|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1021 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 288
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Bo ja to bym najchêtniej siê przesz³a tylko na strzy¿enie, ¿adnego uk³adania i suszenia ![]()
♥♥♥Nie lubi± nas za wady, nienawidz± za zalety ♥♥♥ ![]() Edytowane przez blackeye79 Czas edycji: 2011-07-27 o 20:51 Powód: ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 297
|
Dziewczyny, jaki jest mniej wiêcej termin oczekiwania do Agnieszki z Bell Capelli? I czy nie ma tendencji do obcinania za krótko grzywek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 600
|
Cytat:
![]() W³osy suszy³a mi dyfuzorem,przy okazji pokaza³a jak poprawnie go u¿ywaæ bo kilka dni przed wizyt± dosta³am taka suszarê i poprosi³am ¿eby mi pokaza³a ![]() Ja czeka³am jakie¶ nieca³e 2 tygodnie, grzywkê obciê³a mi spoko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
ja czekalam prawie miesi±c na strzy¿enie, by³am 2 miesi±ce temu, strzy¿enie by³o niewielkie i widzê ¿e wlosy odros³y i ju¿ siê nie uk³adaj± tak jak trzeba. Zastanawiam siê czy nie wybraæ siê gdzie¶ indziej, kogo mo¿ecie poleciæ oprócz pani Agnieszki, kto dok³adnie ale równie¿ fajnie i cieniuje d³ugie w³osy i w miarê w przystêpnej cenie
![]()
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Prosze Ciê,nie pogr±¿aj siê takimi wypowiedziami. Bo po takich postach mo¿na wywnioskowaæ,¿e z fryzjerstwem masz ma³o wspólnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po takich g³upotach jakie wypisujesz robisz z siebie trolla,a nie kadrê szkoleniow± ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do tego tak zwani fryzjerzy uwa¿aj± ¿e jak loki to i koniecznie dega¿ówki, i jad± po ca³ej g³owie, masakra ![]() W avatarze moje falo- loki nie jest tak ¼le uwa¿am ( bo do niedawna ostre siano, mowy o zdefiniowanych lokach nie by³o), a gdybym Ci pokaza³a co mi zrobili u fryzjera to by¶ móg³ siê za³amaæ wiêc Ci tego oszczêdzê. ![]() ps. co jaki¶ czas przyda siê ¶ciêcie u "porz±dnego" fryzjera dlatego w³a¶nie tu go te¿ poszukujê.
♥♥♥Nie lubi± nas za wady, nienawidz± za zalety ♥♥♥ ![]() Edytowane przez blackeye79 Czas edycji: 2011-07-29 o 16:34 Powód: b³±d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 297
|
Dziêki za info, zapisa³am siê do Agnieszka z Bell Capelli. Czas oczekiwania tydzieñ wiêc nie tak d³ugo. Oby by³o dobrze, nied³ugo mam ¶lub i nie chce wyj¶æ oskubana jak kura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
2 miesi±ce temu p³aci³am 45 zl
![]() |
#1031 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 131
|
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
zrobienie pieknego - nie zoltego blondu to umiejetnosc ktorej nie posiada niejeden fryzjer pracujacy w nawet najlepszym salonie. Blond nie jest wcale latwym kolorem. Gratuluje zarozumialosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Od pa¼dziernika bêdê w Bia³ymstoku i chcia³abym siê wybraæ do salonu na kompletn± 'metamorfozê'. Czy która¶ z Was mo¿e by³a w Atelier u Emilki i Marty na 'Metamorfozie'? (kosztuje ona wg cennika na stronie 300 z³).
Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 813
|
By³y¶cie, s³ysza³y¶cie co¶ o salonie Pasja na ¦wiêtojañskiej?
Termin do Agnieszki z Bell Capeli dopiero 14 wrze¶nia <wow> ( zajête przez klientki plus jej urlop). Masakra....nie wiem do kogo pój¶æ a muszê porz±dek na g³owie zrobiæ ;/
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2011-08-05 o 19:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 18
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
wiele slyszalam o wojtku koszykowskim
ciekawa jestem czy doradzilby mi kolor bez konkretnej uslugi czy moglabym zasiegnac porady bez wprowadzania jej w zycie nie jestem pewna czy spodobaloby misie co chce zmienic, wiec wczesniej chcialabym tylko porozmawiac myslisz ze zgodzilby sie na taka wizyte? jak to zrobic zeby sie to udalo?? gdzie on teraz pracuje??? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- i jak???? ciekawa jestem najbardziej jak z dobraniem koloru i czy podpowie cos bez malowania zebym mogla przemyslec a nie odrazu isc na zywiol i zmieniac kolor, dlugo sie przyzwyczajam ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- gdzie jest terac pan w. koszykowski? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam dobrego fryzjera i zarazem stysilty, ktory dopasuje mi jakas fajna fryzurke. Ma dlugie geste wlosy chciala bym sie przrzucic na jakas pol dluga. Nie wiem moze do ramienia albo i za chciala bym, zeby byly wystrzepione i zarazem fajnie sie ukladaly
![]() Slyszalam sporo o fryzjerze Jacku i zastanawiam sie rowniez nad Kameleonem... Prosze Was o pomoc za co z gory dziekuje ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-08-15 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Przyczajenie
|
kameleon jest do kitu
ze wszystkim nie wiem skad ta opinia ktora was zacheca do wizyt tam,,.to ze rzekomo maja wielkie kolejki i nie chca od razu zapisywac..to niezly numer praktykowany nie tylko u nich ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- jaki Jacek????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Przyczajenie
|
a co ten Jacek potrafi wyczarowaæ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
Kameleon kiedy¶ mia³ dobr± opiniê bo pracowa³y tam sta³e fryzjerki. Teraz przychodz±, odchodz±, nie wiadomo na kogo siê trafi to i renoma spada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie sama chciala bym wiedziec. Wczesniej widzialam, ze dziewczyny cos tu o nim pisaly... Moja kumpela do niego chodzi na ciecia i malowanie i jest zadowolona. Ja znowu chciala bym uslyszec o nim troche wiecej opini... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Przyczajenie
|
ja slyszalam tlko o P. Wojtku Koszykowskim, takze ze jest drogi
marzy misie zmiana koloru wlosow wiec czekam na polecenie takiego fryzjera, ktory sam na to wpadnie ;-) i powie mi ze w innym byloby lepiej hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
Ja jeszcze nie trafi³am na "swojego" fryzjera .. Marzy mi siê us³uga z prawdziwego zdarzenia, w sensie dobór koloru ¶ciêcia, porada ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 538
|
Pan Jacek przyjmuje na M³ynowej, obok TPsy. Przyznam, ¿e co jaki¶ czas do niego wracam, bo strzy¿e bardzo dobrze i dok³adnie, inne fryzjerki czêsto tylko po nim poprawia³y. Umie siê obchodziæ z w³osami i nie tnie "ta¶mowo". Nie wiem, jak z koloryzacj±, bo farbujê sama.
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 98
|
wiecie mo¿e jaka fryzjerka w Bia³ym zrobi mi ³adne ombre hair?
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jakim Wojtku mowa ? Moze mi cos doradzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 813
|
o Wojtku Koszykowskim - ostatnio by³ w Ellafryzie.
By³am u fryzjera ![]() ![]()
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
No i jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedz. Mozesz mi powiedziec gdzie przyjmuje i ile bierze za sciecie ? Przy okazji przydaly by sie jakies namiary na niego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
Wojtek Koszykowski przyjmuje teraz w pawilonie panorama na legionowej, nr kontaktowy 511-234-234
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.