|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Jezu, ta zgaga mi żyć nie daje. Wczoraj dostałam takiej, ze nie pomogło 2x rennie i gaviscon, aż się w końcu popłakałam, bo nie mogłam zasnąć przez to, a to tak strasznie boli, że szok
![]() Byliśmy na zakupach, ale nie kupiliśmy czapki dla małego, wszędzie wielkie. W Coccodrillo najmniejsza na 42cm, akurat z tych co nam się podobały nie było 40tek. |
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
malwi trzymaj się, skądś to znam.
Cytat:
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi, uważaj na siebie leż cały dzień i odpoczywaj. |
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Dotka 3maj sie, wspolczuje Ci tej zgagi. Ja mialam 2 razy i chcialam po scianach chodzic.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego słonecznego dnia dziewczyny
Żadnych śniegów nie wróżcie bo nasze dzieciowe fury będą miały biede śmigać jak zima zaskoczy drogowców^^ Ja robię co 2 tygodnie henna jest naturalnaCytat:
![]() migdały migdały migdały , dużo wody i gaviscon-niewiem czy jest tylko ten co się go rozgryza, w każdym bądź razie ja go miałam i w momencie rozgryzania przechodziło
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa to mama wczoraj mi przywiozla, tak mi sie przypomnialo jak Dotka napisala o czapeczce
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdkiii
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,nie wyspałam się. Powinnam być od 2h w szkole, ale nie chciało mi się wstać z łóżka. Ogarniam się i jadę, trzy testy dziś przede mną.
Cytat:
Taaak mi się nie chce schodzić po tych schodach.. no ale co mam zrobić.
|
|
#999 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mi odkad widac brzuch mowia,ze jest nisko, wiec sie nie przejmuje :p ciekawe czy my zdazymy ze SR, ale jesli sie uda robic te zajecia 2 razy w tygodniu to moze przed swietami sie wyrobimy )U nas okropna pogoda tez, leje deszcz i zimno, takze chyba nici ze spaceru ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
To wspolczuje naprawde.. Mnie to pewnie bedzie czekac teraz z jakis tydzien.. Okropnosc.. |
|||
|
|
|
#1000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakoś ne wyobrażam sobie nie wyprasować pierwszy raz, bo te wszystkie bakterie z fabryk itp brrrr , a później już pewnie odpuszczę Cytat:
ja mam cały czas dość nisko brzuch, to chyba nie świadczy o niczym Cytat:
![]() ja mam nadzieję ze zima będzie łagodna tak jak w poprzednich latach ![]() Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj byłam u dentysty, 2 zęby wyleczone (oczywiście bez znieczulania jak zawsze ), reszta jest ok, więc mam spokój ![]() Poza tym byliśmy na zakupach (ale ja już nie mam siły ani weny nic kupować serio dobrze ze już praktycznie wszystko mam), a wieczorem mieliśmy gości, no więc dzień mi szybko zleciał
|
|||||
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() U nas dzisiaj pięknie i słonecznie Obiadu nie muszę gotować bo mam zupę od mamy, a popołudniu idziemy do rodziców oglądać film z siostry wesela to sobie jeszcze pojemy :P:Dotka u nas podobnie teściowie lepszy kontakt z moimi dziadkami złapali ![]() Jerzyczka co Ty mówisz, a tak mi się ten stanik z Triumpha spodobał... czasem faktycznie bez sensu przepłacać, ja na początek kupię sobie dwa zwykłe na All, ale to dopiero w styczniu planuję. Ale mało Wam już rzeczy zostało do kupienia, zazdroszczę! ![]() malwi podobno kiedyś chłopcy chodzili na różowo a dziewczynki na niebiesko
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Migdały i ciepłe mleko nie działają już od dawna.
Ja mam Gaviscon w płynie, ulga jest od razu, ale wczorja już nic nie działało... Jerzyczka, zamówię ze strony, bo Cocco bierze udział w darmowej dostawie, na dodatek na stronie czapka jest połowę tańsza! Podobały mi się dwie, tej drugiej nie widzę, a jedna jest taka: http://pl.coccodrillo.eu/p/smerfetka...73394,v-112577 wolałabym ciemną, bo mi szara do niczego nie pasuje, ale co zrobić.. Brać 38 czy 40? |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
DOTKA, mam identyczne
wzięłam zarówno 38 jak i 40. Z zimą różnie może być, śnieg i w kwietniu spadał
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gawd wróciłam o 1 ze spotkania z koleżankami wczoraj
![]() Cytat:
![]() JA TEŻ ![]() Cytat:
a poza tym nie "zdaje sobie sprawy" że różowy jest przypisany do dziewczynek a niebieski dla chłopców
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź 38 na pewno, noworodki raczej zawsze mają obwód główki poniżej 40 |
|
|
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
cześć mam 20 stron do nadrobienia... było coś ciekawego?
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dawaj na biezaco, nie ma sensu nadrabiac
|
|
|
#1008 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też latam do kibelka na pięterko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też wolę śnieg niż błotnistą zimę, jak nasze śliczne bryki będą wyglądały po kąpieli błotnej ![]() My też dziś mamy dzień lenia ale zaraz się zbieramy na obiad do moich rodziców oby tylko brzuch mi za szybko nie stwardniał bo chciałam jeszcze TZta wyciągnąć w drodze powrotnej do jakiejś galerii może jeszcze na jakąś promocję się załapię i mam plan kupić kosmetyki w Rossie Dziewczyny które mają kosmetyki Hipp gdzie je kupujecie? Czy ktoś w ogóle widział te różowe Hippy co je Sroka poleca? Bo oliwka wszędzie ta zwykła
Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-11-29 o 12:02 |
|||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj stanik zwykła bez usztywnien na klips przy miseczce 22,90 szukam w dobrej cenie jakiegoś z usztywnieniem. babka w sklepie mówiła mi ze ona miała normalny stanik z odpinane ramiączkami
|
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna, pytałaś o śluzówkę w nosie - otóż ja mam ten problem od samego początku ciąży, może nie ciągle, ale jednak, w I trymestrze miałam często bardzo podwyższoną temperaturę (od wyższego poziomu progesteronu), tak ok 37 - 37,3 i bardzo to odczuwałam: pobolewanie głowy, sucho w nosie, oczach, i właściwie tak przez cały I trymestr, aż nawilżacz kupiłam, jak zaczęły się jeszcze te upały w lecie
w II trymestrze trochę odpuściło, a teraz znowu mam często wysuszony nos, takie pozasychane - przepraszam za drastyczny opis - gluty (nierzadko krwawe) i strupki w nosie, i do tego po przeziębieniu został mi taki jakby lekki katar - na szczęście ten katar nie jest bardzo męczący, głównie rano i wieczorem się objawia, bardziej mnie męczy to zasychanie w nosie gdzieś tam wyczytywałam, że taki katar jest nazywany katarem ciężarnych albo katarem hormonalnym myślę, że jeszcze trochę a zbankrutuję przez wydatki na papier toaletowy i chusteczki higieniczne ![]() ech, a my dzisiaj na obiad do teściów idziemy - ja nie chcę, buuuu....
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-11-29 o 12:42 |
|
|
|
#1011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a te różowe hippy to chyba jakaś starsza wersja bo nawet na swojej stronie ich już nie mają Edytowane przez MallaMi Czas edycji: 2015-11-29 o 13:07 |
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ogólnie po jakości tego co mi pokazała to nic ciekawego ![]() Cytat:
ja mam na wyjście ze szpitala 36 i też chyba skorzystam z coccodrillo z darmowej dostawy
|
||
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka zapisuje sobie tą czapeczkę
Jak dzisiaj ze zgagą? ahnessy ja możliwe, że jednak wezmę Hipp bo dostałam od nich bony ze zniżką -20% do końca grudnia A my się dzisiaj witamy w 8 miesiącu
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2015-11-29 o 14:26 |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możliwe ze zmienili opakowanie i dlatego jest inne niż u Sroki
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie nadrobilam
![]() Dzień dobry Witamy się w 35 tc ![]() Komody z Ikei kupione i już stoją w pokoju. Do tego wanienka i ręcznik ten niebieski. W sprawie Hipp to jest promocja w Rossie, ja miałam jeszcze kupony znizkowe na Hipp -20% na wybrane rzeczy i przy kasie okazało się, że promocje się łączą. Wczoraj w c&a stacjonarnym było -50% na przeceny i kupiłam Jasiowi jeansy i granatowe sztruksy większe na 74 i za wszystko zapłaciłam 24 zł. Wczoraj po zakupach byłam potwornie zmęczona i nie mogłam usunąć popołudniu a potem znajomi wpadli na galę KSW i siedzieliśmy do północy.
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotka super czapa, ja bym 38 wzięła.
malwi ja to rozumiem doskonale, bo mnie często wystarczy że obiad zrobię i chwilę posiedzę. pietrusiowata graty! Cytat:
U nas się potem okazało, że dlatego teraz robią 2 razy w tygodniu dla niektórych, by te z początku stycznia zdążyły, więc te w styczniu zajęcia mnie już nie obowiązują
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
w esotiq są biustonosze do karmienia?
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam te kupony zniżkowe, nie wiedziałam jednak ze promocje się łączą
w takim razie skorzystam I chwale się ze mam juz dwa spr za sobą, piękne piąteczki
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

)
, a później już pewnie odpuszczę

21.06.2014r.
Ale ogólnie po jakości tego co mi pokazała to nic ciekawego