że wakacje udane ![]() Ja się szybko chwalę, że mam już wakacje... Misku, a jak Twój żołądek? Lepiej? |
|
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno odpocząć przy czwórce dzieci E tam, nie boję się - ale tak trochę dupiato sobie klikać, jak ktoś przez ramię patrzy ![]() Cytat:
Wakacje udane, ale znowu mi trochę odbijało. Wolę jednak o tym nie pisać, bo ktoś się zbulwersuje
|
||
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odbijało? E tam,pisz, nikt się nie zbulwersuje
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze...ale dalej nie wiadomo skąd to się wzięło?
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w piątek (a właściwie to już w sobotę) wróciłam z Karpacza. Zaskoczyła mnie mała ilość turystów i pustki w pensjonatach. Fajnie było pozwiedzać trochę zachodnią część Polski. |
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
wiadomo, że jakiś wirus, bo wykluczyli wszystko inne, ale na wirusy trzeba by robić pojedynczo badania - na każdego z osobna, wtedy dopiero można by stwierdzić, jaki dokładnie. Za większość tych badań musiałabym sama płacić a wirusów i tak się nie leczy, więc lekarze olali temat.
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter gratuluję, ja się obawiam, że z rozwojówki mogło nie pójść za dobrze, przerąbany był ten egzamin..;/ Jeszcze 2 zostały, w przyszłą niedzielę będę już po. Asiuk - pisz, nie krępuj się, Pytanie do mam : kiedy u Was zaczęło być widać brzuszek? I kiedy poczułyście się na tyle bezpiecznie, by kupić coś dzieciowego? |
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po połówkowym kupiłam zestaw butelek
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

Mała w dzień je co godzinę po 2-3 min. Spi maks 20 min. Usypiam ją 30 min , a ona śpi 20..po czym za 20 min od pobudki już trze oczy ze zmęczenia. Więc znowu ją usypiam- no masakra
dzis w mieszkaniu u tych znajomych co pracuje bylo uwaga......34,8 stopnie a termometr stal na stoliku i nie bylo w pokoju slonca 

ja na szczescie mam jutro tylko to chodzace a raczej biegajace Diable do ogarniecia no i malowanko