Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 21:06   #1021
kokoszanel123
Raczkowanie

Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

a to co nie pojawila sie ????kurcze zaniepokoilas mnie bo znajome sie u niej malowaly i bylo wszystko ok!!!!

jesteśmy razem 14.01.2004
powiedziałam TAK 6.03.2008
będziemy ślubować sobie miłość * 22.08.2009 *
ślub odbył sie 22.08.2009 i było cudnie
kokoszanel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:30   #1022
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

wracając do tych garniturów - Bytom ZO prowadzą niby "Fabryczne Pracownie Krawieckie" gdzie możliwe jest "...samodzielne kompletowanie ubioru...", łącznie z wyborem materiału i fasonu..., posiadają również pełną rozmiarówkę. niestety ta dość enigmatyczna notka nie wyjaśnia czy szyją całkowicie na miarę w każdym bądź razie wysłałam im z ciekawości maila z takim zapytaniem, zobaczymy czy odpiszą ;D

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:30   #1023
zielony_motylek
Rozeznanie

My bylismy w Bytomiu i szyją całkowicie na miare, ale koszt jest koło 2000 tysięcy przynajmniej z tego co mówiła nam pani w częsci gdzie były już 'gotowe' garnitury, powiedziała, że TŻ jest wymiarowy także nie ma sensu szyc na miare, szczególnie że chcielismy właściwie klasyczny garnitur. W końcu jednak zakupiliśmy garnitur w Intermodzie w Bytomiu na Moniuszki
Stary 2009-02-19, 09:37   #1024
kitek_fm
Rozeznanie

http://www.paczekdlaciebie.pl/173786

kitek_fm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:53   #1025
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
Kitek poczęstowałam się Twoim pączkiem Wyśmienity, ale ja zjadłam już dzisiaj trzy i nie umiem już na nie patrzeć, ale co tam raz w roku Tłusty Czwartek, a dietę trzeba znowu zacząć od nowa

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 13:16   #1026
kitek_fm
Rozeznanie

To jutro powrót do dietki

Stary 2009-02-19, 16:00   #1027
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

ja tez juz 3 dzisiaj wciełam.. i chyba niedlugo beda nastepne... bo widze ze w kuchni talerz stoi... a o dietce nawet nie chce wspominac... kiepsko mi wychodzi zeby sie za nią wziąć ;D

tak w ogole to zablokowali mi w pracy forum na wizażu *&^(*&%^%$#$%^$^&^

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-20, 09:48   #1028
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

tak w ogole to zablokowali mi w pracy forum na wizażu *&^(*&%^%$#$%^$^&^
To niedobrze Obiecaj, że będziesz nas odwiedzać po pracy

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-02-20, 17:28   #1029
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

pewnie w domu non stop odwiedzam "nasz" watek

dzisiaj przyszly zaproszenia moje

SSR, a jak jutro, widzimy sie oczywiscie w NEO? ja pojade busem 191 o 14 20 z dworca

Stary 2009-02-20, 23:39   #1030
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
pewnie w domu non stop odwiedzam "nasz" watek

dzisiaj przyszly zaproszenia moje

SSR, a jak jutro, widzimy sie oczywiscie w NEO? ja pojade busem 191 o 14 20 z dworca
Dobrze, że przypomniałaś o spotkaniu w Neo Ja jutro jadę z teściem i TŻ do Bytomia rano na badania, mam nadzieję że wrócę do tej pory

Potem mamy zamiar iść pieszo do Neo, bo mamy blisko Kiedyś Ci przysłałam mój nr na priv, wyślij mi pikacza to będę miała Twój i będziemy w kontakcie
A jak nie to o 15 pod wejściem do Neo, będę w czekoladowej puchowej kurtce i zielonej torbie, pasuje?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-02-21, 17:10   #1031
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

i wróciłam!
szczerze to stoisk na tych pseudo targach było tak mało, że aż żal... ale w sumie już mam prawie wszystko załatwione więc nic nie przyciągnęło mojej uwagi wlasciwie to tylko mnie zainteresowały te rzeźby lodowe i tyle i jedna sukienka była taka nawet całkiem całkiem

aa i pochwalę się że poznałyśmy się osobiście z SSR

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 17:57   #1032
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

To ja też się pochwalę Poznałyśmy się z LadySith To po pierwsze, po drugie to byłyśmy na tych Targach ślubnych w TG w hotelu Neo, no i może nie można tego porównywać ze spodkiem oczywiście, ale ja nie narzekam.

Może rzeczywiście nie było dużo stoisk, ale dla tych co nie mogą się zdecydować, albo ich terminy gonią anie mają kompletnie nic, można było coś wybrać.
Przed wejściem stała bajkowa kareta Kopciuszka, ale inna niż ta w spodku (chyba ładniejsza), i kilka samochodów do wynajęcia od 6 metrowych limuzyn, po przez jaguary i retro.
W środku były stoiska z różnymi różnościami i tak: 2 cukiernie- torty i ciasta (jeden tort był ładny, ten amerykański i fajne stelaże, no ale ja mam już wybrane więc mi w niczym nie pomogło), foto-video chyba ze 3 albo więcej stoisk - też już mam, to tylko pościągałam pomysły na zdjęcia, 3 stoiska z garniturami i sukniami- niby nic szczególnego, ale chyba się zdecyduję na jedną ofertę, oprawa muzyczna- skrzypce itp., 1 zespół muzyczny- no niestety nie miałam okazji za dużo posłuchać, bo tż się niecierpliwił do wyjścia- ale w sumie po co mi to jak już mamy, kwiaciarnia- o to co mnie interesowało i makijażystka z Gliwic, która dojeżdża do klienta, jescze były rzeźby lodowe i super mikser do zup soków i chyba wszystkiego co robi w 8 sekund, w sumie nie wiem po co on tam był, ale to już inna bajka.

No to teraz się pochwalę po raz drugi, zamówilismy sobie autko (wklejam link bo zdjęcia się nie chcą http://www.wynajemaut.net.pl/auta_nestor.html) 2 osobowe i najwaźniejsze w charakterze retro, czyli tak jak chciałam Fajnie, bo będziemy jechać sobie razem, tylko we dwoje, a mój welon będzie trzepotał na wietrze, jak pogoda pozwoli Wyjdzie nas na 5-6 godzin 800zł i do tego dorzucają gratis busika na 6 osób, który zawiezie mi gości niezmotoryzowanych na salę, termin zaklepany, a w tygodniu idziemy spisac umowę Ponadto jutro idę znów, bo chcę spisać umowę z kwiaciarnią, dają dziś i jutro 10% rabatu,a to zawsze coś, no to by było tyle z mojej opowieści i znów sie przygotowania posunęły do przodu

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-02-21, 18:08   #1033
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

zapomniałaś dodać że ten wszystko umiejący robot kuchenny kosztuje 3900 zł
oni go pokazują na wszystkich takich imprezach, w zeszlym roku byl nawet na targach urody rossman w spodku ;D

Mam nadzieję że moje przygotowania ruszą we wtorek jak pojade na zakupy

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2009-02-21 o 19:31
Stary 2009-02-21, 20:50   #1034
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Witam.

Mi sie niestetynie udalodojechac dzis na targido NEO a szczerze sie zastanawiam czy jutro sie tam wybierac bo duzo sie dowiedzialam z Waszej relacji co tam sie dzialo.
Ciekawa jestem czybyla tam moa pani fotograf bo chyba sie wybierala. Byla taka mloda babeczka brunetka ?
Tak w zasadzie to wszytko co jest na tych targach to tez juz mam zalatwione... Smialismy sie z TZtem ze poedziemy tylko na degustace ciast hiii
Fajnie ze sie dziewczyny spotkalyscie na zywo szkoda ze mi sie nie udalo z Wami spotkac

A teraz bede sie chwalic Moge ??
Zamowilam dzis suknie
Zamawialam w pracowni w Opolu, bedzie szyta troche na moj pomysl troche na wzor sukni ktore sobie wynalzalam gdzies na necie i w sklepach. Zaliczka wplacona, kro ustalony, miara zdejeta - przymiarka na pocztaku maja! Ale juz mam stresika czy dobrze zamowilam i czy wszystko bedzie OK....

Rozwozimy teraz z TZtem zaproszenia i przy okazji odwiedzamy rodzinke bo u kazdego kawa, herbata, ciasteczka i ploteczki
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 20:56   #1035
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
zapomniałaś dodać że ten wszystko umiejący robot kuchenny kosztuje 3900 zł
oni go pokazują na wszystkich takich imprezach, w zeszlym roku byl nawet na targach urody rossman w spodku ;D

Mam nadzieję że moje przygotowania ruszą we wtorek jak pojade na zakupy
Tak masz rację zapomniałam dodać do tego wszystkomogącego robota mały szczegół, jakim jest cena

Lady a we wtorek to się gdzie wybierasz? i po co? na jakie zakupy?

Ach i zapomniałam jeszcze dodać, że panie z salonu w TG w przesmyku przy rynku, mogą mi uszyć sukienkę w miesiąc, więc nie mam się co stresować, tak jak gdzie indziej, że niby 4-5 miesięcy. Chyba się na ten salon zdecyduję jak już zacznę chodzić, bo po pierwsze blisko, nie trzeba latać z przymiarkami, szyją wszystko na miejscu i są rabaty na np. garnitur TŻ, a to też ważne, no i ubiorą mnie tam kompleksowo Ale i tak zaczynam maraton z kieckami dopiero w maju, bo i po co wczesniej. Jeszcze tylko jutro umowa z kwiaciarnią i na razie spokój

Katunia, no szkoda, że Cię z nami nie było ale myślę, że kiedyś to nadrobimy A ty TY szyjesz tą kieckę w Opolu? A ja dziś LadySith próbowałam wmówić, że to ona ją szyję, bo wszystko mi się pokiełbasiło
Co do fotografów pań to było kilka, chodzi może o: rima studio z Bytomia, studio grafit, czy Katarzyna Małota-Gwóźdź z Piekar Śl.?
To fajnie, że masz już kieckę zamówioną, a można wiedzieć ile Cię wyniesie, jakie koszta? No i pokazałabyś jakieś zdjęcie A zaproszenia już pokazywałaś? Bo może mi umknęło

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2009-02-21 o 21:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-21, 21:16   #1036
Zakorzenienie

Moja pani fotograf to pani Ania Kowol-Parnas i jestz moje miejscowości czyli z Tworoga. Nawet widzialam na jej drzwiach dostudia reklame tychtargow wiec mysllam ze tam bedzie...

Nio to ja szyje suknie w Opolu
fajna profesjonalna obsluga, mile pani i co wazne szyja to na miejscu.
Wiec juz opowiadam o swojej sukni
Wzorowalam sie na trzech modelach glownie (zalaczniki) koncepcja polegala na tym ze ma byc taki ala koronkowy "fartuszek", na dole ponaszywane koronkowe aplikace i dol bezie takce wykonczony koronka (jak to panie fachowo nazywaly krajką koronkową ). Foto nr 1 jest najbardzie zblizone do tego costworzylysmy z paniami dzis w pracowni. nr 2 tez bardzo podobne nr 3 - przymierzalam ta suknie w salonie Mystic ale na dole pod fartuszkiem czegos brakuje wiec dodalismytam jeszcze te aplikacje jak w sukniach 1 i 2.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30.jpg (23,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (33,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg evora.jpg (32,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-02-21 o 21:17
Stary 2009-02-21, 21:19   #1037
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Katunia, gratuluję wyboru sukienki. mi moja wizja sie coraz bardziej rozjeżdża.. zdjęć na dysku przybywa [obecnie ok 100 szt], a i tak pewnie skonczy sie na przerobce jakiegos modelu dostepnego w salonie ;d

planowalam zakupic w gliwicach ale dzisiaj moja mama zaczęła mnie namawiac na TG, bo niby blisko na przymiarki i zeby ją przywieźć... ale jakos nie jestem przekonana do tego salonu w przesmyku bo juz slyszalam gdzies tu na forum ze u nich zamieszanie jest i sie zdarzają pomyłki... ale zobaczymy

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Lady a we wtorek to się gdzie wybierasz? i po co? na jakie zakupy?
do katowic buty zamowic, i poogladać bielizne, moze jakiś fajny gorset sobie sprawie.. no i jeszcze mozeby pochodzic po salonach sukien, ale to bardziej w celu rozeznania asortymentu

tak w ogóle to mam juz pierwszy elementu stroju slubnego - pończochy zamawiałam ostatnio na allegro większą ilość rajstop i pończoch [trafilam na fajna oferte], to od razu wzięłam tez białe ;D

Edytowane przez LadySith
Czas edycji: 2009-02-21 o 21:22
Stary 2009-02-21, 21:29   #1038
Zakorzenienie

LadySith - ja tez chodzilam po tarnogorskich salonach, i w tym na przesmyku i na ratuszowej panie na mnie zrobily dobre wrazenie ale jakos nie moglam sie do nich przekonac... a powiem Ci ze jak weszlam do tej pracowni w opolu (a tez zwiedzialam wszystkie opolskie sklepy...) to od razu wiedzialam ze tam wroce zamowic suknie! ja studiuje w opolu wiec jest to dla mnie znane i powiedzmy bliskie miasto.

Ty widze zaczynasz od ponszoczek hiii
a musze zaczac rozgladac sie za butkami bo na pierwsza przymiarke musze je miec juz kupine i stanik!
Stary 2009-02-21, 21:54   #1039
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Katunia było FotoKowol, to chyba o nich Ci chodzi, zapomniałam dodać

Sukienka bardzo ładna Ten fartuszek superowy

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 08:43   #1040
kitek_fm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Witam.Rozwozimy teraz z TZtem zaproszenia i przy okazji odwiedzamy rodzinke bo u kazdego kawa, herbata, ciasteczka i ploteczki
My też od wczoraj roznosimy zaproszenia. Wczoraj pierwsze rozdane. Następne w przyszłym tygodniu, bo dziś nie mam czasu.
Dużo ludzi mi mówi, że to za wcześnie. Znam osoby, które mają w sierpniu ślub, a zaproszenia będą rozdawać dopiero w maju.
No, ale na śląsku jest trochę inaczej. Jeszcze się u nas nie spotkałam, żeby ktoś roznosił zaproszenia 2 miesiące przed ślubem. Przeważnie tak jest u nas 5-4 miesiące.
Raz dostałąm zaproszenie od kumpeli z małopolski miesiąc prezed. To było trochę za późno (kasę na kreację, na prezent tam wykombinowa z miesiąca na miesiąc to nie jest tak łatwo).
Lepiej dac za wcześnie niż za późno.
Pewnei wiele ludzi sugeruje się tym co piszą w gazetach typu "moda na ślub". Tam właśnei chyba jest 2 miesiące przed - rodzinie i miesiąc prze - znajomym. Szkoda tylko, że w większości są to przedruki amerykańskie.
Poza tym my też tak nie mamy za bardzo czasu na roznoszenie tych zaproszeń ( tu do pracy, tu nauki, tu wyjazd, tu szkolenie), a ludzi trochę jest. Do każdego trzeba przyjś wypic kawkę, pogadac. Takie wpaś i wypaśc, bo trzeba leciec do następnych mnie nei interesuje.

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
No to teraz się pochwalę po raz drugi, zamówilismy sobie autko (wklejam link bo zdjęcia się nie chcą http://www.wynajemaut.net.pl/auta_nestor.html) 2 osobowe i najwaźniejsze w charakterze retro, czyli tak jak chciałam Fajnie, bo będziemy jechać sobie razem, tylko we dwoje, a mój welon będzie trzepotał na wietrze, jak pogoda pozwoli
Fajne autko, też na nie kiedyś patrzyłam. Zawwsze moim marzeniem było, żeby jecha samym do slubu autkiem 2-osobowym.
Ale z racji tego, że jesteśmy b. wysocy, to w autku retro wyglądamy śmiesznie. Mierzyliśmy isę do kilku.
Był pomysł z audi tt, ale kumpel mi obrzydził (cały czas mi gadał, że jemu to auto kojarzy się z głupią blondynką).
Więc w końcu jest citroen retro z kierowcą.

Stary 2009-02-22, 10:06   #1041
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

a wczoraj wlasnie mowilam o Citroenie, że ktoras z nas ma do slubu takie autko nie pamnietalam tylko ktora

my bedzie zaproszenia rozdawac tak 3 miesiace przed chyba. albo w maju jak bedzie zlot rodzinny na imieninach babci od mojego.

Stary 2009-02-22, 11:10   #1042
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kitek_fm Pokaż wiadomość
Fajne autko, też na nie kiedyś patrzyłam. Zawwsze moim marzeniem było, żeby jecha samym do slubu autkiem 2-osobowym.
Ale z racji tego, że jesteśmy b. wysocy, to w autku retro wyglądamy śmiesznie. Mierzyliśmy isę do kilku.
Był pomysł z audi tt, ale kumpel mi obrzydził (cały czas mi gadał, że jemu to auto kojarzy się z głupią blondynką).
Więc w końcu jest citroen retro z kierowcą.
To fajnie, że się podoba No ja to jestem 160cm (jakoś ostatnio miałam 158 czy jakoś tak) w kapeluszu, a TŻ chyba z jakieś 15cm wyższy więc akurat się pomieścimy. Ja to się w ogóle obawiam, bo ono jest tak nisko osadzone te siedzenia, ze jak tam wpadnę to mnie w ogóle nie będzie widać tylko welon A i jeszcze TŻ mnie namawia, żebym to ja prowadziła, no ale jak on to sobie wyobraża, z kołem od kiecki zawieszonym na kierownicy, to tego już mi nie powiedział

Kitek, a Ty się już chwaliłaś swoim autkiem? Jak tak to pochwalisz się jeszcze raz? Bo ja wpisałam sobie to Twoje w google ale mi wyskakują rózne te citroeny retro i w końcu nie wiem który to Twój

Cytat:
a wczoraj wlasnie mowilam o Citroenie, że ktoras z nas ma do slubu takie autko nie pamnietalam tylko ktora

my bedzie zaproszenia rozdawac tak 3 miesiace przed chyba. albo w maju jak bedzie zlot rodzinny na imieninach babci od mojego.
My też planujemy zaproszenia roznieść dopiero 3 miesiące przed czyli z początkiem lipca, mamy na miejscu do rozniesienia aż 2 z rodziny, do tego 1 w gliwicach i 1 w Kędzierzynie, to tam trzeba będzie epojechać na cały dzień. A tak to wszystko wysyłka leci albo na Poznań, albo na Przemyśl, więc nie za dużo będę miałą z tym roboty. Wyjątkiem jest wysłanie 2 zaproszeń za granicę, ale to wyślemy wczesniej w czerwcu, bo oni to wiadomo muszą wcześniej chociażby samolot zaplanować. A potem znajomym poroznosimy chyba w sierpniu, bo też nie wiemy ile nam osób z rodziny odpowie, bo wczoraj znów się dowiedziaałam o kolejnej ciąży i nie wiadomo czy przyjadą Normalnie zaś się goście wykruszają, ale co tam może znajomi uratują imprezę

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
Stary 2009-02-22, 12:07   #1043
Zakorzenienie

Dzień dobry

zrobilam sobie mala przerwy w wypisywani zaproszen zaby do Was zajrzec.

SSR nie pokazywalam jeszcze moich zaproszen wiec wklejam teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9326.jpg (165,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9328.jpg (161,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9334.jpg (153,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9329a.jpg (153,0 KB, 31 załadowań)

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 12:07   #1044
kitek_fm
Rozeznanie

http://www.cytrynkadoslubu.pl/index.html

Stary 2009-02-22, 12:20   #1045
kokoszanel123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

zrobilam sobie mala przerwy w wypisywani zaproszen zaby do Was zajrzec.

SSR nie pokazywalam jeszcze moich zaproszen wiec wklejam teraz
to wy na tym zdjeciu ciekawe zaproszenie

jesteśmy razem 14.01.2004
powiedziałam TAK 6.03.2008
będziemy ślubować sobie miłość * 22.08.2009 *
ślub odbył sie 22.08.2009 i było cudnie
kokoszanel123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 12:29   #1046
Zakorzenienie

KOKOSZANEL - tak to my na zdjeciu

kitek
- fajny ten wasz samochodzik
Stary 2009-02-22, 12:32   #1047
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Katunia fajne zaproszenia, takie żywe kolorowe i dużo się na nich dzieje, tu zdjęcie tam inicjały Ja to na razie jestem na etapie tworzenia tekstu do zaproszeń, ale firmę mam już wybraną.

Kitek_fm normalnie wymiatasz tym samochodem Rewelacyjny Takie też mi się podobały, no ale przewyższyła cena naszego, gratis bus i jeszcze bliskość dojazdu itp.
Ale jak wy zajedziecie takim autkiem to normalnie wszystkim szczęki opadną, jeszcze ta czerń dodaje powagi Naprawdę super. Pewnie już gdzieś pisałaś, ale ja znów zacofana jestem a chciałam się spytać ile płacicie za to cacko?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

REKLAMA
Stary 2009-02-22, 12:37   #1048
Zakorzenienie

Moje robiła firma mojego brata
Jego wspolnik jest grafikiem i fotografem
wiec moglam troche pomarudzic przy ich robieniu zeby byly takie jak sobie wymyslilam.
Stary 2009-02-22, 12:54   #1049
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Kitek, autko po prostu powala

katunia zaproszenia bardzo oryginalne i szalone oczywiscie pozytywnie

Stary 2009-02-22, 13:10   #1050
kitek_fm
Rozeznanie

Katunia
B. ładne zaproszenia.

SSR

no ja wolałabym jechać białym, ale był o 300zł droższy (z innej firmy).
Ten nasz to gdzieś w granicach 700-800zł będzie kosztował.
No ale trudno, czarny też może być (zauważyłam, ze dużo młodych par decyduje się na czarne autko).

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości