|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10201 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ![]() a dr no coz umowa to umowa obowiazuje on jej nie sprostal a juz na pewno nie poinformowal o tym w jaki sposob masz wlozone implanty ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10202 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
ja latałam, nic się nie dzieje
![]() ![]()
#10203 | |
Rozeznanie
|
No Pania Moderatorke MYAe
![]() ![]() Mya , gdzie jestes pipo ? Ja tu nie przyszlam na zastepstwo . hehe Dobrze dziewczyny . Wrocilam z pracy i wam opisze dalszy ciag mojej historii. z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi z waszej strony. ![]() A wiec, tak jak juz pisalam doktorek obiecywal umiescic implanty pod miesien ( przed operacja ), poinformowal ze umiescil je pol na pol pod miesniem i gruczolem ( po samej operacji ) , a po dlugim czasie podczas zwyklej kontroli u innego lekarza ,okazalo sie ze sa umieszczone tylko pod gruczolem. Miesien pokrywa je od gory na odleglosci 1 do 2 cm ( z tendencja do 1cm ![]() zastanawialam sie dlaczego tak latwo jest je z boku wyczuc ale nie panikowalam. Mezulkowi sie wszystko we mnie od 18 juz ![]() ![]() ![]() Tak jak pisalam , mam bardzo duzo wiary w siebie i w sumie mam lekkie zycie, wiec kompleksow z tego powodu nie mam. bardziej denerwuja mnie moje duze otoczki ![]() nieznosze ich od zawsze. Ale nie w tym rzecz. A wiec przy okazji urlopu w Polsce pojechalam jeszcze na konsultacje do gdyni do pani dr. S . Dlugo rozmawialysmy. Pani Dr potwierdzila diagnoze mojego ginekologa ,ktory mnie najpierw z tymi implantami oswiecil. Pytalam o wymiane implantow na wieksze oraz o inne metody "ratowania" piersi. ![]() Pani doktor odradzala wymiany "spod" gruczolu na "pod"miesien, mowiac , ze to bardzo trudna operacja i udala jej sie tylko u dwoch kobiet w zyciu . tlumaczyla dlaczego, sploty miesni odrywane od zeber itp kosmiczne informacje. Zrezygnowalam zatem z takiej wymiany. Druga metoda bylyby wymiana implantow na wieksze ale wlozone w te same loze ( w te same kieszenie ) ( tylko o jeden rozmiar, bo wiecej miejsca na klacie nie mam ) ale tez mi odradzila mowiac ze za dwa lata bedzie to samo. znowu opadna pod ciezarem. a wiec znowu zrezygnowalam. Trzecia metoda, ktora odrazu przypadla mi do gustu, bylo podniesienie piersi poprzez ciecie otoczkowe ( automatyczne zmniejszenie otoczek ) i nie ruszaniu implantu. badz na moje ryzyko przy tej okazji proba przelozenia implantu pod miesien. dla zainteresowanych operacja samego podniesienia z tego ciecia mialaby kosztowac 10300 bez nowych implantow z doba pobytu w klinice i ogolna narkoza. Poniewaz duzo kiedys czytalam na temat samych blizn pooperacyjnych u Pani doktor ( nie wiem czy to prawda ze sa przewaznie duze i widoczne ), troche sie zawahalam i nie podjelam zadnej decyzji. slyszalam ze doktor brzuchanski z czech dobrze wykonuje takie ciecia. ale to moze tez tylko tak trafilam. jesli cos wiecie na ten temat albo ktoras z was miala takie podniesienie ze zmniejszeniem otoczek ( bez pionowej linii ciecia ) to dajcie znac. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- ![]() Cytat:
nie ![]() od kiedy pamietam mam ciemne wlosy ![]() no dobra troche siwych juz - to fakt ,ale farbuje to cicho, nie widac ![]() Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-05 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10204 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dodałam foto z pierwszego wyjścia w sukience tzw oponce bez stanika! weselicho miałam wczoraj i efekt był taki jaki zawsze chciałam
![]() jestem prawie po 3 miesiącach od operacji i wczoraj się wytańczyłam, wyskakałam, żelki nic a nic nie dawały mi we znaki, choć bez stanika byłam, yupiii
#10205 |
Rozeznanie
|
Fajnie tu znowu moc pisac
Musze sobie powtorzyc jak to wszystko t dziala, bo wlasnie dwa razy ten sam post wyslalam. brrrr Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-05 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#10206 |
Rozeznanie
|
Happy_hour - super, ze nie masz jakiegoś doła czy coś, a informacje od ciebie się każdej przydadzą tutaj, bo nigdy nie wiadomo co z naszymi żelkami za te 3,4 lata sie stanie...
#10207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nawet teraz z tymi opadnietymi czuje sie wiele bardziej kobieco niz z tymi nalesnikami ktore pozostawily po sobie moje ssaki. dzieki korolowa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#10208 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Dzisiaj pogoda nad morzem też najprawdopodobniej będzie fajna,więc lecę później na plażę. Jutro już wracam do domu, nie chce mi się ![]() Co dobre zawsze szybko się kończy. Tysiaczku ja zgadzam się z korolową ![]()
#10209 |
Raczkowanie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Happy Hour napisze na pw wieczorem
|
![]() ![]() |
![]() |
#10210 | |
Rozeznanie
|
Dobrze, dziekuje i czekam.
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
niestety tak jest, ze sie konczy ale na szczescie niedlugo sie znowu zaczyna, wiec to tylko "taka przerwa " ![]() ![]() Star , widzialam twoje fotki, Matkooo jaka ty zgrabna szprycha jestes ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10211 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Masuję i smaruję bliznę, mam wrażenie że robi się coraz ładniejsza ale ogólnie jest ciemnawa jeszcze. ![]()
#10212 |
Rozeznanie
|
Wlasnie zauwazylam ,ze w moim profilu w ogole nie ma fotek a wszystkie 4 albumy sa puste. i przypomnialam sobie jak chyba dwa lata temu byla awaria na wizazu i wszystkie foty wcielo z albumow. ( Mya powinna pamietac ). szukalam zeby wam pokazac jakie byly przed a jakie chwile po operacji i jedyne co znalazlam w kompie to to.
Ladne byly na poczatku prawda ? dlatego dziewczynki kochane nie poprawiajcie nic zbyt szybko . Lepiej odczekac . Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-06 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#10213 |
Rozeznanie
|
zaktualizowalam galerie, wstawilam moja wyjsciowke, fotki po 2 msc od operacji, po pierwszym roku od op i te aktualne. wyjsciowki tu nie chcialam wstawiac bo obciach normalnie
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-06 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#10214 |
Zakorzenienie
|
Happy hour piękne te piersiatka!
Dziekuje za komplementy ![]() Ja wlasnie lezakuje na plazy. Tż zasnął ech ![]()
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-08-06 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#10215 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
![]() u mnie pogoda piekna ![]() ![]() Star wszystko co dobre szybko sie konczy niestety ![]() Bylam dzis w lidlu po staniczek taki jak wczoraj zaprezentowala goddessss kupilam i odnioslam ![]() ![]() ![]() ![]() happy powiedz mi czy czy czesto chodzilas bez staniczka? i ogolnie jak wygladala sprawa noszenia staniczkow u Ciebie? czy chodzilas w sportowcach czy szybciej z fiszbinami ? U Ciebie niestety sprawa jest nie ciekawa ![]() ![]()
#10216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde zerwalismy sie z plazy bo nawałnica przechodzi.. Burza deszcz grad ![]()
![]() |
#10218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przez pierwszy rok tylko w spotowych staniczkach chodzilam, nawet w nich spalam, potem we wszystkich mozliwych , tez fiszbinkowych, a teraz juz tak od okolo roku czesto bez. Ale mysle ze przez ten ostatni rok nic sie nie zmienily, opadaly wczesniej , sa opadniete i pewnie juz teraz sie nie zmienia ( no chyba ze implant mi calkiem wyleci ) ![]() Ach dziewczyny , chcialabym je w sumie naprawic. Nie mam depresji ani w ogole jakis przykrych mysli zwiazanych z tymi cycuchami ale byloby milo gdybym jakiegos zaufanego doktora znalazla . Z poprawkami juz sie tak szybko lekarzom nie ufa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10220 |
Zadomowienie
|
Olivko czekamy na fotki
![]() Happy domyślam się, że ciężko zaufać, nie dziwię Ci się.
#10221 | |
Rozeznanie
|
Tak byly ladne , tylko szkoda ze tak krotko.
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10222 |
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i mamy dyszkę na liście !!! ![]() Witam się z Wami dziewczynki ![]() Czy u Was też tak prażyło przez cały dzień? Ja normalnie po galeriach się dziś klimatyzowanych z koleżanką chowałam przed upałem :P A przez te gąbki jest mi tak gorąco ![]()
#10223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Postanowiłam odezwać się, bo poruszyła mnie historia Happy Hour. Happy Hour, przykro mi, że Cię to spotkało i zarazem podziwiam za hart ducha i dystans do siebie i własnego wyglądu ![]() Niestety wątpię czy cokolwiek uda się wywalczyć u Twojego lekarza - umowy są tak skonstruowane, że w zasadzie godzimy się na wszelkie konsekwencje i nawet nieudane skutki operacji, oczywiście z wyjątkiem oczywistych komplikacji pooperacyjnych, ale nie wiem czy Twój 'przypadek' się kwalifikuje do tej kategorii. Ewentualnie można byłoby dochodzić tego dlaczego lekarz nie umieścił implantu pod mięśniem, ale na to pewnie też ma argument... No właśnie - czemu nie umieścił go pod mięśniem? I jak Twój ginekolog był w stanie stwierdzić, że tak właśnie jest? Pytam, bo sama chętnie przekonałabym się jak na prawdę sytuacja wygląda u mnie, gdyż sama mam spore wątpliwości czy na pewno implant jest pod mięśniem... Ja na Twoim miejscu udała bym się do tej lekarki i poddała operacji, którą zaproponowała, czyli podniesienie. Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Sama nie do końca jestem zadowolona z efektów operacji i ten stan pogłębia się w miarę upływu czasu, mimo że piersi powinny zmieniać się na lepsze ![]() ![]() Wrzucam fotki do galerii z opisem sytuacji, zobaczycie w czym tkwi problem. ![]()
![]() |
#10224 |
Zadomowienie
|
Umiejscowienie implantu widać na usg. Ja, mimo ze ufam swojemu lekarzowi, to przy okazji badania usg o to zapytałam
![]()
#10225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do blizn od dr S to moje sa takie srednie dosc duze ,ciemne widoczne z boku zlecial rok pewnie takie zostana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10226 |
Zakorzenienie
|
Zan juz widzialam dwie dziewczyny z takim problemem, chyba na forum beauty i obie mialy implanty anatomiczne - i Ty widze tez masz,pewnie to ma jakis zwiazek z tym. co sadzicie ?
Bylam w galerii i ja bym poczekala jeszcze na Twoim miejscu jakiś czas,tak jak tu dziewczyny pisza - duzo sie jeszcze moze zmienic ![]()
#10227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie ![]() Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-06 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10228 |
Raczkowanie
|
Kochane cycolinki i nie tylko, juz tylko dwa dni mi pozostały do operacji, dzis byłam na wizycie przed op. Moj doktorek zaproponował mi anatomki 300 lewa i 345 prawa z mentora, kurde jaka jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie!? Mówił ze niby pełne c lub małe d, co wy na to? Wypowiedzcie sie bo macie większe doświadczenie. Plizzzzz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10229 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zan, slonko , dziekuje za twojego posta. kochana jestes. Moj ginekolog wyczul to po zwyklym badaniu palpacyjnym persi czyli manualnie . nie bylo to dla niego trudne zadanie bo jest rownoczesnie chirurgiem plastycznym,ktory operuje piersi.kazal napic miesnie tu i tam i uswiadomil mnie , ze sytuacja jest jaka jest. On rowniez zaproponowal mi wymiane implantow na "pod miesien " ( koszt 4 tys euro/ 16 tys zl -mieszkam w niemczech ). Nie sama suma pieniezna byla powodem dla ktorego szukam lekarza w Polsce , ale fakt , ze niemieckie strony internetowe nie pozwalaja na pokazywanie stron internetowych z galeriami lekarzy plastycznych.sa opisy ale zdjec przed i po brak. wszystko opiera sie na zaufaniu znalezionych w forach ( takich jak to forum informacji i pywatnych zdjec forumowiczek ) a mysle ze to zbyt malo zeby podjac tak wazna decyzje.zreszta mimo 13 lat spedzonych tu , nadal latwiej pisze mi sie po "polskiemu " ![]() Jesli chodzi o ciebie Zan 123 ![]() ![]() To ze obie leciutko w bok patrza to zaden problem, taka ich uroda i juz przed operacja moim zdaniem tez tak bylo , ale ze implant sie zle umiejscowil ? hmmm , moze zostal zle umiejscowiony ??? wtedy sie juz nie zmieni ![]() I albo to zaakceptujesz albo dasz poprawisz. My mozemy tu pisac , mezus moze mowic swoje, lekarz moze wmawiac ze wszystko jest cudowne, a ty i tak zrobisz swoje. Postepuj z wlasnym sumieniem, zrob to co czujesz, popraw jesli nie mozesz z tym zyc. ale dziekuj " sobie " ze masz mezusia , ktoremu nic w tobie nie przeszkadza. to duza zaleta. i nieraz wazniejsza od zludnych poprawek. trzymaj sie . damy rade. we dwie razniej ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Ja ci zycze powodzenia i trzymam kciuki, zeby wszystko przebieglo po twojej mysli i zgodnie z twoimi oczekiwaniami. badz dzielna i wacaj szybko po operacji z nowymi slicznymi piersiuchami. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Mya...Mya...Mya... ![]() ![]() Takie fajne , mile dziewczyny na forum a ciebie amba wciela ? ![]() Co to za moderatorka co sobie urlop od moderowania robi ? ![]() wracaj do nas !!! ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-08-06 o 23:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10230 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Pozdrowienia z nad morza ![]() ![]() Wczoraj byłam w Gdańsku po kieckę na wesele - w Wawie nie udało mi się nic kupić. Fotki dodam po powrocie. Lecę nadrobić co napisalyscie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.