|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Coffee mnie teraz pasuje najbardziej Ziajka maść pośladkowa na codzień, nivea przeciw odparzeniom jak się coś dzieje albo na upał. W szpitalu miałam bepanthen i był super, zadowolona byłam też z linomagu zielonego, tylko zapaxh taki sobie, ale fajnie działa. Na szczęście przy tym zestawie nigdy Kuba nie miał odparzeń nawet przy biegunce. Sudokrem na awaryjne sytuacje, bo jak przyzwyczaisz skórę to później nie zadziała gdyby się coś działo.
Mysiu nie bój żaby, będzie dobrze. Migotko na szpitalIza nie płacz, kochana Domiś to czuje, nie masz zmarnowanego życia, zobacz jaki słodki cud siedzi koło Ciebie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Wracając do tematu włosów, co robicie na wypadanie. Coffee sprawdze chyba ten szampon. Ja rozumiem, że muszą wypaść 'zaległe' i zawsze dużo m leciało, ale teraz to od świąt co czesanie to garść, a po myciu cały kłębek ;( już mam prześwity i zakola. Niby coś tam odrasta ale jak tegi nie zatrzymam to będę łysa. Do tego Kubulek lubi trzymać się za włosy i za każdym razem jak go biorę to wyrywa kilka, nawet spięte wyciąga od spodu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#992 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, kochana
Coffe, dziewczyny doradziły ![]() patrzcie http://fisie.pl/fisia,Slowmotion,62805.html
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Moja coreczka spala dzis do 10 ![]() Dziewczyny dzieki za rady wszystko to robimy co dzien tak jak u Kluski w ramach zabawy ![]() Kluska brawo dla Hani za szczep.i wage !i zabki juz ida kurcze oby szybko poszlo. Coffee u nas bepanhen baby masc sie sprawdzila mam linomag i sudokrem ale dla mnie nie bardzo Mysiu czekam na test i trzymam kciukasy wszystkie 4! Arletko, Kami mi tez tak leca wlosy sa wszedzie mimo ze wiaze to i tak Natka ma ich pelno na sobie i tez sie boje zeby nie jadla. Iza co sie dzieje kochana nie placz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Lila dobrze ze wyniki sa dobre mam nadzieje ze jednak obejdzie sie bez szpitala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Migotko niestety faceci tacy sa Arletka ma racje, moj tez np dopiero dotarlo do niego ze jestem w ciazy jak sie brzuch pojawil
oni tego tak nie rozumieja i nie czuja niestety. I dzwon do oporu kochanaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Podpisuję się pod tym
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Tak w ogóle to muszę pochwalić mojego skarbka, bo ładnie spał w nocy od 20 do 24 Później cyc i do 2:30, znów cyc i do 5 Od tej 5 już był strasznie marudny i nie mógł zasnąć, ale jakoś na godzinkę mu się udało Gorzej ze mną, bo odzwyczaiłam się od spania, a poza tym ciągle martwię się małym...Teraz maluszek znów śpi, chyba po tych kroplach, bo było napisane w skutkach ubocznych senność 10 na 100 osób.
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka super, że Maleńka tak długo pospala
![]() Dziewczyny to jest chore, dodzwoniłam się, ale kazała mi w poniedziałek dzwonić i jak tu się niew☠☠☠☠iac?
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Coffee, ja mam właśnie ten różowy. Jaśmina ma rewelacyjną dupkę, ale wiesz każdemu coś innego podejdzie. Na szczęście śmiesznie kosztuje, więc jak coś mała strata.
Gianna, no to brawa dla Natki. Oby ten dzień był lepszy niż wczorajszy, to była popelina. Moja gada do karuzelki (mamy taką samą jak Wy super wersja turystyczna, ja mam tam na niej liści z owadami z Ikeii bo to był pierwszy prezent Jaśminy i bardzo go lubi).dziewczyny akcja z pasierbicą, znowu nie chciała iść na spacer z klasą i matka zgodziła się żeby wróciła ze szkoły do domu. Tłumaczę tż że to źle, że przecież nie idą do tego parku tak sobie o, tylko uczyć się drzew, ptaków, itd. a potem się dziwi że ona nie wie co to wrona i dąb. Inna sprawa, że upał na maksa a młoda ma do nas przyjecha w długich getrach, bo nie ma krótkich spodenek. Podpuściłam tż żeby zapytał eks, gdzie są w takim razie alimenty, skoro dziecko nie ma co na siebie włożyć. Świnia ze mnie, wiem, ale wiecie same sztuczne ubrania i skarpety. Jak ściągnie buta to smród maksymalny, mówię że jej stopy zniszczą takim dziadostwem. Idziemy razem na spacer, no i trochę mi wstyd bo przecież nikt z obcych nie wie, że to moja pasierbica tylko myśli: "ale mamusia, jak to dziecko wygląda".
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wspolczuje tej malej i szkoda mi jej bo dziecko jest jakie jest przez matke niestety.Straszna z tej baby matka, masz racje niech tz z nia gada kurde ktos musi przeciez!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Aga ta karuzelka jest super mojej czesto wieszam na macie ale tak juz dostaje do zabawek i tarmosi;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Tasia odezwij się, jestem ciekawa co tam u Ciebie. |
||
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
witam sie
ide nadrabiac Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Mysiu trzymam kciuki ![]() wysłano z telefonu
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() yss wiem o tych wyciagasz-czytałam mysia dziewczyny widze cie prawie zlinczowały za brak testu ty ty ty-niedobra trzymasz nas tu w niepewnosci![]() nie boj sie,jak tempka rosnie to musi byc TO ![]() ![]() coffe no ja cała ciaze nie farbowałam,nie prostowałam tylko na specjalne okazje,teraz farbowałam ponad miesiac temu na chrzciny. iza co tz zrobił???:-( matko tak mi ciebie szkoda:-( lila ciesze sie ze wyniki nie sa złe,to najwazniejsze my juz po szczepieniu,okazało sie ze mała ma zaczatki krzywicy,bo ma miekka główke. i lekarz mi powiedzial ze te wit k+d3 brac nie powinna tylko sama d3 w wiekszych dawkach i ze k dziecku nie jest potrzebna wypisał jakies witaminy i bedziemy brac, a te mam odstawic. no i ma duzo lezec na brzuchu,tylko jak jak ona w tych majtach co wiecej, mała ma zawiazki zabków dwóch jedynek na dole![]() mówił ze do pół roku na pewno wyjda bo butelka wiadomo ma twardszy smoczek od piersi.poszłam na spacer,zasneła,mysle zewme ja ze spacerówka na balkon to sobie posprzatam a ona bedzie spała,ale przeciez na podwórku cos naprawiaja,dra sie,tłuka i ja obudzili i teraz uspic nie moge ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- aaa i wazy 5600
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane a mój kwiatek ten co zakwitł jak się okazało że jestem w ciąży to i teraz kwitnie
myślę że teraz kwitnie dla Mysi ![]() ![]() wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Arletko-Brawo za Wagę wysłano z telefonu
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-06-06 o 12:26 |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki,za nami ciężka noc
Kostuś spał ze mną i gorączkował,ślini się jak szalony więc pewnie ząbki znowu idą,nie chce jechać do lekarki bo zaraz mu coś wymyśli i antybiotyk przepisze,mierzę temperaturę (ma37)i podaję picie.Marudzi więc to na bank zęby.Bidulek mój,TŻ dzisiaj wraca,mam nadzieję że Małemu przejdzie.Dzisiaj idę na spowiedź i załatwić ślub z księdzem po mszy ![]() Mysiu ja tam grzecznie poczekam do jutra ![]() Aga no pasierbica przypał maxymalny ale to jest wina matki i (wybacz mi) ojca też bo pipa z niego i potrafi jej powiedzieć otwarcie że sama z niej brudasa robi,przecież to nie Twoje dziecko żebyś Ty im mówiła co i jak Arletko Lencia bidulka,miejmy nadzieję że majciochy jej pomogą,Kostek marudził i dopiero zasnął ![]() Kluska jak tam sytuacja na "froncie"? Migociu ku*wa jakbyś "w łapę" dała z 1000zł to od razu by się miejsce znalazło Iza coraz bardziej mnie ten Twój mąż wku*wia-on Cię wykończy psychicznie Lila o Boże tylko nie szpital,ja mam normalnie koszmary po tym i Kostuś chyba też ![]() Gianka dla małego śpiochaKurde miałam coś jeszcze napisać? Ziajka mój mi wyrywał włosy jak się nachylałam nad nim jak go przewijałam i aż piszczał z zachwytu ![]() Kurde ale mnie bebech boli
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko pewno Vigantol dostalas w kroplach. Mala ladnie wazy to moja chyba teraz z 5800 tak mysle bo 27 wazyla 5640. Duza masz core
Co do rozwoju i pieluszki to sie nie martw moja sis chodzila i potem mama mowi ze jak przestala to od razu chciala siedziec sama sie podnosila taka byla silna , turlala sie , przewracala a wczesniej ona caly czas byla w pieluszce i w dzien i w nocy wiec nie cwiczyla prawie nic wiec to nie da sie przewidziec kochana dobrze bedzie a poki co robisz to co dla niej najlepsze![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Basiu a ty zrobilas test bo moze nam sie dwie fasolki szykuja? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Yss ale sie usmialam z tego "ide sie ogarne i to zrobie" szalona jestes no ale przynajmniej jak mowisz sie ogrzalas![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu biedny Kostus
alez te dzieciaki sie musza nameczyc cholera jak nie brzuch to zeby no straszne to jest! Mam nadzieje ze szybko pojdzie z zabkami. Dobrze ze tz przyjezdza zawsze to cos pomoze i zabawi malego.Daj znac co zalatwilas w kosciele a na ktora chcecie wziac slub?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dziewczyny mowilyscie o wkladaniu raczek do buzi wiecie co moja tez wklada bardzo w sumie caly czas ma rece w buzi albo co jej w reke wpadnie to hop do buzi cala jest usliniona , potrafi wkladac i po 4 palce na raz az ja cofa szalona a i wiecie co zauwazylam na gorze ze przy jedynkach ma takie biale paseczki na dole jakby wlasnie tam zab byl i mama kazala mi lyzeczka popukac i zobaczyc i tak zrobilam i sluchajcie tam cos slychac ja nie wiem czy jej po prostu zeszly te zeby do dziasel chyba no bo za wczesnie jeszcze na zeby.Mama mi pow ze ja mialam 4,5 mies jak mialam dwie jedynki na gorze , szczerze wolalabym zeby u Natki to dluzej trwalo.A w ogole sie zczailam bo mnie ciagle cycek w jednym miejscu bolal jak ssala i jak konczyla to wlasnie taki odbity slad zostawal jakby po zebach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Mysia wiesz jak ja sie stresuje tym twoim testem, przepraszam ze tak napedzamy cie mam nadzieje ze sie nie bedziesz na nas gniewac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna, no nie ukrywam, ze omijam w czytaniu to co piszecie o teście...
Naprawdę cholernie boli mnie brzuch i tych II nie będzie ..
|
#1010 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zgadzam sie nivea jest najlepsza na odparzenia. Cytat:
Ja mam ten ròżowy linomag bobo i jest ok ![]() Cytat:
Współczuje twojej pasierbicy.To ciekawe na co ida te pieniądze ![]() Cytat:
Mam nadzieje ze te nowe witaminy pomogą Cytat:
oby szybko wyszły![]() Poszło o to co zawsze.Zryczałam sie maksymalnie.Niech ten dzień się skończy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||||
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja moze nie bede pisala ile ja wczoraj sciagnelam i to po jakis 2 godzinkach ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!
Coffee mnie wywołuje wiec jestem. Nie mam co pisać u mnie nuda.... mała sie wierci czas szybko leci a jeszcze nie mam nic przygotowane. Jakoś po tym remoncie siły mnie opuściły i nic mi sie nie chce. A jak juz cos porobie to zaraz pare skurczy sie pojawia. Kurde niby druga ciąza to powinno być lepiej a to guzik prawda. Ale jeszcze 8 tygodni dam jakos rade. Yss ty to masz talent Super rzeczy potrafisz robić. Juz widze kocyki dla Twojego maleństwa![]() Arletko brawo za wage Juz jest co nosić. A tą krzywicą sie nie martw. Będziesz podawać witaminki to będzie dobrze. Ja już pisałam ze mój paweł miał rozmiękczenie potylicy a pozniej śladu nie było. swoją drogą co lekarz to inna opinia i komu tu wierzyc.Iza tule mocno i mam nadzieje ze jednak coś da sie jeszcze zrobić i będzie dobrze. Gianna biedna Natka. Ja jeszcze przykładałam ciepłą pieluszke na brzuszek. Troche pomagało. Zal patrzeć na takie dzieciątko jak sie męczy. Mysia jak trzymam kciuki. Ewcia smaruj Kostusiowi te dziąsełka. Biedak mały. No chwile chociaz ulży. Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2014-06-06 o 13:23 |
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja lece karmic zupka mala i lece po Wiktorie poznij z Wiki do lekarza i na usg z Vanessa ( oczywiscie tz w pracy wiec nawet mi nie pomoze ) niech sie goni sama daje sobie rade jak ma byc tak jak dzis rano to bedzie sam (juz Wam nie marudze bo nie warto )
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Basiu jaki ładny porządek zrobiłaś na pierwszej stronie
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
kiedy zaczynasz ktg?
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
gianka dostalismy Devicon i Cebion. to na pewno zeby u Natalci
![]() jeju ona dalej nie spi. ruda biedny Kostulek.
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku a niedawno ja z brzuchem biegalam a teraz juz juz moja kruszynka sie do mnie smieje i rozumie
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za usg
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
w folderze dodalam Wiktorii fotke jak mala byla jak robi "itusia " Wanessa tak samo robi tylko nie udalo mi sie jeszcze zdiecia zrobic
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Aga za usg głowki ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- teraz to juz lece bede po lekarzach (cyba ze sie wk****ie na Tz i pojade do mamy )
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero usneła a ja laktator w reke...od rana wogóle cyca nie ruszyła:-(
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

na szpital

Później cyc i do 2:30, znów cyc i do 5 

wypisał jakies witaminy i bedziemy brac, a te mam odstawic.
co wiecej, mała ma zawiazki zabków dwóch jedynek na dole
myślę że teraz kwitnie dla Mysi 

alez te dzieciaki sie musza nameczyc cholera jak nie brzuch to zeby no straszne to jest! Mam nadzieje ze szybko pojdzie z zabkami. Dobrze ze tz przyjezdza zawsze to cos pomoze i zabawi malego.Daj znac co zalatwilas w kosciele a na ktora chcecie wziac slub?