![]() |
#991 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki moje kochane!
![]() ![]() Powiedzcie mi, czy octem da radę odtłuścić płytki? Chcemy z chłopem w łazience przyczepić takie 'półki' na przyssawki i zastanawiam się czym te płytki odtłuścić. Da radę? PS: właśnie jestem w trakcie ustalania sobie co i kiedy sprzątamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- widujemy się średnio co 1,5/2 miesiące.. wróciłam we wrześniu z Polski, później w październiku poleciałam, wróciłam w niedzielę a teraz wybieram się niestety na święta, później chciałam w lutym ale nie wiem jak to będzie. chciałabym mieć go na codzień. ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
a co do octu to powinnaś odtłuścić, ale lepsza byłaby chyba pasta z sody. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Zadomowienie
|
Bąbelku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
A ja odskoczę od tematu rozłąki
![]() Wiecie co, ostatnio wychwalam pod niebiosa takie sklepiki, które zawsze ale to absolutnie zawsze omijałam szerokim łukiem bo kojarzyły mi się ze śmierdzącą taniochą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Zadomowienie
|
Ano właśnie Bąbelku, buzia się cieszy (i portfel też
![]() ![]() ![]() Ja to w ogóle zmieniłam się pod wpływem chłopa. Bardziej zwracam uwagę na szczegóły i takie drobnostki. Kiedyś by mi nawet do głowy nie przyszło żeby sobie kupić jakąś pierdółkę aby ozdobić pokój czy świeczki zapalić bez okazji specjalnej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
BAN stały
|
Cytat:
powiem Ci, że ja dopóki nie poznałam tż'ta też zupełnie inaczej patrzyłam na takie różne pierdółki, wcześniej też nie pomyślałabym o takim chodzeniu po sklepikach, i że takie bajery mogą mnie ucieszyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
no akurat moja to super babka i czuję się u nich już jak w rodzinie
![]() co do dbania - większą uwagę przywiązuję do dodatków i bielizny. częściej sobie coś kupuję bo wcześniej mi wystarczało żeby było czyste i schludne (nie to, że straszyłam wyglądem - po prostu nie przejmowałam się tym zbytnio. no i nie ukrywam że za czasów licealnych i początków studiów - większość kasy się przepijało i przewalało w kinach a nie na siebie ![]() chciałabym nauczyć się malować paznokcie ale kiepsko mi idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | |
BAN stały
|
Cytat:
wiesz, ja to chyba większą uwagę przywiązuję do wszystkiego, lubię się ładnie ubrać, dobrze dobrać dodatki i powiem Ci nawet, że kolor paznokci też prawie codziennie zmieniam do koloru ubioru na następny dzień, i to już taki nawyk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Zadomowienie
|
Błagam, powiedz że to kwestia wprawy bo nie sądzę że byłoby mnie stać latać do kosmetyczki 2 razy w tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
BAN stały
|
no to mówię, że to kwestia wprawy, bo tak jak napisałam kiedyś to u mnie wyglądało kiepsko, a teraz to ciężko o jakie kolwiek wyciągnięcie poza paznokieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() mnie też mój tż zmienił, namówił do zmiany fryzury, do zmiany stylu ubioru... ehh co oni z nami robią. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
Haha ja też się trochę zmieniłam pod jego wpływem,ale w zupełnie innym sensie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
wróciłam od dentystki
![]() mialam 2 zabki robione i w jednym teraz dziwnie mi, mialam robione plomby takie swiatloutwardzane i mi przeszkadza jedna, tak jak by jej za duzo bylo.. moze sie zetrze z czasem ?
![]() |
#1008 | |
BAN stały
|
Cytat:
brrr, aż mnie ciary przeszły, jak ja nie lubię dentystów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 9 zabkow do zrobienia ![]() zrobilam juz 4 ( w tym jednego - dolną 6 wyrwana) durna bylam ze wczesniej nie chodziłam ![]() ale panicznie sie boje dentystów, teraz poszłam prywatnie i jak z jajkiem sie obchodza ![]() zbieram kase i co miesiac sie zapisuje do nich ![]() ![]() wlasnie w tym zebie ktory mi zrobila to mialam juz taki dosc gleboki czarny dół, wywiercila go, i te wypelnienie zrobila. Teraz górny zab nad nim tam nie wchodzi w ta dziure - bo juz jej nie ma ( jest modelowy zabek trzonowy) i dlatego mi dziwnie i tak nie pasuje. Chyba juz mocniej nie może tego wypełnienia spiłowac bo znowu dziura bedzie.... w grudniu ide robic nastepnego zabka to jej zapytam jak sie nic nie zmieni do tej pory ![]()
![]() |
![]() |
#1010 |
Zadomowienie
|
Ja też muszę zrobić porządek z zębami i to jeden z moich głównych celów jak dostanę pracę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
BAN stały
|
ja to pamiętam jak miałam wyrwać jednego to był tydzień płaczu, a jak mi już wyrwał to było rzucanie talerzami z bólu i to mnie tak zniechęciło. Chodzę mniej więcej co 3 miesiące, do zaufanego i całkiem miłego dentysty, i to pewnie jest jedyny powód dla którego się przełamałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
ja bylam w szoku bo moje rwanie trwalo 2 minuty i nic nie bolalo, na 2 dzien juz jadlam normalnie - zero bólu było
![]()
![]() |
#1014 |
BAN stały
|
a ja jakoś bardzo na tym zawsze cierpię, niestety...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
ja mialam rwany pierwszy zab - pierwszy raz ;D
a tak panikowalam ze wzielam caly tydzien wolny z pracy ;D hahahah ;D jutro mam wolne ![]() ![]() chyba zmykam do łożka, tz jakis film oglada w tv ![]() do jutra dziewczynki i fajnie ze jestescie ![]()
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
Martuś, powiedz mi, nie masz wsparcia w rodzinie odnośnie opieki nad Młodym? Ja rozumiem, że to Wasze dziecko i to nie fair zrzucać opiekę na kogoś innego, ale jak to wygląda? Bo mam wrażenie, że jesteś całkiem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja jutro też wolne, w planach jeszcze nie mam nic,ale coś się znajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Wtajemniczenie
|
A mi kanałowe robili bez znieczulenia
![]() Wiesz liczyć mogę tylko na swoją rodzine. 3 bloki dalej mam babcię i choć chciałaby mi pomóc bardzo nie jest w stanie bo nie dość że sama opiekuje się swoją mamą - moją prababcią - to pochorowała się - najprawdopodobniej ma raka i nie jest to łatwa sytuacja. A moi rodzice sami pracują tata na zmiany, mama dorabia po godzinach, mam małą 7letnią siostre no i to też są obowiązki bo do szkoły ma kawałek bo nauka itd . Mam jeszcze jedną siotre i fakt jak może pomaga ale to z nią też nie jest taka prosta sprawa. Jak mogą tak pomagają. Czy to jak leje i nie mam jak iść do sklepu to po drodze do pracy zrobi mi mama zakupy i podrzuci czy to coś załatwią jak tylko mogą. Ale też nie chce ich bardzo obciążać bo sami łątwo nie mają. A ja ani prawka nie mam więc muszę się tłuc tramwajami i autobusami a niestety ale moje miasto za bardzo przyjazne matkom nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
BAN stały
|
ale ważne jest to, że sobie z tym wszystkim radzisz, bo dzielna z Ciebie kobieta!
ja właśnie rozmawiałam z tż'tem.. powiedział mi, że w czerwcu do mnie dołączy i zostanie do czasu aż nie skończę szkoły i nie wrócę do Polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super!! Widzisz a tak się martwiłaś ![]() ![]() A ja zmykam spać bo rano pobudka po 6 bo musze jechać z małym do przychodni... Dostał gorączki i zaczyna chrypieć ![]() Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.