![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Beti, ja Dicka nie lubie, bo za bardzo jego choroba umysłowa rzutowała na jego twórczość, moim zdaniem. Sorry, ale w literaturze nie musze wgłebiac się w meandry zaburzonego myslenia
![]() ![]() A jako film bardziej podobał mi się stary Vaterland. Przejmująca dla mnie wizja. Nie kraj pod okupacja, a zwycięskie imperium od środka, z planowa indoktrynacja najmłodszych, by państwo było dla nich ważniejsze, niż rodzina. To przecież stosowano naprawdę - faszyzm, komunizm, wszystkie systemy totalitarne. Jedna z bardziej obrzydliwych idei - rozbijanie komórki rodzinnej tak, by dzieci donosiły na rodziców. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Gosia, retinol NIE wygładzi istniejących zmarszczek, spłycenie jakies będzie, pogrubienie skóry, zwiększona produkcja kolagenu, ale nie tak, ze gołym okiem to zobaczysz. Cudów nie ma, jest botoks i wypełniacze ![]() ![]() Patrze na okładke najnowszego Shape`a z Sharon Stone w bikini ![]() ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/magazyn,shape,9.html No tak, wizaz wywala konkurencję, chciałąm zdjęcie pokazac... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-30 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Proszę Kam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Gang Iren
|
Kamlisa no u mojej mamy to chyba wszystko razem: I wieloletnie palenie w bardzo dużych ilościach, kosmetyków/filtrów niet, dieta też nie za koniecznie, a miała swego czasu fioła na punkcie opalania. Za to jej matka(moja babcia) świetnie się trzymała.
Ja wam powiem, że się tego retinolu jakoś boję ![]() ![]() A takie cudo łykacie czy coś w ogóle stosowanego od wewnątrz:
#994 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Uklika, z artykułu wynika, ze nie kupujemy Labotequ, a preparat firmy Olimp. Miszka, zastanów się, czy na pewno chcesz ten drogi kolagen
![]() Aśka, nikt nikogo do retinolu nie zmusza, jak nie ma potrzeby i za wcześnie - to ok. Ale chociaż unikaj wszystkich błedów swojej mamy ![]() Muszę kupic sobie zegarek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
Kolagen? Prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Gang Iren
|
A widziałyście to cudo dziewczyny? Ciekawe czy to działa!
http://naszcodziennik.com/artykuly/t...ozwiazana-otn/ http://galerialefery.com/uroda/w-28-...iejesz-3-n-nh/
![]() |
#998 |
Zadomowienie
|
Gosia nie wierz w cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Ukliką. starzenie skóry przebiega na wielu etapach - kosci, mięsnie, skóra, zaniki tkanek, spłaszczanie, odwodnienie, utrata jędrności...Nie ma preparatu, który zmieni i odwróci to wszystko. to typowa sciema za duże pieniądze
![]() a tu zmieniające się ideały ![]() https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-...m_campaign=NYT Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-30 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Soso, dziadek pewnie w ogóle nie wie o istnieniu tego preparatu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Gosia się zastanawia... ja nie ![]() ![]() ![]() jak będzie ku końcowi to pomyslę nad czymś innym....
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesooo zasypiam na siedząco.... chyba się pójde położyc....
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co farmaceutka powiedziała by o Este Synergy.Może któras z Was weżmie skład pod lupę?http://dermatic.pl/estesynergy-10pack.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
Gosia na pewno nie jesteś za młoda na retinol
![]() ![]() ![]() ![]() Testuję wychwalany przez Was podkład Guerlain PdL, niezły ale nie widzę większej różnicy między nim a np.LM więc szukam dalej ideału ![]() Juka jak buzia po tym retinolu? 5% to bomba ![]() ![]() ![]() botki bardzo fajne są w geoxie, uwielbiam ich buty, są mega wygodne a teraz dodatkowo są wyprzedaże więc cena fajnie, nie 650zł a np.350zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zadomowienie
|
Miszka napisz do farmaceutki, sa duze szanse, ze Ci odpowie lub napisze post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zadomowienie
|
Stwierdziłam, że poczytam z 15 minut, zmyję makijaż i poćwiczę
![]() ![]() Jak spojrzałam w lustro, to po tym, jak wyglądały resztki mojego makijażu, faktycznie widać, że użyłam tak mocnego retinolu. ![]() Ila, ja mam chyba skórę słonia, bo buraka po retinolu chyba nigdy nie miałam. Od dawna mam ochotę na peeling dyniowy z dermaquest i na serum na przebarwienia też ![]() A w temacie łykania, to przypominam artykuł z Urody z tamtego roku, z którego wynikało, że tylko koenzym Q10 warto łykać. Anyż, piję czystka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-01-30 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z gór
![]() ![]() Wczoraj mieliśmy czarny piątek...hmmm.. bywa. Jutro powrót do domu. Jak ten czas szybko leci ![]() ![]() Kręgosłup chyba mi się uspokoił (odpukać w niemalowane), więc planuję od powrotu stopniowe wprowadzanie bardziej aktywnego trybu życia. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() A dla wszystkich ćwiczących ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Juka
![]() ![]() ![]() Nie wiem co mi jest, mogę co tydzień kupować ciuchy, buty.... a nie chcę! odkładam na estetyczną w lutym, słabo mi to jakoś idzie... no 3/4 już na to mam a resztę chyba dołożę z kasy na życie bo te zakupy tak mnie wciągnęły ![]() Wraca zima? nieeeee chcę ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Boję się jak piszecie, że skóra jest czerwona, podrażniona. Dlaczego tak się dzieje? Bo mi takie opisy kojarzą się z tym, że to jakaś reakcja obronna organizmu. A może wystarczy odpowiednia dieta, beta karoten itp? Przez jaki czas ma się taki czerwony ryjek? ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Zastanawiałam sie nad kupieniem w Polsce z Bielendy tego serum z retinolem, żeby spróbować, ale ono chyba w przezroczystej buteleczce jest. A ponoć nie powinno??
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Ilana z Guerlain polecam Linergie podkład .Teraz wszedł kolor 01 ,także spróbuj.Położony pędzlem jest piękny!
Kupiłam botki.2 pary. Jedne na allegro http://allegro.pl/modne-seksowne-bot...030879919.html a drugie na Zalando https://www.zalando.pl/supertrash-le...1n00c-q11.html ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Uklika napisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Gang Iren
|
Miszka piękne i jedne i drugie!!
#1015 |
Zakorzenienie
|
Miszka zaszalałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
Anyż, a na co dokładnie zbierasz ? Ja też zbieram na estetyczną, ale czarno to widzę, bo na razie mam 0 zł.
![]() Gosia, nie polecam tego serum z Bielendy z retinolem. Tłuste jest ![]() Na początek nie musisz używać retinolu w takich stężeniach, jak my używamy. Kup jakiś fajny krem, który ma w składzie retinol, potem stopniowo możesz przechodzić na wyższe stężenia, a za kilka lat, jak spojrzysz w lustro, to podziękujesz nam, że Cię namówiłyśmy na retinol ![]() Napisz górną granicę kwoty, którą jesteś w stanie przeznaczyć na taki krem, a na pewno coś znajdziemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Gang Iren
|
Juka mogłabym wydac na taki krem do 60 zł.
Ja uwielbiam kupować i ciuchy i kosmetyki, ale nie stać mnie na drogie. No moze czasem mogłabym sobie pozwolić na coś z górnej półki, ale szkoda mi tyle kasy wywalić, zwłaszcza że teraz nie pracuję, tylko jestem w domu z dzieciakami. A co do oszczędzania to ja staram się oszczędzac na wszystkim. Kupuję rzeczy używane, w lumpach, z wyprzedaży itd ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- A co myślicie o tym kremie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Lubiłam kiedyś ich kremy, pasowały mi. Wiem, że w słoiczku...
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-01-31 o 12:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja coś kiedyś miałam, ztej serii yoskine, słabe są, moim zdaniem, i to nie dlatego, że w słoiku... Podejrzewam, że u siebie znajdziesz podobne cenowo produkty i o podobnej jakości..Szkoda kasy, chyba że masz potrzebe przywiezienia czegoś z Polski... Jeśli tak - kup te ziaję z wit.C, niezła seria jest i niedroga.. http://ziaja.com/ziaja-med/1?from=0d...ubmit=wyszukaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() O tą Ziaję chętnie zobaczę ![]()
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Gosia moim zdaniem na krem! to nie warto wydawać krocie .Na serum z retinolem-jak najbardziej! Kup coś u Pauli Choice.Jest serum z retinolem do każdej cery(dobierz wg własnej).Lekkie,nie drażniące,magia składników..Możesz próbki zamówić i zobaczysz czy Ci spasuje...Z Olay mają tez fajne sera i elixir na noc jest genialny(nie kosztuje wiele)
Co do botków to zmierzę i jak nie będą Wow-odeślę.Te drugie widziałam na nogach u laski i aż sie obejrzałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.