Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 342 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-07, 08:52   #10231
ladybarque
Raczkowanie

Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Przepraszam happy dzieci nie dały mi pisać teraz mam chwile to już ci pisze
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:00   #10232
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Pozdrowienia z nad morza od niedzieli pogoda cudna , relaks na całego .
Wczoraj byłam w Gdańsku po kieckę na wesele - w Wawie nie udało mi się nic kupić. Fotki dodam po powrocie.
Lecę nadrobić co napisalyscie
No pieknie tak blisko i czasu ni ma na mala wspolna kawke? a moze jednak

witajcie cos na burze sie zbiera od wczoraj.
Moze kogos zainteresuje ta rozmowa
http://czateria.interia.pl/goscie-cz...tm_campaign=wd
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:17   #10233
ladybarque
Raczkowanie

Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Napisalam ci komentarz ale napisze i tu

Nie wiem Zan ale ja widzę ze w lewej tez co sie coś przy mostku zle układa :/ może to kwestia załamania światła ma zdjęciu... Ja bym zrobiła w tych miejscach uzupełnienie tłuszczem a nie żadne odrywanie od klatki implantu zwłaszcza, ze może sie znowu tak samo zrosnac :/
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 09:32   #10234
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
No pieknie tak blisko i czasu ni ma na mala wspolna kawke? a moze jednak

witajcie cos na burze sie zbiera od wczoraj.
Moze kogos zainteresuje ta rozmowa
http://czateria.interia.pl/goscie-cz...tm_campaign=wd
Hej Amorcio jestem w Jantarze , przebić się do Gdańska czy dalej jakoś ciężko , wczoraj utknelismy w korkach ale godzina chyba nie odpowiednia była.gdybym była bez małża to z miła chęcią na kawke umowilabym się a tak , słuchać ze do miasta na urlopie mnie ciągnie . Już wczoraj po kiecke nie chciał jechać . Ale może coś się uda z nim zagadac i wieczorkiem ?dam znać jak by co
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 10:00   #10235
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

zan bylam w albumie no i co Ci moja droga moge powiedziec widac te zalamanie jstem szczera bo wiem ze dobijajace jest to jak wszysy w kolo mowia ze jest dobrze. Ale moim zdaniem NIE poprawiaj tego. Znam osobiscie podobny przypadek i nic to niestety nie alo jakies poprawianie czy ostrzykiwanie tluszczem. Nie widac tego bardzo mocno Ty to widzisz bo Ty o tym wiesz Wiec prosze Cie nie ruszaj tego jestes jeszcze swiezo po operacji moze jeszcze sie to zmniejszy. Kochana nie zalamuj sie

dodalam do albumu ponad roczne piersi wie zapraszam zainteresowane osoby

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 11:35   #10236
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Sofialu 08.08 - jutro
Kejterin 19.08 - 12
Tiiinka 28.08 - 21
Kapetki 10.09 - 34
Amorcio 23.09 - 47
Madlen666 01.10 - 55
Gosiek78 10.10 - 64
_Justynaaa_25.10 - 79
Selena06 29.10 - 83
Kachuula 28.11 - 113

Witam Kochane !
Happy hour, to straszne co Cię spotkało... ja na Twoim miejscu jednak bym tak tego nie zostawiła i przeprowadziłabym rozmowę z doktorkiem dlaczego zrobił tak a nie inaczej....i wiedząc że mogą opadać, powinien Ci tylko i wyłącznie okrągłe zaproponować! To on ma się na tym znać, nie Ty....!!!

Będę w piątek (09.08) w Warszawie, przyjeżdżam autobusem na Bielany o 7:30 i do 10 będę miała czas, bo mam kurs od 10 do 16, więc jak któraś miałaby chęć i czas na poranną kaffkę to ja bardzo chętnie ! Odezwijcie się na pw
Stary 2013-08-07, 12:04   #10237
kapetki
Raczkowanie

seloenko aa jestem 4 w kolejce
jeszcze tylko 34dni nieźle )
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 12:33   #10238
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej Amorcio jestem w Jantarze , przebić się do Gdańska czy dalej jakoś ciężko , wczoraj utknelismy w korkach ale godzina chyba nie odpowiednia była.gdybym była bez małża to z miła chęcią na kawke umowilabym się a tak , słuchać ze do miasta na urlopie mnie ciągnie . Już wczoraj po kiecke nie chciał jechać . Ale może coś się uda z nim zagadac i wieczorkiem ?dam znać jak by co
napisalam na priva
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 13:10   #10239
Matti
Zadomowienie

a mnie coś dzisiaj pobolewają cycki, jakoś kują.. i znowu lewy zaczął boleć przy chodzeniu a już myślałam że się tego pozbyłam

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:00   #10240
kapetki
Raczkowanie

olivka wysłałąm zaproszenie bedzie mi milo jak przyjmiesz ;]
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:06   #10241
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
olivka wysłałąm zaproszenie bedzie mi milo jak przyjmiesz ;]
przyjelam

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

korolowa moje piersi niestety twarde ale i tak nie narzekam chyba dlatego ze swojej wyjsciowki nie mialam wcale albo nie wiem d czego to zalezy a mowia ze Nagory miekkie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 14:10   #10242
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
a mnie coś dzisiaj pobolewają cycki, jakoś kują.. i znowu lewy zaczął boleć przy chodzeniu a już myślałam że się tego pozbyłam
Ja jestem pół roku po operacji i nadal zdarza się, że coś zakłuje czy zaboli. Tak jak ktoś kiedyś powiedział, do roku czasu może się tak zdarzać. Do tego ciągle mam mega wrażliwe brodawki, ale to już chyba tak zostanie
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:11   #10243
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
napisalam na priva
Odpisalam
Stary 2013-08-07, 14:31   #10244
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja jestem pół roku po operacji i nadal zdarza się, że coś zakłuje czy zaboli. Tak jak ktoś kiedyś powiedział, do roku czasu może się tak zdarzać. Do tego ciągle mam mega wrażliwe brodawki, ale to już chyba tak zostanie
No sutki też mam wrazliwe

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

a tak w ogóle to denerwuje mnie to, że czuje i widzę, że jedna pierś jest większa, pelniejsza :/ jak ktoś nie wie to nie zauważy ale ja wiem..

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 14:38   #10245
Olivkaa200
Zakorzenienie

Matti a nie jestes przed miesiaczka? moje tez mnie pobolewaja przed miesiaczka. A jedna piersi tez mam wieksza a wyjsciowka byla plaska wiec nie masz sie czym martwic

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 14:49   #10246
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Witam sie dziewuszki
Ja juz w Szczecinie,tż jeszcze zostal nad morzem na pare dni wiec jestem sama

Olivko super panienki

Dziewczyny wybaczcie,że znowu truje o tym ale chcialam zapytac jak powiedzialyscie rodzicom o podjetej decyzji ? ( zwlaszcza młodsze cycolinki, wiem ze mam was tu troche ) ja mam zamiar w tym tygodniu porozmawiac z mama ale nie wiem od czego zaczac jak jej to powiedziec moze jakies sprawdzone sposoby ?!

A i to jest tak ze jak mam wiecej swojego gruczolu to moZliwe ze implant okrgaly bedzie bardziej. " naturalnie" wygladal ? I nie bedzie widac w krawedzi? Wiem musze spytac dr ale mam tez was

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-08-07 o 14:54
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:01   #10247
Olivkaa200
Zakorzenienie

Star ja to chyba nie podopowiem co do rodzicow bo to oni zaproponowali mi operacje ale bede mocno kciuki trzymac moze inne cycolinki cos podpowiedza ja bym powiedziala wprosc ze robie operacje w koncu to rodzice powinny zrozumiec z implantami czy bez bedziesz ta sama osoba
Co do implantu jezeli masz swiecej swojego gruczolu to to tobrze bo bedzie mialo co przykryc implant choc dzis robia juz tak operacje ze i okragle chowa sie pod miesien zeby nie bylo widac wiec u Ciebie jak najbardzej okraglaski beda super piekne sterczace jjuz sie doczekac nie moge hihi )

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Olivko super panienki
Dziękuje

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-08-07, 15:13   #10248
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Star ja to chyba nie podopowiem co do rodzicow bo to oni zaproponowali mi operacje ale bede mocno kciuki trzymac moze inne cycolinki cos podpowiedza ja bym powiedziala wprosc ze robie operacje w koncu to rodzice powinny zrozumiec z implantami czy bez bedziesz ta sama osoba
Co do implantu jezeli masz swiecej swojego gruczolu to to tobrze bo bedzie mialo co przykryc implant choc dzis robia juz tak operacje ze i okragle chowa sie pod miesien zeby nie bylo widac wiec u Ciebie jak najbardzej okraglaski beda super piekne sterczace jjuz sie doczekac nie moge hihi )

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Dziękuje
Dziekuje olivko. Wiem ze jestem dorosla ale po prostu mieszkam z nimi i nie chce zepsuc naszych relacji wiec zalezy mi aby to bylo delikatne wszystko.. Kurcze ciezko bedzie
Czekam dziewczyny na rady
No wlasnie tak myslalam ze przy wiekszej ilosci swojego gruczolu moga byc bardziej " naturalne " - powiedzmy hehe
Ja tez sie nie moge doczekac i nie chce zapeszać bo mam plan diabelski o ktorym jeszcze nikomu nie mowilam - jak mi sie uda z rodzicami w sumie z mama bo tacie chyba nie bede mowic - jakos ciezko mi sobie wyobrazic rozmawiac z nim o cyckach to spełni sie on szybko jak nie to bede musiala poczekać chociaz wolalabym miec juz to za soba

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-08-07 o 15:15
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:25   #10249
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Mnie od około pół roku po op nic nie boli. Ale jeden sutek nadal mega wrażliwy, chyba trzeba się z tym po prostu "zaprzyjaźnić"

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny wybaczcie,że znowu truje o tym ale chcialam zapytac jak powiedzialyscie rodzicom o podjetej decyzji ? ( zwlaszcza młodsze cycolinki, wiem ze mam was tu troche ) ja mam zamiar w tym tygodniu porozmawiac z mama ale nie wiem od czego zaczac jak jej to powiedziec moze jakies sprawdzone sposoby ?!
Ja wprawdzie już dawno się wyprowadziłam od rodziców, ale też ich informowałam o swojej decyzji. Mama się obawiała, tata się nie wypowiadał No ale ja już od lat mówiłam, że kiedyś sobie zrobię, więc mama nie była zaskoczona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 15:28   #10250
unsafe_girl
Rozeznanie

Star ja zaczęłam temat jak byłam sama z mamą w kuchni, luźna atmosfera. Powiedziałam: "Powiem Ci coś, ale sobie usiądź" No i prosto z mostu, bez owijania w bawełnę, że chcę sobie powiększyć piersi. A mama powiedziała później tacie no i dość spokojnie to przeszło, co mnie bardzo zdziwiło, bo moi rodzice już po 60 lat mają, więc dla nich to taka abstrakcja trochę Ale wspierali mnie od początku. Mama powiedziała, że rozumie to, bo kobieta musi czuć się atrakcyjna Ale naprawdę mnie ich reakcja zaskoczyła, bo bardziej spodziewałam się odpowiedzi, że mam się w głowę klepnąć
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:33   #10251
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dzieki dziewczyny
Ja tez musze chyba znalezc odpowieni moment z mama sam na sam na luźno.
No oprocz tego ze mam sie klepnac to pewnie powie ze nie mam na co pieniedzy wydawac w sumie nie mam bo dzieci nie mam, domu na utrzymaniu tez nie, zawsze jakis argument.
A tak patrze unsafe ty mialas rowniez niemałe piersiątka przed
Stary 2013-08-07, 15:37   #10252
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Dziekuje olivko. Wiem ze jestem dorosla ale po prostu mieszkam z nimi i nie chce zepsuc naszych relacji wiec zalezy mi aby to bylo delikatne wszystko.. Kurcze ciezko bedzie
Czekam dziewczyny na rady
No wlasnie tak myslalam ze przy wiekszej ilosci swojego gruczolu moga byc bardziej " naturalne " - powiedzmy hehe
Ja tez sie nie moge doczekac i nie chce zapeszać bo mam plan diabelski o ktorym jeszcze nikomu nie mowilam - jak mi sie uda z rodzicami w sumie z mama bo tacie chyba nie bede mowic - jakos ciezko mi sobie wyobrazic rozmawiac z nim o cyckach to spełni sie on szybko jak nie to bede musiala poczekać chociaz wolalabym miec juz to za soba
Star no powiem Ci, że ja już z rodzicami nie mieszkam, ale też nie chciałabym psuć relacji z mamą.. mama uważa to za głupotę, ale co jestem u siebie w domu rodzinnym to coś napomknę, podrażnię ją itp, próbowałam jej galerię popokazywać, ażeby się przekonała, ze to nie będzie efekt "na pamelę"... ona ogółem nie chce słyszeć i widzieć ale teraz jak byłam powiedziała mi tylko, abym nic przed urodzeniem dziecka nie robiła, więc może powoli przyjmuje do wiadomości, że raczej nic do powiedzenia nie ma?
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 15:45   #10253
Olivkaa200
Zakorzenienie

unsafe_girl krótko i na temat to mi sie podoba usmialam sie z tego zeby mama usiadla

Star mysle ze musisz usiac i powiedziec bo tak bedziesz ciagle sie stresowac u mnie z ustami byl problem troche pomarudzili a ze po co a na co ale ja twardo powiedzialam ze i tak zrobie czy im sie podoba czy nie obiecalam ze tylko raz bedzie a teraz powiedzialam ze na swieta znowu sobie strzele a Ty za swoja kaske robisz to juz w ogole mysle ze nie bedzie az tak zle w sumie dobrze ze wczesniej mowisz beda mieli czas zeby sie oswoic :

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-08-07, 16:01   #10254
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

No u mnie bedzie tak na 99% :
Ja: mamo musze ci cos powiedziec,porozmawiac z Toba
Mama: jesteś w ciąży ?????

Tak jest zazwyczaj chociaz wie ze biore tabletki

Takze to dla niej i tak bedzie lepsza informacja niz moja ciąża hehe

No olivvko wlasnie o to chodzi ze ten diabelski moj plan jest taki.. Ze o ile uda sie z rodzicami i kredytem na 6-7 tysięcy w moim banku no albo innym.. I badania będą ok to operacje mam 10 pażdziernika
Na razie tylko ja o tym wiem hehe no i wy już
Stary 2013-08-07, 16:23   #10255
Saba08
Zadomowienie

Hahahahah dobre z tą ciążą Moja mama kiedyś też by tak zareagowała

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Widzę, że konkretne decyzje już podejmujesz Jeśli jesteś w 100% pewna, to spełniaj marzenia Chociaż wiesz, że ja Twoich piersi bym nie ruszała
Stary 2013-08-07, 16:35   #10256
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Hahahahah dobre z tą ciążą Moja mama kiedyś też by tak zareagowała

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Widzę, że konkretne decyzje już podejmujesz Jeśli jesteś w 100% pewna, to spełniaj marzenia Chociaż wiesz, że ja Twoich piersi bym nie ruszała
No to stała reakcja mojej mamy , jak mam powazna minę i mowie ze musze z nia pogadac

Podejmuje, jestem na 200% pewnia i chcialabym miec to za soba. Nie chcialam brac kredytu ale jak zobaczylam ze bede musiala zaplacic " tylko" 900 zl wiecej to nie jest az tak zle, pozycze 7 tys w ciagu 14 miesiecy bede musiala Zwrocic 7900. Nie jest zle , myslalam ze bede musiala oddac drugie tyle dlatego nie bylam przekonana i chcialam odlozyc swoje.
7000 kredytu + 6000 z oszczednosci i bedzie ok
Teraz tylko bede musiala latac po bankach czy w ogole dostane kredyt bo wiadomo zazwyczaj mloda osoba jest niewiarygodna.. Chociaz juz kiedys placilam raty za sprzet 2500 zł w ciagu 5 miesiecy splacilam takzze moze sie uda. Nie chce w to angazowac moich rodzicow ani tżta , musze sama sie postarac zeby mieć te pieniadze moze wtedy zrozumieja ze mi zalezy.
Saba wiem wiem co niektore z was mysla o tym ale zawsze o tym marzylam, po prostu o fajnym duzym rozmiarze z efektem push up bez stanika,cóż jak nie zrobie to się nie przekonam czy to była dobra decyzja
Tu tez widze bylo kilka z was co mialo ladny biust przed i chyba dziewczyny nie zaluja swojej decyzji
Stary 2013-08-07, 16:47   #10257
Saba08
Zadomowienie

no tak, 900 zł to nie jest dużo więcej przy tej kwocie. A Selena chyba pisała o mediratach, czy jakoś tak. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało
Stary 2013-08-07, 17:01   #10258
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tak tak wlasnie tylko mediraty sa w niektorych klinikach w mojej nie ma wiec czeka mnie laatanie po bankach a ja wyplate mam do reki nie na konto wiec bedee musiala sie pogimnastykowac troche . W jakich bankach bralyscie kredyty gotowkowe ?
Stary 2013-08-07, 17:54   #10259
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Zan, slonko , dziekuje za twojego posta. kochana jestes.
Moj ginekolog wyczul to po zwyklym badaniu palpacyjnym persi czyli manualnie . nie bylo to dla niego trudne zadanie bo jest rownoczesnie chirurgiem plastycznym,ktory operuje piersi.kazal napic miesnie tu i tam i uswiadomil mnie , ze sytuacja jest jaka jest. On rowniez zaproponowal mi wymiane implantow na "pod miesien " ( koszt 4 tys euro/ 16 tys zl -mieszkam w niemczech ).
Nie sama suma pieniezna byla powodem dla ktorego szukam lekarza w Polsce , ale fakt , ze niemieckie strony internetowe nie pozwalaja na pokazywanie stron internetowych z galeriami lekarzy plastycznych.sa opisy ale zdjec przed i po brak. wszystko opiera sie na zaufaniu znalezionych w forach ( takich jak to forum informacji i pywatnych zdjec forumowiczek ) a mysle ze to zbyt malo zeby podjac tak wazna decyzje.zreszta mimo 13 lat spedzonych tu , nadal latwiej pisze mi sie po "polskiemu "

Jesli chodzi o ciebie Zan 123 , to nie ma co myslec czy operacja byla konieczna czy nie. To ty zdecydowalas a my cie mozemy w tym tylko wspierac. mysle ze cycuchy maja jeszcze szanse na duza zmiane ( o prawa piers mi chodzi ).

To ze obie leciutko w bok patrza to zaden problem, taka ich uroda i juz przed operacja moim zdaniem tez tak bylo , ale ze implant sie zle umiejscowil ? hmmm , moze zostal zle umiejscowiony ??? wtedy sie juz nie zmieni

I albo to zaakceptujesz albo dasz poprawisz.
My mozemy tu pisac , mezus moze mowic swoje, lekarz moze wmawiac ze wszystko jest cudowne, a ty i tak zrobisz swoje.

Postepuj z wlasnym sumieniem, zrob to co czujesz, popraw jesli nie mozesz z tym zyc. ale dziekuj " sobie " ze masz mezusia , ktoremu nic w tobie nie przeszkadza. to duza zaleta. i nieraz wazniejsza od zludnych poprawek.

trzymaj sie .
damy rade. we dwie razniej

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Ja ci zycze powodzenia i trzymam kciuki, zeby wszystko przebieglo po twojej mysli i zgodnie z twoimi oczekiwaniami.
badz dzielna i wacaj szybko po operacji z nowymi slicznymi piersiuchami.

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Mya...Mya...Mya... ! pipo jedna! , to ja wracam a ty co ??? uciekasz ?
Takie fajne , mile dziewczyny na forum a ciebie amba wciela ?
Co to za moderatorka co sobie urlop od moderowania robi ?
wracaj do nas !!!

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

to moze jednak sie znamy ? buziolki dla ciebie po latach
Zgadzam się z Tobą, Happy Hour, że wspaniały TŻ to podstawa Ja przyznam nieskromnie, że mój jest najcudowniejszym mężczyzną pod słońcem Wspierał mnie bardzo w okresie rekonwalescencji po operacji (i wówczas gdy pojawiły się problemy), choć samej operacji był przeciwny, nigdy mój mały biust mu nie przeszkadzał i twierdził że jestem piękna bez względu na rozmiar miseczki (miłość jest ślepa ). Teraz momentami żałuję że go nie posłuchałam Piersi podobają mi się, takie jakie są, ich kształt, umiejscowienie brodawek itd (zresztą przed operacją też mi się podobały), ale ten 'mały' defekt jest czymś, czego nie jestem w stanie zaakceptować :/ Raczej nie liczę, że czas tu coś zmieni, bo właśnie z jego upływem problem się pogłębia i bardziej uwidacznia Niestety mój TŻ już nie chce słyszeć o żadnej operacji, ja też oczywiście wolałabym jej uniknąć, tym bardziej że nie wiadomo czy przyniesie oczekiwane efekty. Ale nie zostawię tego, tak jak jest...
Ehh moja radość z piersi trwała raptem miesiąc, teraz nie jestem w stanie się nimi cieszyć

Buziaki Cycolinki

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Napisalam ci komentarz ale napisze i tu

Nie wiem Zan ale ja widzę ze w lewej tez co sie coś przy mostku zle układa :/ może to kwestia załamania światła ma zdjęciu... Ja bym zrobiła w tych miejscach uzupełnienie tłuszczem a nie żadne odrywanie od klatki implantu zwłaszcza, ze może sie znowu tak samo zrosnac :/
Na wszystkich zdjęciach to ta sama pierś, tylko na jednych ujęciach robiona w odbiciu lustrzanym. Problem jest właśnie z lewą piersią. No chyba że w drugiej też coś jest nie tak (?) Ale ja na szczęście nic nie dostrzegam
Zastanawiam się na tym przeszczepem tłuszczu ale muszę jeszcze dokładnie zgłębić ten temat, bo jest mi obcy. Czy któraś z Was się spotkała z tą metodą?

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

zan bylam w albumie no i co Ci moja droga moge powiedziec widac te zalamanie jstem szczera bo wiem ze dobijajace jest to jak wszysy w kolo mowia ze jest dobrze. Ale moim zdaniem NIE poprawiaj tego. Znam osobiscie podobny przypadek i nic to niestety nie alo jakies poprawianie czy ostrzykiwanie tluszczem. Nie widac tego bardzo mocno Ty to widzisz bo Ty o tym wiesz Wiec prosze Cie nie ruszaj tego jestes jeszcze swiezo po operacji moze jeszcze sie to zmniejszy. Kochana nie zalamuj sie

dodalam do albumu ponad roczne piersi wie zapraszam zainteresowane osoby
Dziękuję Bardzo mi zależy na Waszych szczerych opiniach, ponieważ ani lekarz ani mój TŻ nie są obiektywni, obaj zostawiliby to w spokoju... A najgorsze już jak ktoś wmawia Ci że problemu nie ma, podczas gdy on na prawdę istnieje :/
Na razie nie ruszam, lekarz każe czekać jeszcze miesiąc. Zaproponował te dwie opcje, ponowna operacja lub przeszczep. Już nawet nie łudzę się, że to samo przejdzie, bo z upływem czasu widzę tylko pogorszenie
Mówisz, że znasz podobny przypadek i to nic nie dało? Czyli pozostaje albo zaakceptować albo wyjąć implanty? Muszę coś z tym zrobić, bo oszaleję

Olivka, piękne masz piersi i jak blisko siebie

Saba, dziękuje za PW

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-08-07 o 18:25
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-07, 18:10   #10260
Kachuula
Zadomowienie

Zan byłam u Ciebie w albumie , i nie wiem co mam Ci powiedzieć . Każda z nas musi liczyć się z jakimiś powiklaniami ,przykre ze u Ciebie coś takiego się dzieje. Jeżeli chodzi o przeszczep tłuszczu to lekarz go wszczepi dokładnie w to miejsce , tam gdzie masz ten dołek . Nie wiem , jaki bedzie efekt i na jak długo to starczy. Chyba tłuszczyk może się wchłonąć. Ja interesowalam się tym trochę bo ta metoda chciałam sobie troszkę powiększyć piersi ale efekt nie taki jak bym chciała więc zrezygnowałam. Trzymaj się Kobietko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości