![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Znajomi sobie posiedzieli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rose, też chciałam pytać przepis na krochmal, super. Jutro będziemy robili. Martunia, pochwal się! U nas zdjęcia pewnie będą dopiero na koniec listopada... Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
A dziś koszmar
![]()
#1023 |
Zakorzenienie
|
No a u mnie znowu zabawa,chyba mnie uczuliły krople do oczu, bo co wstaję to powieka mi coraz bardziej puchnie. Tata już obudzony, ściągam mleko i jadę znowu na okulistykę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() Zmusiłam męża żeby zajął się dziećmi żebym mogła odespac no ale nie mogę bo Zuzia co chwilę przychodzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Kocie... To sie masz...
![]() Rose dzieki. Z moim antytalentem ktory nawet ciastko bez pieczenia zepsul na pewno mi nie wyjdzie zaden kisiel z tego bo dam za duzo/malo tego wrzatku ale bede probowac. A mozna to zrobic wczesniej zeby postalo do woeczora? Asiaczek dobrze ze crp jest ok i wit D reszte trzeba sprawdzic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Moderatorka z pazurem
|
Iwonia krochmal trza na swiezo, bo sie zeschnie na kamien
![]() Kocie ![]() Co z tym okiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Wiecie co sobie wymyśliłam? Wkurzam się trochę, że jak wychodzimy na spacery to "marnuję" czas. Mała śpi, więc chodzimy ile się da, ale ja wtedy nie mam co robić
![]() ![]() ![]() Mąż śpi, oczywiście wczoraj pochlał ![]() ![]() Kocie, co za G... Ci się przyplątało ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-13 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło mateńko to bym sie wieczorem zdziwila ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Eee tam nie taki iphone straszny jak go malują haha Tez myslalam zeby cos sluchac a potem wyobrazilam sobie jakis czarny scenariusz ze jakis samochod w nas jedzie trabi ja go nie slysze itd ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście z samym okiem nic się nie dzieje, to "tylko" zmiany półpaścowe wlazły na powiekę, oko w ogóle nie jest zagrożone. Ale lek poniewiera mną równo, mam wszystkie najczęściej występujące skutki uboczne, nie mam siły wstać i ściągać mleka a bufetu mi mało nie rozsadzi, masakra... żebym jeszcze mogła sobie po prostu leżeć i zdychać, ale muszę jeździć po lekarzach, jutro z kolei na kontrolę do dermatologa i to z opcją "wszyscy na jedną godzinę, o kolejności decyduje lekarz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy wieczór bardzo udany
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj tak cudownie się wyspałam, dzisiaj niestety nie było mi to dane:/ Majka obudziła się o 5:30 na jedzonko, więc z jednej strony ładnie i długo pospała. No ale po jedzonku już nie zasnęła. Leżała w łóżku i kombinowała, o 7 musiałam ją przebrać bo kupka poszła, no i już w ogóle zaczęła marudzić. P. wstał z nią, ja niby jeszcze chwilkę się zdrzemnęłam, ale i tak za mało. Odwiozłam P. na dworzec, wróciłam do domu, położyłam młodą na drzemkę, a sama piję kawkę i odpoczywam. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na prawde wspolczuje tych wypraw. I samopoczucia. A dlugo trwa leczenie? Czy leki dosc szybko powinny zadzialac? ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Zaaazdroo takiego wieczoru. Ja to bym sie cieszyla nawet w domu z takiego wieczoru i pogaduch tylko cos tematu nie mamy wspolnego. ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Biało zimno dzisiaj choc juz sie chlapa robi. Juz wolalabym mroz i brak chlapy. Wczoraj D. naprawil koło. Dziura była w dętce. Dzis juz mozna smigac. Poczekam az niuniutek sie obudzi i w droge. A najbardziej to mnie denerwuje mycie kółek po spacerze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Kaylla, super wieczór
![]() My coś z mężem warczymy na siebie od wczoraj ![]() ![]() A potem się przytulamy, bo przecież niepotrzebnie się złościmy oboje ![]() A teraz jeszcze śpi, no co za pijak! Idę go obudzić ![]() Martunia, ja o 7:30 jestem nieprzytomna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie miliard wspólnych tematów! Tylko wyłączcie tv i odłozcie telefony a zobaczysz że będzie super!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, ja lubię spać, chociaż u mnie duże znaczenie ma godzina o której wstanę. Jak pójdę spać powiedzmy o 3 w nocy i wstaję o 10, to jestem wyspana, a jak pójdę spać o 23 i wstanę o 6, to mimo faktu, że snu jest tyle samo, nie ma opcji, żebym była wyspana. 7 jestem w stanie przeżyć od biedy, bo tak też do pracy wstawałam, ale 6 rano to nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa ja to czasem nawet nie wlaczam tv jak jestem z malutkiem sama. Sluchamy sobie muzyki. Ale on to nawet jak nie oglada to musi miec wlaczony telewizor ![]() ![]() ![]() A kolka myje bo jak jest mokro to sa i w wodzie i piachu to gdzie z tym do pokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz do kościoła idziemy, potem znów mamy gości (znajomi z półroczną córką), a wieczorem jedziemy do teściów na kawę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
A to ja chodzę spać zazwyczaj ok 22 i wstaje o 7. Czasami o 6. Jak pójdę spać po północy to i tak wstaje rano...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam problemu ze wstaniem nawet o 5tej pod warunkiem że nie mam pobudek co godzinę,ale jakby były 2 to ok. Mogę wstawać i jestem całkiem wyspana. Kładę się między 22 a 23.
Anika,czytam z niedowierzaniem jak Pawełek sypia. Bez kitu. Nie słyszałam wcześniej o takim przypadku.
#1042 |
Raczkowanie
|
U nas tez w zasadzie odkąd mała skończyła miesiąc całe noce przesypia, budzi się około 8 także jestem przeszczesliwa i w zasadzie nie wiem co to nie przespane noce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Jestem okropną matką! Jedziemy do babci i ubrałam Nine do auta w misiowy kombinezon żeby się nie ugotowała. Ogrzewania nie włączyliśmy,K. Wyskoczył do Obi a my zostałyśmy w aucie i się skumałam że nie wzięłam nawet kocyka żeby jej stópki przykryć jak zasnęła
![]() ![]()
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczyliśy zimowy rodzinny spacer. Basen dzis nam z grafiku odpadł. A teraz objadamy sie jedzeniem jakie pozostało-krokiety i pierogi ruskie ![]() Lubie, ze gdy mąż jest to on przebiera Małą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Iwonia,jak się wczoraj udała kąpiel bez detergentów? Był płacz?
#1046 |
Rozeznanie
|
Do mnie wczoraj przyjechaly kolezanki, wybawily Wojtusia i pierwsza pobudka byla o 4.20
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaliczyliśy zimowy rodzinny spacer. Basen dzis nam z grafiku odpadł. A teraz objadamy sie jedzeniem jakie pozostało-krokiety i pierogi ruskie ![]() Lubie, ze gdy mąż jest to on przebiera Małą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Kaylla, fajny mieliście weekend.
Kocie, trzymajcie się mocno. Mój Mateusz chodzi spać między 19 a 20 a potem średnio co godzinę jest pobudka. Do północy jeszcze jest spoko, bo ja się kładę koło 23. Ale później bym trochę pospała,a Mati się budzi i drapie. I tak się w sumie wysypiam,choć wstajemy teraz koło 6. A tatuś jak ma niedzielę wolną to stara się odespać cały tydzień. Boję się nawet zaproponować, żeby Zabrał małego a ja sobie poleżę. Między mną a mężem ostatnio też jakoś kiepsko. Ja się bez przerwy złoszczę, chyba przez zmartwienia, a on mnie chyba nie rozumie. Jak czasami mówię, że trochę mnie wszystko przerasta, że dołuje mnie siedzenie samej w domu to mi odpowiada, że przecież wiedzieliśmy na co się piszemy. Owszem. Tylko że to ja najwięcej poświęciłam z dotychczasowego życia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1050 |
Zakorzenienie
|
Mona wczoraj kapiej bez detergentow i przedwczorajsza w emolium zamiast atoperalu bez krzykow. Dzis z przepisu Rose bedzie sie robil krochmal.
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Co do wstawania to dla mnie przed 8 jest jeszcze noc. Po 8 juz jest dzien i ok. Na szczescie Jogurtas tego samego zdania i mimo ze mnie budzi o 7 czy 8 to jeszcze nie otwiera oczu, zje i do 9-9.30 jeszcze dospac musi. Ja albo zasne albo juz nie przewaznie zasne ale gdyby nie to chociaz wstawac nie musze. ![]() Jak piszecie o godzinach 5 czy 6 to na prawde podziwiam. ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Chłopyyy... Co tu wiecej pisac... U mnie jak jest dobrze to jest dobrze ale takie ciche dni od chyba srody to jeszcze sie nigdy tyle nie ciagnely. Chyba naprawde odbilo sie to na mojej laktacji. Na mnie tez. Nie lubie takich sytuacji bo wlasnie teraz powinnismy byc razem a nie klocic sie. I o co? O dziecko. Zalosne. I ciagle pamietam koncowke coazy gdy rozmawialismy jak to teraz pieknie bedzie. I byloby gdybysmy sie trzymali razem. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- A wczoraj to mnie jeszcze rozlozyl na lopatki bo mowi ze zaraz pol roczku i go na wspomnienia wzielo jak cial pepowine i sie wygadal bo mowil skad wystawala i ze nie wygladalo to dobrze CZYLI PATRZYŁ TAM a wiedzial ze zalezalo mi wtedy na tym zeby stal obok nie widzial tego spustoszenia. No i tak prawie pol roku jak ktos go pytal ze znajomych czy patrzyl to mowil nie nie bo przy mnie a wczoraj sie wypaplał. Juz bym wolala zeby klamal dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.