Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 347 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 16:12   #10381
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Amorcio a jak tam Twoja dietka??pewnie zakonczona sukcesem co
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 16:14   #10382
biedron3czka
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Maju stanik pewnie jest dobry tylko piersi są opuchniete. Ja ten pas nosiłam przez tydzień. W sumie teraz po ponad dwóch tygodniach jest ok. Opuchlizna już w znacznym stopniu zeszła i nic mnie nie ciągnie. Nawet nie czuje że mam implanty w piersiach ale jak wiadomo każdy to inaczej przechodzi. Ja cieszylam się że mój chirurg tak operuje żeby nie zakładać drenów miałam też założone rozpuszczalne szwy.

Edytowane przez biedron3czka
Czas edycji: 2013-08-10 o 16:17
biedron3czka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:32   #10383
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
Amorcio a jak tam Twoja dietka??pewnie zakonczona sukcesem co
Chyba tak Kasiku bo tyle komplementow slysze, choc jak to z cycuniami do dobrego szybko sie przyzwyczajamy i chciala bym jeszcze 1,5-2kg zgubic albo dopasowac sie bardziej do jednych spodni ktore sa moja miarka. W sumie schudlam 6kg, dostalam od meza na urodziny orbitreka (Krokusik przyczynila sie do tego zakupu) ktorego pokochalam mam nadzieje, że ze wzajemnoscia i bedzie sluzyl bezawaryjnie.W sumie to tez musze go uzywac dla dobra mojego kregoslupa.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 17:35   #10384
Saba08
Zadomowienie

szczęśliwa super wyglądasz Cieszę się, że pogoda Wam dopisała i że do nas wróciłaś Bo Kasikk się odgraża, że nas opuszcza

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Chyba tak Kasiku bo tyle komplementow slysze, choc jak to z cycuniami do dobrego szybko sie przyzwyczajamy i chciala bym jeszcze 1,5-2kg zgubic albo dopasowac sie bardziej do jednych spodni ktore sa moja miarka. W sumie schudlam 6kg, dostalam od meza na urodziny orbitreka (Krokusik przyczynila sie do tego zakupu) ktorego pokochalam mam nadzieje, że ze wzajemnoscia i bedzie sluzyl bezawaryjnie.W sumie to tez musze go uzywac dla dobra mojego kregoslupa.
Gratulacje Orbitrek fajna sprawa

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Dziewczyny, a co z Mya ? Bo chyba niedługo trzeba będzie wątek przenieść. Selena coś o tym kiedyś wspomniała.
Stary 2013-08-10, 17:44   #10385
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
szczęśliwa super wyglądasz Cieszę się, że pogoda Wam dopisała i że do nas wróciłaś Bo Kasikk się odgraża, że nas opuszcza

.
Dzięki kochana Ja pierwszy raz trafiłam w pogodę a 4x z rzędu miałam max 20 stopni i deszcz!

Wakacyjne zdjęcia wstawione
Stary 2013-08-10, 17:49   #10386
Amorcio
Wtajemniczenie

Szczesliwa masz piekna figure i piersi super wielkosc do Twojej budowy. Moze zdradzisz swoja tajemnice jak mocno trzeba pracowac nad brzuszkiem, moze nie do takiego stopnia jak Twoj ale zeby choc zrobil sie bardziej plaski, ja zawsze mialam z tym problem, nawet gdy wazylam 46kg

Masz szczescie, ze juz po wakacjach bo dzis wiekszosc dnia lalo i zimno

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-08-10 o 17:53
Stary 2013-08-10, 18:30   #10387
Bett2006
Raczkowanie

Hej
Udzielałam się tu kila miesięcy temu, ale podczytywałam was często. Wczoraj miałam powiększane piersi allergan 325 ml. Powiedzcie mi proszę kiedy będzie można ściągnąć ten pas uciskowy. Ciężko mi się oddycha i podejrzewam, że to przez niego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-10, 18:41   #10388
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Szczesliwa masz piekna figure i piersi super wielkosc do Twojej budowy. Moze zdradzisz swoja tajemnice jak mocno trzeba pracowac nad brzuszkiem, moze nie do takiego stopnia jak Twoj ale zeby choc zrobil sie bardziej plaski, ja zawsze mialam z tym problem, nawet gdy wazylam 46kg

amorcio nie poznalam Cie po nicku ale swietny
powiedz mi na czym polegala Twoja dietka??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 18:52   #10389
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bett2006 Pokaż wiadomość
Hej
Udzielałam się tu kila miesięcy temu, ale podczytywałam was często. Wczoraj miałam powiększane piersi allergan 325 ml. Powiedzcie mi proszę kiedy będzie można ściągnąć ten pas uciskowy. Ciężko mi się oddycha i podejrzewam, że to przez niego
Gratuluje nowych piersi
mysle, ze kazdy lekarz daje inne zalecenia co do pasa, jedni go daja, inni nie. Ma on spelnic swoje zadanie i skoro Twoj lekarz go stosuje to przestrzegaj jego zalecen i najlepiej jego sie o to spytaj

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
amorcio nie poznalam Cie po nicku ale swietny
powiedz mi na czym polegala Twoja dietka??
mi tez sie podobamoj avatarek
Kasiku moze pamietasz pisanie zima z Celinka o dietach, dostalam diete od Celinki, za co jej bardzo podziekowalam. Polega na nie laczeniu produktow i regularnym jedzeniu. Kasiku ale Ty jestes bardzo szczupla i diety nie sa Tobie potrzebne.
Dodalam 2fotki
Stary 2013-08-10, 18:56   #10390
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Nie zdejmuj pasa, dopóki lekarz Ci nie pozwoli. Każdy ma inne zalecenia w tej kwestii, ja np nosiłam 3-4 tygodnie, nie pamiętam już.
Stary 2013-08-10, 19:08   #10391
Bett2006
Raczkowanie

Nie zdejmuję oczywiście. W środę idę na zmianę opatrunków to zapytam. Nie mam tylko bladego pojęcia jak się myć pod paszkami. Ten pas mi tam siedzi i jak tu wytrzymać kilka tygodni. Sorry za takie pytanie, ale jak radziłyście sobie z myciem góry? z dołem, to TŻ może pomóc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-10, 19:18   #10392
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Ja też codzień dziękuję mojemu Dr Dla mnie moje też są perfekt

Ja już po wakacjach, niestety tylko 5 dni u nas nad morzem ale za to było 30-32 stopnie! U nas! Nigdy takiej pogody nie mieliśmy
Zdjęcia zaraz wrzucam z wakacji, tzn zdjęcia moich prawie 2 miesięcznych (.)(.)
Czyli brac ile da doktor bo on juz najlepiej bedzie wiedzial ilw wlożyc zeby było ok Oczywiscie nadal chce duzo ale bez efektu - wchdza cycki a za minutę ja ;-)

Star czytam wszystkie Twoje posty i mocno Ci kibicuje. Ja wprawdzie mialam fundusze od dawna, ale nie moglam nic zrobic bo ciaza karmienie itd. Mam nadzieje, ze dostaniesz ten kredyt. Mam juz termin zabiegu !!! Zapisałam sie na 14. 10. 2013!!! Ciesze sie jak
jakas wariatka. Wiem ze robie byki ale pisze z tel i lulam dziecko.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 19:29   #10393
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Czyli brac ile da doktor bo on juz najlepiej bedzie wiedzial ilw wlożyc zeby było ok Oczywiscie nadal chce duzo ale bez efektu - wchdza cycki a za minutę ja ;-)

Star czytam wszystkie Twoje posty i mocno Ci kibicuje. Ja wprawdzie mialam fundusze od dawna, ale nie moglam nic zrobic bo ciaza karmienie itd. Mam nadzieje, ze dostaniesz ten kredyt. Mam juz termin zabiegu !!! Zapisałam sie na 14. 10. 2013!!! Ciesze sie jak
jakas wariatka. Wiem ze robie byki ale pisze z tel i lulam dziecko.
no to masz jak ja, jak podjelam decyzje fundusze byly a musialam czekac po karmieniu i zeby maz mogl urlop wziasc
Stary 2013-08-10, 19:33   #10394
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziekuje bardzo
Ja tez bardzo chce dostac ale czarno to widze coś
Pewnie gdybym juz zaczela planowac to pol roku temu mialabym pieniazki a tak naprawde odkladam od maja wiec niemozliwoscia z mojej strony bylo odlozenie wszystkiego

Gratuluje terminu ja mam zapisany na 10.10 jakby sie udalo bylabym w siodmym niebie

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-08-10 o 19:37
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 19:35   #10395
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo
Ja tez bardzo chce dostac ale czarno to widze coś
Pewnie gdybym juz zaczela planowac to pol roku temu mialabym pieniazki a tak naprawde odkladam od maja wiec niemozliwoscia z mojej strony bylo odlozenie wszystkiego
Musisz myslec pozytywnie, ze juz dostalas ten kredyt bez problemu
Stary 2013-08-10, 19:36   #10396
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Czesc Maju

Ja jestem 1.5 tygodnia po operacji i jeszcze mnie prawa strona ciagnie i jest bardzo opuchnieta, szwy mialam sciagniete 2 dni temu i chyba jeszcze bardziej mnie boli, ale za pare dni minie u kazdego jest troszke inaczej, ale cierpliwosci za kilka dni bedzie juz dobrze
Co do zdjec tez mialam taki problem, musisz poprostu zmniejszyc te zdjecia a potem zaladowac
Gratuluje nowych cyckow i zycze szybkiego powrotu do zdrowka

widze, ze mialysmy u tego samego doktora operacje ) TYlko ja mialam 5 dni pozniej )tez nosilas ten bandaż uciskowy??
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 19:38   #10397
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
widze, ze mialysmy u tego samego doktora operacje ) TYlko ja mialam 5 dni pozniej )tez nosilas ten bandaż uciskowy??
Wszystkie dziewczyny od tego Dr nosily bandarze, widac na zdjeciach
Stary 2013-08-10, 19:41   #10398
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Musisz myslec pozytywnie, ze juz dostalas ten kredyt bez problemu
Ty tez juz niedlugo bedziesz cycolinka

Gleboko w sercu mysle pozytywnie
Stary 2013-08-10, 19:45   #10399
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie dziewczyny od tego Dr nosily bandarze, widac na zdjeciach

Ja niestety nie ogladalam albumów bo nie mialam swoich zdjęc.. ale wlasnie udalo mi sie wstawić wiec zapraszam do przyjaciol )

MAm nadzieje, ze przyjmiecie zapro i bede mogla zobaczyc tez Wasze cuda)

Ja mam wrażenie, że u mnie ten biust od przodu wychodzi poza klatke piersiową. Hmmm dziewczyny doswiadczone - czy tak juz zostanie?? Czy to kwestia opuchlizny??

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Nie zdejmuję oczywiście. W środę idę na zmianę opatrunków to zapytam. Nie mam tylko bladego pojęcia jak się myć pod paszkami. Ten pas mi tam siedzi i jak tu wytrzymać kilka tygodni. Sorry za takie pytanie, ale jak radziłyście sobie z myciem góry? z dołem, to TŻ może pomóc

Bett u mnie 5 dzien po wiec tez bylo ciezko, ale radzilismy sobie tak, że opieralam reke o kafelki na wysokosc twarzy, maz bral gabke i mi pomagal delikatnie sie pochlapał pancernik, ale zaraz wysychał.
Stary 2013-08-10, 19:49   #10400
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja niestety nie ogladalam albumów bo nie mialam swoich zdjęc.. ale wlasnie udalo mi sie wstawić wiec zapraszam do przyjaciol )

MAm nadzieje, ze przyjmiecie zapro i bede mogla zobaczyc tez Wasze cuda)

Ja mam wrażenie, że u mnie ten biust od przodu wychodzi poza klatke piersiową. Hmmm dziewczyny doswiadczone - czy tak juz zostanie?? Czy to kwestia opuchlizny??
Musisz byc cierpliwa, z tygodnia na tydzien beda sie zmienialy, najwiecej w ciagu chyba 3mcy, raz jedna wieksza a druga mniejsza to cos krzywo az sie wszystko ulozy i wygoi. Teraz implanty na pewno nie sa w tym miejscu w ktorym ostatecznie beda

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ty tez juz niedlugo bedziesz cycolinka

Gleboko w sercu mysle pozytywnie
powtarzaj sobie codzien-dostalam kredyt na cycunie, ja uwazam, ze mi pozytywne myslenie duzo razy pomoglo

no i za 6tyg i 1dzien mam termin a patrzac ile lat mam ja a ile Ty to tylko sie cieszyc mozna, ze teraz te operacje sa tak dostepne

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-08-10 o 20:00
Stary 2013-08-10, 19:58   #10401
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Od wczoraj już jestem w domciu, wróciłam teraz z imprezki rodzinnej i do was w te pędy zaglądam

Amorcio - pomimo tego ze nasza kawka nie doszła do skutku, chce Ci podziękować za zaproszenie, kiedyś napewno wypijemy razem kawę

Wstawiłam zdjęcia sukienki na wesele która kupiłam w Gdańsku. Która chętna to zapraszam do albumu.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 20:14   #10402
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Musisz byc cierpliwa, z tygodnia na tydzien beda sie zmienialy, najwiecej w ciagu chyba 3mcy, raz jedna wieksza a druga mniejsza to cos krzywo az sie wszystko ulozy i wygoi. Teraz implanty na pewno nie sa w tym miejscu w ktorym ostatecznie beda

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

powtarzaj sobie codzien-dostalam kredyt na cycunie, ja uwazam, ze mi pozytywne myslenie duzo razy pomoglo

no i za 6tyg i 1dzien mam termin a patrzac ile lat mam ja a ile Ty to tylko sie cieszyc mozna, ze teraz te operacje sa tak dostepne
Bede powtarzac na pewno

No sa dostepne to fakt !
Stary 2013-08-10, 20:54   #10403
majeczka1224
Raczkowanie

Cytat:
Tak Maju tez jestem od Mareczka nosilam bandaz uciskowy, ale tylko do zdjecia szwow. Myslalam, ze bedzie duzo lepiej..ale dzsiaj strasznie mnie ciagnie prawa strona, nawet troche krwi mi poleciala z blizny, nie wiem czy to normalne..dziewczyny jak dlugo bol sie utrzymywal u Was?
Stary 2013-08-10, 20:59   #10404
Saba08
Zadomowienie

Normalne Ból stopniowo się zmniejszał, po chyba dwóch tygodnaich było ok, ale do 4 miesięcy zdarzało się, że zabolało, czy zakłuło (szczypało itp)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Star trzymam kciuki.

Amorcio ciekawe z tym pozytywnym myśleniem Mi jakoś dziwnie powtarzać sobie, że zdarzyło się coś, co ma się dopiero zdarzyć niby działa?
Stary 2013-08-10, 21:02   #10405
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Tak Maju tez jestem od Mareczka nosilam bandaz uciskowy, ale tylko do zdjecia szwow. Myslalam, ze bedzie duzo lepiej..ale dzsiaj strasznie mnie ciagnie prawa strona, nawet troche krwi mi poleciala z blizny, nie wiem czy to normalne..dziewczyny jak dlugo bol sie utrzymywal u Was?

a powiedz mi MAjeczka czy dr od razu mowil Ci, ze sam implant podniesie piers czy myslal o liftingu??

JEzeli chodzi o Twoje pytanie to jestem jeszcze wiekszym świeżakiem wiec nie pomogę (... ale po zdjeciu szwow juz chyba nie powinna leciec krew...Bol to pewnie ma prawo sie utrzymywać.. Chociaz dziewczyny pewnie lepiej doradzą..

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

i rowniez prosze o rady doswiadczonych ) Dokladnie 2 i pol tyg po operacji jade z przyjacolkami na 3 dni na taki babski wypad polaczony z wieczorem panienskim jednej z nich. Myslicie, że smialo bede sie mogla bawić na imprezie czy raczej na siedzaco...?;//
Stary 2013-08-10, 21:11   #10406
Saba08
Zadomowienie

Raczej nie widzę CIę tańczącej Chociażby aby uniknąć jakiegokolwiek urazu. Szczerze? Ja bym nie pojechała. No ale ja jestem baaardzo ostrożna.
Stary 2013-08-10, 21:14   #10407
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Normalne Ból stopniowo się zmniejszał, po chyba dwóch tygodnaich było ok, ale do 4 miesięcy zdarzało się, że zabolało, czy zakłuło (szczypało itp)

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Star trzymam kciuki.

Amorcio ciekawe z tym pozytywnym myśleniem Mi jakoś dziwnie powtarzać sobie, że zdarzyło się coś, co ma się dopiero zdarzyć niby działa?
Tak, wlasnie tak trzeba robic, na tym polegaja afirmacje. Musimy myslec, ze juz mamy to co bysmy chcieli miec....ja chyba kiedys Tobie mowilam co osiagnelam moim zdaniem dzieki takiemu mysleniu bo osiagnelam to gdy zaczelam stosowac afirmacje...nie od razu ale cos na co czekalam dlugo nagle bylo...za duzo tych zbiegow okolicznosci u mnie bylo juz moj maz sie ze mnie smieje....nawet telefon z rmf fm
Stary 2013-08-10, 21:18   #10408
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:

Jutro napiszę to co ja robię kochana ale jakiegoś super systemu nie mam na to. Odpiszę na pewno

Cytat:
Raczej nie widzę CIę tańczącej Chociażby aby uniknąć jakiegokolwiek urazu. Szczerze? Ja bym nie pojechała. No ale ja jestem baaardzo ostrożna.
Ja tyż
Stary 2013-08-10, 21:26   #10409
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
a powiedz mi MAjeczka czy dr od razu mowil Ci, ze sam implant podniesie piers czy myslal o liftingu??

JEzeli chodzi o Twoje pytanie to jestem jeszcze wiekszym świeżakiem wiec nie pomogę (... ale po zdjeciu szwow juz chyba nie powinna leciec krew...Bol to pewnie ma prawo sie utrzymywać.. Chociaz dziewczyny pewnie lepiej doradzą..

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

i rowniez prosze o rady doswiadczonych ) Dokladnie 2 i pol tyg po operacji jade z przyjacolkami na 3 dni na taki babski wypad polaczony z wieczorem panienskim jednej z nich. Myslicie, że smialo bede sie mogla bawić na imprezie czy raczej na siedzaco...?;//
hi hi, ja sobie siebie wyobrazilam jak "brykalam" miesiac po cesarce i wszystkich przebojach...ło matko ale sie na mnie w szkole u corci starszej patrzeli, nowa w szkole, po niemiecku nic i chodzi wolniutko, przygieta
Stary 2013-08-10, 21:27   #10410
majeczka1224
Raczkowanie

[QUOTE=majka.bzzz;42205663]a powiedz mi MAjeczka czy dr od razu mowil Ci, ze sam implant podniesie piers czy myslal o liftingu??

Przed operacja bylam u naszego dr 3 razy i za kazdym razem pytalam sie czy aby napewno nie trzeba podnosic, twierdzic ze nie i mu zaufalam, czy podjelam dobra decyzje? nie wiem, musze troche poczekac az sie uloza i wtedy sie okaze Ja strasznie balam sie blizn po liftingu, wiem ze sa dziewczyny bardzo zadowolone i blizny sa prawie niewidoczne. Jestem bardzo ciekawa jak beda wygladac Twoje piersi, juz teraz maja piekny ksztalt a to dopiero pare dni po zabiegu

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości