|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)
Cytat:
dobre ![]() a w załączeniu moja pocieszka
|
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, jakie cudne psy ;D W ogóle kocham zwierzeta, a w szczególności koty i psy ;P Czasami do mnie dolączają ludzie przydomek - kocia mam <lol2> : P
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ....no ja tez mam swinke gładkowłosa ..imionka nie ma chyba...znqaczy miał byc Snickers ale jest róznie nazywany ...przewaznie Świniak ....Oto jego zdjątko ..
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo widzę ze wielkością tak jak moja Zina
|
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
Aguś87: ma 8 miesięcy (tu pisze mąż carrot w zastępstwie, bo Ona poszła z nim właśnie odsikać
)
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Skoro Wy sia tak chwalicie to ja rowniez przedstawie Wam mojego ukochanego spanielka. Wabi sie Wiktor ( Wiciu, Wiktorynka ) , ma 10 latek i jest u Nas od 5 lat. Ktos go poprostu nie chcial a my pokochalismy jak wlasnego. Troszke za duzo szczeka ale da sie wytrzymac. Taki piesek francuski-trzeba go karmic , dawac wode na rece
a nawet czasami przenosic na rekach do kojca bo nie chce mu sie ruszyc d..y Kochany,przyjaznie nastawiony do ludzi (nawet zlodzieja by pooprowadzal po mieszakniu w ramach goscinnosci ),typowa przytulanka...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1028 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Laura, zmiana avatarka?
Dzięki za troskę Z deksiastym na razie lepiej, ale jak sama wiesz - pewnie przyjdzie moment pogorszenia i od nowa sesja zastrzyków. Ale mały jest silny, wierzę w powodzenie całej sprawy Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Raróg
|
Carrot trzymam mocno kciuki! Nie pamiętam już, jaką postać miał mój Ciapek, ale pogorszenia nie było, wyzdrowiał bez problemu. Też był wtedy młodziutki, jak Twój
Avek faktycznie zmieniłam, ale sówka była "z tej samej ekipy" Swoją drogą uzależnienie od muzyki jednego zespołu jest całkiem ciekawym doświadczeniem
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta sówka mi się bardziej z Harrym Potterem kojarzyła.. A kiedy na avatarku zawidnieje Twoja buźka?
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1032 | |
|
Raróg
|
No właśnie nie tylko Tobie się tak kojarzyła
A chociaż jestem molem książkowym, z HP jakoś nie miałam ochoty jeszcze się zapoznać, może kiedyś. W ogóle prawie nie mam teraz czasu na czytanie A buźkę miałam parę razy, kiedyś tam Jednak wolę sobie zerkać na buźkę tego pana
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tylko wysterylizuje Arge to skusze się jeszcze na samca ![]() Teraz to już duży psie- prawie 2 latek
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
a to moja Rufi
ma juz 5 latek, ale wszyscy zaczepiajacy mnie na ulicy pytaja czy to szczeniczek |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a to moj haSio jako szczeniaczek
taką przyniosłam do domQ
|
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi sie podoba bardziej teraz jak jest większa zreszta na poprzedniej stronce sa terazniejsze fotki
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
slicznosci wszystkie zwierzaki
|
|
#1039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).. ale Dexter w ogóle nie płakał za mamusią swoją. Od razu przywykł do nas i do naszego mieszkania. Aguś, sunia Ci demolki robi? Nasz jeden jedyny raz zrobił prawdziwą demolkę. Był wtedy malutki, nikogo w domu a jemu się kupkę chciało, więc pewnie biegał w tę i z powrotem aż z nadmiaru energii ozrzucił zasłonę w kuchni, rozwalił mi torebkę i dorwał się do błyszczyka (dopiero co kupionego) po to żeby sobie trochę opakowanie poobgryzać Poza tym incydentem jest bardzo grzeczny, a jak już coś robi to są to drobnostki. Pogryziony kabel do laptopa pominę milczeniem Ząbki mu rosły i gryzł wszystko... ![]() anita216, uwielbiam spanielki. Chciałam namówić Męża na kupno takiego zwierza, ale w końcu podjęliśmy wspólną decyzję o zakupie syberianka. Twój wiktorek jest na prawdę kochany. Nie macie problemów z jego uszkami? Słyszałam, że bardzo wiele spanielków cierpi na uszka ![]() justyna_t, przyszłościowo myśląc, to ja bym chciała towarzysza dla naszego Dextera, a najlepiej suczkę - i tu się pojawia problem, bo trzeba by wykastrować. Ale jakoś tak chyba żal byłoby mi poddać pieseczka kastracji No cóż... najpierw potrzebny jest dom. Najlepiej z ogrodem
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z jej rodziców ( nie pamietam który ) jest z Australii. Ogolnie sie zdziwilam jak zobaczylam tam wszytskie huSky . wszytskie były takie jasne albo całe białe i miały tylko niebieskie oczy lub różnobarwne ( brązowo-niebieskie) Moja ogolnie mi siusiu i kupki robiła hmm 4-5 miesięcy w domu a ile zniszczyła poduszki , kable od komputera i telefonów w domu, meble pogryzła, kupiłam sobie nową komórkę,,, ściagtneła ją z biórka i pogryzła , podloga jest w jednym miejscu podniesiona od sików, otwiera sobie drzwi , dziury w ścianach zrobiła, pogryzla tapczan, peełno maskotek zjadla :| normalnie jestem w szoku ze twoj nic nie robi, Moja nie siedzi nawet sama w domu, te demolki robi u mnie w pokoju jak ja np wyjde na 5 min do kuchni
|
|
|
|
#1041 |
|
Zadomowienie
|
Agus, a jak ją wzięliście z hodowli to ktoś w domu brał urlop na "wychowanie" psa? Miała dużo towarzystwa, czy życie się toczyło normalnie?
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Piękniusie zwierzaczki
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
A wiec to chyba nie najlepiej
My naszego malucha od pierwszego jego dnia w naszym domu zostawialiśmy sami. Mąż zaczął gasić mu światło na nasze wieczorne wyjścia i jak przychodziliśmy to nas witał taki zaspany, jakby wyciągnięty z posłania. Przez ten cały czas nauczył się co jest jego co nasze, co mu ogólnie wolno. Jest niesamowicie grzeczny - pytałam sąsiadki o wycie podczas naszej nieobecności - cisza jest. Dopiero słychać, że piesek jest w domu jak przekręcamy klucze w drzwiach, wtedy zaczyna mruczeć na powitanie Myślę, że wszystkie teksty w stylu "husky to niszczyciel" są legendami. Wszystko zależy od konkretnego psa i sposobu w jaki się go wychowuje. BTW, nigdy nie uczyłam psa chodzenia przy nodze, mój Mąż stwierdził, że należy. Nie wierzyłam w to, że się uda bo bazując na powszechnie znanych teoriach na temat syberianów to "one są inteligentne na swój sposób". A jednak, nasz Dexter pięknie chodzi przy nodze, a kiedy próbuje obejść słup z nieodpowiedniej strony (takiej, że się smycz plącze) i powiesz mu "nie tędy" to on wycofuje się i idzie porządnie
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę Wam psiaka widac, że moj ma poprostu taki charakterek. Ogólne zadziora z niej straszna, a o ciagnięciu nie wspomne. Miała szelki , nic nie dały, nawet mój Chłopa nie miał już siły ją utrzymac i musliemys niestety zakupić kolczatkę. Raz prawie spadłam ze schodow przez nią, a nastepnym razem prawie wpadłam pod samochód z nią, tak ciągnie ! Fakt hasky to kusjy, nie mozna go oduczyc ciągniecia bo ma to w genach no i mają swoj charakterek
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że na topiku mnóstwo psiar i trochę kociar. Ja co prawda nie mam teraz psa a nigy nie miałam kota( chociaż marzę) to umieszczę fotkę mojej świnki morskiej, tak dla urozmaicenia.
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.....strone wczesneij jest jej zdjecie..a ta twoja sliczna po porstu nic dodac nic ując ...
|
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
A oto kicius mojej przyjaciółki, załanczam zdjęcie, bo nie moge miec swojego kiciusia, a tego uwielbiam akurat, jest niesamowicie dziwny
hahaha
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ruda słodycz! On się na tym zdjęciu zgrywa z Garfielda i bawi w kosmonautę?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria zwierząt
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

.
dobre 

bo widzę ze wielkością tak jak moja Zina 

) jest z Australii. Ogolnie sie zdziwilam jak zobaczylam tam wszytskie huSky . wszytskie były takie jasne albo całe białe
i miały tylko niebieskie oczy lub różnobarwne ( brązowo-niebieskie)
, podloga jest w jednym miejscu podniesiona od sików, otwiera sobie drzwi , dziury w ścianach zrobiła, pogryzla tapczan, peełno maskotek zjadla :| normalnie jestem w szoku ze twoj nic nie robi, Moja nie siedzi nawet sama w domu, te demolki robi u mnie w pokoju jak ja np wyjde na 5 min do kuchni