![]() |
#991 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Czyli nie powinnam się w ogóle z nim widzieć czy rozmawiać? Boję się, że to dla mnie niewykonalne
![]() Na mnie tak działa majówka i zbliżające się juwenalia. Mieliśmy je spędzić razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zadomowienie
|
Zawiozłam mu właśnie moje dziecię
![]()
![]() |
#993 |
Rozeznanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51240975]Czyli nie powinnam się w ogóle z nim widzieć czy rozmawiać? Boję się, że to dla mnie niewykonalne [/QUOTE]
To jest wykonalne! ![]() Bądź silna bo na nim świat naprawdę się nie kończy. I mówi Ci to dziewczyna, która odeszła od faceta po 5 latach. Zajmij się teraz sobą idź pobiegaj, zrób sobie cholernie długą kąpiel, kiedy weźniesz telefon do ręki i pomyślisz "skrobnę mu małego smsa" skrobnij go do koleżanki, albo wchodź na forum. Juwenalia spędź ze znajomymi i baw się tam jak nigdy. Dasz radę przetrwać ten ciężki początek. ![]()
#994 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
Zrobmy sobie tutaj impreze majowkowa!
![]() |
#996 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Konto usunięte
|
Wiem, że własnie tak powinnam zrobić jak mówicie. Tylko nie chcę go wyrzucać ze swojego życia. Chcę żeby wrócił. Jestem taką osobą niestety, że nie potrafię być sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Wtajemniczenie
|
Tez tak mam, 5 lat to jednak kawal czasu, a ja nawet nie mialam rozmowy, przeprosin tylko 10 min i do widzenia. Ale zaparlam sie, ze nie napisze do niego. A napisze dopiero jak sama jako-tako sie uspokoje. Niestety na poczatku zadzwonilam pare razy, ryk, a z jego strony... Kompletnie nic. I czulam sie po tym jeszcze gorzej
![]() |
#999 |
Konto usunięte
|
Rozumiem Cię
![]() A widzieć się z nim, oddać mu te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz.. Nie jestem specjalistką, bo sama przechodze teraz to, co Ty. Sa tu dziewczyny bardziej "doswiadczone". Ale ja - mowiac za siebie, w tej sytuacji - nie moge sie z nim widziec, chce, ale nie moge. Wiec ja bym zostawila w spokoju te rzeczy, na chwile obecna
![]() |
#1001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Raczkowanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51240975]Czyli nie powinnam się w ogóle z nim widzieć czy rozmawiać? Boję się, że to dla mnie niewykonalne
![]() Na mnie tak działa majówka i zbliżające się juwenalia. Mieliśmy je spędzić razem ![]() Bardzo dobrze rozumiem Twój strach. Przypuszczam, że zdrowiej jest się nie kontaktować - mówi Ci to osoba, która oczywiście tego kontaktu szuka i dziś złamała się w swoim postanowieniu ![]() My też mieliśmy ten czas spędzić razem. Widzę go tu w każdym miejscu, boje się, że oszaleje już od tego, bo wyobrażam sobie jak jest obok, co mówi i ja po prostu nawet czasami.. mówię tutaj do niego, do tego pustego miejsca obok.... bialaRoza - a zróbmy. Tylko taka forma imprezy jest dla mnie na ten moment akceptowalna. Chociaż jutro znajomi na pewno mnie wyciągną gdzieś. I obawiam się, że to się może dla mnie bardzo źle skończyć.
#1003 |
Raczkowanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51241177]Rozumiem Cię
![]() A widzieć się z nim, oddać mu te rzeczy?[/QUOTE] Ciężko radzić, będąc dokładnie w tym samym miejscu, co Ty. Ja pewnie bym się z nim zobaczyła, tylko po to, żeby po milion razy analizować później każde jego słowo i zachowanie w kontekście tego czy jest na tak czy na nie. Po takich spotkaniach mam później sinusoidę nastroju. Wczoraj było bardzo dobrze; miałam w sobie dużo siły oraz co tu dużo mówić, nadziei. Dziś jest totalna rozpacz i dno.
#1004 |
Wtajemniczenie
|
U mnie od wczoraj podły nastrój..
Ale jestem teraz u mamy, stoi nade mną i mówi, żebym czymś się zajęła. Tylko jest wolne, a ja nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzić, wszystko kojarzy się z jedną osobą. Dlatego jestem skazana i chyba poukładam diety, chociaż na uczelnie będę miała pozałatwiane
![]() |
#1005 |
Rozeznanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51241177]A widzieć się z nim, oddać mu te rzeczy?[/QUOTE]
Zostaw te rzeczy dziewczyno. Spakuj je do kartonu, poproś mamę/koleżankę (nie wiem z kim mieszkasz) aby schowały to pudło, kiedy nie będzie Ciebie w domu, gdzieś gdzie jego nie znajdziesz. Z czasem te rzeczy staną Ci się obojętne. ![]() Nie mówię, że będzie łatwo ale uwierz nie kontaktowanie się z nim wyjdzie Ci tylko i wyłącznie na dobre. Jeśli będzie trzeba gryź poduszkę z bólu, krzycz czy nawet biegaj nago po mieszkaniu ![]() ![]()
#1006 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie diet - przez to wszystko mam teraz dietę swojego życia. Nadal nie jestem w stanie zjeść praktycznie nic. A palę więcej, niż przez całe swoje życie. Brawo ja ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Może piszmy tutaj to wszystko co chcemy napisać im. Pewnie niewiele pomoże, ale zawsze
![]() |
#1007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale racja, czas zmienić temat/tor tematu, bo robi się coraz gorzej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak coraz częściej pojawiają się dni, gdzie w dzień wolny, siedząc w szlafroku piję kawę i uśmiecham się do siebie. Zrobię paznokcie, zabiegi na włosy, ugotuję coś na luzie, coś co lubię, otworzę butelkę wina, obejrzę po raz setny "Jedź, módl się, kochaj." albo wezmę książkę i poczytam. I czuję się z tym dobrze. ![]() Poza tym jeśli nie masz czym się zająć, widzę, że jesteś z Wrocławia, proszę mi wyjść na miasto i kupić coś co kojarzy Ci się z Wrockiem i mi wysłać hihihi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Też mi powiedz - co robisz dla siebie?!
![]() |
#1009 |
Konto usunięte
|
Tylko, że on chce odzyskać te rzeczy :/ więc nie mogę ich olać.
Boję się, też tego że jak nie będę z nim rzeczywiście utrzymywać kontaktu to nawet gdyby to można było naprawić to przecież nie będzie wtedy okazji jak nie będziemy nawet rozmawiać. Nie tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zadomowienie
|
Jak będzie chciał naprawiać to nawet w mysiej dziurze cie znajdzie. A rzeczy nie możesz mu oddać przez kogoś?
![]() |
#1011 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Druga najczęstsza to niedopuszczanie do siebie przez jedną ze stron, że związek nie miał od pewnego czasu sensu. Trzeciej w zasadzie nie znam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- [1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51241695]Tylko, że on chce odzyskać te rzeczy :/ więc nie mogę ich olać. Boję się, też tego że jak nie będę z nim rzeczywiście utrzymywać kontaktu to nawet gdyby to można było naprawić to przecież nie będzie wtedy okazji jak nie będziemy nawet rozmawiać. Nie tak?[/QUOTE] To samo myślę. Jak mamy to naprawić, skoro między nami jest taka cisza (poza tym spotkaniem). I wtedy zaczynam myśleć, że on po prostu nie chce nic naprawiać. Że on mnie nie chce. Więc cisza jest mu na rękę. CorkaCzarownic ma rację. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- [1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51241695]Tylko, że on chce odzyskać te rzeczy :/ więc nie mogę ich olać. Boję się, też tego że jak nie będę z nim rzeczywiście utrzymywać kontaktu to nawet gdyby to można było naprawić to przecież nie będzie wtedy okazji jak nie będziemy nawet rozmawiać. Nie tak?[/QUOTE] To samo myślę. Jak mamy to naprawić, skoro między nami jest taka cisza (poza tym spotkaniem). I wtedy zaczynam myśleć, że on po prostu nie chce nic naprawiać. Że on mnie nie chce. Więc cisza jest mu na rękę. CorkaCzarownic ma rację.
![]() |
#1013 |
Zadomowienie
|
Pojechałam po Ulę, bo niby zanosi się płaczem i na bezdechu była.. Mhm..
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
|
Chciał Cie po prostu ściągnąć tam?
#1015 |
Zadomowienie
|
Mi się pytasz? Siedzę w kącie, nie rozmawiam z nim. Jedynie jak coś się pyta to odpowiadam. To jest jego czas z dzieckiem. Niech mu będzie.
![]() |
#1016 |
Raczkowanie
|
Okropna sytuacja.. Nie wiem po co on do niej dopuszcza.
#1017 |
Zadomowienie
|
No okropna. Ale ja się nie będę prosić. Sorry. Ja się dość naprosilam i poniżalam.
![]() |
#1018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile razy ja sama o to go prosiłam. Tzn nie to, żeby on mnie nie kochał, bo wiem że kocha całym sercem, ale czasem nerwy, żal, złość to wszystko przesłaniały.
![]() |
#1019 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do innej, jak będę już w stanie to go przycisnę, żeby nabrał wreszcie odwagi i mi wyjaśnij parę spraw. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zaczynam żyć nadzieją to jestem w stanie coś przełknąć. W innych momentach jest to a wykonalne. Już nawet rozważam zakup tych dziwnych aptecznych wysokokalorycznych papek. Nie jest dobrze, jak widać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.