![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
Hehe nie on ma dziewczyny swoje kochane auto zaraz dam wam linka na nasze forum
![]() A to jego kochanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiego sobie kiedyś kupię a ty dalej będziesz mógł tylko marzyć.. no chybaże będziesz grzeczny to może kiedyś Cię nim przewiozę, ale na tylnim siedzieniu :LOL: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
fajowa bryka
![]() ![]() biiibiii.. żes mnie textem rozwaliła ![]() ![]()
#1024 |
Zakorzenienie
|
Isis to jest jego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Ha!! to teraz jak zobacze takie auto to bede wiedziała kto to jedzie
![]() ![]() ![]() ![]()
#1026 |
Zakorzenienie
|
no rzeczywiście fajny
![]() chociaż ja osobiście wole passaty ![]() a kocham audi a8 te najnowsze, haha moze kiedyś ![]() wogole super mi sie w zeszle wakacje jezdzilo jaguaer cabrio, wogole maszyna wypassss, biala skora w srodku i tak lekko chodził a szybki byył pol anglii w kilka minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba audi ale r8
![]() ale jakbym miała kupowac to albo mazdr rx-8 (marzenie ![]() ![]()
#1028 |
Zakorzenienie
|
Isi ja stwierdziłam że chyba tylko moje zdjęcie na kartce rocznicowej... kurde no taka jestem ładna ze po ci mi tam tz obok?
![]() to juz od tego słonca chyab takie gadanie, hahahha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
skromnośc przede wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
heheh Isis mój tż właśnie chciał kupić mazde rx8 ale nic ciekawego nie bylo a jak juz to lewe papiery i wogule i znalazł to a ze fact potrzebowal kasy to zszedł jescze z ceny to wziol ten
![]() A misie też podoba to nowe audi r8 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
A ostatnio coś gadał o corvete
![]() Isis a ten pomysł ze spręzynkami srubkami itp. bardzo mi sie spodobał ale ty pomysłowa jesteś ja też tak myslałam ze ys musiała wymyśleć jak samochod bo kwiatki do tego nie pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
noo.. na razie niestety tylko pomarzyc... Oli .. podsun mi pomysła troszke na ta kartkę... bo tak rzeczywiscie mysle ze fura i kwiatki to tak raczej nie pazują...:/... może nakleje my tez na spręzynce taki rysunek tortu... bedzie bardziej urodzinowo... hmmm.. przyznaje bez bicia.. na dzien dzisiejszy na razie na ta kartke mam kilka pomysłów, i nie wiem jak to wykombinuje... dobrze że mam jeszcze troche czasu
![]()
#1033 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
corvetty to ponoc sam plastik
![]()
#1035 |
Zakorzenienie
|
ni ma problyma ![]()
#1036 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
Isis z tym torcikiem na sprezynce fajnie kombinujesz zrób jak uważasz z pewnością bedzię pięknie i pomysłowo i tak akurat dla tż
![]() Isis jakbyś chciała pieniążki teraz to podaj konto chyba że będziesz w Sulku jutro to bym ci dała żebyś zbędnych wydatków nie ponosiła ![]() to tak w ogóle btw. ![]() Poszedł żuczek za chaupkę... Ściągnął gacie... Zrobił kupkę... Oj ty żuczku... !! Coś ty zrobił? Pięknie chatkę przyozdobił |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wydatków, tospoko... na koncu wszystko załatwimy przy odbiorze... spokojnie ![]() Oli ty mi jeszcze powiedz... to autko to ma byc na 100% tak?? i jak tam z wierszykiem na urodziny??;>
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
Isis tak fajna nawet y yla taka karteczka jak rzuciłas pomysł ja ci prześle jeszcze foteczki tylko mi meila podaj
![]() ![]() ![]() ![]() Lokuj pieniądze w alkoholu. - Tam są najlepiej oprocentowane! Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi. Robili my z muchi wybuchi, gdy muchi były zdechluchi, kładli my muchi na blachi i mieli radochy po pachi ![]() Siedzi misiu na łące, puszcza bąki śmierdzące.. Przyszła babcia, misia zbiła, Misiu pierdnął. Babcia zgniła! kto to wymyśla wszystko ![]() Życzę Tobie powodzenia, apetytu do jedzenia, forsy dużo, dzieci kupę, fajna pracę i chałupę! Teściowa ... Hmm ... Cóż za słowo ... Co oznacza ... Dobre słowo ... I dlaczego .. Takie miłe ....... Bo teściowe ..... Lecz niektóre .......... Są radosne .... I zazdrosne .... Lecz niektóre .... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
oli hahaha co ty za wierszyki wynajdujesz
![]() ![]() ja jutro zasiadam do pisania poematu na 7rocznicę. Jak wymyśle to sam Szekspir przy tym wysiądzie ![]() ![]() nic, lece spać. jutro znowu odrana malowanie heh dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Życzę Ci prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, niskich podatków, pomyślnych wiatrów, błyskotliwych ripost, pozycji lidera, samych pozytywnych wibracji, niezmiennie zielonego światła, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, nie wieszającego się
komputera, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, pakietu kontrolnego, zdobycia Mount Everestu, ostatniego słowa, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń i wszystkiego o czym tylko marzysz... Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafił odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedział po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochał i był kochanym ![]() Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, aby Twoje było ![]() Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności ![]() Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz- po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbował, nie będziesz wiedział co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczony ludźmi, których kochasz... ![]() Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
fajne te wierszyki . o muchach najlepszy
![]() Oli . mail poszedł na PW... mam jeszcze jeden pomysł może tak : życzenia: życzę ci : wypasionej fury (ale to już chyba posiadasz)-----> i tu zdjecie i strzałka na foto z autem, super laski (ale ja juz chyba tez znalazłes )----. i tu strzałka na zdjęcie OLi duuuuzo kasy..... (i tu przyklejone np 1gr, 2gr, 5gr.. no taki bilon...) super wakacji ( i tu zrobie 2 małe bilety) pietrowego torta (i tu ten na spręzynce) a poza tym duzo zdrówka szczęścia i pomyslności !!! znaczy coś w tym stylu... moja mysl mozna teraz dowolnie rozwijać .. ![]()
#1043 |
Zakorzenienie
|
Isis to mi się też podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
te 1 zyczenia Oli to ja sobie pozyczę... umieszcze to na mojej sobotniej kartce imieninowej
![]()
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to poprosze teraz jakąś Twoją fotke Oli... bo fotke bryki juz mam ![]() ide sie kapać... ale przed snem jeszcze tu zajrze :0)
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Isis to jak znajde swoje fotki to wyślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() także zycze spokojnej nocki i udanego dzionka ![]()
#1048 |
Zakorzenienie
|
wzajemnie dobranoc kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() pierwsza dzisiaj ![]() Isis fanie wymyśliłas te zyczenia na kartke urodzinową dla Tzta oliwki ![]() ![]() ja postaram się coś dziś sklecić dla swojego na tą kartkę rocznicową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Właśnie z miasta wróciłam ![]() ![]() Lecę robic obiad, bo tż wraca za godzinę... Isis, mam nadzieję, że pokażesz na forum te kartki dla dziewczyn, jak je tylko zrobisz ![]() A ja wczoraj byłam nad jeziorem Dąbie , ale niestety późno, bo ok 18 tam dotarliśmy (tż zabrał mnie po pracy), więc się nie mogłam poopalac, ale popływałam sobie... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.