![]() |
#991 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że jesteś szczęśliwa ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Martulko bo poszliśmy całą paczką na spacer i piwko a wyszło że spacer skończył się imprezą w akademiku
![]() ![]()
#993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Frooguś tak apropo to... zmień podpis ![]() Dobra lece dalej sprzątać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Wtajemniczenie
|
Ehh dzis z nim rozmawialam chwile na gg, ciagle cos mi mowi o jakiejs Patrycji, kolezance z roku, że zaprosila go na impreze urodzinowa do siebie, ze byli razem na zakupach hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
BAN stały
|
Cytryna,a Ty się z nim już tak normalnie rozstałaś??
Mówi o koleżance żebyś była zazdrosna,pospolity chwyt... Z tego co kiedyś pisałaś miałaś go tak dosyć,ze chyba nic Cię nie ruszy prawda?Nie chciałaś z nim być. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sport to najlepsze lekarstwo na wszystko!!
wczoraj basen, dzisiaj rower i od razu czuję się lepiej, choć jestem już dziś tak zmęczona że hej!! Miłego wieczoru dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Wtajemniczenie
|
_Magda, po rozmowie z nim daliśmy sobie 2 tyg. On zapewniał ze kocha, że nie wytrzyma beze mnie, że bardzo mu zależy...
Wrr co za dziad! |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
Moj Ex rozmawial ze swoja przyjaciolka. Ona w tym czasie oczywiscie ze mna tez rozmawiala. Podpuscili mnie oboje. Powiedziala mi ze on mial sie spotkaz ze swoja ex, i ze jej odmowil. Ciekawe czy to bylo prawda czy nie. Niby on mowil ze nie, ale jak mozna wierzyc komus kto klamie???
![]()
#1001 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1002 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie tu nie było... Dzisiaj był straszny dzień zwany powodzią stulecia.
Oznacza to taki stan, lejące się po policzku łzy przez wiele, wiele godzin. Marcin odezwał się do mnie na gg. Pytał co u mnie i takie tam. Napisał też: "To co, spotkamy się jakoś w tym tygodniu? ![]() Ja odpisałam, że jeszcze się umówimy. Na szczęście niezawodna Kajasia ![]() "sluchaj nie mozemy sie spotkac i bardzo Cie prosze nie kontaktuj sie ze mna przez jakis czas" Ta rozmowa bardzo wyprowadziła mnie z równowagi, zburzyła mój spokój. Nie jestem w ogóle gotowa na rozmowy z Nim. Podsumowanie: Co mnie trzyma przy życiu? Wizaż - Kajasia, Martulaaa, Froggie - dostałam linka i przepraszam, że nie odzywam się, ale ostatnio nie mam humoru i Stania ![]() Ogame - ta gra i 20 wspaniałych facetów z mojego sojuszu. Konferencje do 3 nad ranem w sobote na skypie i wspólne śpiewanie "Mydełka Fa" ![]() Iwonka - super koleżanka, wiem, że dużo marudzę Ci, ale już niedługo. Dreadnought - za biblioteke. Slavius - za to że w ciągu najgorszego 1,5 tyg. w moim życiu 2 razy rzuciłeś wszystko i przyjechałeś z Radomia do Warszawy. Cioci za zrozumienie. Dziadkom za nie pytanie. O paru osobach pewnie zapomniałam... Bardzo Wam dziękuję, że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wskazanie mojej (czasem) skromnej osoby
![]() ![]() Dziwi mnie tylko brak podziękowań dla kotki w kubraku od Versace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martulaaa litości!! Uff... dobrze, że siku zrobiłam już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zadomowienie
|
Boże
![]() Nie mam już siły i czuję się strasznie. Co ja mam zrobić???? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
wiem że w takim stanie cięzko to zrobić - ruszyć się z domu. Mi to zawsze bardzo dobrze pomagało. I na dworze jakoś trudniej było mi płakać
![]() I tak jak któraś z was wcześniej pisała - sport. Biri weź się znów za swój aerobik, ćwicz tyle aż padniesz ![]() ![]()
#1009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kiedy ja tam chodzę 4 razy w tygodniu!! Wszystko było w porządku dopóki się do mnie nie odezwał. Byłam uśmiechnięta, spokojna, nie płakałam. Moja wina, bo jak się rozstawaliśmy to postanowiliśmy się skontaktować po 2 tyg. Chciałam, to mam wrrrrrrrrrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak cos to pisz to mozemy się spotkac. Trzymaj się cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Soofeczko ![]() Ale od jutra mam mnóstwo czasu, jak będziesz chciała to napisz. Bardzo chętnie gdzieś pójdę. Buziaczki!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Biricchinko ja też to dobrze znam......jak go nie ma, nie słyszysz jego głosu,nie widzisz to jakoś się trzymasz, ale jak tylko zadzwoni to koniec i wszystko co udało się poukładać rozsypuje się znowu trzeba budowac wszystko od nowa!!
Ja mam to samo!! Gadałam z nim ostatni raz w sobotę tydzień temu, nawet fajnie się gadało, wiec znowu się zaczęło czekanie na jakiegoś smsa, na telefon, ale on już sie nie odezwał od tamtego czasu, więc przez połowę tygodnia znowu chodziłam jak cień, usychałam z tęsknoty, ale teraz znów się jakoś zaczynam zbieram i mam małe postanowienie że jak będzie chciał się spotkać, jak jeszcze zadzwoni to ja już sie nie zgodzę. Bo czuję się jak zabawka, w jego rękach, bawi się mną i ma mnie na każde zawołanie, więc jeśli zadzwoni (w co już bardzo wątpię) to będę twarda!!! Ale pewnie już się nie odezwie, tylko że i tak będę się musiała kiedyś z nim zobaczyć, bo jego sprzęt narciarski leży u mnie....pechowo Kurcze dziewczyny szkoda że nie mieszkamy gdzieś bliżej siebie, bo zawsze to lepiej wygadaś się komuś tak na serio a nie tylko klikać.... Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
BAN stały
|
Jeśli naprawde nie chcesz się z nim zobaczyć to możesz sprzęt gdzieś podrzucić,no nie wiem np zostawić mu na portierni,u dozorcy czy jakies takie ,albo napisac krótko w smsie,żeby przyjechał po to jak cię nie będzie.Nie dosyć że unikniesz cierpienia to jeszcze jemu szczęka opadnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a może spróbujecie mojej metody? Wykasowanie jego danych z komputera, komórki, nieodbieranie telefonów. Jeżeli macie jakieś jego rzeczy w domu to kiedy będzie je odbierał niech Was nie będzie, poproście o przekazanie mamę/tatę/rodzeństwo/kota/kogokolwiek. Po co się narażać na sytuacje dużych (często negatywnych) emocji przy ewentualnym spotkaniu? Jeśli można ich uniknąć, to myślę, że taki właśnie sposób jest dobry.
edit: Widzę, że Magda ma podobny pogląd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że w dzień kiedy ze mną zerwał wykasowałam wszystko co się dało, z komputera, z komórki, pochowałam wszystko co było z nim związane...
No ale potem po dwóch tygodniach on się odezwał i jakoś tak znowu jego gg znowu wrócił na mojego kompa..... Ale naiwna jestem...aż wstyd!! Dobrze, że już przynajmniej ten pierścionek zaręczynowy oddałam i już nie muszę na niego patrzeć!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Ale wiecie dlaczego taka naiwna jestem!!
Dlatego, że nigdy od niego nie usłyszałam słów: "NIE KOCHAM CIĘ", on powiedział, już po zerwaniu: "KOCHAM CIĘ ALE INACZEJ NIŻ KIEDYŚ, DO KOŃCA NIE WIEM CZEGO CHCĘ OD ŻYCIA, ZOBACZYMY CO CZAS POKAŻE, MOŻE JESZCZE KIEDYŚ BĘDZIEMY RAZEM, CZAS POKAŻE", no i właśnie to powiedział mi tydzień temu w sobotę!! Wtedy poczułam ze jakaś iskierka nadziei się znowu pojawiła!! Ale teraz to jestem po prostu wściekła, że potraktował mnie jak zabawkę i zabawił się moimi uczuciami, dlaczego facet który ma 24 lata zachowuje się jak mały chłopiec który sam nie wie czego chce!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
BAN stały
|
Więc teraz Ty mu pokaż,że czas nic nie zmieni,bo jeśli CIę tak zranił i jeśli tak się Tobą bawi to już nie będzie CIę miał dlatego,że mu się odwidzi...Bo on to się tak zachowuje jakbys Ty miała siedzieć i czkeać a on jak już sobie wszystko dookoła poustawia to może łaskawie wróci do Ciebie.
Takie wała! |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Raczkowanie
|
Magda pozostaje mi po raz kolejny podpisać się pod Twoją wypowiedzią
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem on dobrze wie, czego chce i wie też, że ma nad Tobą "władzę", że da Ci tylko kawalątek nadziei i będziesz zawsze na jego zawołanie. Po ostatnich odzewach mojego exa wykasowałam jego wiadomości jeszcze raz i znowu mam czyste konto na gg i komórce. Polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co myślicie, życzenia świąteczne wysyłać smsem??
W końcu co jak co ale kawał czasu ze sobą przeżyliśmy, skończyło się źle ale mimo wszystko życzę mu dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.