Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 22:13   #991
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

ooooooooooo ta ostatnia swietna
zaraz pokazuje męzusiowi
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 22:16   #992
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ale wam zazdroszcze wybierania wózka nooooo
mój stoi w piwnicy hehe, musimy spacerówke na gongole zrobic i gotowy do spacerów dzis jak bylismy w piwnicy to młodego do niego wsadziłam, ale stwierdził z eto dla dzidziusiów
on juz chyba nawet tego wózka nie pamieta tak szybko z niego zrezygnował
Żeby sobie nie przypomniał jak maluszek się urodzi
a jaki masz wózek?
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Mi jeszcze bardzo podoba się Bebetto Fabio Fajne wózki,ale każdemu co innego pasuje,szczególnie w prowadzeniu,ale powiem Ci,że ja się nie rozczarowałam a wręcz jeszcze bardziej utwierdziłam,że fajny i wygodny wózeczek no i gondola jest duża
I też chce kolor szary albo beżowy,w sumie bardzo jestem zdecydowana na niego i raczej go kupimy,bo Tż nie podobał się na zdjęciach i wył,że takiego nie chce ale dzisiaj zobaczył z bliska to był zadowolony
Ten wózek dużo zyskuje jak się go ogląda na żywo mojemu też się spodobał jak go zobaczył w sklepie. już nawet mieliśmy go kupić jak w smyku była promocja, ale wypadł dyżur i
( Rozumiem, że z Tżtem lepiej? )

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
ooooooooooo ta ostatnia swietna
zaraz pokazuje męzusiowi
Na Siwiec dobrze leży a ma takie cycuchy wielkie
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 22:18   #993
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Ci zazdroszczę,że masz wózek,bo chociaż masz jeden wydatek z głowy Choć fajnie kupować nowe rzeczy,bo teraz z roku na rok co raz lepsze cuda,ale jeszcze fajniej jest zaoszczędzić
Obawiam się,że za 4 lata jak będziemy starać się o kolejną dzidzię to już wózek dawno zgnije albo będzie służyć dla innej dzidzi i wtedy będą dopiero cudne wózki,ale z roku na rok ceny też są co raz to ciekawsze
co racja to racja z tym ze ja uwielbiam czegoś szukać, oglądać , kombinować no ale wózek mi si emega sprawdził wiec nie narzekam, no i ten koszt wózka że odpada to duży plus-mogę to przeznaczyć na co innego

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Żeby sobie nie przypomniał jak maluszek się urodzi
a jaki masz wózek?

Ten wózek dużo zyskuje jak się go ogląda na żywo mojemu też się spodobał jak go zobaczył w sklepie. już nawet mieliśmy go kupić jak w smyku była promocja, ale wypadł dyżur i

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Na Siwiec dobrze leży a ma takie cycuchy wielkie
ale Siwiec nie ma balona w postaci brzucha to łdni ejej to po biuscie spływa
no ale fajne to, jak nic nie znajde na miesice to chyba sie skusze

a wózek mam XLandera
Stary 2014-05-04, 22:20   #994
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
co racja to racja z tym ze ja uwielbiam czegoś szukać, oglądać , kombinować no ale wózek mi si emega sprawdził wiec nie narzekam, no i ten koszt wózka że odpada to duży plus-mogę to przeznaczyć na co innego

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

a wózek mam XLandera
Ona ma tak wielkie, że chyba brzuch by musiał być meeega wielki żeby się odznaczył
Stary 2014-05-04, 22:25   #995
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ona ma tak wielkie, że chyba brzuch by musiał być meeega wielki żeby się odznaczył
racja

chciałam wam pokazac jak mniej wiecej wyglada moja sylwetka ale wszedzie jakas powyginana jestem, albo siedze
Stary 2014-05-04, 22:29   #996
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie,na zdjęciach jak dla mnie wygląda rewelacyjnie a na żywo dzisiaj w Smyku od razu go poznałam i zwróciłam na niego uwagę My na razie nie kupujemy,bo za wcześnie i w sumie jak dla mnie wózek to mogę kupić nawet we wrześniu ale dzisiaj to już tak się nakręciłam,że chciałabym go mieć W sumie zobaczymy latem czy nie będą tańsze w sklepach internetowych i na Allegro Dobrze,że przetestowany na żywo
A z Tż? Hmm.. praca,praca,praca nad głupimi charakterami... Dzisiaj cały dzień spędziliśmy w innym mieście niż nasze,gdzie nikt się na nas nie gapił,nie komentował mojego brzucha,ba! Nawet nikt nie zwrócił uwagi,że ja mam brzuch i brakowało mi takiego dnia,gdzie każdy ma nas gdzieś i jesteśmy tylko zainteresowani sobą I widać brakowało nam takiego oderwania od wszystkiego co mamy na co dzień i uwierz od 15 do 21 byliśmy w tym mieście i dopiero o 22 dojechaliśmy do domu Może po prostu ta monotonia nas zniszczyła? Nie wiem... Ale teraz póki jesteśmy sami jeszcze bez dzidziusia musimy tak właśnie spędzać czas,bo wystarczy,że pojedziemy na jakąś wioskę do lasku się przejść to zapominamy o wszystkim i nie ma mowy,żeby zrobić sobie jakąś wymówkę albo nawzajem sobie dogryzać. Może to też moja wina,bo siedzę ciągle sama w domu,on chociaż jedzie do pracy a ja sama przez ten czas jestem a tak jak gdzieś wychodzimy razem to jest po prostu inaczej... jak dawniej..
Cytat:

a wózek mam XLandera
Noo chyba każda kobieta uwielbia szukać,oglądać i kombinować szczególnie jeżeli chodzi o zakupy
Mi się akurat nie wiem czemu żaden x-lander nie podobał I oglądałam ich wiele,bo tyle dobrych opinii o nich ale nie wiem czemu no po prostu żaden nie przypadł mi do gustu... A dziś próbowałam jednym się przejechać i najgorzej nie wypadł,ale nie współpracowalibyśmy dobrze
Ale jak wiadomo jednym pasuje bardzo ciężki wózek,na dużych kołach a drugiemu lekki ze skręcanymi,mniejszymi kółkami

http://navington.com/produkty/caravel/ Jeszcze ten mi się podoba!

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 22:29   #997
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
racja

chciałam wam pokazac jak mniej wiecej wyglada moja sylwetka ale wszedzie jakas powyginana jestem, albo siedze
Rozumiem, że wyginasz śmiało ciało?
miej więcej sobie Ciebie wyobrażam po zdjątku z synkiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 22:37   #998
Aliszcze
Zakorzenienie

ja się tylko melduję, trochę Was poczytalam, ale generalnie dziś niemoc czuję. Rano zawroty głowy mialam, ale to raczej nie przez ciażę tylko na pogodę, raz słońce raz chmury dziś były i ja taka nieprzytomna łaże.
Ale byście nie zapomnialy o mnie, to się melduję, że żyję

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 22:40   #999
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
ja się tylko melduję, trochę Was poczytalam, ale generalnie dziś niemoc czuję. Rano zawroty głowy mialam, ale to raczej nie przez ciażę tylko na pogodę, raz słońce raz chmury dziś były i ja taka nieprzytomna łaże.
Jutro będzie już lepiej
Stary 2014-05-04, 22:44   #1000
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Miałam to samo dzisiaj i też nie zwalam winy już na tą biedną ciążę tylko na porypaną pogodę i coś czuję,że będzie gorzej,bo u mnie dzisiaj 11 stopni a w tygodniu ma być 20 parę,wtedy będzie masakra po takim skoku... I też dzisiaj gdzie nie pójdę do sklepu,do toalety czy chwilę na dworze postoję to w głowie mi się kręci.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-05-04, 22:49   #1001
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie,na zdjęciach jak dla mnie wygląda rewelacyjnie a na żywo dzisiaj w Smyku od razu go poznałam i zwróciłam na niego uwagę My na razie nie kupujemy,bo za wcześnie i w sumie jak dla mnie wózek to mogę kupić nawet we wrześniu ale dzisiaj to już tak się nakręciłam,że chciałabym go mieć W sumie zobaczymy latem czy nie będą tańsze w sklepach internetowych i na Allegro Dobrze,że przetestowany na żywo
A z Tż? Hmm.. praca,praca,praca nad głupimi charakterami... Dzisiaj cały dzień spędziliśmy w innym mieście niż nasze,gdzie nikt się na nas nie gapił,nie komentował mojego brzucha,ba! Nawet nikt nie zwrócił uwagi,że ja mam brzuch i brakowało mi takiego dnia,gdzie każdy ma nas gdzieś i jesteśmy tylko zainteresowani sobą I widać brakowało nam takiego oderwania od wszystkiego co mamy na co dzień i uwierz od 15 do 21 byliśmy w tym mieście i dopiero o 22 dojechaliśmy do domu Może po prostu ta monotonia nas zniszczyła? Nie wiem... Ale teraz póki jesteśmy sami jeszcze bez dzidziusia musimy tak właśnie spędzać czas,bo wystarczy,że pojedziemy na jakąś wioskę do lasku się przejść to zapominamy o wszystkim i nie ma mowy,żeby zrobić sobie jakąś wymówkę albo nawzajem sobie dogryzać. Może to też moja wina,bo siedzę ciągle sama w domu,on chociaż jedzie do pracy a ja sama przez ten czas jestem a tak jak gdzieś wychodzimy razem to jest po prostu inaczej... jak dawniej..

Noo chyba każda kobieta uwielbia szukać,oglądać i kombinować szczególnie jeżeli chodzi o zakupy
Mi się akurat nie wiem czemu żaden x-lander nie podobał I oglądałam ich wiele,bo tyle dobrych opinii o nich ale nie wiem czemu no po prostu żaden nie przypadł mi do gustu... A dziś próbowałam jednym się przejechać i najgorzej nie wypadł,ale nie współpracowalibyśmy dobrze
Ale jak wiadomo jednym pasuje bardzo ciężki wózek,na dużych kołach a drugiemu lekki ze skręcanymi,mniejszymi kółkami

http://navington.com/produkty/caravel/ Jeszcze ten mi się podoba!
no dlatego ja zawsze mówie ze cos co podoba sie komus nie zawsze jest fajne dla drgiej osoby, najlepiej sobie poszukać jakieś typy, pójść do sklepu, po przymierzać sie , po oglądac itd
często jest tak z ejak ktos zakupi jakaś rzecz to potem mimo ze ma wady i ten ktos zdaje sobie z tego sprawe upiera sie ze nie ma i jest idealny
u mnie wózek sie sprawdził, mieszkam na 4 pietrze i sama sobie nim zjeżdżałam i wjeżdżałam na górę, po sniegu i chodnikach fajnie śmigał, a minus to np w spacerówce oparcie jest takie na wpół leżące co mi troche przeszkadzało, no i w tym type co ja mam była wkładka która strasznei sie zsuwała, co mnie wkurzało jak nei wiem, ale ją po prostu zdjełam
Stary 2014-05-04, 22:56   #1002
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
no dlatego ja zawsze mówie ze cos co podoba sie komus nie zawsze jest fajne dla drgiej osoby, najlepiej sobie poszukać jakieś typy, pójść do sklepu, po przymierzać sie , po oglądac itd
często jest tak z ejak ktos zakupi jakaś rzecz to potem mimo ze ma wady i ten ktos zdaje sobie z tego sprawe upiera sie ze nie ma i jest idealny
u mnie wózek sie sprawdził, mieszkam na 4 pietrze i sama sobie nim zjeżdżałam i wjeżdżałam na górę, po sniegu i chodnikach fajnie śmigał, a minus to np w spacerówce oparcie jest takie na wpół leżące co mi troche przeszkadzało, no i w tym type co ja mam była wkładka która strasznei sie zsuwała, co mnie wkurzało jak nei wiem, ale ją po prostu zdjełam
Dokładnie,my poszliśmy do Smyka tylko tak o zobaczyć czy jakieś może inne fajne będą a tu okazja do przymierzenia się i chociaż wiem,że po takich próbach mogę nawet bez wahania zamówić wózek przez neta. Wiedząc,że to nie będzie zamówienie kota w worku,który ładnie wygląda a jest do bani albo ja będę się denerwować na każdym spacerze... Dlatego takie rzeczy warto testować,bo jednak wózek to poważna inwestycja w dziecko i tu trzeba znaleźć swój własny ideał
Ohh najgorzej to wprowadzać wózek na 4 piętro... Ale znam tyle osób co mają tą przyjemność i jakoś sobie radzą Dla mnie to wyczyn minimum raz w tygodniu iść do siostry na 4 piętro a co dopiero z wózkiem,ale do wszystkiego da radę przywyknąć,ba. Nawet da radę wejść na górę z wózkiem i małym dzieckiem,wystarczy trochę wprawy Wszelkie bariery są do pokonania jak się jest matką chyba

Stary 2014-05-04, 23:06   #1003
Denaris
Rozeznanie

Latte fajne te sukienki, ale bierz pod uwagę to, ze na brzuchu wszystko się podniesie i bez legginsów się nie obejdzie. Ja idę na wesele w czerwcu i nie wiem co założę, bo wszystkie sukienki które mam będą z przodu za krótkie a w legginsach w czerwcu jak pójdę to chyba się zagotuję
Stary 2014-05-04, 23:10   #1004
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Latte fajne te sukienki, ale bierz pod uwagę to, ze na brzuchu wszystko się podniesie i bez legginsów się nie obejdzie. Ja idę na wesele w czerwcu i nie wiem co założę, bo wszystkie sukienki które mam będą z przodu za krótkie a w legginsach w czerwcu jak pójdę to chyba się zagotuję
Te sukienki są dla Asi (aa2) i własnie do leginsów albo rurek chciała
Stary 2014-05-04, 23:11   #1005
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie,my poszliśmy do Smyka tylko tak o zobaczyć czy jakieś może inne fajne będą a tu okazja do przymierzenia się i chociaż wiem,że po takich próbach mogę nawet bez wahania zamówić wózek przez neta. Wiedząc,że to nie będzie zamówienie kota w worku,który ładnie wygląda a jest do bani albo ja będę się denerwować na każdym spacerze... Dlatego takie rzeczy warto testować,bo jednak wózek to poważna inwestycja w dziecko i tu trzeba znaleźć swój własny ideał
Ohh najgorzej to wprowadzać wózek na 4 piętro... Ale znam tyle osób co mają tą przyjemność i jakoś sobie radzą Dla mnie to wyczyn minimum raz w tygodniu iść do siostry na 4 piętro a co dopiero z wózkiem,ale do wszystkiego da radę przywyknąć,ba. Nawet da radę wejść na górę z wózkiem i małym dzieckiem,wystarczy trochę wprawy Wszelkie bariery są do pokonania jak się jest matką chyba
no ja oglądałam wózki w sklepach a zamówiłam przez allegro bo wyszło mnie taniej
no ja sama z wózkiem i dzieckiem chodziłam, jak maz był w pracy to musiałam sobie radzic, z góry zjeżdżałam na tylnich kołach, a na góre go wciagałam jak trzeba było
czasem zdarzył sie uprzejmy sąsiad to pomógł , a czesto ustawiałam spacer tak zeby maz jak wracał z pracy go wnosił, no i tez były tyg ze miałam auto to zostawiałam wózek w aucie
teraz o tyle fajnie ze mamy 2 auta i jedno zawsze do mojej dyspozycji to chyba wózek bede zostawiac w aucie , bo z wózkiem dzieckiem 1 i drugim mogłoby byc cieżej
Stary 2014-05-04, 23:14   #1006
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
no ja oglądałam wózki w sklepach a zamówiłam przez allegro bo wyszło mnie taniej
no ja sama z wózkiem i dzieckiem chodziłam, jak maz był w pracy to musiałam sobie radzic, z góry zjeżdżałam na tylnich kołach, a na góre go wciagałam jak trzeba było
czasem zdarzył sie uprzejmy sąsiad to pomógł , a czesto ustawiałam spacer tak zeby maz jak wracał z pracy go wnosił, no i tez były tyg ze miałam auto to zostawiałam wózek w aucie
teraz o tyle fajnie ze mamy 2 auta i jedno zawsze do mojej dyspozycji to chyba wózek bede zostawiac w aucie , bo z wózkiem dzieckiem 1 i drugim mogłoby byc cieżej
Kurcze ja się właśnie zastanawiam jak sobie będę radzić z wózkiem. Bo mieszkanie będzie na 3 piętrze bez windy i bez wózkowni, a w przedsionku nie za bardzo można ustawiać. i sobie myslę, czy zdałoby to egzamin jakbym zostawiała w garażu na wprost wyjścia z klatki będzie? tyle tylko żeby przejść chodnik i pas jeden asfaltu?
Stary 2014-05-04, 23:30   #1007
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ja się właśnie zastanawiam jak sobie będę radzić z wózkiem. Bo mieszkanie będzie na 3 piętrze bez windy i bez wózkowni, a w przedsionku nie za bardzo można ustawiać. i sobie myslę, czy zdałoby to egzamin jakbym zostawiała w garażu na wprost wyjścia z klatki będzie? tyle tylko żeby przejść chodnik i pas jeden asfaltu?
ja bym pewnei tak zostawiała, maleństwo na ręce i do domu
no chyba ze miałabym jakies siatki czy cos to pewnei tarabaniłabym sie na góre
Stary 2014-05-04, 23:34   #1008
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym pewnei tak zostawiała, maleństwo na ręce i do domu
no chyba ze miałabym jakies siatki czy cos to pewnei tarabaniłabym sie na góre
Bo tak sobie myślę przecież nie zostawię wszystkiego w garażu, zaniosę dziecko do góry( i co? zostawię samo?) a później wrócę po zakupy? Nie wiem jakoś trzeba będzie znaleźć patent, ale mnie zastanowiłaś jak napisałaś, ze xlanderem wjechałać po schodach, ciekawe czy bebetto też będzie na tyle wytrzymały.. Wyjdzie w praniu
Stary 2014-05-05, 00:09   #1009
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak sobie myślę przecież nie zostawię wszystkiego w garażu, zaniosę dziecko do góry( i co? zostawię samo?) a później wrócę po zakupy? Nie wiem jakoś trzeba będzie znaleźć patent, ale mnie zastanowiłaś jak napisałaś, ze xlanderem wjechałać po schodach, ciekawe czy bebetto też będzie na tyle wytrzymały.. Wyjdzie w praniu
no i powiem ci ze w ogóle wózek wygląda jak nowy, a troche si ego nawciągałam, jeszcze w koszyku zakupy miałam
maz sie zawsze ze mnie nabijał ze jak wielbład wracałam ze spacerów

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

ide sie połozyc koło chłopaków bo smacznie chrapią
i jeszcze na komórce sobei w gre pogram, przeczytałam o wciągajacej grze i sobie sciągnełam i eraz smigam-musze przyznać ze faktycznie wciąga hehehe
jak ktos lubi sie pogłowic to gra 2048 mozna komputerowo i na komórce na androidzie a nie wiem jak na innych systemach-ostrzegam -bardzo wciaga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-05, 02:08   #1010
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
no i powiem ci ze w ogóle wózek wygląda jak nowy, a troche si ego nawciągałam, jeszcze w koszyku zakupy miałam
maz sie zawsze ze mnie nabijał ze jak wielbład wracałam ze spacerów

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

ide sie połozyc koło chłopaków bo smacznie chrapią
i jeszcze na komórce sobei w gre pogram, przeczytałam o wciągajacej grze i sobie sciągnełam i eraz smigam-musze przyznać ze faktycznie wciąga hehehe
jak ktos lubi sie pogłowic to gra 2048 mozna komputerowo i na komórce na androidzie a nie wiem jak na innych systemach-ostrzegam -bardzo wciaga
Zaciekawiłaś mnie Asiu tym xlanderem muszę go zobaczyć na żywo
Śpijcie słodko
a grę sprawdzę bo lubię w nocy pykać Dobranoc

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
Dopiero doczytałam
Cieszę się, że jest praca i oderwanie się od rutyny. Wiem po sobie bo podobnie jak Ty jestem teraz cały czas w domu, nawet do miasta sama nie wychodze bo daleko strasznie, a samej się nie chce... A jak wpadnie dzień jakiś aktywny najlepiej z mężem to od razu chce się uśmiechać i żyć.
Będzie dobrze, mocno w to wierzę

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Asiu miałaś rację, ze wciąga. Nie mam pojęcia jak to zrobiłam ale za pierwszym razem 2500 punktów prawie

---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Gdzie Bezaczek?
Stary 2014-05-05, 04:41   #1011
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
No na Allegro to czasem jest taniej nawet o 300 zł a to już jest niemała oszczędność Ja wczoraj na stronie Bebetto znalazłam wózek,który kosztował prawie 1600 i został przeceniony na 999zł Więc okazji trzeba szukać wszędzie. Teraz to na pewno trochę ciężej Ci będzie z dwoma maluchami,ale z pierwszym dałaś radę to tu już dasz tym bardziej Ehh gdyby tak każdy mógł mieć domek z ogródkiem...
Cytat:
Dasz radę A jak Ci będzie ciężko to zawsze możesz skorzystać z garażu Na szczęście daleko nie będzie,więc czemu nie.
Cytat:
Dopiero doczytałam
Cieszę się, że jest praca i oderwanie się od rutyny. Wiem po sobie bo podobnie jak Ty jestem teraz cały czas w domu, nawet do miasta sama nie wychodze bo daleko strasznie, a samej się nie chce... A jak wpadnie dzień jakiś aktywny najlepiej z mężem to od razu chce się uśmiechać i żyć.
Będzie dobrze, mocno w to wierzę

Taaa,chyba mi odbija od siedzenia w domu,bo nigdy nie byłam tak uziemiona... Co z tego,że na weekendy mogę spotkać się ze znajomymi,bo w tygodniu nie mają czasu i to akurat w tygodniu najbardziej się nabuzuję a na weekend wybucham... A jednak wolę spędzać więcej czasu z Tż i nieco aktywniej a on po pracy zmęczony zawsze... Myślę,że jakoś to będzie

Taki sobie ranny ptaszek dzisiaj ze mnie Czułam jak maluch puka mnie i pukałam się w brzuszek chwilę a po pół minucie niecałe 2 cm od miejsca w którym pukałam poczułam znowu takie mini uderzenia No i wstałam chwilę temu i głodna jestem,że aż zjadłabym konia z kopytami

Stary 2014-05-05, 07:41   #1012
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam

Żyje, jestem, funkcjonuje

Widzę że wózki na tapecie
My jeszcze nie wiem co kupimy, ja nie chce przeplacac zbytnio ale teściowa się wtrąca że wózek dobry musi być drogi ale ona zawsze wszystko żeby się pokazać dobrze że wózek kupimy sami w lipcu / sierpniu bez niej
Tak samo jak już wyraziła że prawdopodobny chrzest dziecka w listopadzie w de to nie pasuje bo brzydko itd.
A ja i tak tak zrobię bo nie będę czekać rok cży pół roku na chrzest bo moi rodzice w zimie do nas nie mogą zajechac a teścia to bez różnicy tak na prawdę, ale wszystko by się pokazać

A dziś na obiad pierogi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 07:43   #1013
201610121609
Konto usunięte

Dziewczyny nadrabianie zacznę pózniej bo mam tego trochę... Na 4 dni byliśmy w PL i wczoraj wróciliśmy. Dzisiaj czuje bol gardła i moze to od klimy w aucie (chociaż uzywalismy jej mało) albo od zimnych dni w PL. Ale jest to bol samego gardła przy migdałkach przy przełykaniu i trochę panikuje żeby nie zaczęła sie z tego choroba

Dlatego powiedzcie...co robić???

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 07:48   #1014
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrabianie zacznę pózniej bo mam tego trochę... Na 4 dni byliśmy w PL i wczoraj wróciliśmy. Dzisiaj czuje bol gardła i moze to od klimy w aucie (chociaż uzywalismy jej mało) albo od zimnych dni w PL. Ale jest to bol samego gardła przy migdałkach przy przełykaniu i trochę panikuje żeby nie zaczęła sie z tego choroba

Od wczoraj męczę się z tym samym i stosuje tantum verde w sprayu. A dziś czekam na tabletki do ssania Prenalen i syrop. Mam nadzieję, że te sposoby pomogą bo już raz mnie uratowały.. Aa i płukanie gardła wodą utlenioną z solą.
Stary 2014-05-05, 07:51   #1015
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Herbatka z makinami i lipa, mialam idrntycznie tylko ze mnie zlapalo w pl

Dzień dobry. ...

Ja chce sexxxxxxxcu !!!!!!! @#$&/

Stary 2014-05-05, 07:54   #1016
zazdrosnica0
Zadomowienie

Melduję się po wyczerpującym tygodniu... Było dużo załatwiania i jeżdżenia ostatnio, no i wyjazd do rodziców 400 km od nas i stwierdzam, że już się do tego nie nadaję Owszem jechać jako pasażer mogę, bo się mogę wiercić itp, ale jako kierowca 400km to masakra dla mnie była Jak przedtem jechałam tą trasę w ciągu, nawet bez postojów na sikanie, tak wczoraj jak wracaliśmy to co niecałe 100km ja musiałam się zatrzymać bo mi noga od gazu drętwiała i czucia nie miałam
Uświadomiłam sobie też w domu u rodziców, że uzależniłam się od rogala do spania zapomniałam go wsiąść na wyjazd i u rodziców miałam 4 nocki nie przespane, bo miejsca sobie znaleźć nie mogłam.
Przywiozłam też prezenty od mamy mojej dla małej tak się mamie nudziło, że mi zrobiła 3 kocyki na drutach/szydełku są genialne i mega cieplutkie będą w sam raz na zimę zamiast kołderki
Teraz idę was trochę ponadrabiać, bo przez tydzień na telefonie było mi ciężko tyle stron nadrabiać
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 07:56   #1017
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziewczyny
Fajnie się Was czyta po nocy, zawsze jakiś ciekawy temat jest Przynajmniej już wiem co nieco o wózkach Jeszcze nie wiem czy będziemy kupować, czy będziemy mieć od znajomych, ale wiedza zdobyta na pewno się przyda.
A i fajne (i tanie) te pudełka. Też właśnie szukam do czego by cześć gratów pochować. Mam kilka z Betterware, miałam nadzieję, że znowu będą w promocji ale czekam i czekam a nie widzę. Są tylko lawendowe a ja nie znoszę zapachu lawendy. Także może się zaopatrzę w te kartonowe z Allegro
Byłam już na spacerku i na zakupach, fajnie słoneczko świeci ale brrr...zimno!

Cytat:

Prenalen tabletki do ssania Na gardło super, jeśli czujesz że bierze Cię przeziębienie polecam też syrop. Ratował mnie na samym początku ciąży.
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 07:56   #1018
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:

Herbatka z miodem i cytrynką Oprócz tego kilka razy dziennie opłucz gardło roztworem wody z solą... Wiem, że to obrzydliwe, ale mi na ból gardła pomagało

Witam po weekendzie
Nadrobiłam Was wczoraj wieczorem na telefonie, to nie będę teraz cytować... Mowa była o wózkach. No my wózek mamy po moim siostrzeńcu, ale musimy zobaczyć w jakim jest stanie, bo jednak już dwójka dzieci w nim jeździła, moja Mała będzie trzecim dzieckiem w tym wózku...
Co prawda, wczoraj jak byliśmy w smyku, to oglądałam wózki i strasznie mi się jeden spodobał... Ten sam co Tobie Meta (http://www.smyk.com/bebetto-luca-woz...t-niemowlaka-p )
A tak poza tym, to kupiliśmy łóżeczko! Co prawda zwykłe drewniane, ale właśnie takie chcieliśmy Jak uda nam się zmienić miejsce zamieszkania na początku przyszłego roku, to wtedy zrobimy Maleństwu jego własny pokoik i wtedy będzie miało łóżeczko większe, na razie będzie zwykłe.

Aaa i jeszcze rzuciło mi się w oczy, że namiętnie gracie w pewną grę na telefonach No cóż... Mnie ta gra wciągnęła jakoś w tamtym tygodniu i jak zacznę grać, to przestać nie umiem

No i witamy się w 23 tygodniu!!!
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:04   #1019
małaPaulina
Wtajemniczenie

Metamfetaminax ile ty żresz to ci powiem ze ja przed ciążą tyle bym potrafila zjesc a teraz mi apetyt spadł ale twistery z kfc kocham nad zycie
Co do Tz to dobrze ze sie uklada a pomysl ze moj TZ nie ma pracy i my ciagle jestesmy razem,masakra...
W ogole Moj TZ zwariowal,wczoraj go zostawilam na caly dzien samego w domu to mi pisal ze serce mu pęka z tesknoty,ze czeka w domu na najpiekniejsza ksiezniczke,jak wrocilam do domu to powiedzial ze powinnam wziac udzial w castingu dla ciezarnych i ze jestem najpiekniejsza

Niestabilna no ja wlasnie mialam dzis erotyczne sny i chyba tez mi czegos brak,ale wczoraj juz bylam tak zmeczona ze zasnelam w moment i nici z seksu...

Witam z rana,słonko świeci
Poduszka do spania super mój wałek ma 190cm wiec jest dluuuugi ogolnie spalam jak zabita nie licząc wstawania na siku

zazdrosnica0 witaj tak juz sie zastanawialam gdzie sie podziewasz...
Ja autem nie moge jechac nawet jako pasazer,boli mnie kosc ogonowa i plecy

nmartyna to już 6 miesiąc

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-05-05 o 08:08
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 08:11   #1020
Latte88
Zakorzenienie

Martynko gratuluję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości