|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
po świetach ?to poczekam i mi kupisz jakby co,..oki??
|
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie sukienkę,jako fartuszek domowy
![]()
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Ech no i też kupiłam po jednym opakowaniu Lierac Premium i Coherence w aptece esculap
zaczynam jak Wy drogie koleżanki ![]() idę spać , padam po dzisiejszym abt ![]() :ziewa m:dobrej nocki
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-07 o 22:44 |
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka swietna
Ja tez malo co w sukienkach czy spodniczkach chodze ale ta jest super Schudlabym kilka kg to bym zalozyla. Zmarnowana jestem Wrocilam ze spotkanka z kilkoma takimi z wizazu Fajnie bylo ale jazda komunikacja miejska w Dublinie mnie wykancza. Na szczescie jeszcze 6 dni wolnego przedemna . Wiem wiem urlop mi sie zaczal od pon ( do nd) ale mam wolny pon I wt ;-) Nie narzekam. |
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
No i co ? nikogo nie ma rano na kawie ?
![]() ale nie chciało mi się wstać ...właśnie dokryłam ,że tłuszczyk z wewnętrzenej strony ud powoli znika ....jednak warto się pomęczyć na tym abt miłego dnia
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-08 o 08:06 |
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, kołduny to małe pierozki, troche bardziej ostre, z surowym, siekanym miesem ( tzn potem sie je gotuje
). w oryginale potrawa litewska, z baraniny, z siekanym łojem. wiem, brzmi paskudnie, ale prawdziwy kołdunek jest boski - malutki, na jeden kes...W srodku masz kuleczke miesa, a przy prawidłowym zrobieniu - rodzaj sosu, rosołu - dlatego ich sie nie kroi, a je od razu...Te oczywiscie nie sa z baraniny, ale smaczne http://allegro.pl/kolduny-z-miesem-1...767824650.html testowałam jej rozne pierogi i sa naprawde bardzo dobre. zamawiam wiecej i zamrazam, po rozmrozeniu nadal dobre. sklepowe sie nie umywaja... Lapi, zazdroszcze, ja sobie ostatnio cwiczenia odpusciłam, ale obiecuje, ze dzis znowu wroce Wewnetrzna powierzchnia ud to moja pieta achillesowa ![]() Miszka, sukienka ładna, ale do poderwania włąsnego meza ![]() Tigi, po 6kg to by Ciebie nie było, nie masz z czego chudnac ![]() Irenka, czyli masz tam sporo polskich, wizazowych znajomych...? czy raczej sie spotykasz z miejscowymi...? Dobrze, zaraz do roboty... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-08 o 08:11 |
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
o cześć kama
|
|
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
Witam
drogie panie ...Obudziłam się dziś o 5-teji stwierdziłam , że gruba przesada ... no i pospałam do 9-tej .... ![]() Kama ja mam z czego chudnąć, i te 6 kg to byłoby idealnie , naprawdę jeszcze duuuuuuuuuuuuużo by mnie zostało .... Wiem , że dobrze się kamufluję , dlatego u mnie tak bardzo nie widać , ale jakbym ubrała się takk , jak Ty na urodzinach Miszki ( obcisła bluzeczka i dopasowana spódnica , to wszystko by się obnażyło ![]() Dziś dostałam SMS z ponagleniem o wpłatę za serum Filorgi , wiec grzecznie odpisałam , że mam 7 dni na wpłatę ... ![]() Kawa .... |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Zaraz zerknę na te kołduny...![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Kama jak ona Ci wysyła te pierogi?zamrozone???szybk o dochodzą?matuchno ,jedzenia jeszcze przez all nie zamawiałam Nie długo pół świni kupię
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa mam pare wizazowych znajomych tu na miejscu
Ale, ale. .. Jeslu chodzi o przyjaciol ( takich prawdziwych a nie tylko znajomych) to trudniej juz. Wiesz znajomych w pracy np tez mnostwo ale komus z kim sie mozesz ze wszystkim wygadac + zaufac to juz gorzej. A napisz mi na pw ( jak mozesz oczewiscie) skad dokladnie jestes I skad ta babka od pierogow. Dopiero wstalam. Tzn wizazuje z lozka z komorki. Eh niedlugo slodkie lenistwo sie skonczy |
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Miszka , Kama pisała , że babka od pierogów mieszka 20 km od niej i je podrzuci zamówienie ...
Ma szczęście , bo ja zamawiać bym się bała i czekać na paczkę z pierogami ![]() Miszuś , czy ja nie zostawiłam u Ciebie tego błyszczyka E Arden , któy mi podarowałaś ? Bo nigdzie go nie mam ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Kulki Yves Rocher na ich stronie są niedostępne .. ![]() Ale zobaczcie jaki piękny kolorystycznie zestaw cieni w świątecznej limitowance http://www.yves-rocher.com.pl/zestaw_cieni_do_powiek |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Tiguś czy to Ty kupowałaś kiedyś tą odżywkę do paznokci Herome ??? to jest ten tzw. gwóźdź ????
![]() jeśli tak to napisz czy warta zainteresowania ??? ![]() czy paznokcie po niej rosną rzeczywiście i są mocniejsze ....ja mam z tym problem , zawsze krótkie i kruche ![]() ... muszę kupić jakąś bardzo dobrą odżywkę , moja się kończy .... jak inne dziewczyny miałyście to please napiszcie też czy warto kupić ją ? ![]() widzę ,że są chyba 2 wersje na all ...to teraz która ?
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Goś,napewno wziełas..Nic nie zostało..Co z Abi,bo sie martwię
Miałas od Niej jakąś wiadomość?---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Lapi nie pomogę ,bo nie uzywam,nie mam problemu z paznokietkami.. |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Miszus, zamrozone to bez sensu, swieze, ugotowane
Potem podgrzewam w mikrofali, mozna tez odsmazac. Kurierem normalnie, czyli masz na drugi dzien po zrobieniu. a do mnie podjezdza osobiscie, czyli mam bez kuriera , sa naprawde bardzo dobre, swieze, dobrze przyprawione i nie oszukane. wiesz, w sklepowych - procent nadzienia wobec grubosci pierogow jest znikomy , a zawartosc miesa w pierogach z miesem jest jeszcze mniejsza. tu masz po prostu uczciwe, domowe, naprawde dobre, a niebo lepsze od moich Porcja to 10 pierogow, ja osobiscie robie z tego 2 porcje i zamrazam, osobno w woreczkach. dzis juz zamowilam, pani da mi znac, kiedy przyzwiezie Wziełam kołduny i z miesem i ruskie i z kapusta i grzybami i z twarozkiem To tez swietne rozwiazanie na wigilie. jesli ktos nie jest pierogowym mistrzem i nie chce sie uzerac z lepieniem, a rodzina oczekuje z kapusta i grzybami albo uszek - to albo czekasz, ze ktos z rodziny zrobi albo kupujesz sklepowe, albo takie domowe. tak zrobiłam w ubiegłym roku. stad wersja z kapusta i grzybami ![]() Lapi, miałam herome, nie była zła, ale i tak zawsze wracam do nail tek II
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-08 o 13:51 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to samo robi Eveline 8w1 a kosztuje 1/4 ceny. Obie mają fatalny wpływ na skórki i obie zawierają formaldehyd. Ale na paznokcie: rewelacja Ja mam tą w czerwonym opakowaniu. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Tiguś, ![]() Miszka, wysłałam poleconym priorytetem, oki? |
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, ile za wysyłke...? tez doszło, dzis odebrałam iles paczuszek, bo bratowa złozyła szereg kosmetycznych zamowien. odbierajac - cieszyłam sie, jak gdyby to było dla mnie
Głupota, prawda...? masoje waniliowe z lawendowej farmy tez przyszły...I włąsnie zestawy z eskulapa. całkiem fajne, kazdy osobno zapakowany, nadaja sie na prezent.
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Oki Krop.Co do Świąt to czekam na jakąś fajną ofertę..Powinny się zacząć po mału pojawiać..o jest jedna http://allegro.pl/rejs-swieta-na-rajskich-karaibach-i2762385070.html
|
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie Wy się wszystkie podziałyście?
Idę do kosmetyczki, ciekawe czy potraktuje mnie kwasami czy igłami
|
|
|
|
#1011 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, ja jestem
![]() O jakich zniżkach 30% w Sephorze piszecie? W Warszawie nie ma 30%, robią tylko i wyłącznie Dni VIP -20%. |
|
|
|
#1012 | |
|
Zadomowienie
|
Lapi , odżywkę Herome zamówiłam pierwszy raz ( nawiasem mówiąc wciąz jeszcze nie doszła i jestem zła
)Są dwie : -strong -extra strong Ja zamówiłam extra strong .... A wcześniej miałam odżywkę alessandro , potocznie zwaną "Gwoździem " lub "Śrubą" ![]() I to właśnie ta odżywka uratowała mi paznokcie ...Urosły i były b. mocne ... Odżywka ta ma dla mnie jedną podstawową wadę - nie nadaje się pod lakier , trzeba ją stosować solo .... Ale jest doskonała ... ja jednak chcę mieć długie paznokcie ,by móc je malować ... dlatego teraz zamówiłam Herome , bo ta podobno po 14-sto dniowej kuracji , gdzie stosuje się ją solo , nadaje się potem by co jakiś czas stosować ją pod lakier , dla podtrzymania efektu .... Krop , ja stosowałam odżywkę Eveline 8w1 i niestety właśnie straciłam wszystkie paznokcie ... Lapi , jeśli wiec nie zależy Ci by malować pazurki lakierami , to gorąco polecam Ci "gwoździa" ![]() Miszka , nie mam kontaktu z Abi , napiszę do niej , zbieram się właśnie już długo i napisać nie mogę .... Czyżbym zgubiła ten błyszczyk ? Kama , za wysyłkę nic, pewnie coś tam kiedyś będziesz mi wysyłała ... ![]() Krop, od razu jak wrócisz daj znać co Ci kosmetyczka fajnego "zrobiła"... Ja też muszę, bo mi opadło ... tylko kiedy ?Do mnie też doszły dziś zestawy z Esculapa Tylko tej odżywki nie ma A paznokcie równe z opuszkiem - okropne , a jeden pękł w połowie płytki i boli Zaszalałam dziś w SH moim ulubionym - znów naniosłam całą siatkę ... Dwa swetry, jakieś bluzeczki, w tym jedna piękna nowiutka z metką w kolorze fuksji ... Rozmiar 22 Ale Miszka widziała , jak ja teraz chodzę ubrana - w workach ...![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
-30% jest we wszystkich Sephorach , w całej Polsce , po świętach BN , przez kilka dni , chyba do Sylwestra , ale nie pamiętam ... W tamtym roku się obkupiłam w meteoryty prasowane i kulki właśnie ... |
|
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
A... racja, oczywiście, pamiętam. Między Christmasami a Sylwestrem. Jednak dotyczy to jedynie kolorówki, przynajmniej w Warszawie. W zeszłym roku nie skorzystałam, bo były mi potrzebne perfumy. W tym roku zamierzam skorzystać
|
|
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
Jak będą VIPy to ja się skuszę na pełnowymiarowy tusz Givenchy Noir Couture
Po za tym jestem strasznie zmęczona, codziennie wychodzę 7:30 powrót ok 18:00 |
|
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję Wam dziewczyny za pomoc odnośnie odżywki do paznokci
![]() Miszka aleś znalazła ofertę świąteczną hoho ...gdybym widziała to wcześniej ...mój świąteczny rejs samolotowy na Teneryfę dużo droższy niestety ...windują ceny na święta ![]() ...ech ale co tam , kupię wszystkim tańsze prezenty hihi.... jakaś padnięta jestem dzisiaj ![]() ...godzinka w wannie z książką mnie na nogi nie postawiła ..a miałam dokończyć elaborat po hiszpańsku odnośnie różnic między polakami a hiszpanami ...no sił nie mam póki co Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-08 o 18:38 |
|
|
|
#1017 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj powtórzyłam akcję z niedobranymi kolorystycznie podkładami.
Rano posmarowałam (na krem oczywiście) jedną połowę twarzy YSL (odcień B30), drugą połowę LRP (odcień Ivory). Wcześniej na białą chusteczkę wylałam trochę jednego i trochę drugiego, żeby porównać kolor. Ku mojemu zdziwieniu kolory okazały się identyczne jeśli chodzi o jasność, natomiast zauważalna była różnica: B30 YSL było wyraźnie żółtawe, natomiast Ivory LRP było neutralne, bez żadnych żółtych refleksów. No, więc jedna połowa twarzy jednym, druga drugim i wyjście do pracy. Godz. 7:30 więc już całkowicie widno. Oczywiście już w połowie drogi do pracy znowu opuściła mnie pewność siebie. Przy wejściu do budynku znowu spotkałam kolegę, który jest nowy, ale ma ze mną częściowo współpracować. Czyli mało się znamy, ale zależy mi żeby postrzegał mnie jako ładną, a nie brzydką. To chyba oczywiste. A ja z tym rozbielonym pyskiem, jak pełnoprawny członek rodziny Adamsów lub Edward Wampir (tyle, że u mnie uszy i szyja brązowe) ![]() W moim pokoju, w samotności przed zwierciadłem, znowu poszły w ruch chusteczki do demakijażu, twarz zmyta go gołego (czyli do brązowego), potem odrobinka Sudokremu i Terra Azzurra Guerlain (głównie równoważąca biel tlenku cynku z Sudokremu). Jutro rano odpuszczę już sobie te perturbacje, w domu zrobię efekt ostateczny ulubionymi produktami i koniec póki co z marzeniami o karnacji Królewny Śnieżki. 110 zł poszło w błoto na ten LRP, pocieszam się, że ugrałam za to butelkę płynu micelarnego,choć marne to pocieszenie
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-08 o 19:02 |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Tig...ta bluzka 22 to na worek...? bo Ty ponad 12 to raczej nie przeskoczysz
![]() Xnika, tak tyrasz w pracy czy na treningach...? Ja dzis cwiczyłam, ale co to da, jak potem kolacja i tym sposobem załatwiłam sobie solidna kolacje Wiesz co, Brati - zadziwiasz mnie Po co sie malowac - i zmywac...?! Byłam przekonana, ze jestes strasznie zdecydowana...? To znaczy - maluje i chodze, albo nie maluje...ewentualnie trenuje w domu Bo tak mam wrazenie, ze podkłady, zamiast poprawiac Ci humor - odbieraja Ci pewnosc siebie...Skoro w domu uwazasz, ze wygladasz ok, to czemu wzrok innych Cie deprymuje...? Jesli myslisz, ze facet zauwazy, ze masz uszy ciemniejsze od twarzy - to sie myslisz i przeceniasz ich spostrzegawczosc I czemu nie kupisz sobie ciemniejszego podkładu, bodaj w probce...? by uniknac stresu...? No wyjasnij mi to, prosze
|
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Czemu myślałaś że jestem zdecydowana? Nigdy nie jestem
![]() W domu wydaje mi się, że ładnie, potem na dworze okazuje się, że jest szkaradnie. W plenerze mało kto w podkładzie wygląda dobrze. Raczej nikt Dlatego zmywam.Ale może jednak jestem zdecydowana, skoro nie trwam potulnie w niezbyt udanym makijażu przez resztę dnia, tylko szach ciach i precz z mojej twarzy Różnie to można interpretować ![]() Eksperymenty wczorajsze i dzisiejsze wynikają z prozaicznego faktu, że naszło mnie na wielkie testy, a posiadam w domu jedynie próbkę YSL oraz buteleczkę LRP. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-08 o 19:12 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarłam do domu..Droga z Kepna,wpędza mnie w nerwicę
nie nawykłam jezdzic przepisowo Mąz maluje i juz widac efekty Bratek ja musze w realu zobaczyc jak sie ma sudokrem do Guerlaina na twojej buzi..Ni w ząb tego nie pojmuję..dla mnie ten sudo jest tłusty jakis
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

...
....jednak warto się pomęczyć na tym abt