Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-16, 14:48   #991
ruciaaa
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
We swieta nie cwiczysz ?

🎀
W niedziele jadę już do rodziców, więc wznowienie ćwiczenia dopiero w drugim tygodniu stycznia
na pewno będę robić przysiady i ćwiczenia z hantelkami, ale nigdy tego nie dołączam bo to tylko ok. 40-50 powtórzeń na dzień.

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-16, 19:26   #992
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:

Tobie tez tak sie rozrasta paznokciowe zapotrzebowanie ? Ja wlasnie kupilam w Indigo 2 syrenki, pedzelek master 002, troche cwiekow, dwie nitki i 2 folie... Chetnie bym zainwestowala w jakis porzadny kufer na to wszystko

daj spokój
oprócz nowych kolorów semilaca kupiłam 3 kolory indigo, wszystkie efekty holo (gold, silver, grapefruit i ten pierwszy) efekt szmaragdowy, syrenkę, teraz kupiłam frezarkę żeby nie męczyć się z pilnikami, więc znów zaczęło się dokupowanie akcesoriów do niej frez karbidowy, nośniki gumowe w różnych wielkościach więc i do nich kapturki ścierne o różnych gradacjach zbankrutuje! na szczęście robię mamie i siostrze paznokcie i widząc ile kasy na to idzie płacą mi 30zł za pazury na początku nie chciałam, ale się upierały a teraz cieszę się jak nie wiem, bo kasy idzie na to masakrycznie dużo :p ale nie raz ciocia albo koleżanka chciały przyjść na paznokcie ale nie robię nikomu za bardzo się stresuje, żeby dobrze wyszło mamie i siostrze i żeby się super wszystko 2-3 tyg trzymało żeby się stresować jeszcze innymi ;P

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Gryzelda, masz grzeczne dziecko Pamiętam, jak mojej siostry syn ciągle budził się na jedzenie i przez pierwsze dni wyglądała jak zombi

Tubiś, goń nas Ja za tydzień wyjeżdżam już do rodziców, a za dwa do...
Także wracam dopiero w styczniu

Kocie, już myślałam że o nas zapomniałaś Ja na dziś planuje tylko 60 min

Andziusia - sporo minut

Babeczko, co u Ciebie? Kiedy macie wolne na zajeciach?

Promyk, Mads, Jovisse, Romek?
u mnie super a kiedy mamy wolne ? w sumie cały czas :P w tamtym tygodniu miałam tylko poniedziałek, resztę odwołaliśmy, w tym tygodniu mieliśmy tylko poniedziałek a w następnym tygodniu nie mamy już nic dopiero 11 stycznia zaczynamy :P

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Ja myślę, że po ślubie może się coś zmienić np wtedy, kiedy para nie mieszkała nigdy ze sobą wcześniej Bo wspólne docieranie się bywa bolesne.
też tak myślę, jak ludzie nigdy nie mieli się na codzień, nie mieszkali ze sobą dzień w dzień tylko pomieszkiwali, nie mieli jakiś wspólnych wydatków (bo potem są problemy finansowe) to wtedy ludzie mogą przestać się dogadywać.
Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
W niedziele jadę już do rodziców, więc wznowienie ćwiczenia dopiero w drugim tygodniu stycznia
na pewno będę robić przysiady i ćwiczenia z hantelkami, ale nigdy tego nie dołączam bo to tylko ok. 40-50 powtórzeń na dzień.
my z TŻ co 2 dzień ćwiczymy w naszej siłowni on z ciężarami a ja w tym czasie na orbim i sobie gadamy

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-16, 19:29   #993
zozol456
Przyczajenie

Oj, a jak mi się nie nic nie chce. Jakoś brak motywacji do ćwiczeń i zdrowego rozsądnego odżywiania :/ a wiem że ruch to zdrowie tylko jak tu się zmobilizować?
zozol456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-16, 19:39   #994
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
daj spokój
oprócz nowych kolorów semilaca kupiłam 3 kolory indigo, wszystkie efekty holo (gold, silver, grapefruit i ten pierwszy) efekt szmaragdowy, syrenkę, teraz kupiłam frezarkę żeby nie męczyć się z pilnikami, więc znów zaczęło się dokupowanie akcesoriów do niej frez karbidowy, nośniki gumowe w różnych wielkościach więc i do nich kapturki ścierne o różnych gradacjach zbankrutuje! na szczęście robię mamie i siostrze paznokcie i widząc ile kasy na to idzie płacą mi 30zł za pazury na początku nie chciałam, ale się upierały a teraz cieszę się jak nie wiem, bo kasy idzie na to masakrycznie dużo :p ale nie raz ciocia albo koleżanka chciały przyjść na paznokcie ale nie robię nikomu za bardzo się stresuje, żeby dobrze wyszło mamie i siostrze i żeby się super wszystko 2-3 tyg trzymało żeby się stresować jeszcze innymi ;P

my z TŻ co 2 dzień ćwiczymy w naszej siłowni on z ciężarami a ja w tym czasie na orbim i sobie gadamy
jaka frezarke kupujesz ?
ja postanowilam chwile z nia zaczekac. Najpierw kufer zeby byl porzadek, z tym ze do tych typowych lampa mi sie nie zmiesci o 1 cm.
oprocz tego... zapisalam sie na dwu dniowy kurs
co do kolorow, to narazie zostane przy tym co mam.
Dzis o malo co nie kupilam sterylizatora do urzaden i akcesoriow paznokciowych
apokalipsa. Najlepsze jest to ze jak ktos ma sie zdecydowac na manicure to pozniej marudzi ze za duzy wybor wszystkiego, wiec spasowalam pod tym wzgledem
Dokupilam matowy top i ten ekstra blyszczacy i kolejne plytki konada
Jaki teraz masz ?

u mnie dzis dietetycznie lipnie jak zawsze w dzien bez cwiczen

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-16, 20:08   #995
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
jaka frezarke kupujesz ?
ja postanowilam chwile z nia zaczekac. Najpierw kufer zeby byl porzadek, z tym ze do tych typowych lampa mi sie nie zmiesci o 1 cm.
oprocz tego... zapisalam sie na dwu dniowy kurs
co do kolorow, to narazie zostane przy tym co mam.
Dzis o malo co nie kupilam sterylizatora do urzaden i akcesoriow paznokciowych
apokalipsa. Najlepsze jest to ze jak ktos ma sie zdecydowac na manicure to pozniej marudzi ze za duzy wybor wszystkiego, wiec spasowalam pod tym wzgledem
Dokupilam matowy top i ten ekstra blyszczacy i kolejne plytki konada
Jaki teraz masz ?

u mnie dzis dietetycznie lipnie jak zawsze w dzien bez cwiczen
frezarka jd 500 z activ dostanę ją dopiero za tydzień na urodziny od rodziców ale gadżety kupiłam już dziś (frezy itp)

ja sterylizatora nie potrzebuje bo używam tylko jednorazowych patyczków, pilników itp nic metalowego

u mnie zawsze mama i siostra jak przychodzą i pokazuje im nowości i wzorniki z przetestowanymi wszystkimi rzeczami, to są załamane i nigdy nie wiedzą co wybrać zawsze się śmieją, żeby schować 5 wzorników i zostawić jeden losowy bo inaczej się nie zdecydują :P

ja płytek konada nie mam, ale strasznie mnie kuszą, dziś przyszło mi stypendium naukowe ;D ale muszę najpierw do końca spłacić się po zakupie samochodu w tym miesiącu chcę oddać wszystko TŻ, żeby nie mieć długów na nowy rok
ten bardziej błyszczący czyli top no wine? ja akurat kupiłam nowy top bo mi się skończył a zaraz wprowadzili ten poczekam aż mi się znów będzie kończył zwykły fajnie, że nowy jest z blokerem UV to na lato będzie jak znalazł do jasnych kolorów

ładnie Ci się odbijają te stemple ? nie masz z nimi problemów?

a ostatnie pytanie 'jaki teraz masz?' chodzi o pazury? jeśli tak to mam 2,5 tygodnia już wszystkie 034 mardi grass + 1 na każdej ręce holo ten pierwszy szary już mnie korci zmienić pazury i skrócić ale zrobię sobie nówki na święta

Stary 2015-12-16, 21:48   #996
Jovisse
Zakorzenienie

Ale jesteście pazurowe maniaczki

Ja dołączam 60 min zumby. Jestem dziś wykończona... Jutro przerwa.
Stary 2015-12-16, 21:59   #997
ruciaaa
Zakorzenienie

Czytam o niewiele rozumiem

U mnie też wpadło jednak 60 min

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-17, 06:07   #998
mads
Wtajemniczenie

Jestem!!! U mnie po staremu... w pracy trochę stresów. Ćwiczę jakieś 3 dni w tygodniu
Stary 2015-12-17, 06:32   #999
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Babeczki - no wlasnie tak zaczelam sie interesowac ta frezarka zeby przedluzach i pozniej latwiej pilowac ale jak zobaczylam ile tego to nawet nie mialam wtedy czasu rozwijac tego tematu. Moze we swieta nie bede miala co robic to wtedy.
Stemple male wychodza super, trudno jest jednak odbic te duze bo zawsze co nie pyknie i wzor nie jest idealny. Ja mam teraz na paznokciach 82 i 31 a na czwartym odbita wlasnie nie do konca idealnie czarna pepitke. Dwa paznokcie przedluzalam hardem i teraz sprawdzam jak to sie sprawuje

Brawa dziewczyny za cwiczenia

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-12-17, 07:27   #1000
Promyk03
Zakorzenienie

hejka
za tydzień święta a ja ich nie czuję i jakoś jestem wypruta z energii

gratuluję ćwiczeń

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-17, 08:25   #1001
Andziusiaech
Zakorzenienie

Ja tak samo nie czuje tych świąt. Nie ma atmosfery. Śniegu brak... Ale wczoraj ubrałam choinkę, sztuczną co prawda ale jest.

Wczoraj 80 min hh i 30 min orbitreka
Andziusiaech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-17, 08:31   #1002
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Dzisiaj mam lekkie zakwasy, ale lubię taki stan Na dziś planuję Chodakowską Body Express i stretching dla początkujących (taki 20 minutowy)
tubisiowy_klem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-17, 10:26   #1003
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Babeczki - no wlasnie tak zaczelam sie interesowac ta frezarka zeby przedluzach i pozniej latwiej pilowac ale jak zobaczylam ile tego to nawet nie mialam wtedy czasu rozwijac tego tematu. Moze we swieta nie bede miala co robic to wtedy.
Stemple male wychodza super, trudno jest jednak odbic te duze bo zawsze co nie pyknie i wzor nie jest idealny. Ja mam teraz na paznokciach 82 i 31 a na czwartym odbita wlasnie nie do konca idealnie czarna pepitke. Dwa paznokcie przedluzalam hardem i teraz sprawdzam jak to sie sprawuje

Brawa dziewczyny za cwiczenia

🎀
ja mam takie tanie stemple z essence z przed stu lat ale własnie nie wszystko odbija się idealnie, miałam nadzieję, że konad magicznie sam się stempluje ale mówisz, że też czasem może się do końca nie odbić... używasz hybryd czy lakierów konada do stemplowania?

ja mam harda ale nie przedłużam od kiedy robie sobie hybrydy nigdy nie miałam tak długich pazurów ja o frezarce też tyle czytałam, że już miałam dosyć ja chcę nią głównie zdejmować hybrydę

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
hejka
za tydzień święta a ja ich nie czuję i jakoś jestem wypruta z energii

gratuluję ćwiczeń
kochana, jak z TŻ ?

Stary 2015-12-17, 11:28   #1004
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie tanie stemple z essence z przed stu lat ale własnie nie wszystko odbija się idealnie, miałam nadzieję, że konad magicznie sam się stempluje ale mówisz, że też czasem może się do końca nie odbić... używasz hybryd czy lakierów konada do stemplowania?

ja mam harda ale nie przedłużam od kiedy robie sobie hybrydy nigdy nie miałam tak długich pazurów ja o frezarce też tyle czytałam, że już miałam dosyć ja chcę nią głównie zdejmować hybrydę
to ja po porsze o skrot jaka frezarke warto kupic i dlaczego i jaki to koszt
ja wlasnie chce teraz zapuscic paznokcie nastepne robie przed wigilia

dzis sie mierzylam cm i mimo tragicznej diety musialam zauwazyc ze ubylo mnie po 1-2 cm gdzie nie gdzie zawsze cos

aaaa. i lakiery mam dwa z Konada.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2015-12-17 o 13:59
Stary 2015-12-17, 18:03   #1005
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
to ja po porsze o skrot jaka frezarke warto kupic i dlaczego i jaki to koszt
ja wlasnie chce teraz zapuscic paznokcie nastepne robie przed wigilia

dzis sie mierzylam cm i mimo tragicznej diety musialam zauwazyc ze ubylo mnie po 1-2 cm gdzie nie gdzie zawsze cos

aaaa. i lakiery mam dwa z Konada.
w skrócie ja zdecydowałam się na frezarkę jd500 z firmy activ - dużo osób je poleca nawet do początkujących salonów albo takich, w których nie ma dziennie 10 klientek tylko parę. podobno nie powinno się stosować jej do pedicure tzn do usuwania zrogowaciałej skóry czyli 'ciężkiej' roboty, ale dużo osób pisze, że bardzo dobrze daje radę np od 3 lat w salonie gdzie w lecie około 2 pedicure robi nią dzień w dzień

kosztuje od 150 do 250 na allegro, można trafić takie które są z zestawem 30 frezów diamentowych w komplecie (bo te podstawowe 6 jest podobno na starcie do wyrzucenia:P ) albo zamiast frezów jest nośnik gumowy plus kapturki właśnie do pedicure , ja nośnik i kapturki kupiłam, więc wybrałam taką z frezami diamentowymi(łącznie za 169zł) i dokupiłam 1 karbidowy do ściągania masy (około 25 zł za sztukę).

jest też dużo podróbek albo podobnych frezarek jd500 ale nie z activ tylko jakieś 'xxx nails' takie pod firmy robione, podobno są gorsze i trzeba brać activ w cenie jd500 są też jd700 ale nie znalazłam z firmy activ, trochę osób je poleca ale i trochę odradza, nie różnią się od jd500 ani ilością watt - obie maja po 35W ani ilością obrotów bo obie do 30 000 obr/min, więc nie wolałam wziąć tą, którą częściej polecali
(trzeba po używaniu przeczyszczać rączkę bo do niej potrafi się napylić i się zacina - można wtedy odesłać do serwisu na gwarancji na przeczyszczenie albo większość przedmuchuje sprężarką i chodzi jak nowa )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-17, 18:46   #1006
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

O matko maniaczki

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-17, 18:54   #1007
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
w skrócie ja zdecydowałam się na frezarkę jd500 z firmy activ - dużo osób je poleca nawet do początkujących salonów albo takich, w których nie ma dziennie 10 klientek tylko parę. podobno nie powinno się stosować jej do pedicure tzn do usuwania zrogowaciałej skóry czyli 'ciężkiej' roboty, ale dużo osób pisze, że bardzo dobrze daje radę np od 3 lat w salonie gdzie w lecie około 2 pedicure robi nią dzień w dzień

kosztuje od 150 do 250 na allegro, można trafić takie które są z zestawem 30 frezów diamentowych w komplecie (bo te podstawowe 6 jest podobno na starcie do wyrzucenia:P ) albo zamiast frezów jest nośnik gumowy plus kapturki właśnie do pedicure , ja nośnik i kapturki kupiłam, więc wybrałam taką z frezami diamentowymi(łącznie za 169zł) i dokupiłam 1 karbidowy do ściągania masy (około 25 zł za sztukę).

jest też dużo podróbek albo podobnych frezarek jd500 ale nie z activ tylko jakieś 'xxx nails' takie pod firmy robione, podobno są gorsze i trzeba brać activ w cenie jd500 są też jd700 ale nie znalazłam z firmy activ, trochę osób je poleca ale i trochę odradza, nie różnią się od jd500 ani ilością watt - obie maja po 35W ani ilością obrotów bo obie do 30 000 obr/min, więc nie wolałam wziąć tą, którą częściej polecali
(trzeba po używaniu przeczyszczać rączkę bo do niej potrafi się napylić i się zacina - można wtedy odesłać do serwisu na gwarancji na przeczyszczenie albo większość przedmuchuje sprężarką i chodzi jak nowa )
dziekuje bardzo !
w skrocie : jd500 activ, gumowy nosnik plus kaptury i frezy diamentowe

szkoda ze mmelisji tu nie ma, bo ona w temacie

melduje 76 minut cwiczen

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53836658]O matko maniaczki

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
to dopiero poczatek

Co u Ciebie ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-12-17, 19:31   #1008
Konto usunięte

Kocie pełnia szczęścia
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-17, 19:45   #1009
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje bardzo !
w skrocie : jd500 activ, gumowy nosnik plus kaptury i frezy diamentowe

Co u Ciebie ?
Kocie, co do frezów diamentowych to nie wiem czy są fajne, ale wszyscy piszą, że lepsze niż te w komplecie;P tylko że ten komplet 30 diamentowych można kupić za 15 zł :P a np jeden karbidowy który dziewczyny polecają 25 ja kupiłam ten 1 karbidowy i będę testować dopiero i porównywać
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53837214]Kocie pełnia szczęścia [/QUOTE]
ale cudnie chcemy zdjęcie do klubu przynajmniej jaaaaa

Stary 2015-12-17, 20:42   #1010
Konto usunięte

Babeczko wrzucone

Stary 2015-12-18, 06:19   #1011
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53838154]Babeczko wrzucone

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
sliczny maluch.

A tak dietowo dziewczyny, jak Wam idzie ?

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-12-18, 07:55   #1012
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Gryzelda cudowny jest

BuryKocie dzisiaj 13 dzień diety bodajże i nie było dnia z cheatem Ogólnie łatwiej mi odciąć trochę kalorii i zmienić nawyki żywieniowe niż regularnie się ruszać
A u Ciebie jak?
Stary 2015-12-18, 08:00   #1013
Konto usunięte

Dziękuję to mój największy skarb. I wielkie szczęście właśnie tak sobie wyobrażałam macierzyństwo

Powoli ogarniam się jedzeniowo, staram się jeść ładnie i póki co od niedzieli wychodzi ciekawe jak długo. Poniedziałki ustaliłam sobie dniami ważenia, żeby nie wpaść w paranoję codziennego stawania na wadze i już mnie kusi, żeby dzisiaj zobaczyć czy coś się zmieniło ze szpitala wróciłam lżejsza o 10.5 kg, więc ładnie ciekawe jak dalej będzie szło. Będzie mnie teraz chyba trochę więcej

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-12-18, 08:06   #1014
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Chwilowo się tym nie przejmuj, jest jeszcze bardzo wcześnie po porodzie Organizm też musi dojść do siebie
Najważniejsze, że Wy czujecie się dobrze a jak mąż się odnajduje w roli ojca?
Stary 2015-12-18, 08:12   #1015
stokrotenka18
Zakorzenienie

Jakie piękności Jak sie Gryzelda czujesz?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 08:42   #1016
Konto usunięte

Mąż świetnie. W ogóle jest teraz zupełnie innym człowiekiem też dla mnie taki czuły, opiekuńczy, troskliwy. Robi bez jąknięcia wszystko, czego potrzebuję wiadomo, nie przewija małego tak często jak ja, ale nie boi się pieluchy, kąpiemy małego wspólnie, po kąpieli mąż bierze go gołego na klatę i siedzą sobie godzinę-półtorej
Ja się czuję świetnie, rola mamy to zdecydowanie moja ulubiona rola życiowa jak do tej pory. Moje macierzyństwo póki co jest w kolorach tęczy wstawanie w nocy i inne rzeczy związane z synkiem nie sprawiają mi najmniejszego kłopotu, a nawet jak się czegoś boję zrobić to przechodzi po pierwszym razie jestem zakochana po uszy, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że miłość do dziecka jest taka... polecam
Stary 2015-12-18, 08:44   #1017
tubisiowy_klem
Zadomowienie

To wspaniale, że mąż Ci pomaga i tak wspiera A dzieciątko Twojego brata już się urodziło?
Stary 2015-12-18, 08:55   #1018
Andziusiaech
Zakorzenienie

Dobrze Gryzelda, że Twoje dziecko nie ma kolki bo dałoby Wam popalić
No i fajnie, ze masz tak wspaniałego męża.

Mój wczorajszy ruch:

60 min hh, 60 min orbi

Edytowane przez Andziusiaech
Czas edycji: 2015-12-18 o 09:03
Andziusiaech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 09:16   #1019
Konto usunięte

Tubiś tak. Klaudia jest starsza od Aleksa o 5 dni ona 4.12 Aleks 9.12.

Andziusia będą kolki to będziemy się martwić. Najczęściej się pojawiają ok. 3-4 tygodnia życia, Aleks ma dopiero 9 dni, więc za wcześnie jeszcze. Ale może nie będzie ich wcale

Stary 2015-12-18, 11:41   #1020
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Chcę tak wyglądać i chcę taką bieliznę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 704697_533581756800210_7702288581583400516_o.jpg (220,6 KB, 6 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości