|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Cytat:
![]() ![]() Kołysanke dopiero ściągam, a w ta grę tam wczesniej kiedys grałam ![]()
![]() |
#10412 |
Zakorzenienie
|
Mafia, pobudka, pobudka
![]() Nie spać tyle ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
#10413 |
Zakorzenienie
|
Enklawa Głupoty
![]() ![]() Juduś się pomyliła tytułując wątek..! ![]() ![]() ![]() ![]() Briduś - bajka o żabie (żabierz te ręce) - dobra.. ![]() ![]() Ja kłamałam, żem niezazdrosna..! ![]() Micuś - to jak Ty tak wyglądasz początkiem Juwenaliów - to strach się bać, jak końcem... ![]() Pauluś - nie mów, żeś w piżamie ![]() Gonuś - jak ja Ci zazdroszczę. 10 czerwca to ja wolę nie mysleć, gdzie ![]() Myziam. (Anulkuś - bo będzie lanie ![]() ![]() uś. ![]()
![]() |
#10414 |
Zakorzenienie
|
"No no no no no, pani serwusowa"
![]() Tylko nie enklawa głupoty ![]() Się niech pani nie rozpędza ![]() a "ręków" nie żabiorę - kurde Aeternico - znowu zieleń w Twojej głowie ![]() ![]() --- Słucham se tych red hocików od rana. Hm... nie powiem, żeby jakoś ta płyta różniła się od pozostałych. tak ogólnie. bo kilka perełek już podczas pierwszego "odsłuchu" można znaleźć. Micek, śpisz jeszcze??? Ja też tak kiedyś trzaskałam monologi, wiem co to znaczy ![]() ![]() Nawet rozmowę z Bridget prowadziłam. Powiedzmy, że interesująca była ![]() ![]() Gonka, śnił Ci się Lordiiiiiiiii??? ![]() ![]() Mirusiek, Anul3k, Jaszzzzzzzzzzzzz (gdzieś Ty?) , Yenn (i TY?) ![]()
#10415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry Dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#10416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dżem Dobry! ![]()
![]() |
#10417 |
Zakorzenienie
|
Enklawa gupoty? Siurrrrr.
Odezwała się najmądrzejsza ![]() ![]() Myślisz, że jak masz znajomości w ministerstwie (edukacji) to nam możesz podskakiwac ![]() ![]() ![]() Powiem. Powiem. Tak, jestem w piżamie. A dokładnie w długaśnej białej koszulce, która nie jest piżamą, a koszulką, tak jak już mówiłam, zwykłym t-shirtem. No, może niezwykłym, bo w meeega rozmiarze. ![]() ![]()
#10418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mirianka, ktoś Cię trzasnął pod oko w nocy, że spuchło?? ![]()
![]() |
#10419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprałaś już dżejmsa??? ![]() ![]()
![]() |
#10420 |
Zakorzenienie
|
Enklawa gupoty? Siurrrrr.
Odezwała się najmądrzejsza ![]() ![]() Myślisz, że jak masz znajomości w ministerstwie (edukacji) to nam możesz podskakiwac ![]() ![]() ![]() Powiem. Powiem. Tak, jestem w piżamie. A dokładnie w długaśnej białej koszulce, która nie jest piżamą, a koszulką, tak jak już mówiłam, zwykłym t-shirtem. No, może niezwykłym, bo w meeega rozmiarze. ![]() ![]()
#10421 |
Rozeznanie
|
No to wstałem już
![]() ![]()
![]() |
#10422 |
Zakorzenienie
|
Ależ jesteście zazdrosne o tego Romana.
Nie spodziewałam ![]() ![]() ![]() No mnie wybrał, mnie..! ![]() ![]() ![]() ![]() Nie każdemu ![]() ![]() ![]() ![]() [Micek, nie bój się. Z Romanem to żarty. Bo może pomyslisz - nie daj Bóg..! - że siłą rzeczy - podobny jesteś ![]() ![]() ![]() I co to za ciemna druga strona nie pokzywana nikomu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i tak w pracy mam dwóch Romanów. Piękny Roman i Piękny Roman Number Two ![]()
![]() |
#10424 |
Rozeznanie
|
Muahahaha!
![]() ![]() A co do Romana, to chyba nazwe tak swojego syna! Ku przestrodze ![]()
#10425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam (tylko tego jednego) Romka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więęęcej kawy mi potrzeba ![]()
![]() |
#10427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kto za Tobą w szkole ganiał, Do piórnika żaby wkładał? Kto? No, powiedz - kto? Kto na ławce wyciął serce I podpisał: "Głupiej Elce"? Kto? No, powiedz - kto? Tak bardzo się starałem, A Ty teraz nie chcesz mnie. Dla Ciebie tak cierpiałem: Powiedz mi, dlaczego nie chcesz mnie? Kto dla Ciebie nosił brodę, Spodnie w kwiatki włożył modne? Kto? No, powiedz - kto? Kto Tuwima wiersz przepisał, Jako własny Tobie wysłał? Kto? No, powiedz - kto? Tak bardzo się starałem, A Ty teraz nie chcesz mnie. Dla Ciebie tak cierpiałem; Powiedz mi, dlaczego nie chcesz mnie Ja dla Ciebie byłem gotów Kilo wiśni zjeść z pestkami. Ja! Tak, tylko ja! Teraz, kiedy Cię spotykam, Mówisz mi, że się nie znamy; Czy to ładnie tak? ![]() ![]()
![]() |
#10428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ale kilo wiśni z pestkami???? zatwardzenie murowane ![]()
![]() |
#10430 |
Zakorzenienie
|
Znikam Dziewczęta. I Micuś. Na długo.
Mocno Kocham. Ale za dużo mnie tutaj. Spadam. Zamiast ''robić'' - wszystko do paska ![]() ![]() ![]() A 'niektórzy' to myślą, że ja książkę napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() długie, czy krótkie? ![]()
![]() |
#10433 |
Rozeznanie
|
Gdzie się podziały tamte prywatki niezapomniane,
Elvis, Sedaka, Speedy Gonzales albo Diana, pod paltem wino a w ręku kwiaty wieczór, bambino i ty, same przeboje Czerwonych Gitar, tak bardzo chciało się żyć. Gdzie się podziały, tamte prywatki, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten świat, gdzie się podziały tamte wspomnienia, naszych szalonych, wspaniałych lat. Rodzina w kinie na drugim seansie już z nudów ziewa, tutaj Paul Anka, Stonsi, Beatlesi, Ciff Richard śpiewa, tuż przed maturą kwitły kasztany, żyło się tak jak we śnie gdzie te prywatki niezapomniane, czy jeszcze pamiętasz mnie. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcę na długo. Może nawet ''na zawsze'' - ale to pewnie niemożliwe. Tak czy śmak - postanowiłam ![]() ![]() Nie siedziałam tyle w sieci - do Wizażu ![]() A tu proszę. Same pierdoły ![]() ![]() A ja nawet tego (netowego ofkors ![]() Oj. No będę tęsknić, będę. Pa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#10435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() protestuję! piknik zrobię, a "na zawsze" nie pozwolę! małpa rogata ![]() daj chociaż jakieś namiary na siebie! ps. nie no ja wracam do łożka, ta wiadomość zwaliła mnie z nóg (i krzesła)
![]() |
#10437 |
Zakorzenienie
|
Aeterno!
Jak możesz nas tak zostawiać. Na pastwę internetowego losu. Przyznaj się, uciekasz. Uciekasz do Romana! Nie, nie jestem zazdrosna. Póki co starczy mi jeden biedny Dżejms, którego wcale nie mam naprasowanego na koszulce. ![]() ![]()
#10438 |
Zakorzenienie
|
ej Aeternula
![]() ![]() ![]() ![]()
#10439 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Melduje się głupio uśmiechnięta Yenka ![]() Ale ostatnia doba byla cuuuudoooownaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Siedzimy z Jego rodzinką we włoskiej knajpce, podchodzi kelner, i dajac mi karte pyta: "I jak tam matura?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A, gwoli obowiązkowi Moda, co to za przesyłanie sobie mp3? ![]() ![]() ![]() Micek, ja gram w Heroes'ów ![]() Ehhh, żebym jeszcze tą pracę magisterską miała skończoną, to w ogóle byłoby cool ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miło mi się czyta Ciebie taką szczęśliwą ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.