|
|
#991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Cytat:
![]() jak mu się do klaty przytulam to patrzy na mnie jego "ahmed" a on zasypia przytulony do mojej czaszki ja ogólnie do twarzy, portretów jestem jakaś taka hmmm.. uprzedzona? podoba mi się, ale średnio bym się z takowym czuła ![]() edit: podoba mi się ta muerte Twojego ogólnie to jest dość częsty motyw, ale podobają mi się nie liczne - chyba chodzi o to jak mają twarze zrobione i wgl.no i róże mniamniusie
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2013-08-27 o 19:09 |
|
|
|
|
#992 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale w sumie dałyście mi do myślenia, czy to by nie wyszło zbyt romantycznie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() będzie na dole, a one będą na siebie patrzeć ![]() ![]() i właśnie takie głupie myśli mam
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
|
#996 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
|
|
#998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hahahaha na siebie jak na siebie, ale jakby jeszcze zerkały na niego co tam robi a jakby tak zrobić na jednym czachę z różami, a na drugim twarz kobiety z połową czaszki, w sensie pół kobiecej twarzy a pół czaszki i też to jakoś skomponować z różami?? chociaż wtedy może być za dużo tych czaszek..... sama nie wiem ![]() wcześniej zainspirowałam się tym ![]() http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...e148e8a2ca.jpg Edytowane przez 201612291251 Czas edycji: 2013-08-27 o 22:20 |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam wiesz, czaszki, róże - miodzio ![]() a może na drugiej coś w stylu kamei? też zawsze można zrobić taką bardziej mroczną Lady
|
|
|
|
#1000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...29690844_n.jpg i ciekawe na co ONI patrzą: http://sphotos-a-cdg.xx.fbcdn.net/hp...61722556_n.jpg ciekawy pomysl: http://sphotos-a-cdg.xx.fbcdn.net/hp...98970926_n.jpg Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2013-08-28 o 08:44 |
|
|
|
|
#1001 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie taką mroczną miałam na myśli, chociaż zastanawiam się nad dodaniem do niej jakiegoś chociaż przebłysku czaszki, może nie połowa, bo chyba byłoby za dużo, ale np. troszkę na szczęce/żuchwie. No a na drugiej nodze wtedy już czachę No i obydwa z dodatkiem róż, ale w kolorach fioletu/niebieskiego coś w stylu tej co kiedyś pokazywałam. Na razie taki mam wstępny pomysł, ale zdam się na tatuatora co on mi podpowie Cytat:
właśnie się dostatecznie zniechęciłam do tatuowania sobie kobiety i mężczyzny na udach ![]() a oni patrzą chyba na jej pośladki ![]() a tak z innej beczki, nie wiecie może czy na katowickim konwencie będzie ktoś przekłuwał? tak jak to było np. TF? |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stupid Girl-dla ciebie rezerwuję niedzielę
|
|
#1003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak uda mi się być na konwencie to na pewno się zgłoszę na przekłucie a czy jest jakaś zasada, że czegoś na konwencie nie przekłuwacie np.? bo ja chciałabym sutek i conchaStupid a Ty co będziesz przekłuwać?
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Konto usunięte
|
ale na widok TYCH witrazowych róż ja dostałam ślinotoku https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/h...81029829_n.jpg
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
robimy wszystko
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
Twarze są super, ale takie jak w załączniku
8973505.jpg tumblr_lwivhrDFPw1qg8mkho1_1280.jpg tumblr_lyf8a2hwpA1qg8mkho1_1280.jpg l_625c50fcb1aa4b5a9ab0592386619ffc.jpg tumblr_m4xvakmu1o1qbqh04o1_500.jpg Miss Venflon nie jestem pewna na 100%, ale chyba stałam niedaleko Ciebie na Eye For An Eye w sobotę
|
#1007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
aaa schowane ![]() super!
|
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
A czy te "old school'owe" twarze maja jakas dokladna nazwe? Bo bardzo mi sie podobaja, ale nie wiem jak ich szukac
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorystycznie.Ino szkoda, że nie mam takiego fajnego, zgrabnego tyłeczka. Trochę czekałam na kolejną odp od Gawkowskiego, ale wiem już, że kosztowo będzie koło 3,5tys. Teraz kombinuję, jak to zgrać logistycznie, bo ja ze śląska, a on z Białegostoku. Studia, praca i mam wolną jedną niedzielę w miesiącu Też żem se nie mogła kogoś innego upatrzyć Plus, że projekt możemy obgadać przez neta. Ale i tak muszę myśleć nad kosztami 4-5kursów na 2gi koniec Polski i je zgrać jakoś. I pilnować, żeby szczegółów nie wygadać, bo rodzina powie, że mnie poyebało.
|
|
#1010 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dał znać jak już będziesz po czy jak
||
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, to dopiero w przyszłym roku, bo Paweł ma wolne terminy od grudnia. Mam nadzieję, że na okolice lutego coś wykminię i dam radę zorganizować się na 1wszą sesję.
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie się udało dwie sesje opchnąc na konwentach bo 3rd eye przyjeżdża do Katowic - więc logistyka odpada, chociaż znów zabawa na konwencie mnie ominie
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoraś z Was interesowała się tematem metali ciężkich w tuszach? Nikogo to raczej nie obchodzi
niby na tattoo jestem zdecydowana, ale miło by było się upewnić, że nie robię sobie kuku.
|
|
|
|
#1015 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane!
Ja jeszcze nie mam żadnego tatuażu, ale 10.09 idę do studio ![]() Wymarzyłam sobie cienkie linie wokół ręki. Studio powiedziało, że spoko. Teraz tylko tak się zastanawiam, jakie macie zdanie na ten temat, czy takie linie to bardzo trudny tatuaż? Obawiam się po prostu o to, żeby się nie rozlały, żeby były równe... A może macie kogoś do polecenia w W-wie (i okolice). http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...2c9b8a3779.jpg |
|
|
|
#1016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a do takich klimatów to Aga Młotkowska http://www.facebook.com/aga.mlotkowska/photos |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O wow, ona piękne robi. Nie znałam jej! Ma swoje studio, czy jak? Znasz ją? |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.agamlotkowska.com/ http://kolektivtattoo.wordpress.com/ |
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej to chyba w salonie tatuażu.
|
|
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbijesz sobie zabawę na następnych konwentach ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

ogólnie to jest dość częsty motyw, ale podobają mi się nie liczne - chyba chodzi o to jak mają twarze zrobione i wgl.

właśnie taką mroczną miałam na myśli, chociaż zastanawiam się nad dodaniem do niej jakiegoś chociaż przebłysku czaszki, może nie połowa, bo chyba byłoby za dużo, ale np. troszkę na szczęce/żuchwie. No a na drugiej nodze wtedy już czachę