O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 10:13   #991
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Coffee mnie teraz pasuje najbardziej Ziajka maść pośladkowa na codzień, nivea przeciw odparzeniom jak się coś dzieje albo na upał. W szpitalu miałam bepanthen i był super, zadowolona byłam też z linomagu zielonego, tylko zapaxh taki sobie, ale fajnie działa. Na szczęście przy tym zestawie nigdy Kuba nie miał odparzeń nawet przy biegunce. Sudokrem na awaryjne sytuacje, bo jak przyzwyczaisz skórę to później nie zadziała gdyby się coś działo.

Mysiu nie bój żaby, będzie dobrze.

Migotko na szpital

Iza nie płacz, kochana Domiś to czuje, nie masz zmarnowanego życia, zobacz jaki słodki cud siedzi koło Ciebie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Wracając do tematu włosów, co robicie na wypadanie. Coffee sprawdze chyba ten szampon. Ja rozumiem, że muszą wypaść 'zaległe' i zawsze dużo m leciało, ale teraz to od świąt co czesanie to garść, a po myciu cały kłębek ;( już mam prześwity i zakola. Niby coś tam odrasta ale jak tegi nie zatrzymam to będę łysa. Do tego Kubulek lubi trzymać się za włosy i za każdym razem jak go biorę to wyrywa kilka, nawet spięte wyciąga od spodu ale jemu to akurat wybaczam

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:21   #992
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość

Coffee, linomag tani jak barszcz, a super. Położna kazała mi sudocremu nie używać, i powiem Ci szczerze że jak Jaśmin miała małe odparzenie po szpitalu, to lepiej zadział nivea na odparzenia. Mojego tż'ta bratanek ma odpieluszkowe zapalenie skóry i też nivea daje mu ukojenie, sudocrem jest chyba przereklamowany. Ja wszystkie próbki porozdawałam, zostało mi duże opakowanie może jeszcze na coś się przyda.
Iza, Aga Super dziewczyny dzięki, zamawiam linomag, faktycznie cenowo wychodzi śmiesznie i tak samo jak Bambino.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Coffee mnie teraz pasuje najbardziej Ziajka maść pośladkowa na codzień, nivea przeciw odparzeniom jak się coś dzieje albo na upał. W szpitalu miałam bepanthen i był super, zadowolona byłam też z linomagu zielonego, tylko zapaxh taki sobie, ale fajnie działa. Na szczęście przy tym zestawie nigdy Kuba nie miał odparzeń nawet przy biegunce. Sudokrem na awaryjne sytuacje, bo jak przyzwyczaisz skórę to później nie zadziała gdyby się coś działo.
Znalazłam w swojej hurtowni krem linomag różowy z tlenkiem cynku, chyba też powinien być dobry
Stary 2014-06-06, 10:33   #993
mysia1986
Zakorzenienie

Iza, kochana

Coffe, dziewczyny doradziły

patrzcie http://fisie.pl/fisia,Slowmotion,62805.html
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:37   #994
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Moja coreczka spala dzis do 10
Dziewczyny dzieki za rady wszystko to robimy co dzien tak jak u Kluski w ramach zabawy

Kluska brawo dla Hani za szczep.i wage !i zabki juz ida kurcze oby szybko poszlo.

Coffee u nas bepanhen baby masc sie sprawdzila mam linomag i sudokrem ale dla mnie nie bardzo

Mysiu czekam na test i trzymam kciukasy wszystkie 4!

Arletko, Kami mi tez tak leca wlosy sa wszedzie mimo ze wiaze to i tak Natka ma ich pelno na sobie i tez sie boje zeby nie jadla.

Iza co sie dzieje kochana nie placz

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Lila dobrze ze wyniki sa dobre mam nadzieje ze jednak obejdzie sie bez szpitala

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:40   #995
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
kocury są nieobliczalne
Stary 2014-06-06, 10:41   #996
Gianna M
Zakorzenienie

Migotko niestety faceci tacy sa Arletka ma racje, moj tez np dopiero dotarlo do niego ze jestem w ciazy jak sie brzuch pojawil oni tego tak nie rozumieja i nie czuja niestety. I dzwon do oporu kochana

Stary 2014-06-06, 10:54   #997
Lila_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Sudocrem tylko jak coś sie dzieje.Na co dzieñ linomag albo alantan.
Podpisuję się pod tym Sudocrem awaryjnie, alantan zdziałał u nas cuda, kiedy nic nic nie pomagało i cena rewelacyjna

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość

Znalazłam w swojej hurtowni krem linomag różowy z tlenkiem cynku, chyba też powinien być dobry
Właśnie o ten chodzi

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Tak w ogóle to muszę pochwalić mojego skarbka, bo ładnie spał w nocy od 20 do 24 Później cyc i do 2:30, znów cyc i do 5 Od tej 5 już był strasznie marudny i nie mógł zasnąć, ale jakoś na godzinkę mu się udało Gorzej ze mną, bo odzwyczaiłam się od spania, a poza tym ciągle martwię się małym...
Teraz maluszek znów śpi, chyba po tych kroplach, bo było napisane w skutkach ubocznych senność 10 na 100 osób.
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 10:58   #998
89migotka
Zakorzenienie

Gianka super, że Maleńka tak długo pospala

Dziewczyny to jest chore, dodzwoniłam się, ale kazała mi w poniedziałek dzwonić i jak tu się niew☠☠☠☠iac?

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:17   #999
agabiwro
Wtajemniczenie

Coffee, ja mam właśnie ten różowy. Jaśmina ma rewelacyjną dupkę, ale wiesz każdemu coś innego podejdzie. Na szczęście śmiesznie kosztuje, więc jak coś mała strata.

Gianna, no to brawa dla Natki. Oby ten dzień był lepszy niż wczorajszy, to była popelina. Moja gada do karuzelki (mamy taką samą jak Wy super wersja turystyczna, ja mam tam na niej liści z owadami z Ikeii bo to był pierwszy prezent Jaśminy i bardzo go lubi).

dziewczyny akcja z pasierbicą, znowu nie chciała iść na spacer z klasą i matka zgodziła się żeby wróciła ze szkoły do domu. Tłumaczę tż że to źle, że przecież nie idą do tego parku tak sobie o, tylko uczyć się drzew, ptaków, itd. a potem się dziwi że ona nie wie co to wrona i dąb. Inna sprawa, że upał na maksa a młoda ma do nas przyjecha w długich getrach, bo nie ma krótkich spodenek. Podpuściłam tż żeby zapytał eks, gdzie są w takim razie alimenty, skoro dziecko nie ma co na siebie włożyć. Świnia ze mnie, wiem, ale wiecie same sztuczne ubrania i skarpety. Jak ściągnie buta to smród maksymalny, mówię że jej stopy zniszczą takim dziadostwem. Idziemy razem na spacer, no i trochę mi wstyd bo przecież nikt z obcych nie wie, że to moja pasierbica tylko myśli: "ale mamusia, jak to dziecko wygląda".

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:23   #1000
Gianna M
Zakorzenienie

Aga wspolczuje tej malej i szkoda mi jej bo dziecko jest jakie jest przez matke niestety.Straszna z tej baby matka, masz racje niech tz z nia gada kurde ktos musi przeciez!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Aga ta karuzelka jest super mojej czesto wieszam na macie ale tak juz dostaje do zabawek i tarmosi;D

Stary 2014-06-06, 11:28   #1001
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Coffee, ja mam właśnie ten różowy. Jaśmina ma rewelacyjną dupkę, ale wiesz każdemu coś innego podejdzie. Na szczęście śmiesznie kosztuje, więc jak coś mała strata.
Bardzo się ciesze, już zamówiłam

Cytat:

dziewczyny akcja z pasierbicą, znowu nie chciała iść na spacer z klasą i matka zgodziła się żeby wróciła ze szkoły do domu. Tłumaczę tż że to źle, że przecież nie idą do tego parku tak sobie o, tylko uczyć się drzew, ptaków, itd. a potem się dziwi że ona nie wie co to wrona i dąb. Inna sprawa, że upał na maksa a młoda ma do nas przyjecha w długich getrach, bo nie ma krótkich spodenek. Podpuściłam tż żeby zapytał eks, gdzie są w takim razie alimenty, skoro dziecko nie ma co na siebie włożyć. Świnia ze mnie, wiem, ale wiecie same sztuczne ubrania i skarpety. Jak ściągnie buta to smród maksymalny, mówię że jej stopy zniszczą takim dziadostwem. Idziemy razem na spacer, no i trochę mi wstyd bo przecież nikt z obcych nie wie, że to moja pasierbica tylko myśli: "ale mamusia, jak to dziecko wygląda".
Szkoda dziecka, ta dziewczyna będzie mieć zniszczone życie naprawdę, tż widać, że nie ma do tego głowy, matka jest tragiczna, a Ty też przecież masz swoją Jaśminkę i to jest chore, żebyś musiała jeszcze mieć takie problemy.

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Tasia odezwij się, jestem ciekawa co tam u Ciebie.
Stary 2014-06-06, 11:48   #1002
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

witam sie

ide nadrabiac
Cytat:

Gianna, no to brawa dla Natki. Oby ten dzień był lepszy niż wczorajszy, to była popelina. Moja gada do karuzelki (mamy taką samą jak Wy super wersja turystyczna, ja mam tam na niej liści z owadami z Ikeii bo to był pierwszy prezent Jaśminy i bardzo go lubi).

nie no szok (a z drugiej strony nie dziwie sie ze ona tak wyglada)

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Mysiu trzymam kciuki

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:19   #1003
arletka1313
Zakorzenienie

hej

yss wiem o tych wyciagasz-czytałamjasne ze to nie wyscig tylko szkoda ze moja bedzie to pozniej umiała.

mysia dziewczyny widze cie prawie zlinczowały za brak testu ty ty ty-niedobra trzymasz nas tu w niepewnosci
nie boj sie,jak tempka rosnie to musi byc TO

coffe no ja cała ciaze nie farbowałam,nie prostowałam tylko na specjalne okazje,teraz farbowałam ponad miesiac temu na chrzciny.

iza co tz zrobił???:-( matko tak mi ciebie szkoda:-(

lila ciesze sie ze wyniki nie sa złe,to najwazniejsze

my juz po szczepieniu,okazało sie ze mała ma zaczatki krzywicy,bo ma miekka główke. i lekarz mi powiedzial ze te wit k+d3 brac nie powinna tylko sama d3 w wiekszych dawkach i ze k dziecku nie jest potrzebna wypisał jakies witaminy i bedziemy brac, a te mam odstawic. no i ma duzo lezec na brzuchu,tylko jak jak ona w tych majtach co wiecej, mała ma zawiazki zabków dwóch jedynek na dole mówił ze do pół roku na pewno wyjda a teraz sie tak zastanawiam czy to jej odpychanie od cyca nie jest przez zeby bo butelka wiadomo ma twardszy smoczek od piersi.

poszłam na spacer,zasneła,mysle zewme ja ze spacerówka na balkon to sobie posprzatam a ona bedzie spała,ale przeciez na podwórku cos naprawiaja,dra sie,tłuka i ja obudzili i teraz uspic nie moge

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

aaa i wazy 5600
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:25   #1004
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Kochane a mój kwiatek ten co zakwitł jak się okazało że jestem w ciąży to i teraz kwitnie myślę że teraz kwitnie dla Mysi

wysłano z telefonu

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Arletko-Brawo za Wagę

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2014-06-06 o 12:26
Stary 2014-06-06, 12:29   #1005
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki,za nami ciężka noc
Kostuś spał ze mną i gorączkował,ślini się jak szalony więc pewnie ząbki znowu idą,nie chce jechać do lekarki bo zaraz mu coś wymyśli i antybiotyk przepisze,mierzę temperaturę (ma37)i podaję picie.Marudzi więc to na bank zęby.Bidulek mój,TŻ dzisiaj wraca,mam nadzieję że Małemu przejdzie.Dzisiaj idę na spowiedź i załatwić ślub z księdzem po mszy

Mysiu ja tam grzecznie poczekam do jutraTylko pewnie mnie od rana nie będzie bo jedziemy z TŻem łatwić rózne sprawy więc jak coś poproszę o smska

Aga no pasierbica przypał maxymalny ale to jest wina matki i (wybacz mi) ojca też bo pipa z niego i potrafi jej powiedzieć otwarcie że sama z niej brudasa robi,przecież to nie Twoje dziecko żebyś Ty im mówiła co i jak

Arletko Lencia bidulka,miejmy nadzieję że majciochy jej pomogą,Kostek marudził i dopiero zasnął

Kluska jak tam sytuacja na "froncie"?

Migociu ku*wa jakbyś "w łapę" dała z 1000zł to od razu by się miejsce znalazło

Iza coraz bardziej mnie ten Twój mąż wku*wia-on Cię wykończy psychicznie Palant,spójrz na Domisia-on Cię bardzo potrzebuje

Lila o Boże tylko nie szpital,ja mam normalnie koszmary po tym i Kostuś chyba też oby kropelki pomogły

Gianka dla małego śpiocha dała Mamuni pospać

Kurde miałam coś jeszcze napisać?

Ziajka mój mi wyrywał włosy jak się nachylałam nad nim jak go przewijałam i aż piszczał z zachwytu

Kurde ale mnie bebech boli
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:40   #1006
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko pewno Vigantol dostalas w kroplach. Mala ladnie wazy to moja chyba teraz z 5800 tak mysle bo 27 wazyla 5640. Duza masz core Co do rozwoju i pieluszki to sie nie martw moja sis chodzila i potem mama mowi ze jak przestala to od razu chciala siedziec sama sie podnosila taka byla silna , turlala sie , przewracala a wczesniej ona caly czas byla w pieluszce i w dzien i w nocy wiec nie cwiczyla prawie nic wiec to nie da sie przewidziec kochana dobrze bedzie a poki co robisz to co dla niej najlepsze

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Basiu a ty zrobilas test bo moze nam sie dwie fasolki szykuja?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Yss ale sie usmialam z tego "ide sie ogarne i to zrobie" szalona jestes no ale przynajmniej jak mowisz sie ogrzalas

Stary 2014-06-06, 12:41   #1007
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Arletko pewno Vigantol dostalas w kroplach. Mala ladnie wazy to moja chyba teraz z 5800 tak mysle bo 27 wazyla 5640. Duza masz core Co do rozwoju i pieluszki to sie nie martw moja sis chodzila i potem mama mowi ze jak przestala to od razu chciala siedziec sama sie podnosila taka byla silna , turlala sie , przewracala a wczesniej ona caly czas byla w pieluszce i w dzien i w nocy wiec nie cwiczyla prawie nic wiec to nie da sie przewidziec kochana dobrze bedzie a poki co robisz to co dla niej najlepsze

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Basiu a ty zrobilas test bo moze nam sie dwie fasolki szykuja?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Yss ale sie usmialam z tego "ide sie ogarne i to zrobie" szalona jestes no ale przynajmniej jak mowisz sie ogrzalas

nie nie robilam testu pierwszenstwo ma Mysia

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-06, 12:50   #1008
Gianna M
Zakorzenienie

Ewciu biedny Kostus alez te dzieciaki sie musza nameczyc cholera jak nie brzuch to zeby no straszne to jest! Mam nadzieje ze szybko pojdzie z zabkami. Dobrze ze tz przyjezdza zawsze to cos pomoze i zabawi malego.Daj znac co zalatwilas w kosciele a na ktora chcecie wziac slub?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dziewczyny mowilyscie o wkladaniu raczek do buzi wiecie co moja tez wklada bardzo w sumie caly czas ma rece w buzi albo co jej w reke wpadnie to hop do buzi cala jest usliniona , potrafi wkladac i po 4 palce na raz az ja cofa szalona a i wiecie co zauwazylam na gorze ze przy jedynkach ma takie biale paseczki na dole jakby wlasnie tam zab byl i mama kazala mi lyzeczka popukac i zobaczyc i tak zrobilam i sluchajcie tam cos slychac ja nie wiem czy jej po prostu zeszly te zeby do dziasel chyba no bo za wczesnie jeszcze na zeby.Mama mi pow ze ja mialam 4,5 mies jak mialam dwie jedynki na gorze , szczerze wolalabym zeby u Natki to dluzej trwalo.A w ogole sie zczailam bo mnie ciagle cycek w jednym miejscu bolal jak ssala i jak konczyla to wlasnie taki odbity slad zostawal jakby po zebach

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Mysia wiesz jak ja sie stresuje tym twoim testem, przepraszam ze tak napedzamy cie mam nadzieje ze sie nie bedziesz na nas gniewac

Stary 2014-06-06, 12:57   #1009
mysia1986
Zakorzenienie

Gianna, no nie ukrywam, ze omijam w czytaniu to co piszecie o teście...
Naprawdę cholernie boli mnie brzuch i tych II nie będzie ..
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:14   #1010
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć
Wyniki trochę odbiegają od normy, ale lekarz powiedział, że nie są najgorsze.. mamy stawić się z małym w następnym tygodniu o jeśli nie będzie poprawy to czeka nas szpital, zrobią małemu kompleksowe badania i może znajdą przyczynę.....

Na razie stosujemy te kropelki i liczymy na poprawę

Mysiu specjalnie weszłam, żeby zobaczyć piękne dwie krechyTestuj szybciutko, bo my tu umieramy z ciekawości
Oby obyło sie bez szpitala

Cytat:
Mysiu, no czy Ty chcesz nas wykończyć jutro rano widzę test, potem jadę na działkę i nie chcę mieć dnia w niepewności.

Coffee, linomag tani jak barszcz, a super. Położna kazała mi sudocremu nie używać, i powiem Ci szczerze że jak Jaśmin miała małe odparzenie po szpitalu, to lepiej zadział nivea na odparzenia. Mojego tż'ta bratanek ma odpieluszkowe zapalenie skóry i też nivea daje mu ukojenie, sudocrem jest chyba przereklamowany. Ja wszystkie próbki porozdawałam, zostało mi duże opakowanie może jeszcze na coś się przyda.

Iza, kochana nasza nie smuć się, te chłopy to szukają aż w końcu znajdą!!!

Kluska, jeju jak ta nasza Hania dojrzewa, zaraz będą wystawały dwie diodki.

zgadzam sie nivea jest najlepsza na odparzenia.

Cytat:
Iza, Aga Super dziewczyny dzięki, zamawiam linomag, faktycznie cenowo wychodzi śmiesznie i tak samo jak Bambino.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Ja mam ten ròżowy linomag bobo i jest ok

Cytat:

Współczuje twojej pasierbicy.To ciekawe na co ida te pieniądze
Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej

yss wiem o tych wyciagasz-czytałamjasne ze to nie wyscig tylko szkoda ze moja bedzie to pozniej umiała.

mysia dziewczyny widze cie prawie zlinczowały za brak testu ty ty ty-niedobra trzymasz nas tu w niepewnosci
nie boj sie,jak tempka rosnie to musi byc TO

coffe no ja cała ciaze nie farbowałam,nie prostowałam tylko na specjalne okazje,teraz farbowałam ponad miesiac temu na chrzciny.

iza co tz zrobił???:-( matko tak mi ciebie szkoda:-(

lila ciesze sie ze wyniki nie sa złe,to najwazniejsze

my juz po szczepieniu,okazało sie ze mała ma zaczatki krzywicy,bo ma miekka główke. i lekarz mi powiedzial ze te wit k+d3 brac nie powinna tylko sama d3 w wiekszych dawkach i ze k dziecku nie jest potrzebna wypisał jakies witaminy i bedziemy brac, a te mam odstawic. no i ma duzo lezec na brzuchu,tylko jak jak ona w tych majtach co wiecej, mała ma zawiazki zabków dwóch jedynek na dole mówił ze do pół roku na pewno wyjda a teraz sie tak zastanawiam czy to jej odpychanie od cyca nie jest przez zeby bo butelka wiadomo ma twardszy smoczek od piersi.

poszłam na spacer,zasneła,mysle zewme ja ze spacerówka na balkon to sobie posprzatam a ona bedzie spała,ale przeciez na podwórku cos naprawiaja,dra sie,tłuka i ja obudzili i teraz uspic nie moge

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

aaa i wazy 5600

Mam nadzieje ze te nowe witaminy pomogą

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Ewciu biedny Kostus alez te dzieciaki sie musza nameczyc cholera jak nie brzuch to zeby no straszne to jest! Mam nadzieje ze szybko pojdzie z zabkami. Dobrze ze tz przyjezdza zawsze to cos pomoze i zabawi malego.Daj znac co zalatwilas w kosciele a na ktora chcecie wziac slub?

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dziewczyny mowilyscie o wkladaniu raczek do buzi wiecie co moja tez wklada bardzo w sumie caly czas ma rece w buzi albo co jej w reke wpadnie to hop do buzi cala jest usliniona , potrafi wkladac i po 4 palce na raz az ja cofa szalona a i wiecie co zauwazylam na gorze ze przy jedynkach ma takie biale paseczki na dole jakby wlasnie tam zab byl i mama kazala mi lyzeczka popukac i zobaczyc i tak zrobilam i sluchajcie tam cos slychac ja nie wiem czy jej po prostu zeszly te zeby do dziasel chyba no bo za wczesnie jeszcze na zeby.Mama mi pow ze ja mialam 4,5 mies jak mialam dwie jedynki na gorze , szczerze wolalabym zeby u Natki to dluzej trwalo.A w ogole sie zczailam bo mnie ciagle cycek w jednym miejscu bolal jak ssala i jak konczyla to wlasnie taki odbity slad zostawal jakby po zebach

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Mysia wiesz jak ja sie stresuje tym twoim testem, przepraszam ze tak napedzamy cie mam nadzieje ze sie nie bedziesz na nas gniewac

Oo już ząbkioby szybko wyszły

Poszło o to co zawsze.Zryczałam sie maksymalnie.Niech ten dzień się skończy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:20   #1011
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
hej.

klusiu wywiad z Justyna to :-(
yss własnie tak jak ty piszesz,tak powinna wygladac madra dieta
ja co fakt kg ciazowe dawno zgubiłam ale tych sprzed ciazy cos zgubic nie moge

gianka ja juz dawno wszystko jem, no oprócz kapusty,fasoli.a tak wszystko i małej nic nie jest. choc jakbym trzymała diete to pewnie szybko bym spadła z wagi ale juz mi sie chciał normalnego jedzenia.

heh, moja tez cała noc dawała,zasneła po 20,obudziła sie o 23.30,dałam cyca,potem pobudna o 1,cyc spi,zaraz marudzenie,dałam mm,spała do 4,cyc,pół godz snu marudzenie,dałam butle,zasnac nie chciała,ale jakos sie udało,spała do 5.30 i juz nie chciała spac,wziełam ja do łózka,zdjełam majtki to sobie do 7 gadała,potem cyc i drzemka pół godz. a ja wstałam niewyspana i połamana.ale jak sie obudziłam to ona taki piekny usmiech az zapiszczała jak mnie zobaczyła a teraz spi na rekach bo jak odkładam to sie budzi.

iza ja i tyle nie pokarmie cycem bo wczoraj o 14 sciagałam mleko,sciagnełam 60zaledwie,dałam jej,potem dałam mm,i wieczoram chciałam dac cyca to nie chciała,wolała z butli,wiec sciagnełaam i co?70ml tylko po tylu godz to u mnie rodzinne chyba.

to ja moze nie bede pisala ile ja wczoraj sciagnelam i to po jakis 2 godzinkach

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki,za nami ciężka noc
Kostuś spał ze mną i gorączkował,ślini się jak szalony więc pewnie ząbki znowu idą,nie chce jechać do lekarki bo zaraz mu coś wymyśli i antybiotyk przepisze,mierzę temperaturę (ma37)i podaję picie.Marudzi więc to na bank zęby.Bidulek mój,TŻ dzisiaj wraca,mam nadzieję że Małemu przejdzie.Dzisiaj idę na spowiedź i załatwić ślub z księdzem po mszy

Mysiu ja tam grzecznie poczekam do jutraTylko pewnie mnie od rana nie będzie bo jedziemy z TŻem łatwić rózne sprawy więc jak coś poproszę o smska

Aga no pasierbica przypał maxymalny ale to jest wina matki i (wybacz mi) ojca też bo pipa z niego i potrafi jej powiedzieć otwarcie że sama z niej brudasa robi,przecież to nie Twoje dziecko żebyś Ty im mówiła co i jak

Arletko Lencia bidulka,miejmy nadzieję że majciochy jej pomogą,Kostek marudził i dopiero zasnął

Kluska jak tam sytuacja na "froncie"?

Migociu ku*wa jakbyś "w łapę" dała z 1000zł to od razu by się miejsce znalazło

Iza coraz bardziej mnie ten Twój mąż wku*wia-on Cię wykończy psychicznie Palant,spójrz na Domisia-on Cię bardzo potrzebuje

Lila o Boże tylko nie szpital,ja mam normalnie koszmary po tym i Kostuś chyba też oby kropelki pomogły

Gianka dla małego śpiocha dała Mamuni pospać

Kurde miałam coś jeszcze napisać?

Ziajka mój mi wyrywał włosy jak się nachylałam nad nim jak go przewijałam i aż piszczał z zachwytu

Kurde ale mnie bebech boli
biedny Kostus zdrowka dla niego

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-06, 13:20   #1012
tasia02
Raczkowanie

Hejka!

Coffee mnie wywołuje wiec jestem.
Nie mam co pisać u mnie nuda.... mała sie wierci czas szybko leci a jeszcze nie mam nic przygotowane. Jakoś po tym remoncie siły mnie opuściły i nic mi sie nie chce. A jak juz cos porobie to zaraz pare skurczy sie pojawia. Kurde niby druga ciąza to powinno być lepiej a to guzik prawda. Ale jeszcze 8 tygodni dam jakos rade.

Yss ty to masz talent Super rzeczy potrafisz robić. Juz widze kocyki dla Twojego maleństwa

Arletko brawo za wage Juz jest co nosić. A tą krzywicą sie nie martw. Będziesz podawać witaminki to będzie dobrze. Ja już pisałam ze mój paweł miał rozmiękczenie potylicy a pozniej śladu nie było. swoją drogą co lekarz to inna opinia i komu tu wierzyc.

Iza tule mocno i mam nadzieje ze jednak coś da sie jeszcze zrobić i będzie dobrze.

Gianna biedna Natka. Ja jeszcze przykładałam ciepłą pieluszke na brzuszek. Troche pomagało. Zal patrzeć na takie dzieciątko jak sie męczy.

Mysia jak trzymam kciuki. :mag ia: przesyłam z serducha dla Ciebie i innych dziewczyn które sie starają o kruszynke.

Ewcia smaruj Kostusiowi te dziąsełka. Biedak mały. No chwile chociaz ulży.

Edytowane przez tasia02
Czas edycji: 2014-06-06 o 13:23
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:25   #1013
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

kochane ja lece karmic zupka mala i lece po Wiktorie poznij z Wiki do lekarza i na usg z Vanessa ( oczywiscie tz w pracy wiec nawet mi nie pomoze ) niech sie goni sama daje sobie rade jak ma byc tak jak dzis rano to bedzie sam (juz Wam nie marudze bo nie warto )

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-06, 13:37   #1014
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Basiu jaki ładny porządek zrobiłaś na pierwszej stronie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Hejka!

Coffee mnie wywołuje wiec jestem.
Nie mam co pisać u mnie nuda.... mała sie wierci czas szybko leci a jeszcze nie mam nic przygotowane. Jakoś po tym remoncie siły mnie opuściły i nic mi sie nie chce. A jak juz cos porobie to zaraz pare skurczy sie pojawia. Kurde niby druga ciąza to powinno być lepiej a to guzik prawda. Ale jeszcze 8 tygodni dam jakos rade.
No super, że się odezwałaś! A widzisz, ja jeszcze żadnych skurczy nie odczułam, czasem tylko ból na dole brzucha delikatny jak naprawdę zaszaleję z robotą. Dobrze, że malutka się wierci, znaczy, że wszystko jest dobrze. Zaraz nam ten czas zleci kiedy zaczynasz ktg?
Stary 2014-06-06, 13:40   #1015
arletka1313
Zakorzenienie

gianka dostalismy Devicon i Cebion. to na pewno zeby u Natalci
jeju ona dalej nie spi.

ruda biedny Kostulek.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-06-06, 13:41   #1016
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Gianna, no nie ukrywam, ze omijam w czytaniu to co piszecie o teście...
Naprawdę cholernie boli mnie brzuch i tych II nie będzie ..
Ja i tak jutro z rana zaglądnę
Stary 2014-06-06, 13:46   #1017
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Basiu jaki ładny porządek zrobiłaś na pierwszej stronie

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

No super, że się odezwałaś! A widzisz, ja jeszcze żadnych skurczy nie odczułam, czasem tylko ból na dole brzucha delikatny jak naprawdę zaszaleję z robotą. Dobrze, że malutka się wierci, znaczy, że wszystko jest dobrze. Zaraz nam ten czas zleci kiedy zaczynasz ktg?
a dziekuje

jejku a niedawno ja z brzuchem biegalam a teraz juz juz moja kruszynka sie do mnie smieje i rozumie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-06, 13:52   #1018
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
kochane ja lece karmic zupka mala i lece po Wiktorie poznij z Wiki do lekarza i na usg z Vanessa ( oczywiscie tz w pracy wiec nawet mi nie pomoze ) niech sie goni sama daje sobie rade jak ma byc tak jak dzis rano to bedzie sam (juz Wam nie marudze bo nie warto )

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

za usg

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 14:12   #1019
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

w folderze dodalam Wiktorii fotke jak mala byla jak robi "itusia " Wanessa tak samo robi tylko nie udalo mi sie jeszcze zdiecia zrobic

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Aga za usg głowki

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

teraz to juz lece
bede po lekarzach (cyba ze sie wk****ie na Tz i pojade do mamy )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-06, 14:27   #1020
arletka1313
Zakorzenienie

dopiero usneła a ja laktator w reke...od rana wogóle cyca nie ruszyła:-(
Hania 6.09.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości